Arabist Hans Jansen (1942-2015) zei ooit: “Wie islam zaait, zal sharia en jihad oogsten”

niet-mijn-islam

(Door: “Balkanske priče”)

Abdul Ala Maududi, de meest invloedrijke Pakistaanse denker van de 20e eeuw, schreef: ”De islam is niet alleen een religieuze overtuiging, maar een revolutionaire ideologie, en de Jihad beroept zich op deze revolutionaire strijd om overal ter wereld de staten en regeringen te vernietigen die zich verzetten tegen de ideologie en het programma van de islam.”… Islam/Jihad hinkt op twee benen. Eén been wordt voorgesteld door de islamverdedigers: de mensen die zich doctor noemen, goed Nederlands schrijven en spreken en een rooskleurig portret ophangen van de islam als een “religie van vrede”. De gereedschappen van deze “intellectuelen” zijn leugens en bedrog (“Taqiyya”).

De terroristen vertegenwoordigen het andere been: deze groep voert de tweede fase van het moslim-expansionisme uit. Alhoewel iemand die er niet van op de hoogte is, zou kunnen denken dat deze twee groepen lijnrecht tegenover elkaar staan, maken beiden deel uit van hetzelfde plan en zijn ze feitelijk als de twee zijden van een muntstuk en erg afhankelijk van elkaar (”De Jihad is een plicht voor ELKE MOSLIM!”:

“Vechten is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. Allah weet het en jij weet het niet.” (Koran, soera 2, vers 216)

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, Jihad, Moslims, sharia. Bookmark de permalink .

6 reacties op Arabist Hans Jansen (1942-2015) zei ooit: “Wie islam zaait, zal sharia en jihad oogsten”

 1. Marian zegt:

  Hij was vast helderziend.

  Like

 2. hendrikush zegt:

  Remedie voor kafirs: zij moeten de moslims haten, hen vernederen en hen wantrouwen, hen bedriegen bij elke gelegenheid, en hen doden wanneer de situatie het nodig maakt.

  Liked by 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Dat is nou net wat ze graag willen hier…

  Liked by 1 persoon

 4. Anneke zegt:

  Moest zijn realistische visie, met de dood bekopen!!! Waarheid/realiteit mogen klaarblijkelijk niet verkocht worden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s