KRANKZINNIG!

Screenshot_233

Justin Trudeau [minister-president van Canada] noemt ISIS “terugkerende islamitische reizigers”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Canada, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op KRANKZINNIG!

  • Cathja zegt:

   @BertG.

   En DIT vind ik de smerigste uitspraak ooit! Die vent moet zijn ogen uit zijn harses schamen!
   Ik hoop dat dit heerschap nog eens op uiterst onaangename wijze met zijn moslimvriendjes kennis mag maken. Tenslotte is hij in hun ogen een kafir.
   Ze zullen hem beslist niet sparen!

   Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Cathja, Trudeau heeft een hekel aan christenen omdat hun mind set moeilijk te beïnvloeden is. Dat was even een “eye opener” voor mij toen ik dat las, en gedeeltelijk heeft hij gelijk dat christenen moeilijk te beïnvloeden zijn met marxistisch gedachtegoed maar er zijn mij veel te veel christenen die wel links zijn. In elk geval is dat de reden waarom hij christenen het ergste vind van de Canadese samenleving. Die man spoort dus echt niet.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Had ik al ergens op twitter gelezen en heb tot nog toe de bron nog niet kunnen vinden. Nu dus wel, bedankt.

   Like

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  un joyeux ramadan, Trudeau Minister Canada:

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Deze man is volkomen onbetrouwbaar.
   Dat wil dus zeggen dat je precies weet wat je aan dit crimineel stuk tuig hebt, helemaal niets.
   Trudeau is er alléén voor Trudeau.
   Nèt als Rutte…
   Het probleem is dat ik verwacht dat Trudeau de komende jaren ook gewoon zal blijven zitten omdat heel veel mensen,net als in NL, te stom zijn om door te willen denken en zich te interesseren voor hun eigen land.

   Geliked door 1 persoon

 3. Haksteeg Anton zegt:

  Trudeau is volkomen maar dan ook volkomen krankzinnig hij heeft de Sharia law ingevoerd in Canada. Zeg iets over een moslim en je wordt daarvoor gestraft, kinderverkrachting mag dus daar onder de sharia law en de houding tegenover vrouwen en Christenen? De rillingen lopen over je rug

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Haksteeg Anton

   En dat in een land als Canada! Onbegrijpelijk is dit!

   Geliked door 2 people

   • Haksteeg Anton zegt:

    Ja het is volkomen onbegrijpelijk maar die Trudeau is echt zo waanzxinning. Hij schreef een brief aan Raul Castro bij de dood van massamoordenaar Fidel Castro dat hij en zijn vader Fidel zo’n fantastische man vonden en hem bewonderden, als je dat scvhrijft dan is er toch een steekje of twee los met je is het niet?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Welnee.
    Trudeau is ’n psychopaat.
    Net als Rutte.
    Als je psychopaat bent is de politiek bijzonder aantrekkelijk voor je omdat je niet direct contact hebt met je slachtoffers (het volk) en je leugens gelooft worden, op basis van de ingekankerde traditie dat de bovengestelden het beste voor hebben met het volk.
    Dat geeft namelijk zo’n lekker en veilig gevoel waar de burger goed door kan slapen.
    Niks aan de hand mensen…

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nou ja.
   Behalve dan dat je geloofd met ’n d schrijft.
   Verder is er niks aan de hand.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 18 mei 2018 om 21:31

    Behalve dan dat je geloofd met ’n d schrijft.

    Laat dat niet nog eens gebeuren!
    De kans bestaat namelijk dat sommige reaguurders zich heel misschien soms enigszins aan taalfouten zouden kunnen storen. 😆

    Like

   • Harry zegt:

    Je bedoelt @ Wachteres toch niet , Tistochwat ?
    Ik kreeg pas ook al op m’n dak !

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Ondanks dat ik ;lerares Nederlands ben, Harry, val ik nooit iemand lastig met taalfouten.

    Behalve als ze mij eerst lastig vallen, Maar dat heet ‘lik op stuk geven’.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Harry 1 maart 2019 om 10:19

    Je bedoelt @ Wachteres toch niet , Tistochwat ?

    Nee hoor, Wachteres heeft zelf de grootst mogelijke moeite om haar toetsenbord onder controle te houden. 😛

    Like

 4. Elisah zegt:

  https://gellerreport.com/2018/02/trudeau-sharia.html/
  Canadian PM Trudeau: Sharia law is compatible with democracy

  Like

 5. Mary zegt:

  Trudeau een van die NWO poppetjes, Trudeau, Rutte, Macron etc. lachen ook om de meest stompzinnige zaken, je zou bijna zeggen dat ze of allemaal hetzelfde goedje slikken wat ze zo achterlijk maakt of dat ze onder mind controle staan (schijn je ook destructief en niet meer logisch te kunnen denken, nou beide klopt wel zo te zien, is ook vaak verbonden aan die enge sektes, kan ook wel kloppen nietwaar?!!!)

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Het hoeft helemaal niet door een ‘enge’sekte ‘ worden veroorzaakt, …….’cocainesnuivers’ zijn ook zo overtuigd van ‘hun’…intelligentie!!………..( betweters)!.

   Like

 6. Sabeltant zegt:

  Onnozele hals.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Die vent moet gewoon aan flarden gereten worden op welke wijze dan ook, levensgevaarlijk voor de Canadese samenleving.
  En toch, hij is met een meerderheid van stemmen verkozen want ik kan me niet herinneren dat hij een coup d’état heeft gepleegd, conclusie ook in Canada huizen er behoorlijk veel zombies.
  Ik ben ook nog niet vergeten dat vele Amerikaanse “vedetten” naar Canada gingen verhuizen als hun nachtmerrie werkelijkheid zou worden en die was de overwinning van Donald Trump op heks Clinton.
  Dus zal dat land wel “ietsje” meer liberal zijn als de (nu zeker) USA dus denk ik.
  Moet ik wakker liggen van idiote Canadezen die een (nog grotere) idioot verkozen hebben tot premier? we hebben in eurabia al genoeg problemen dus mag die “people”kind in zijn vet gaarkoken.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Alleen die vedetten konden/mochten niet naar Canada verhuizen, er voldeed er geen een aan de door Canada gestelde emigratie voorwaarden. Vond ik wel grappig.

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    Want een werkvergunnig konden ze ook niet krijgen, want Canada had zelf genoeg actrises en acteurs. Buitenlanders in dat genre waren dus niet nodig. Canada neemt alleen moslim vluchtelingen met of zonder papieren en je komt Canada alleen in als je een baan krijgt of hebt waar de Canadezen niemand voor hebben om die in te vullen. En dan nog, ook al woon en werk je al 8 jaar in Canada in een bepaald beroep omdat je toen nodig was, ben je nu niet meer nodig omdat er Canadezen zijn die dat beroep nu ook kunnen uitoefenen, sta je de volgende dag met je koffertje op het vliegveld en moet naar je eigen land vertrekken. M.a.w. je wordt er gewoon uitgeknikkerd.

    Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Canada en Zweden vertonen veel overeenkomsten.
   Weinig inwoners veel bossen.
   Veel solidariteit met elkaar.
   Decennia lange linkse hiarchie waardoor het links zijn ’n ingekankerd genen-probleem is geworden.

   Geliked door 1 persoon

 8. edwin vissers zegt:

  Het zijn satanisten ,mensen begrijpen gewoon niet wat dat betekent ,lucifer is echt ,en hun doen gewoon zijn werk ,mensen vernietigen

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Trudeau is zeker krankzinnig, maar die benaming gaat op voor de hele politiek correcte kliek die zogenaamd een ideaal van algehele verbroedering met alle culturen nastreeft, met IEDEREEN dus, ook al staan die culturen en de ideologieën die hen beïnvloeden totaal haaks op de onze!

  Men kan echter NOOIT tegelijkertijd tegenstrijdige doelen bewust nastreven!.
  Wie dat doet gaat gegarandeerd aan de ontstane innerlijke tegenstrijdigheid in het denken te gronde. Die wordt werkelijk gek.
  Dar zien wij aan Trudeau, aan Macron , aan het WIJF uit Berlijn, aan Juncker, Verhoftstadt en aan FransTimmermans. De hele EU top behoort in een gesloten inrichting te zitten en daarin voor altijd verblijven.
  Voor de minderen goden in de nationale regeringen parlementen die het ontwrichtende gedachtegoed vanuit de hogere regionen slaafs uitvoeren, geldt precies hetzelfde.

  Wij zien hier een- op geen enkel feit berustend- soort ”idealisme” in keiharde botsing van met de feitelijke toestand die door dat ”idealisme” is ontstaan. Daarvan wordt het volk zwaar de dupe!
  Wij mogen rustig aannemen dat ”het volk” in grote meerderheid deze situatie niet wil, indien het de moeite had genomen eens goed na te denken over alle schadelijke processen die zich nu voltrekken.
  En helaas doet de meerderheid van het volk uit pure gemakzucht , onwetendheid en desinteresse tot dusver NIETS.
  Men blijft stemmen op partijen en hun leiders die het land letterlijk de das omdoen en ons uitleveren aan het KWAAD in de wereld. Wij, op deze site, waarschuwen en waarschuwen in de hoop dat…
  Maar overeind blijft deze wetmatigheid ” WIE NIET HOREN WIL MOET MAAR VOELEN” Voor de elites geldt in het al;gemeen NIET dat zij iets zullen voelen, omdat dit ”hoog gezeten volkje” gewoonlijk allang voor goede uitwijk mogelijkheden voor zichzelf heeft gezorgd. Of het zou al moeten zijn dat het volk , net op tijd wakker geworden , hen goed bij de kladden grijpt en gepaste straffen gaat uitdelen..

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 16 mei 2018 om 06:07

   Prachtige reactie weer.
   Eén aanvulling: Trutto is niet alleen krankzinnig, maar vooral ook crimineel.

   Ik vrees dat het overal al te laat is. Tegen de tijd dat de linkse ‘deugpiepeltjes’ het licht eventueel gaan zien, zijn de mohammedanen al ver in de meerderheid. Hoeveel autochtonen (vroeger waren we gewoon Nederlander, tegenwoordig zijn we autochtonen) zijn er dan van een leeftijd waarop ze nog in staat zijn om tegen de koppensnellers te vechten?
   Op peuters, kleuters, jonge kinderen, bejaarden en (chronisch) zieken kunnen en mogen we niet rekenen.

   Like

 10. Charles Martel zegt:

  Every country gets the circus its deserves. Zielig land dat door dergelijke psychotische ‘leiders’ kiest.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Die foto werd genomen tijdens een persconferentie waarin hij het had over ISIS touristen..Plots kreeg hij een mooie sexy vrouw in’t oog die daar voorbij wandelde .Hij kon zich niet bedwingen en riep ….amaai ! das een mooi wijf met kanjers van borsten Als je me niet wil geloven moet ge die foto maar eens goed bekijken .De Canadese kranten staan er vol van

  Like

 12. Jan zegt:

  Meer krankzinnigheid: Chinezen lichten massaal de Canadese staat op

  Like

 13. Jan zegt:

  ISIS terroristen ook in Canada

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Trudeau is totally crazy. He even wrote a letter to Raoul Castro saying that he and his father had always admired Fidel (the mass-murderer) so much.

   Like

 14. Jan zegt:

  Trudeau, de psychopaat

  Trudeau’s Sturmabteilung bedreigt de vrouw die ‘lastige’ vragen stelde

  Wie deze psychopaat tegenspreekt laat hij arresteren en burgerrechten ontnemen
  Sovereigntist protester who confronted Trudeau in Quebec pleads not guilty
  A protester who angrily confronted Prime Minister Justin Trudeau in Montreal during Quebec’s Fete nationale holiday weekend appeared in court Monday and pleaded not guilty to one count of obstructing a peace officer in the execution of his duty.

  The Crown refused to remove a bail condition forbidding Matthieu Brien, 31, from engaging in political activity or being in the presence of a politician, said his lawyer Marc Michaud.

  https://www.theglobeandmail.com/amp/canada/article-sovereigntist-protester-who-confronted-trudeau-in-quebec-pleads-not/?__twitter_impression=true

  De ware aard van de mislukte skileraar en flikvlooier Trudeau

  Like

 15. Jan zegt:

  Maxime Bernier verlaat de Canadese Conservatieve partij en bereidt zich als onafhankelijke kandidaat voor op de komende verkiezingen

  Harper, Trudeau Light, diect in de aanval

  Like

 16. Jan zegt:

  Culturele verrijking in Canada waar ook de jihad volop aan de gang is

  Like

 17. Jan zegt:

  Diversiteit brengt stabiliteit: Moslim met Canadees paspoort in Amerika achter de tralies gezet wegens doorsluizen van militaire technologie naar Iran

  https://gellerreport.com/2018/08/iranian-canada-iran.html/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Like

 18. Jan zegt:

  Trudeau verziekt NAFTA, vindt gender en andere linkse kolder belangrijker

  Like

 19. Jan zegt:

  Trudeaustan censureert film ‘O Canada’ die censuur in Canada aan de kaak stelt

  Like

 20. Jan zegt:

  Sovjetpraktijken in Canada

  Trudeau: “Wat Hussein Obama kon kan ik ook”. Trudeau laat metadata van burgers verzamelen die digitaal betalen om zo de verkiezingen te beïnvloeden


  https://www.spencerfernando.com/2018/10/30/report-trudeau-controlled-stats-canada-has-already-taken-15-years-of-canadians-credit-card-info-without-our-knowledge/

  Like

 21. Jan zegt:

  Trudeau even knetter als Fauxahontas, Elisabeth Warren

  Trudeau verbeeldt zich dat hij indiaan is

  Like

 22. Jan zegt:

  Trudeau vaardigt in het geniep wet uit die er voor zorgt dat hij de komende verkiezingen op illegale wijze gaat winnen.

  video/1

  Liberal rushed election Bill C-76 will change the criteria for who is eligible to vote. As many as 2 million non resident Canadians will now have a say in the 2019 result even if they never intend to live in Canada ever again. pic.twitter.com/H3JanVUZVy

  — Senator Linda Frum (@LindaFrum) November 12, 2018

  Like

 23. Jan zegt:

  Zal de psychopaat van bananenrepubliek Canada, Trudeau, nu eindelijk eens in de cel verdwijnen wegens corruptie en hoererij?

  Like

 24. Jan zegt:

  Door en door verrotte Trudeau smijt ‘dissidenten’ uit partij

  Canadese premier Trudeau zet dissidenten uit fractie

  Het gaat om Jane Philpott, de voormalige begrotingsminister, en oud-minister van Justitie Jody Wilson-Raybould. Zij dienden dit jaar hun ontslag in nadat Wilson-Raybould een regeringscrisis had veroorzaakt door te stellen dat ze door Trudeau onder druk was gezet om een schikking te treffen met bouwbedrijf SNC-Lavalin. Het internationale concern, gevestigd in Montréal, wordt verdacht van het betalen van steekpenningen aan het Libische regime van de inmiddels overleden Muammar Kaddafi. In totaal zou het gaan om omgerekend bijna 32 miljoen euro. Trudeau zou het bedrijf de hand boven het hoofd hebben gehouden, omdat bij een vertrek van SNC-Lavalin uit Canada duizenden banen verloren gaan.

  https://www.ad.nl/buitenland/canadese-premier-trudeau-zet-dissidenten-uit-fractie~a562873c/

  Like

 25. Jan zegt:

  Geschifte Trudeau wil parlementslid van de oppositie justitieel vervolgen omdat deze, Andrew Scheer, Trudeau bekritiseert wegens diens betrokkenheid bij het omkopingsschandaal SNC-Lavalin

  Trudeau, het voorbeeld van Jessica Klaver

  Like

 26. Jan zegt:

  Canadese socialisten zelfde imbecielen als socialisten elders in de wereld. Filippina uitgemaakt voor nazi en racist omdat zij tegen de communist Rachel Notley is die zich verkiesbaar stelt voor het kabinet van Alberta

  Like

 27. Jan zegt:

  Bevolking stemt eerder op een aardappel dan op potatohead Trudeau

  Like

 28. Jan zegt:

  Trudeau: blanken pleegden genocide op de indianen, weigert uitmoorden van bevolkingsgroepen door ISIS genocide te noemen

  DISGUSTING HYPOCRITE: Justin Trudeau Voted AGAINST Saying ISIS Committed Genocide, Now He Accuses Canadians Of That Exact Crime
  https://www.spencerfernando.com/2019/06/05/disgusting-hypocrite-justin-trudeau-voted-against-saying-isis-committed-genocide-now-he-accuses-canadians-of-that-exact-crime/

  https://tinyurl.com/yyar3aqs

  Like

 29. Jan zegt:

  Trudeau ziet diversiteit in de moskee en imaginaire problemen bij Canadezen

  Like

 30. Jan zegt:

  Trudeau volledig Hitler, alle wapens zijn verboden behalve die voor jacht en sport

  Prime Minister Justin Trudeau says his government plans to move ahead with legislation letting municipalities ban handguns within their borders, though he isn’t giving a timeline.

  The Trudeau government on Friday outlawed a wide range of assault-style rifles, saying the guns were designed for the battlefield, not hunting or sport shooting.

  ……
  https://www.ctvnews.ca/politics/trudeau-says-legislation-on-municipal-handgun-bans-coming-1.4922898#_gus&_gucid=&_gup=twitter&_gsc=AmJvTjZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s