Illegaal is crimineel!

Screenshot_190

Bezetting dak kraakpand bij de Rudolf Dieselstraat te Amsterdam!

Tegenwoordig mogen illegalen alles doen in Amsterdam, zonder juridische gevolgen: Kraken, inbreken, mensen intimideren, geweld gebruiken tegen goederen en personen. En de politie? Die staat erbij en kijkt er naar.

Het gaat hier om uitgeprocedeerde asieleisers. Mensen die al meermalen te horen hebben gekregen dat ze geen verblijfsvergunning krijgen. Toch kunnen ze criminele activiteiten blijven ontplooien in Amsterdam.

Wij eisen dan ook dat deze illegalen in vreemdelingenbewaring worden geplaatst in afwachting van uitzetting.

Wij zullen die eis krachtig herhalen de komende weken!

Steun onze acties moreel en financieel met een donatie naar NL80ABNA0812818865 tnv Stichting Identitair Verzet.

Bron:
www.idverzet.org

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, D66, Groenen, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Illegaal is crimineel!

 1. Tistochwat zegt:

  Komt-ie weer:

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Illegaal is onwettig,als ik iets onwettigs doe zoals fout parkeren krijg ik een boete van 100 euro.
  Onze wetten worden door onze eigen wetgevers verkracht en stom gemaakt voor niet Nederlanders. Alles vanwege de lafheid niet te durven doen waarvoor men is aangesteld.
  Met andere woorden, ze zagen de tak door waar we met zijn allen opzitten, ik word misselijk als ik al die marionetten voorbij zie trekken.

  Liked by 1 persoon

 3. Petra DeBoer zegt:

  Dat clubje illegalen van “Wij zijn hier” is een vreselijk clubje met hun handlangers van o.a. Groenlinks. Ze gebruiken drugs en verschillende illegalen hebben kinderen gekregen bij die linkse huppelkutten. Onderling geweld is ook schering en inslag bij deze illegalen en ze procederen net zo lang door tot ze een verblijfsvergunning hebben. Van elke afwijzing leren ze namelijk wat niet goed is gegaan en dan wijzigen ze dat bij de volgende aanvraag. Allemaal op kosten van de Nederlandse burger. Ze hebben ik weet niet hoeveel panden gekraakt in de loop der jaren en vaak lieten ze pand met veel schade achter maar ook met hoge rekeningen voor gas, water en elektriciteit. Dat mag een eigenaar dan weer op gaan hoesten.

  https://nl-nl.facebook.com/WijZijnHier/

  Liked by 2 people

  • koddebeier zegt:

   Waarschijnlijk vinden de meeste Amsterdammers het allemaal wel mooi, want ze stemmen massaal GroenSlinks ( de idioten)

   Liked by 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    Ja helaas stemmen veel Amsterdammers op Groenlinks. Wat een vreselijk domme lui maar de stemmers op bijvoorbeeld FvD en CDA vinden die illegalen maar niks.

    Like

 4. Steven zegt:

  Als je illegaal bent hebt je ook geen recht op een advocaat en valt er niks te procederen.
  Schijnbaar wordt alles gewoon betaald en kan men proces op proces starten..
  Ik heb echt nog nooit zo’n DOM volk meegemaakt als Europeanen. Betalen voor je EIGEN ondergang…hoe haal je het in je hoofd!
  Maar zolang alles kleinschalig blijft gaat men gewoon verder met U vervangen voor TUIG uit de ZANDBAK die bij aankomst direct een advocaat en een uitkering krijgt toegewezen!

  Liked by 1 persoon

 5. Claudia M. zegt:

  Het zal inderdaad eens tijd worden dat er voor deze met klauwen vol, duur belastinggeld kostende klanten een definitieve oplossing komt, die inderdaad bestaat uit teruggaan naar het land van herkomst en als dat niet duidelijk is, een door ons gekozen land, welke het meest plausibel zou kunnen zijn.
  Zielig? Ja, hartstikke zielig! Weer u wat ik ook zielig vind, dat dit allemaal zwaar ten koste van de oorspronkelijke bewoners gaat, u weet wel diegene die ervoor gezorgd hebben dat we het vandaag de dag zo goed hebben, zij kunnen verrekken!
  Als er niet eindelijk eens knopen worden doorgehakt dan blijft dit door etteren en het gaat alleen maar erger worden en nog veel meer geld kosten!

  Like

 6. Peter zegt:

  Met kop en staart het land uitpleuren zodat de naam van de groep kan worden gewijzigd in We were here !

  Like

 7. bigljohn zegt:

  De werkelijke criminelen zitten aldaar op het politiebureau en in het gemeentehuis. De politie en de burgemeester die lak hebben aan de Wet, en buitenlandse criminelen beschermen. Geen wonder dat wij geen wapens mogen dragen, bang als ze zijn om hun machtspositie te verliezen. Zwaar misbruik van macht overigens. We zouden eens in verzet komen…..

  Liked by 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  De Shariapolitie doet uiteraard niets, behalve heulen met de vijand, natuurlijk !

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Goede actie.
  Zwarte Piet is welkom. Illegalen niet. Jammer dat de regering hierin ook verzaakt, maar met Amsterdam heb ik geen medelijden; ze doen het zelf.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Allemaal het gevolg van het wonderwoordje “racist” welke correcte politieker wil nu de stempel krijgen van “racist”

  Like

 11. Johan de derde zegt:

  Er komt ongetwijfelt een oorlog tussen de halve maan en de rest de kosten miljoenen doden en wie zijn daar de verantwoordelijke voor de pvda gl sp d66 maar net zoals in WO2 das haben wir nich gewust. Helaas gaat die uitspraak niet meer door wie zwijgt stemt toe wie zijn ogen sluit voor is net zo verantwoordelijk als de neo linkse extreme fascist.

  Like

 12. Margareta zegt:

  Het is nu al meer dan overduidelijk dat de migranten grootendeels alleen maar voor de sociale uitkeringen kwamen, want werken voor hun levensonderhoud past niet helemaal in hun straatje.. Via een buitenlandse zender heb ik begrepen dat van de (+- millioen) migranten die in 2015 de grenzen hebben gepasseerd, maar 10% aan het werk is. In Duitsland hebben ze b.v. groepen jongeren aangeboden om bij diverse autofabrikanten te werken, terwijl zij cursussen kunnen volgen om de taal te leren tot dat zij het vak geleerd hebben. Het antwoord was dat zij geen zin hebben om werk te doen waar zij hun handen aan vies maken en bovendien beneden 1.500 euro beginnen ze er uberhaubt niet aan.
  Ondertussen stijgen de kosten in het land gestaag, terwijl zij de vacatures niet kunnen aanvullen. Ondanks dit gegeven is het land nog steeds de migratie aan het bevoorderen. De vraag is, hoe lang kan het Duische volk nog volhouden om al die luxe faciliteiten, waarvan de migranten genieten, te kunnen ophoesten.

  Like

 13. Piet Karbiet. zegt:

  Het is verontrustend dat maar 50% van de Amsterdammers heeft gestemd, fanatieke racistische partijen zoals GL, Denk en BIJ1 profiteren hiervan. Bij1 had maar 6000 stemmen uit vooral de Bijlmer, ondanks 6000 uur gratis zendtijd bij de NPO voor Sylvana. Met een hogere opkomst was zij nooit in de raad gekomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s