Witte Huis: Hamas schuld van situatie in Gaza

Screenshot_224

WASHINGTON – De Palestijnse radicale islamitische groep Hamas is verantwoordelijk voor het geweld dat in Gaza rond de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem maandag is uitgebarsten en dat heeft geleid tot tientallen doden, zei het Witte Huis.

De Telegraaf

,,We zijn ons bewust van de berichten over aanhoudend geweld in Gaza vandaag”, zei woordvoerder Raj Shah van het Witte Huis tijdens een reguliere persconferentie. ,,De verantwoordelijkheid voor deze tragische sterfgevallen berust volledig bij Hamas. Hamas lokt deze reactie opzettelijk uit.”

Maar de huidige escalatie zal het vredesplan niet schaden, zei Shah. Dit vredesplan van de Amerikaanse regering zal op een geëigend tijdstip worden gepresenteerd. Op de vraag of de VS Israël oproepen tot terughoudendheid in het licht van de vele doden tijdens de schermutselingen van maandag, zei Shah dat dat niet nodig was. ,,Hamas is verantwoordelijk.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Thoth”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, gezond realisme, Hamas, Islam, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Moslims, provoceren, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op Witte Huis: Hamas schuld van situatie in Gaza

  • guusvelraeds zegt:

   De Israëlische geheime dienst moet steeds meer inzetten dit soort smeerlappen te liquideren. Steeds opnieuw de kop van het Hamas monster afslaan. Keer op keer. De smeerkezen zitten niet voor niets ver van Israël in Bahrein, Qatar en de VAR. Al de buitenlandse tegoeden van dit duivelsgebroed moet geconfisqueerd worden.

   Maar het westen is net zo schuldig. Zij blijven via de V.N. (UNWRA) en vele andere ontwikkelingsgelden dit soort terreur organisaties via via steunen. De hele Arabische wereld heeft vuile handen.

   Geliked door 2 people

 1. koddebeier zegt:

  Niet alleen Hamas, maar ook hun financiers !!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Amerika zou de landen die de Palestijnen/Hamas financieren moeten boycotten !

  Geliked door 1 persoon

 3. Anneke zegt:

  En Hezbollah moet ook genoemd worden. De heetgebakerde Palestijnen zijn allemaal verantwoordelijk voor alle doffe ellende in heel Israel. Er zijn in de loop der jaren al heel wat onschuldige Israelische burgers (op)geofferd.

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  De linkse ideologie werkt al tientallen jaren met hetzelfde cliché. Hier is een voorbeeld van de Duitse Taz, vergelijkbaar met joop.nl. Het commentaar staat in de editie van vandaag, de auteur is Tsafrir Cohen, medewerker van de Rosa-Luxemburg Stichting.
  ,,Hier leven twee miljoen mensen in de open lucht gevangenisachtige omstandigheden in een gebied ter grootte van West-Berlijn – geen kans op herstel. Als gevolg hiervan, wordt elk emancipatorisch potentieel van de Palestijnse samenleving uitgehold terwijl Israël zijn democratische trekken blijft verliezen.”
  http://taz.de

  Like

 5. Ad bos zegt:

  Ook heel juist ! En trump maar weg zetten als een gek ventje hieroo en overalloo 😄

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Het zou te dwaas zijn voor woorden om te stellen dat Israël zich niet zou mogen verdedigen.

  Geliked door 2 people

 7. T.Troubadour zegt:

  Een stuk voor de NOS en de ,inkse grachtengordel,maar ook voor dhr.Segers die het kabinet steunt dat terrorisme steunt

  Like

 8. Haksteeg Anton zegt:

  En het WH heeft volkomen gelijk en het wordt hoog tijddat dit wordt ingezien door de rest van de wereld als ze het hebben over eerlijkheid de Hamas zijn terroristen daarover kan geen twijfel bestaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s