Krakende illegalen Amsterdam kosten woningbouwcoöperatie inmiddels tonnen

Screenshot_96

(Door: Bas Paternotte)

Plus: Kabinet vindt kraken onwenselijk, maar laat het aan Amsterdam

De Amsterdamse woningbouwcoöperatie Ymere die wordt geteisterd door illegalen die woningen kraken heeft inmiddels 227.750 euro moeten uitgeven aan onder meer beveiliging, energieverbruik en juridische bijstand. Dat schrijft minister van Justitie Ferdinand Grapperhaus (CDA) woensdag aan de Tweede Kamer. Kosten die oplopen omdat het bedrag een raming is tot vorige week donderdag.

Grapperhaus:

Lees verder>>>
(h/t  “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

24 reacties op Krakende illegalen Amsterdam kosten woningbouwcoöperatie inmiddels tonnen

 1. ildiko zegt:

  waar zijn de dappere NL -se mannen om deze parasieten uit het land in de zee terug te gooien?

  Like

  • Helena zegt:

   Die zaten er vorige week zaterdag ook en zwaaiden vriendelijk met een gele vlag, maar die moesten het vege lijf zien te redden omdat de ‘rode brigade’, de moordlustige vriendjes van Groot Wassink, de aanval hadden ingezet en dreigden het hele pand in de hens te zetten!

   Like

  • Bas zegt:


   Wereld beroemd kunstenaar Rob Scholte is onlangs met have en goed, met zijn gezin op straat komen te staan, maar krakende illegalen mogen blijven zitten.

   Like

 2. Steven zegt:

  Dan verhogen we de huurprijzen toch gewoon weer… want deze ‘arme’ raketgeleerden kunnen niet zomaar aan hun lot worden over gelaten.
  Een arme Nederlander die zijn huis uit gesmeten wordt moet het maar UITZOEKEN..en wordt desgewenst hardhandig door de politie zijn/haar uit UITGEFLIKKERD!!

  Like

 3. Ch.H.Moes zegt:

  En wie betaalt dat uiteindelijk, wij burgers !!!!

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Het opvallende feit dat tegenwoordig overal en aan alles een prijskaartje en rekensommetje moet hangen, zegt meer over de huidige situatie van de economie, dan over het verval van fatsoen en moreel in onze maatschappij.
  Liegen alsof het gedrukt staat, en het verhullen in cijfers, de regeringen in Brussel en Den Haag pogen recht te praten wat krom is, met prachtige grafieken en diagrammen, een maatschappelijk probleem is geen wiskundige casus,……..(behalve voor een student wiskunde met psychiatrische klachten).
  De linksche kotgenoten hopen op een riante oplossing voor het onderbrengen van illegalen, helaas draaien de burgers wederom op voor de kosten, zoals alle politieke excessen uitdraaien in verhoging van de belastingen…….dus hoe moeilijk kan regeren zijn? als je uit onuitputtelijke bronnen schenkt.
  Polderen heeft in Den Haag een Héél andere betekenis.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Omgekeerde waanzin in Amsterdam.
  Hoog tijd om die hele stad onder water te zetten.
  Daarna 10 meter hoge muur er om heen.

  Like

 6. Williaan zegt:

  Stuurde rekening naar de gemeente of den Haag die zijn tenslotte de veroorzakers van de problemen.

  Like

 7. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/schandalig-minister-van-economische-zaken-lastendruk-stijgt-in-2012-tot-bijna-40-procent/ ( typfoutje, moet 2021 staan)
  “In vergeten memo 12, punt 4, staat het volgende te lezen: ‘De lastendruk is tijdens Rutte II gestaag gestegen. In 2012 bedroegen de lasten nog 36% van het [bruto] binnenlands product, in 2016 zijn ze gestegen tot 38,8%, en het is de verwachting dat in de komende periode de lastendruk nóg verder zal stijgen naar 39,5% in 2021.’ Dit is de context waarin beleid gemaakt wordt. Algemene lastendruk voor alle Nederlanders wordt steeds hoger.”

  Like

 8. Cathja zegt:

  Wat hebben ze toch een slappe knieën hier! Gooi die krakerstroep eruit en zet die illegalen eindelijk eens uit. Inmiddels zijn de meesten 6 jaar illegaal hier en dat heeft ons een smak geld gekost!
  Nu weer de kosten van energieverbruik, beveiliging en juridische bijstand…; die bijstand voor wie?

  Als Nederland zó doorgaat, valt er hier straks voor fatsoenlijke en eerlijke mensen niet meer te leven. We worden geregeerd door leugenaars en vergeetachtigen, en hebben NOOIT juridische mogelijkheden om gevaarlijke lui het land uit te zetten.
  Het salafisme groeit en bloeit, en niemand van de overheid grijpt in. ‘Geen juridische mogelijkheden’ volgens Grapperhaus.
  Maar als de burger hoognodig weer eens een oor aangenaaid moet worden, dan weten ze precies hoe ze dat in het vat moeten gieten. Dan kunnen ze zelfs in drie maanden tijd een wet veranderen.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Wordt het niet eens tijd dat dit verlinkste, anarchistische bolwerk officieel onder staatstoezicht wordt gesteld??

  Like

 10. Eva110 zegt:

  Kom kom niet zo somber, blijkens de laatste gemeenteraadsverkiezingen is het grootste gedeelte van het volk voor de partijen dat dit soort acties goedkeurt of er niets tegen onderneemt.
  De politie staat er bij en kijkt er naar en onderneemt pas wat als de geliefde doelgroep bedreigd word, dus kun je stellen dat ze van ons geld onder politiebewaking daar zitten..
  Gelukkig zijn de arme krakers wel aangesloten op het gas, water en licht, stel je voor dat ze dat ook nog eens zouden moeten ontberen wat voor een mensonterende toestand zou dat zijn.
  Maakt niet uit, wij ……werkende Nederlanders gaan dat allemaal voor jullie ophoesten en wensen jullie een prettig verblijf.

  Ik weet het klinkt cynisch, maar gezien de ontwikkelingen de laatste tijd blijft er weinig ruimte meer om nog hoopvol over dit land te blijven.

  Like

 11. Visje zegt:

  Ik snap dit gewoon echt niet, ik bedoel : Den Haag zegt zus! en Amsterdam doet zo!?
  Ik begrijp dat men het over wil laten aan een gemeentelijk beleid van ’n stad, maar wel te verstaan onze hoofdstad!
  -Dit geeft ’n zeer fout voorbeeld, dit slaat gegarandeerd over naar andere gemeenten.
  -Smoren in het kielzog, is de enige oplossing.

  Het gaat hier dus wel te verstaan! om uitgeprocedeerde -” AGRESSIEVE “- asielzoekers,
  en deze de ruimte geven?
  En de gehele omgeving (bewoners) laten teisteren? ’n Woningcorporatie, met tonnen kosten op laten opzadelen.
  Tja waar gaat dit heen? diep triest. gesteld met ons landje.

  mvg Visje

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Rutte lll te laf om op te treden !! Behalve als het autochtonen zouden zijn, natuurlijk !

  Like

 13. Harry zegt:

  Hier wacht de stoere en onverschrokken burgemeester van Amsterdam een schone taak !
  Als rechtgeaarde liberaal zal ie dit soort misbruik van andermans eigendommen vast wel bestrijden toch ?
  Bovendien heeft ie het hele politiekorps ter beschikking …………………………….
  Ach, wat een onzin !

  Maar als ie slim was gaf ie de Hell’s Angels tienduizend euro en die maken die panden binnen een dag schoon leeg !

  Maar nee , dat is natuurlijk een criminele bende .
  Dit in tegenstelling tot die arme krakers , die verdreven van huis en haard , zonder eten en drinken , vér van hun zo gewaardeerde geliefden, het seksloos maar moeten zien te redden in dat koude rotland .
  Dát zijn pas helden !
  Ze verdienen álle begrip .

  Dat zachtgekookte ei van een van Aartsen past precies bij Amsterdam .
  Een zwerm verknipte linkse idioten !
  Zo gaat ons eens zo geweldige landje totaal naar de bliksem !
  Door een paar honderd van dat soort klootzakken .

  Het maakt niet uit of je Cohen , v.d. Laan of Van Aartsen heet , al die linkse idioten helpen ons land steeds verder naar de bliksem .

  Ik heb zelf eens een kraakpand van mijn ouwe heer leeggeslagen met behulp van een koevoet , de krakers ( 2) hebben de hele nacht zitten rillen op het politiebureau .
  Dan ineens weten ze wél wie ze om bescherming moeten vragen .
  Maar die waren op mijn hand , gelukkig !
  Daarna hebben ze het plan opgevat om mijn boot te laten zinken .
  ( Had een tipgever in die beweging ) .
  De voorman van dat tuig lag op een gegeven moment met zijn houten boot voor de sluis te wachten . Kwam dat even mooi uit !
  Ik ben daar met mijn boot die drie keer zo zwaar was flink hard tegenaan gedonderd , zodat die voorman bijna overboord mieterde en zijn boot angstig hard begon te kraken .
  Die zal daarna best flink lek geraakt zijn !
  Heb hem verteld dat ik hem de volgende keer finaal de grond in zou varen , midden op de rivier .

  Er is toen in de kraakbeweging meteen besloten om in mijn dorp maar niks meer te kraken .
  ZO SIMPEL KAN HET ZIJN !
  Kostte me wel 1100 gulden aan boete , maar ik heb voor geen cent spijt !

  Like

  • Helena zegt:

   Mooi verhaal Harry, eindelijk eens een ervaringsdeskundige aan het woord, waar zijn tegenwoordige de kerels met ballen zoals jij 🙂 ??
   Ga je de volgende keer met ons mee, lees net dat ze de panden uit moeten voor 1 juni, maar eerst zien en dan geloven! We kunnen nog wel een paar vuurvreters gebruiken, en neem voor de zekerheid de koevoet mee voor het geval ze er niet uit willen (!) die heb je vast nog wel, als ie van degelijke kwaliteit is tenminste. In de kerk zitten er ook een heel stel en die stevige deuren zijn vast goed vergrendeld, die krijg je niet zomaar open! Met jou als inspirator zullen we dat varkentje wel eens even wassen. Na afloop nog ff een biertje om de overwinning te vieren en laten we ons graag onderdompelen in jouw memoires over de goede oude tijd, toen ons landje nog mooi was en vrij van zin zonder dat illegale krakerstuig er in.

   Like

 14. Pieter zegt:

  Nu de schade aan gebouw en installaties nog even optellen en het bedrag vliegt nog verder de pan uit.
  Als ik een hobby heb dan betaal ik dat zelf.
  Lijkt me een goed idee dat die malloten die deze terroristen steunen ook hun eigen hobby betalen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s