Migratiecrisis 2.0 – De Afrikanen komen

Screenshot_255

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Nu al gaan steeds meer Afrikanen op weg naar Europa, niet alleen mensen uit het Midden-Oosten. Maar de migratiedruk neemt toe. Er zouden de komende tientallen jaren meer dan 100 miljoen mensen kunnen komen.

Contra magazine

Europa moet zich erop voorbereiden weldra al met een enorm toenemende stijging van het aantal migranten uit Afrika geconfronteerd te worden, die de beelden van de migratiecrisis van 2015 eruit zou kunnen laten zien als een wandeling. Daarvoor waarschuwde onlangs ook een vertegenwoordiger van de VN. Want zolang het “oude continent” voor de mensen in de armere gebieden van deze wereld als “El Dorado” geldt, waarin melk en honing stromen, zal het ook als magneet voor immigratie blijven bestaan.

Maar terwijl in de afgelopen jaren vooral mensen uit de (burger)oorlog- en crisisregio´s van het Nabije en Midden-Oosten naar Europa stroomden, merkt men nu al een contant toenemende stroom Afrikanen uit de Sahel-zone. Een regio met ongeveer een half miljard mensen en een van de hoogste bevolkingsgroeicijfers ter wereld, die weldra al bewoond zou kunnen worden door een miljard mensen.

Een regio, die bepaald wordt door politieke en economische instabiliteit en juist in het westelijke deel van de Sahel door die Franse ex-koloniën gedomineerd wordt, die door Parijs (en Brussel) ook nu nog in feite net zo behandeld worden als honderd jaar geleden. Bovendien gaat het hierbij om de armste regio ter wereld. De Fransen hebben daar immers geen koloniën opgericht om sociale welvaart te brengen, maar om vaart te zetten achter de uitbuiting van de grondstoffen. Ook nu nog, zoals de militaire operatie in Mali aantoont, waarbij het vooral om de bewaking van de uraniumvoorraden voor de Franse atoomcentrales gaat.

Mensen, die echter in hun thuisland nauwelijks perspectieven hebben en van wie velen hun geluk in den vreemde willen zoeken – vooral in Europa. Dat dichterbij is dan het verre Amerika. Een omstandigheid, die ertoe zou kunnen leiden dat in de komende decennia wellicht zelfs ongeveer 100 miljoen (of meer) mensen uit deze regio zullen proberen op de een of andere manier in Europa te komen. Misschien zelfs nog meer.

En: het zullen vooral jonge mannen zijn die zich op de lange, gevaarlijke reis begeven. En ook nog “islamisten” van Boko Haram, ISIS en andere terreurbewegingen, die de migratiestromen infiltreren. Het is immers niet zo dat er in de Sahel-zone overwegend christenen zouden leven – het grootste deel van de daar levende mensen is islamitisch. Een omstandigheid waarmee natuurlijk rekening moet worden gehouden.

Hoe zullen de Europeanen echter reageren wanneer er jaarlijks 2 tot 5 miljoen Afrikanen op weg gaan naar Europa? De paar honderdduizend die het op dit moment zijn, kunnen immers op de een of andere manier nog “gemanaged” worden. Maar miljoenenstromen?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Migratiecrisis 2.0 – De Afrikanen komen

 1. BertG. zegt:

  Dat is geen migranten crisis, maar maatregelen tegen de saaiheid
  Anders zouden ze ons toch maar de tyfus vervelen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Hopelijk nog vóór de kerstdagen (zolang het nog gevierd mag worden) dan kunnen de artiesten er weer een mooi liedje over zingen, (feed the world. let them know it’s diner time) of laat de klok maar luiden, voor de gasten uit het zuiden.
  (de bijdrage van NL aan de EU zal wel het tienvoudige worden, om alle retourtickets te betalen).

  Like

 3. Cathja zegt:

  “Mensen die hun geluk in den vreemde willen zoeken”….?

  Helaas zie ik dit geheel anders. Deze mensen komen hier hun hand ophouden, en dat weet men ook bij de VN. Er is geen werk voor miljoenen mensen, geen voedsel ook, geen woonruimte, en voor de leefbaarheid van de Europeanen een regelrechte ramp!
  Ik verwijt het de Afrikaanse volkeren dat ze nooit aan de slag zijn gegaan om hun gebied leefbaar en vruchtbaar te maken (die vruchtbaarheid zien we alleen terug in de enorm grote aantallen kinderen).
  Als we kijken naar een land als Israël, die van een stuk woestijn met hard werken een goed leefgebied weten te maken, waaraan ontbreekt het de Afrikaner dan?

  De mensen die ooit naar Europa zullen komen, zullen ons als sprinkhanen belagen! Zelf werken? Ho maar! Kijk alleen maar eens naar al die zwarten die hier inmiddels zijn neergestreken. Ze zijn te lui om de dag aan te kijken, flikkeren overal hun rotzooi neer, weigeren hun eigen zooi schoon te houden, en zijn honds- en hondsbrutaal! Denken die gasten zó hier hun geluk te vinden?
  Moeten wij daar ooit mee samenleven? Totaal onmogelijk!

  Europa zal NU werk moeten maken van het uitzetten van alle migranten die hier op onze kosten leven. Doen ze dat niet, dan gaan we ten onder in enorme oorlogen!
  Dat kan nooit de bedoeling zijn van Brussel, want wat moeten ze beginnen met een nieuw volk wat weigert te werken? Denken ze zo een prachtig werelddeel te kunnen creëren?
  Hun laatste dwaling zal erger zijn dan hun eerste.

  Geliked door 3 people

  • hendrikush zegt:

   Een leuk commentaar op de werkhouding en het leervermogen van gepigmenteerden:

   “They do not mind starvation or rioting or the most horrific violence imaginable. Consider Zimbabwe and Mozambique. After Zimbabwe made it illegal to be white in that country, about 200 whites moved to neighboring Mozambique. In a socialist country that allots 14,500 farms, Mozambique gave 50 farms to the 200 whites. In that first year – the very first harvest! – those 50 whites farms produced over 70% of the nation’s food. That is 50 farms outproducing 14,450 farms.

   After that happened, the blacks should’ve been overjoyed that starvation would be a thing of the past, never again to return. The actual reaction was so perfectly black. They started talking about riots! In interview after interview, black people complained about the white farmers making them look stupid.

   That is always the way with black people. They do not mind starvation. They mind greatly anyone making them look bad.”

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 2 mei 2018 om 12:04

   Die smeerlappen in Brussel weten heus wel wat ze aan het doen zijn, hoor, en ze weten ook duvels goed hoe ze hun hachje nu, straks en in de verdere toekomst kunnen redden.
   Sterker nog: het plan om zich alle geneugten van deze aarde toe te eigenen, is al helemaal rond.
   De aarde is voor de ‘elite’ en ze zorgen er wel voor om net voldoende slaven over te hebben om hun laarzen schoon te likken.
   Als de ‘elite’ vindt dat de mohammedanen klaar zijn met het uitroeien van ons, maakt de ‘elite’ wellicht de overtollige mohammedanen zélf wel af.

   Like

  • Peacepipe zegt:

   Kijk eens naar Zuid-Korea hoe men daar het land in 65 jaar weer opgebouwd heeft, nadat de wapenstilstand met Noorden was gesloten in 1953.
   Veel Afrikaanse landen zijn rijk aan grondstoffen. Ze zitten er letterlijk boven op! Maar stammen oorlogen en daar uit voortkomende dictators maken fatsoenlijk exploitatie heel moeilijk. De Chinezen zijn daar nu volop bezig met allerlei projecten en halen daar ook veel bodemschatten weg. Nadat Zuid-Afrika het bestuur van de blanken heeft overgenomen is het ook hard op weg naar de afgrond.
   Er zijn mensen die zeggen dat dat ook iets met IQ te maken heeft!?

   Geliked door 1 persoon

 4. Trucker zegt:

  De Afrikanen komen… wat is me dat er zijn hier al legioenen dus dat “komen” is met een korrel zout te nemen, precies of er nog geen éne hier bivakeert..
  Titel moet zijn: “De Afrikanen blijven komen en het houd echt niet op”

  Geliked door 1 persoon

 5. Piet Karbiet. zegt:

  Mijn motto: Als je er kunt neuken en baren, moet je er ook de rest maar klaren. Doei!

  Geliked door 3 people

 6. P. Puk zegt:

  We hebben nooit genoeg van wat we niet nodig hebben.

  Like

 7. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/05/Genocide-op-komst-in-Zuid-Afrika-Wekelijks-tal-van-overvallen-en-moorden-op-blanken
  Zuid Afrika zinkt door wanbeleid en racisme tegen blanken weg in chaos en anarchie – Ook terreur, zelfs pogroms, tegen buitenlandse gastarbeiders en immigranten
  Westerse elite zwijgt, want het zijn maar blanken….

  Like

  • fleckie zegt:

   Hoe zit het met…….CHINESE INVESTEERDERS?

   Like

  • hendrikush zegt:

   Ze werken hard aan de toekomst hoor. Op de hoofdweg van Durban naar Kaapstad rollen ze brandende takkenbossen op de weg. Zo kunnen ze vrachtwagens tot stilstand brengen en in brand steken. Elke dag wordt er wel ergens een boerderij overvallen en elke week vallen daarbij doden. Ook zwarte rijke mensen lopen lopen nu het gevaar dat ze voor losgeld worden gegijzeld. En Ramaphosa heeft zelf gezegd dat ze van 3000 rand ( 200 €) in de maand niet kunnen rondkomen.
   Maar de anti apartheidsactivisten in ons land hoor ik er niet over.
   Die staan samen met D666 te struisvogelen.

   Like

  • Cathja zegt:

   @Elisah

   Vreemd dat Brussel nu geen enkele noodzaak ziet om deze blanke mensen in Europa op te vangen. Het zelfs achterwege laten van aandacht voor de moorden op blanken daar, zegt alles over deze door-en-door slechte lieden in Brussel.
   Heus, zij weten exact wat er gebeurt daar, maar voelen wel op hun klompen aan dat er geduvel komt in de opvangkampen hier als blanken (niet-moslims) met elkaar geconfronteerd gaan worden.
   Misselijk word ik van die minderwaardigen in Brussel, die kennelijk niets kunnen ‘verdienen’ aan de opvang van blanke Zuid-Afrikaners.

   Een schaamteloos stel, die Europarlementariërs!

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    Correctie op reactie aan @Elisah (14:14)

    Er had moeten staan: ….als blanken (niet-moslims) en moslims met elkaar geconfronteerd gaan worden.

    Sorry. Niet goed doorgelezen voor het versturen.

    Like

  • Nemesis zegt:

   De westerse elite mag nu wel zwijgen, maar schijnbaar realiseren die zich niet dat ze ook maar blanken zijn. Ze denken hun vele geld zal ze redden. Ik denk juist van niet. Want als de centjes van de belastingbetaler op zijn en de blanke elite kan niet meer uitdelen (hun eigen centjes houden ze mooi vast, nietwaar Mutti Merkel)) weet het binnengezwabberde tuig precies waar ze nog wel wat halen kunnen en zijn ze waarschijnlijk eerst aan de beurt.
   Als we nog kunnen, zullen wij het ze in ieder geval wel vertellen.

   Like

 8. Elisah zegt:


  Leugens worden verspreidt om rassenconflict te verergeren…

  Like

 9. Elisah zegt:

  Over zuid afrika

  Like

 10. simon borgers zegt:

  Europa is heel snel Falliet

  Like

 11. Peter zegt:

  Mitrailleursnesten bouwen en personeel hiervoor opleiden.
  Zo spoedig mogelijk hiertoe overgaan.
  Regeren is vooruitzien.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Komen ze ook naar hiero, goed voor de Olympische Spelen en voor onze medaillespiegel, geeft aanzien, zo van “kijk ons nou, zo’n klein landje en zoveel metaal”.
  Zijn er nog Bobo’s in de zaal?
  Jarenlang het record in handen, met veel talent en hard trainen, komt er zo’n neuknegert m/v, loopt ie minuten van je record af.
  Gelijk bij Tan natuurlijk, of bij Matthijs, en een lintje strakkies, commandeur in de Nederlandse Leeuw.
  Kijk uit een leeuw, lopen jongens.

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Toen ik nog jong was, ten tijde van de koude oorlog, had iedereen het er over. De Russen komen. Vervolgens hoorde je; de Chinezen komen. Maar ze kwamen niet ! Wie wel kwamen waren de Afrikanen, en die gaan nooit meer weg. Er zullen er zoveel komen (en hier geboren worden) dat Europa nog zwarter gaat zien als een kolenkit. Voor dat het zover is moet je maar snel zien weg te komen. En misschien is magere Hein je goedgezind en hoef je het niet meer mee te maken. Zoals dat Duitse liedje van vroeger toen ik nog jong was; Schön ist die Jugendzeit, sie kommt nicht mehr. Sie kommt , sie kommt nicht mehr, enz. enz. https://www.youtube.com/watch?v=AvnFgc4-sgE

  Geliked door 1 persoon

 14. slim doch onmachtig zegt:

  ja maar die afrikanen en moslims moeten gedwongen stoppen met kinderen maken waar ze niet voor kunnen zorgen echt gedwongen door een Wereld Raad desnoods want anders komt het echt niet meer goed met moeder aarde het houd maar niet op die mensen hebben weinig verantwoordelijkheid en laten het westen het probleem opknappen maar die zijn het toch ook spuugzat???Wat moet je er allemaal mee zeg!Dit is toch het paard achter de wagen spannen telkens maar weer en weer en weer en weer en weer!!!!!!Of water naar de zee dragen telkens maar weer en weer en weer en weer het stopt niet als de bron niet aangepakt word!Basta!!Ps ze mogen wel zoveel kinderen maken maar dan in eigen thuislanden blijven allez!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s