Ramadan – Kabinet ziet geen enkel probleem in politie Apeldoorn die ongelovige jongeren ronselt voor iftar

Screenshot_232

(Door: Bas Paternotte)

Sterker, in Brabant organiseert de politie zelfs een ‘Feest der Verbinding’

Minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus (CDA, foto) ziet geen enkel probleem in het ronselen van ongelovige jongeren voor een politie-iftar in Apeldoorn. Dat schrijft hij dinsdag aan de Tweede Kamer. Vorige maand werd bekend dat de jeugdpolitie in de plaats actief op Instagram jongeren ‘geïnteresseerd in andere culturen’ oproept met hun klas naar een door de politie georganiseerde iftar te komen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, CDA, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Ramadan – Kabinet ziet geen enkel probleem in politie Apeldoorn die ongelovige jongeren ronselt voor iftar

 1. Haksteeg Anton zegt:

  De pòlitie (ook die van apeldoorn) dient haar werk te doen en zich niet met ramadan of dergelijke moslim zaken te bemoeien. Werkelijk ongelooflijk dit zgn. politie gedrag. Je schaamt je dood als echte Nederlander

  Liked by 2 people

 2. Trucker zegt:

  “…een door de politie georganiseerde iftar…”

  Twee dingen: één was ik Nederlands staatsburger zou ik me zorgen maken en maken dat ik nooit op politie hoef/moet rekenen voor eender wat.
  Twee : politie ambtenaren en hun leidinggevende keten (tot de minister van binnenlandse zaken) keuren dit goed en hebben geen probleem dat ambtenaren islamieten opvrijen en een misdadige ideologie een behandeling geeft die geen religie te beurt valt.
  Hoe schijterig moet je tenslotte zijn als “politieagent” daar zitten vreten van eten waar dieren gruwelijk voor geleden hebben, hoeveel cojones heb je dan GEEN dat is simpel.
  Het rechtvaardigt mijn steeds terugkerende benaming voor dat soort lieden : schijters.

  Liked by 5 people

 3. d.g.m.holland zegt:

  Geen hitlerjugend, maar kweken van mohammedjugend.
  wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

  Liked by 4 people

 4. tinekevanschagen zegt:

  Die kale neet ziet alleen een probleem,als ik 5 kilometer te hard rijdt.
  Heeft ie eigenlijk wel eens iets zinnigs gezegd,sinds die aangeschoven is in dit nep parlement?

  Liked by 3 people

  • Harry zegt:

   Ik ging 20 kilometer te hard , 170 euro achterop !
   Je kunt hier beter als moslim iemand doodrijden of verkrachten , dan mag je weer naar huis omdat je niet kon weten dat dat hier niet mag .

   En inderdaad , nog nóóit iets zinnigs van die vent gehoord !

   Liked by 4 people

   • kampersrene zegt:

    Er bestaan twee toverwoordjes die je moet gebruiken als je moeilijkheden krijgt .
    Je zegt gewoon dat je een ” islambekeerling” bent en op het ogenblik van de feiten “verward” was

    Liked by 3 people

   • Elisah zegt:

    Nou Harry, ik kreeg 360 euro boete voor zgn verkeerd parkeren.

    Liked by 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    In NL moet je je als Maroc laten registreren, dan ben je bevoorrecht………
    Dit stuk VUIL had een Amsterdamse vrouw doodgereden.
    HET WAS DE BESTE ZET VAN Z’N LEVEN;
    Werd door reclasering aan baan geholpen, werd vervroegd vrijgelaten, kreeg…….etc? ?
    /*/*/

    Mohammed Sabba is weer een vrij man. De schoft die in maart 2011 in zijn zwarte VW Golf de cabaretiere Floor van der Wal doodreed op het Mercatorplein loopt weer los rond. Meneer kreeg 4 jaar tegen zich geëist door het OM. Maar de rechter veroordeelde Mohammed Sabba (die bovendien doorreed na het voorval, en aanvankelijk ook nog eens ontkende Floor te hebben doodgereden) maar tot 1 jaartje cel.
    BRON;
    https://www.geenstijl.nl/2882451/schande_doodrijder_floor_loopt/

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @delamontagne

    Soms denk je,hier zijn geen woorden voor.

    Dit is dan weer zo n moment ,waar je verstand bij stil staat.
    Verbijsterend,en dan denk ik…….wat nou als dat MIJN kind was!!!!…..MIJN dochter!

    Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Dat is ongelooflijk 1 jaartje cel? die rechters zijn totaal onbekwaam en eigenlijk een soort misdadigers die weg moeten (ik zeg het vriendelijk). Ik kan dit echt niet vatten voor een klinkkare moord 1 jaartje cel. Die dat heeft besloten moet door de maatschappij berecht worden. Dit soort rechters zijn de eigenlijke moordenaars.

    Like

 5. Frans Brassens zegt:

  De onwetendheid viert hoogtijdagen.
  Juist dááraan gaat Nederland te gronde.

  Liked by 1 persoon

 6. Cleo zegt:

  De politie-mietjes in optima forma: burgers die aangifte die wachten op daadkrachtig optreden n.a.v. een aangifte kunnen van deze overbodige niksnutten de hik krijgen, maar zodra er weer een islamieten-hielenlikkerij-event kan worden georganiseerd hebben diezelfde mietjes opeens alle tijd…
  Neo-NSB’ers!

  Liked by 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ik lees nooit artikelen of zoiets ook in andere EU-landen gebeurt bij de Politie.
   Hier in Fr niet, in ieder geval niet vanuit politie…………..

   Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Organiseren doen ze dat in de BRD (nog) niet, maar vooral de bobo#s gaan graag naar die iftar feesten, Worden ze ook voor uitgenodigd.

    Liked by 2 people

 7. Wanneer gaat de Apeldoornse politie moslim jongeren interesseren voor het Joodse Chanoeka? (Om daar een aanslag te plegen of zo want andere interesses hebben zulke jongeren niet!)

  Liked by 3 people

 8. Mary zegt:

  Heb net even wettelijk taken politie doorgelezen, heb niets terug kunnen vinden als het gaat om organiseren van feestjes van welke aard dan ook, het onderwerp hulpverlening heeft ook daar niets mee te maken, dit alles is de heer Grapperhaus natuurlijk ook bekend maar Dhr. Grapperhaus maakt deel uit van het team Pinokkio en Co. en gebruikt zijn “talenten” overeenkomstig. Feit blijft dat politie zich met orde handhaven bezig dient te houden en niet met het organiseren van feestjes laat staan ronselen.

  Liked by 4 people

 9. Pietersen zegt:

  De politie moet verboden worden zich met religie te bemoeien. Daar is de politie niet voor. De politie moet de orde handhaven. De politie dient te allen tijde neutraal te zijn. Dit is Arabië niet (nog niet)
  Gaat de politie nu ook jonge mohammedanen oproepen in een biechtstoel van een katholieke kerk plaats te nemen ?
  Dit is weer een staaltje wegkijken van het kabinet en niet opkomen voor onze fundamentele waarden. Men durft gewoon niet op te treden tegen de islam en stelling te nemen, want men is als de dood voor onrust.
  Dus tot zolang wordt alles mbt de islam, onder het tapijt geveegd alsof het niet bestaat.

  Liked by 1 persoon

 10. hans zegt:

  ONGELOVIG, NIET GELOVIG!! irriteer me dood aan het tegemoet komen van die moslims met dit soort woordverbasteringen.

  Liked by 3 people

 11. Republikein zegt:

  Uitstekende minister, 13 in een dozijn.
  Praat uitstekende lulkoek.
  Nu weer over Kaspersky.

  Liked by 1 persoon

 12. Eva110 zegt:

  Georganiseerd door de politie????
  De politie staat in dienst van het Nederlandse volk en heeft geen islamitische feestjes van ons belastinggeld te organiseren.
  Waakzaam en dienstbaar????
  Van beide is niets te bespeuren, behalve als je een kleurtje hebt dan zijn ze zelfs bereid de meest grove beledigingen over zich heen te laten gaan en ze zijn er als de kippen bij om normale hardwerkende burgers hun recht op demonstreren af te nemen.
  Het hele justitie apparaat is verworden tot een weke kwallen plaag dat hoognodig op de schop moet.

  Liked by 3 people

 13. kampersrene zegt:

  Ik heb die foto van Grapmans een goed bekeken , die man is doodongelukkig Ik durf er voor wedden dat drie clowns musical er niet kunnen in slagen om een glimlach op zijn gezicht te toveren. Zelfs Andre Van Duin heeft het na een half uur moeten opgeven

  Liked by 1 persoon

 14. delamontagne zegt:

  Ik weet natuurlijk niet of ‘meneer” Grapperluis ook bij de Iftar aanwezig is, om er op toe-te-zien dat de jeugd zich niet VOLPROPT zoals op bijgaande foto is te zien in de vroege ochtend na de maaltijd.
  Dit is dan wel in een van de onbeschaafde
  moslim-landen, in NL moet natuurlijk de volgende ochtend wel worden gewerkt…….!

  Like

 15. Anneke zegt:

  Het is weer ramadan, de heetgebakerde islamieten mogen de boel weer volledig in elkaar gaan rammen. Geen probleem, voor de alles verradende (NWO) overheden. Wij burgers betalen de onkosten wel weer, zonder morren!!!

  Liked by 2 people

  • Trucker zegt:

   we gaan het geweten hebben dat het ramagedram weer gaat beginnen, op de website van de openbare omroep BRT in belgie waren er al diverse onderwerpen over dit gedoe te lezen.
   Bedoeling is natuurlijk om de Zombies te bereiken met de boodschap dat het een normaal gebeuren is en dat ze dat gewoon worden.
   Ik heb in het verleden al talloze mails gestuurd naar de openbare omroep met de vraag hoe relevant dat gedram is en dat ik (net als talloze Vlamingen) niet hoef zo dus waarom ze het nodig achten om dat door de strot te rammen van de Vlamingen.
   Natuurlijk in iets beleefdere bewoordingen anders krijg je een ban maar die heb ik later gekregen omdat ik maar bleef doorvragen (over alles wat niet vermeld wordt of de manipulaties en platte leugens en iets over deontologie en neutraliteit, ze hadden simpelweg nooit sluitende argumenten tegen wat ik op tafel gooide.
   Linksmens doet dan wat hij geleerd heeft van zijn voorvaders en dat is censuur.

   Like

 16. jungleelephant zegt:

  Hoe naïef kun je zijn?Of is het toch kwaadwilligheid?

  Like

 17. M. zegt:

  Waar hield de pliessie zich in de 2e wereldoorlog mee bezig? Niets geleerd?

  Like

 18. fleckie zegt:

  Zou …SOROS………ook nog…ergens…anders…zijn….. ‘goedhartigheid’…….. laten spreken? soms?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s