Op weg naar een “Judenrein” Europa

Screenshot_224

(Door: Eran Yardeni – Vertaling: E.J. Bron)

Het is een sluipende etnische zuivering. Niet gecoördineerd, niet centraal aangestuurd. Zonder gevoelloze generaals, gewetenloze plaatselijke officieren en schrijftafelmoordenaars, die men later voor een tribunaal voor oorlogsmisdadigers zou kunnen zetten. Terwijl de methodes oeroud zijn – beginnend met de gettoïsering van Joden.

Deze gettoïsering volgt in Europa tegenwoordig een nieuw patroon: men laat aan de Joden geen andere keuzemogelijkheid dan zichzelf te gettoïseren. In Parijs en België, dat al lang het centrum van de Europese jihad is, zijn volgens het laatste rapport van de “Moshe Kantor Database for the Study of Contemporary Antisemitism ans Racism” de openbare scholen zo goed als “Judenrein”. In de afgelopen jaren hebben niet minder dan 40.000 Joden Frankrijk verlaten – de meerderheid van hen naar Israël. Alleen al in 2015 waren het 7.900.

Ongeveer 60.000 gaan in binnenlandse ballingschap. Ze verlaten hun woningen en hun wijken, die in de loop der tijd te gevaarlijk zijn geworden voor Joden, en trekken als nomaden verder. Zo macaber kan de geschiedenis vaak zijn: de meute die weigert te integreren, dwingt de goed geïntegreerde Joden tot maatschappelijke isolering – en de staat kijkt daarbij [vert.: bewust!?] apathisch toe.

De Jood in Europa moet zich constant verbergen. Hij verbergt zijn keppeltje, zijn kettinkje met de Davidsster, hij verbergt zijn identiteit op school. Op de schoolpleinen is zijn culturele wereld, zijn religie een scheldwoord geworden. De meute heeft hem verboden om dat te zijn wat hij is – een mens van het joodse geloof.

Het zijn echter geen sporadische aanslagen die de Joden langzaam in het nieuwe getto of zelfs van het continent drijven. Aanslagen vinden per slot van rekening ook plaats in Israël. Het zijn ook geen individuen, die de Joden dwingen tot zelf-isolering en emigratie. Het zijn ondertussen stadsdelen, districten, buurten.

Een provocatie voor de in Malmö wonende Arabieren

In Malmö, op twee na de grootste stad van Zweden, was het in 2009 al niet meer mogelijk om de veiligheid van Israëlische tennissers tegen een vandalistische antisemitische meute te garanderen. De toenmalige burgemeester, Ilmar Reepalu, die de wedstrijd als “provocatie voor de in Malmö wonende Arabieren” zag, had een oplossing bedacht: de Davis-Cup-wedstrijd tussen Israël en Zweden vond zonder toeschouwers plaats. Een beslissing, die niets anders betekent dan verachting en minachting en misbruik van het geweldsmonopolie van de staat.

Sindsdien verlaat vooral de jonge generatie van de Joden de stad en vertrekt naar Stockholm of emigreert. Uit een in Groot-Brittannië uitgevoerde enquête bleek dat 31% van de 4000 geënquêteerde Joden al met het idee gespeeld heeft om op grond van het antisemitisme het land te verlaten. Districten zoals Berlin-Neukölln en Berlin-Wedding zijn voor Joden al lang een ex-territorium. Daar verliest plotseling uit mysterieuze redenen de Duitse wetgeving aan macht en kracht.

En terwijl de pers de solidariteitsmanifestatie van de joodse gemeenschap in de burgerlijke Fasanenstraße vierde, werden de deelnemers aan een andere solidariteitsmanifestatie in Neukölln bespuugd en uitgescholden.

Ze hebben elkaar gevonden: het pseudo-intellectualisme in brede lagen van politiek links, zoals de Labour Party in Groot-Brittannië en de sociaaldemocraten in Zweden, dat de weg effende voor de haat tegen de Joden van de rand van de samenleving naar de woonkamers van de middenklasse, en de geïmporteerde antisemieten.

Ze ageren samen niet in naam van de staat, maar ongehinderd in de staat, inofficieel echter effectief. Eén ding mogen we echter niet vergeten: wat met de Joden begint, eindigt niet alleen maar met de Joden.

Bron:
www.achgut.com
Auteur: Eran Yardeni

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Racisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Op weg naar een “Judenrein” Europa

 1. Peter zegt:

  Duizenden afgewezen immigranten gaan niet weg !
  Eigenlijk hadden bijna 20.000 mensen Nederland moeten verlaten via de departementale Dienst Terugkeer en Vertrek, maar vorig jaar vertrokken er maar 15.000.
  DUIZENDEN profiteurs van onze centen !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan de derde zegt:

  Ik heb respect voor de Joden en Israëli’s, ik zal ze altijd steunen waar ik kan. Ik walg van de linkse politieke correctheid zoals die wijven Kaag en Duisenberg de extreem linkse neofascisten en de achterlijke moslims. De EU gelooft nog steeds dat Iran zich aan de atoomregels houdt. Wat een stel door mij betaalde gluiperige politici.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Er is hoop. Merkel kan het niet meer. Het kan alleen maar beter worden.
  http://weltexpress.info/der-dramatische-absturz-der-angela-merkel-von-bundesdeutschen-laien-und-lakaien-auf-internationalem-politparkett/
  Als Merkel weg is, gaat het heel snel. Goodbye Rutte, goodbye Ollongren, goodbye Klaver .
  De eeuwwisseling kan beginnen.

  Geliked door 1 persoon

  • erik zegt:

   ik help het je hopen……..

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De wens is de vader van de gedachte…
   Begrijp me goed, het is ook mijn wens. Maar zolang het schoftentuig in Brussel er nog steeds zit, zie ik het niet gebeuren. Wat Merkel niet meer kan, wordt naadloos overgenomen door Macron, Juncker en Timmermans.
   Hoezo, somber? IK???

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • droevige mof zegt:

    Merkel is het boegbeeld en de drijfveer, althans in Duitsland. Ze heeft ervoor gezorgd dat ze niet kan worden vervangen. Prima.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Droevige mof, er is zeker hoop want het gaat niet alleen om Merkel maar om de gehele EU.

   Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Ik ben geen racistische antisemiet en ik ben voor Israël maar waarom veroordelen wij hoofddoeken en is een keppeltje heilig? Waarom moeten gelovigen zo nodig herkenbaar over straat? Ik ben ook niet herkenbaar als ongelovige.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Dat begrijp ik ook nooit zo goed.
   Die dwang om andere te laten weten waar je in gelooft.
   Het voegt verder ook weinig toe aan je eigen beleving behalve er een stempel op zetten.
   Ik loop ook niet met een sinterklaas muts op straat omdat gek ben op sinterklaas en zwarte pieten, en dat wil laten weten aan andere.
   In dat geval zou iedereen mij voor gek verklaren.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Er is nogal wat verschil tussen een yarmulke, kippah of keppel en een hoofddoek.
   De keppel wordt gedragen: “Omdat de aanwezigheid van het opperwezen altijd boven mijn hoofd is.” Dus als blijk van ondergeschiktheid aan het opperwezen. Als een man zijn ondergeschiktheid aan een opperwezen voelt en wil tonen, is daar in Nederland geen enkel bezwaar tegen.
   De hoofddoek wordt gedragen als blijk van ondergeschiktheid van de vrouw aan de man.
   Als een man zijn superioriteit over zijn vrouw voelt en wil dat dit door haar ook wordt uitgedragen, is daar in Nederland een hele bos wetten tegen.
   Maar de hoofddoek heeft een dubbele betekenis. Zoals Erdogan heeft gezegd: Elke hoofddoek is een vlag geplant in vijandelijk gebied.
   Met andere woorden, van de keppel gaat geen enkele bedreiging uit. De hoofddoek daarentegen is een vertoon van de opvatting dat onze maatschappij niet de maatschappij van de draagster (en haar man) is. Dat onze vrouwen, de niet-hoofddoekdraagsters, hoeren zijn. Maar ook dat ons land vijandelijk gebied is.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. Cathja zegt:

  Ik voel diep medelijden met de Joden, in welk Europees land ze ook wonen. Vooral in landen waar moslims oververtegenwoordigd zijn, hebben Joden bijna geen mogelijkheden (meer) om een normaal leven te leiden, ongestoord over straat te kunnen gaan en hun Joods zijn via een keppel te kunnen laten zien.
  Hoe meer ik aan deze minachting voor dit volk (welk volk niemand tot last is!!) denk, hoe groter mijn afkeer wordt van de islam. Juist deze sekte maakt het leven van Joden tot een hel, en ook de islam is er de oorzaak van dat grote groepen Joden verdreven worden van plaatsen waar zij soms al decennia-lang leven.
  Is het niet erg om alles wat je afkomst verraadt te moeten verstoppen?
  Doen moslims dat ook? Nee, die dragen hun sekte uit, op de meest bizarre manieren. Denk aan hele straten onbegaanbaar maken door daar te liggen bidden….

  De Joden hebben geen schuld aan de ellende die over hen gekomen is, maar in de eerste plaats de regeringen van de Europese landen, die weigeren keihard op te treden tegen iedereen die antisemitisme uitdraagt. We kunnen gerust stellen dat bijna 100% voor rekening komt van de islam,
  men weet dit, maar er wordt niet ingegrepen. Men maakt zich drukker om islamofobie, terwijl juist moslims heel Europa aan het verzieken zijn! Het zegt mij alles over de regeringen in de Europese lidstaten. Enkelen uitgezonderd.

  Ik begrijp dat de Joden verlangen naar hun moederland Israël. Daar hoeven ze hun Joods-zijn voor niemand te verbergen, en genieten ze alle vrijheid. Ik wens allen die terugkeren een goed leven toe in het land waar ze in elk geval zichzelf kunnen en mogen zijn.

  Shalom!

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Voor wanneer ? “”Europa Islamrein””

  Geliked door 1 persoon

 7. christdus zegt:

  Soera 5 vers 51 , die moSSlims leren niet alleen de Joden te haten , maar ook ons Christenen ,
  Humanisten , ongelovigen , dus : drie maal raden wie er na de Joden aan de beurt komen !
  Daarom eruit met die moSSelstront en hun linkse vrienden nu het nog kan .

  Geliked door 2 people

 8. Thomasson zegt:

  Een prima artikel dat de realiteit reflecteert. Wat Eran Yardeni en anderen niet weten- of bagatelliseren, is dat deze realiteit wordt in grotere mate ook de realiteit van de niet Joodse autochtone bevolking. Het is nu al bijna onmogelijk voor autochtone Frans, Belgisch, Duits en zelfs Nederlands kind een openbare school te bezoeken in een ‘multiculturele’ buurt of wijk. Ook Nederland kent steeds meer mensen die voor hun leven uit de geïslamiseerde wijken vluchten. Zij gaan in binnenlandse ballingschap in Friesland, Groningen of Drenthe. Het is een realiteit dat de regering trivialiseert of volledig negeert. Men mag zo iets niet zeggen!. Mensen die dat beweren, zijn racisten en hardnekkige klagers die er alles doen om de “sociale cohesie” te verstoren. De islamitische meute mag weigeren te integreren. Het is een kwestie van cultureel verschil. Maar de mensen van Duindorp mogen niet hun culturele erfgoed behouden. Ze mogen niet hun eigen dorp behouden voor hen eigen gemeenschap. Duindorp is het laatste autochtone bolwerk in Den Haag waar de meerderheid is autochtoon Nederlanders wonen. De moslims hebben dezelfde uitroeiing programma als de nazi’s. De programma is niet uitsluitend bestemd voor Joden, maar voor iedereen die Führer Allah niet wil accepteren. In de Islamitische Mein Kampf staat duidelijk dat moord op niet moslims is een heilige plicht voor iedere moslim. MOORD IS EEN ISLAMITISCHE TOVERWOORD.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s