ZWEDEN. . .

Screenshot_88

(Vertaling: “delamontagne”)

Ze ging met twee Afghanen mee om de xenofoben te bewijzen dat zij het verkeerd hebben [met hun “vooroordeel”]. Één van de twee verkrachte haar. Een volwassen Zweedse vrouw van “rijpere” leeftijd is het slachtoffer geworden van verkrachting en seksueel misbruik door 2 Afghaanse asielzoekers. Dit gebeurde in hun AZC, aldus “Fria Tider” in de Zweedse krant. De vrouw deelde op Facebook een groep die tegen het uitzetten van migranten was en ze was er van overtuigd dat zij kon bewijzen dat de “xenofoben” het bij ’t verkeerde eind hebben als zij zeggen dat Afghanen gevaarlijk zijn.

Het gebeurde al op 26 december 2017. Zij zocht gezelschap om de avond door te komen, maar niemand had er zin in. Toen ontmoette zij de 2 minderjarige Afghanen voor een café. Ze vertelde de politie: “Ik was helemaal niet bang. Ik had nooit angst als ik in de buurt van mensen uit andere landen was. Ik dacht dat ´t wel leuk zou zijn om een praatje met hen te maken. Heel veel mensen hadden me al gewaarschuwd om voorzichtig te zijn met lui die als zogenaamde vluchtelingen naar ons land komen”.

De twee “Afghaantjes” stelden haar voor om met hen mee te gaan naar hun verblijf en gezellig iets te gaan drinken. Na een korte aarzeling ging zij hierop in en ging met hen mee. Maar het moest niet te lang duren, want zij had haar kinderen beloofd niet al te laat thuis te komen… Het reglement van het AZC verbood bovendien om ´s nachts bezoek te ontvangen.

Toen het drietal eenmaal in de kamer was, veranderden de dingen razendsnel. Ze hielden haar tegen om weer weg te gaan. Ze hadden alcohol gedronken en een van de twee begon haar overal te betasten. Dit ondanks haar protesten. Toen heeft de Afghaan, genaamd Anwar, haar verkracht, terwijl de ander, genaamd Fardin, toekeek en zichzelf bevredigde. Het personeel van het AZC zei later dat het niets hadden gemerkt. Nadat ze haar uiteindelijk lieten gaan, ging de vrouw naar de politie en werden ze gearresteerd.

Vorige week werden ze in de Rechtbank van het district Växjö berecht. Anwar werd voor de verkrachting tot één jaar en 3 maanden gevangenis veroordeeld en moet € 13.000,- schadevergoeding met rente aan het slachtoffer betalen. Fardin werd tot € 2300,- plus rente veroordeeld, te betalen aan het slachtoffer. De procureur vroeg niet om de beide Zweden uit te zetten.

Bron
https://lesobservateurs.ch

via: Fria Tider en Sveriges Television

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Linkse Kerk, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

28 reacties op ZWEDEN. . .

 1. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Domme doos, daar heb ik echt geen medelijden mee. Ik zou tegen zo’n vrouw zeggen, joh ze zijn heus niet allemaal zo, probeer er nog eens een paar😂

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Prototype van links.
   Dom en eigenwijs.
   Analyse van “idealist”.
   Is ziende blind en horende doof.
   Wil alléén maar zien en horen wat zij heeft beslist dat het zo is.
   Zal na enige tijd concluderen dat haar principe volkomen juist was, en er wéér opnieuw naar handelen.

   Like

 2. Heeft ze ook een naam en adres ik heb nog wel een dDarwin awardje om op te sturen😄

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Rijpe kut.

  Geliked door 1 persoon

 4. theresageissler zegt:

  Och, een verhaal uit ettelijke duizenden, schat ik:
  Hoeveel goedmenschelijke hulpverleensters zou dit intussen wereldwijd al overkomen zijn?
  Valt nog mee, dat ze zichzelf de schuld niet ging geven….
  Verder zou ik wel eens willen weten, wat ‘rijpere leeftijd’ hier inhoudt. – van evenredige levenservaring is in ieder geval géén sprake.)

  Geliked door 2 people

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  ‘Het gebeurde al op 26 december 2017. Zij zocht gezelschap om de avond door te komen, maar niemand had er zin in. Toen ontmoette zij de 2 minderjarige Afghanen voor een café.”

  En die dachten: “Ow wat een mooi en lekker KerstkadooSje. 😛

  Stomme trut; het spreekwoord “Eerst zien en dan geloven.” Was hier: “Eerst voelen en dan weten!”
  Als vrouw zijnde ga je toch ook niet mee met twee wildvreemde autochtone mannen?
  Of je moet oversekst zijn.

  Geliked door 3 people

  • Elisah zegt:

   Wie niet horen wil, moet maar voelen….
   Een normale moeder zou op tweede kerstdag bij haar kinderen zijn, en niet in de kroeg gaan hangen en met vreemde kerels meegaan.

   Geliked door 2 people

 6. Steven zegt:

  Mag hopen dat ze het lekker vond! LOL

  Like

 7. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Mijn compassie-knop voor dit soort vrouwen staat reeds geruime tijd uit.

  Geliked door 3 people

 8. Rapunzel zegt:

  Die simpele trut heeft moord en brand liggen schreeuwen o.a. omdat die Afghaan haar via de artiesteningang gepakt heeft wat madam nogal pijnlijk vond. Moeha. Ik kan er niet mee zitten en hoop dat ze er wat van opgestoken heeft en wat aan overgehouden qua SOA’s.

  Onder andere door deze kwaadaardig naïeve stupide achtergebleven badmutsen is Zweden vergeven met dit tuig.
  En het personeel hoort niks, haha, je blijft toch ook lachen. Nee natuurlijk horen die niks anders kunnen ze een IKEA messen set tussen de ribben tegemoet zien van deze vriendelijke vrienden.
  Zag trouwens in een twitterbericht foto’s van deze *ahum* “minderjarigen” en ze zijn minstens 30.

  Geliked door 1 persoon

 9. A.Ruygrok zegt:

  betreffende Dame is gewoon dom.
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Deze vrouw was verstandiger.
  Een vrouw in Schotland die s’nachts uit een nachtclub kwam merkt dat ze gvolgd werd door 2 Ongure types, zijnde clandestine illegalen………
  Ze werd overvallen maar wist zich los te maken EN, wat de illegaal:”Mohammad Islam” en de ander “Shehab Smekramuddin” niet wisten, was dat zij een beoefenaar van de Karate was.
  Ze zette hem buiten spel door een gerichte trap onder z’n “ballen”.
  In haar woorden:”The woman – a karate enthusiast – landed a series of blows, punching and headbutting the men and, in her words: “Kicking him in the balls.”

  https://www.thescottishsun.co.uk/news/scottish-news/2531744/forfar-karate-expert-attacked-feared-raped-kicked-illegal-immigrants-balls-escape-dundee-sheriff-court/

  Geliked door 3 people

 11. koddebeier zegt:

  Hier zie je wat er gebeurd met een volk die jaren en jaren lang door links gedachtegoed is gehersenspoeld.
  Je houdt verknipte mensen over die niet meer normaal kunnen denken !

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Had ik dat geweten dat ze mij zouden verkrachten , dan had ik proper ondergoed aangetrokken

  Like

 13. Johan de derde zegt:

  Totaal geen medelijden met dat wijf, uitgaan terwijl de kinderen thuis zijn. Dan komt zij 2 woestijnapen tegen lekker jong die zo een links extremistisch wijf wel willen neuken welk normaal denkende vrouw gaat met dat tuig mee ik ken ze niet. Helaas kost het de belastingbetaler weer geld die teringlijers worden niet uitgezet rechtszaakkosten. Wat er moest worden gedaan die 2 woestijnapen terug sturen naar de zandbak en dat wijf erbij.

  Like

 14. M. zegt:

  Iedereen en niemand uitgezonderd die niet wil horen zal voelen.

  Like

 15. Stef zegt:

  Vaste aanstelling als instellingshoer geven daar. Dan hoeven de getinten niet meer de straat onveilig te maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s