Incident Berlijn geslaagd experiment

Screenshot_242

De jongen die in Berlijn is gemolesteerd omdat hij een keppeltje droeg, zegt dat hij een Israëlische jongen uit een Arabisch gezin is. Het keppeltje was bedoeld als experiment om te laten zien dat antisemitisme onder moslims in de Duitse hoofdstad aanwezig is. Adam, die zelf niet Joods is, kreeg het keppeltje van een vriend. Omdat zijn vriend beweerde dat het gevaarlijk was om met een keppeltje op over straat te lopen, wilde hij de proef op de som nemen.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Berlijn, Duitsland, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

13 reacties op Incident Berlijn geslaagd experiment

  1. Cathja zegt:

    Kennelijk ontsteken Arabieren alleen al in woede als ze een keppeltje zien.
    Haat tegen alles wat Joods is.
    Misdadig volk!

    Geliked door 2 people

    • hendrikush zegt:

      Ze vinden het vreemd dat hun jurken en schaamlappen ook woede opwekken.

      Geliked door 2 people

      • Cathja zegt:

        Nou, @hendrikush, die soepjurken van die kerels en die wandelende vuilniszakken van die wijven roepen bij mij inderdaad woede op.
        Als je hier wilt wonen, dan moet je je kleden zoals wij hier. Want wat kunnen ze onder hun soepjurken verbergen? Teveel van die ‘klederdracht’ op straat geeft een zeer onveilig gevoel!

        Geliked door 2 people

  2. spoorinmiddelsbijster zegt:

    Arabieren zijn misschien niet zo slim maar dit is wel een hele suffe. Als je als Arabier toch niet weet dat sinds die mohammedanen hier zijn een keppeltje dragen in de grootste delen van Europa tegenwoordig weer levensgevaarlijk is!

    Like

  3. Steven zegt:

    Haat tegen Joden wordt ze al bij de geboorte ingestampt…daarom exploderen deze haatvolk jochies ook indien ze een keppeltje zien of weten dat iemand een Jood is.
    Maar zulk volk ziet men immers graag in Europa.

    Geliked door 2 people

  4. Peter zegt:

    “Kabinet moet IS-kinderen ophalen”
    Knettergekke ombudsvrouw: ‘Kabinet moet Nederlandse ISIS-kinderen terughalen!’
    De nationale zeurmuts die kinderen Zwarte Piet wil onthouden wil kindertjes met gemaskerde moedertjes binnenhalen.
    Gekker moet het niet worden !

    Geliked door 3 people

    • Cathja zegt:

      @Peter

      Grapperhaus heeft gezegd dat hij NIET van plan is om dat spul hierheen te halen.
      Nu maar afwachten wat zijn woorden waard zijn.

      Like

    • Petra DeBoer zegt:

      Dat deze ombudsvrouw knettergek is was al bekend en juridisch is ze ook nog eens zeer dom want ze heeft geen poot om op te staan met haar beweringen. Verschillende kinderen zijn daar geboren en hebben geen Nederlandse nationaliteit,

      Like

    • koddebeier zegt:

      Deze onnozele vrouw vergeet dat neten ook luizen worden, Vanaf hun geboorte ze met Haat geindoctrineerd tegen alles wat anders is.

      Like

  5. Petra DeBoer zegt:

    Ik vind het diep triest dat men geen keppeltje meer kan dragen. Vooral in Duitsland zou men het besef moeten hebben dat het binnenhalen van moslims dit in de hand werkt.
    “Nie wieder” was het toch! Helaas de Duitsers hebben niks van hun geschiedenis geleerd.

    Geliked door 1 persoon

  6. Debora sofie zegt:

    Helaas de regering ziet hun voor echt vluchteling aan zo is dat niet echt al blijkt dat er veel bewijsen zijn dat de regering niet wil zien zo gemeen die lui wat hebben ze binnengehaald wat zielige mensen die niets geleerd hebben voortrekken komt ook voor dat niks gedaan Word sneu voor die man die niks deed maar wel goed op video gedaan zo kan men zien dat niet echt vluchteling zijn maar de regering slaapt willen niets ziens wat er over komt wat een bedriegers

    Like

Plaats een reactie