De moordpartij van Hamas op Palestijnen aan de Israëlische grens

Screenshot_225

De militante vleugel van Hamas, de Izz ad-Din al-Qassam brigade. 

(Door: “ronald dunki”)

Het wordt tijd dat de Palestijnen Hamas eens tegen het licht houden voor alle ellende die deze gangsters hun eigen bevolking aandoen. Dat er nu een 4e generatie in “vluchtelingenkampen” verblijft, ondanks de honderden miljoenen Dollars en euro´s steun die die kant opgaan, tart iedere beschrijving tot iemand het sommetje maakt van al het geld dat Hamas achterover drukt om deze lucratieve status quo te handhaven over de ruggen van de straatarme “vluchtelingen” die gebruikt worden als het wisselgeld van Hamas.  

Het ergste is dat Hamas naïeve “Palestijnse vluchtelingen” weet te rekruteren om te proberen over de grens van Israël te wandelen, terwijl het grootste deel van de buitenlandse hulp gaat naar financiering van hun terroristische activiteiten, graven van tunnels, de vele buitenlandse privé-bankrekeningen van de Hamas-top in Cyprus en elders. Tientallen van die arme mensen lopen tegen een kogel aan en dan valt de schade nog mee als wij in aanmerking nemen dat er maandag en dinsdag honderdduizenden zijn opgejut om mee te doen in de “Grote mars van de Terugkeer’. Zestien onnodige doden op maandag, opgejut en misbruikt door een stel jammerlijke Hamas-miljonairs die totaal niets om hen geven, om als een “civil society group” hun dood tegemoet te lopen zodra zij – gewapend – op minder dan 300 meter van de grens komen. Het grootste deel van deze stakkers weet niet eens van dit ultimatum en weet wellicht evenmin hoeveel 300 meter is, laat staan dat zij begrijpen dat zij op 100 meter afstand ook ongewapend worden beschoten.

Hamas is desperaat en heeft in feite geen opties meer, want zij kan niet verklaren dat sinds de oorlog van 2014 nog geen barst is gerepareerd aan huizen en infrastructuur ondanks de vele honderden miljoenen hulp, dus hoe kunnen zij een nieuw conflict verklaren respectievelijk rechtvaardigen?

Werkeloosheid in Gaza is chronisch, dankzij Hamas, er wordt honger geleden en het water is niet drinkbaar. Elektriciteit is er slechts 2 tot 4 uur per dag, omdat het geld opgemaakt wordt aan het graven van tunnels naar Israël i.p.v. de stroomleverancier Israël te betalen (dit nadat Egypte het al lang zat was en de leverantie stop zette wegens wanbetaling door Hamas).  Riolering werkt ook al niet, dus de eens zo blauwe Middellandse Zee is nu onherkenbaar door alle rotzooi die erin drijft en de 2 miljoen slachtoffers van Hamas kunnen in feite Gaza niet in of uit, want Egypte zal wel gek zijn om de grens te openen voor hen. Nadat Hamas in 2007 de Palestinian Authority uit Gaza had weggejaagd, was zij kampioen in het aanwijzen van schuldigen voor die situatie, maar door hun kleptomanie en nutteloze provocaties naar Israël kunnen zij nog slechts Israël en Egypte de schuld geven. Maar door wie en wanneer worden de Palestijnen eens wakker geschud?

Een fabriek om zoet water te produceren, zou rond de $ 100 miljoen kosten en zuivering van het rioolwater eenzelfde bedrag, maar van de $ 700 miljoen jaarlijks beschikbaar budget wordt het leeuwendeel besteed aan wapens en gaat naar privérekeningen in het buitenland. Daarom is Israël’s schieten met scherp een publicitair geschenk uit de hemel voor Hamas, maar Israël wordt sowieso tientallen keren per dag wereldwijd geblameerd voor de opkomst van de zon tot de zonsondergang, dus dat kan er nog wel bij. Idioten in Europa, of het nu de Rotterdamse jongeren der neo-Marxistische politieke partijen zijn of de nitwits aan de babbel-tafels van de NOS, praten inmiddels ook al lang voor de lege Bühne, dus al die salonsocialisten belijden ook alleen maar met de mond hun sympathie voor vier generaties van – welhaast permanente – vluchtelingen die door Hamas gegijzeld worden en ook de vluchtelingenstroom naar West-Europa leidt niet tot optreden van de EU.

Door:
“ronald dunki”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, EUSSR, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, political correctness, provoceren, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

51 reacties op De moordpartij van Hamas op Palestijnen aan de Israëlische grens

  1. Williaan zegt:

    50 jaar geleden kwam ik in (het toen rijke) Libanon daar zaten veel vluchtelingen uit israël én Jordanië zij klaagden dat ze niet mochten integreren en werden misbruikt als broeihaard de islamitische landen tegen Israël, waar we nu de gevolgen van ondervinden

    Geliked door 3 people

    • ReaGluurder zegt:

      Begin jaren 90 in Libanon geweest en ook deze verhalen gehoord. Dit was / is ook bekend. Denk dat dit nog steeds aan de orde is. De pallis mógen niet integreren, want dan lost het probleem (de stok om Israel mee te slaan) op. En komen er ook geen centjes meer van die lieve gulle Europeanen.

      Geliked door 3 people

      • guusvelraeds zegt:

        De Palestijnen in de kampen worden van praktisch alle rechten uitgesloten waar normale burgers recht op hebben. Geen vrije beroepsuitoefening, geen vrij reizen, geen vrij onderwijs, verbod op kopen land en huis en bovenal generatie op generatie wordt de vluchtelingen status doorgeven. Een grote misdaad tegen de menselijkheid. Maar het linkse anti Semitisch crapuul hoor je hier niet over. Het Palestijns vluchtelingen probleem is een kunstmatig in stand gehouden probleem dat vooral misdadig meegefinancierd wordt door het westen.

        Geliked door 1 persoon

  2. flo zegt:

    Dit stuk zou moeten staan op de voorpagina van elke shit krant (voor zover nog gelezen) en bij de linkse bagger omroepen (voor zover……) voor aanvang van het anti israel journaal vertoond moeten worden.

    Like

  3. Luna Fay zegt:

    Het zou zo moeten zijn dat al ons geld teruggehaald wordt via de bankrekeningen van die dieven en fraudeurs. En dat die hamas terroristen achter de tralies verdwijnen..Het is te zot voor woorden dat wij dat tuig verrijken.

    Like

  4. Peter zegt:

    Goed nieuws ?
    Open Society Foundation van George Soros sluit kantoor Boedapest !!!! ( NOS 15-5-2018 )

    Geliked door 3 people

  5. Johan de derde zegt:

    Ja en Nederland sponsord mee die lijp van een Kaag stort snel ff 10 miljoen euro op een palestijnse rekening dfaar gaan mijn belastincentjes. Dat geld had ik liever aan de oudere of zieken in mijn eigen land gegeven.

    Geliked door 3 people

  6. christdus zegt:

    Ben je als VVD-stemmer toch maar mooi genaaid he , vooral niet op die PVV-tokkies stemmen.
    Nee , dan kun je toch echt veel beter Voor Verval & Dictatuur stemmen ……..
    Wat hebben ze jullie – stomme kut-kutde – toch mooi genaaid he , straks worden jullie dochters
    massaal genomen door die dobberneukmoSSels , ZEG GODVERDOMME NIET DAT WE
    NIET GEWAARSCHUWD HEBBEN !

    Geliked door 6 people

  7. koddebeier zegt:

    De grootste smeerlappen zijn de financiers (Europa, waaronder Nederland) van deze ellendige terroristen !!

    Geliked door 2 people

  8. Scevean zegt:

    Een leven in Gaza is geen fluit waard. Hamas laat zijn eigen bevolking in de steek om hun meesters in Iran te plezieren. Hoe meer doden hoe beter. Kan men Israël weer als het kwade aanmerken. En de EU gaat er vanzelf in mee. Denk dat een bepaalde Nederlandse Minister, haar check al weer aan het schrijven is. Maar al dat geld gaat op aan wapens en zelfverrijking. Israël de enige democratie in het midden oosten mag niet bestaan. De Palestijnse leiders zijn hier duidelijk over. Het is dan ook een utopie om te denken dat er vrede komt op deze manier. Israël bestaat omdat het voor zich zelf op komt. Het laat zich niet de les lezen door de EU. Waar de jodenhaat, mede door de instroom van Moslims, en de zogenaamde linkse guthmensen weer welig tiert. Israël is een licht in het duistere midden oosten. En het schijnt als nooit tevoren.

    Geliked door 5 people

  9. Statler & Waldorf zegt:

    Nog maar een keer.

    Dat zegt deze ex-PLO-Hamas man ook.

    Like

  10. Anneke zegt:

    Al die financieele support is het in leven houden van alle antisemitische terreur. Zo komt er nooit peace.

    Like

  11. Anneke zegt:

    Israel levert water aan de vijand, om de bevolking niet te laten uitdrogen!!! Zou de EU bijvoorbeeld nooit doen. Menig EU land wordt momenteel ‘uitgewrongen’ door de islamitische gekte en is zwaar besmet door het NWO virus.

    Geliked door 4 people

  12. Cathja zegt:

    Een heel goed artikel! Hieruit blijkt opnieuw dat niet Israël zwart gemaakt moet worden, maar Hamas, en allen die deze moordlustige organisatie (financieel) steunen. Daarbij denk ik aan Europa, waar men ook de noodzaak ziet om die “arme palestijnen” financieel te ondersteunen.

    Trump heeft het goed gezien. Niet Israël is de grote agressor, maar Hamas. Dat Europa zich blind en doof houdt zegt alles over de kwaliteit (geen…dus) van degenen die menen ons te moeten en kunnen ‘regeren’.

    Geliked door 1 persoon

  13. Ad bos zegt:

    Juist !!!

    Like

  14. Tistochwat zegt:

    DIE GORE ISLAM VERPEST DE HELE WERELD! Altijd ellende door die krankzinnige ideologie! 👿

    Wat krom is wordt steeds rechter gemaakt en wat recht is, steeds krommer.
    Ik probeer maar niet meer om het te begrijpen.

    Die smerige EU-partijbonzen zouden aan vleeshaken op een marktplein opgehangen moeten worden, ALLEMAAL! 👿

    Geliked door 3 people

    • theresageissler zegt:

      Het gaat mij natuurlijk (weer eens) totaal niet aan, Tis’, maar…
      Om dus ooit nog eens op jouw geheel eigen, bevlogen, specifieke, niet-egoïstische, niet-graaierige, niet-glamoureuze, niet-onrechtvaardige, niet- (wat was het allemaal ook weer?) manier president over dit land te worden, zul je juist je uiterste best moeten doen om het allemaal wèl te begrijpen, te doorgrónden zelfs, teneinde er adequaat naar te kunnen handelen.
      Dat is nog steeds de nuchtere realiteit.
      Dús een goede raad: Zet je maar stante pede aan het bijspijkeren; over die vleeshaken hebben we het in een later stadium dan nog wel eens: First things first.
      (Zo, even een dappere poging tot droogkloterige humor van de humorloze.)

      Like

      • Tistochwat zegt:

        @ theresageissler 15 mei 2018 om 14:13

        Mens, krijg de hik!

        VLEESHAKEN, SCHANDPALEN!

        Geliked door 1 persoon

      • theresageissler zegt:

        Ik heb je er niettemin op mijn beurt eens mee op de kast, Tis’:
        Een dergelijke reactie had ik eerlijk gezegd wel verwacht, en hóe!
        Geloof het of niet, maar ik zit er hier waarachtig een beetje flauwtjes om te glimlachen; dát heb ik er inmiddels in ieder geval van opgestoken.

        Like

      • Tistochwat zegt:

        @ theresageissler 15 mei 2018 om 21:30

        Je betweterige commentaar van 15 mei 2018 om 14:13 voegt totaal niets toe.
        Vandaar mijn reactie van 15 mei 2018 om 19:48.

        En denk je nou écht dat je mij op de kast krijgt?
        Nee hoor! Ik vind het hartstikke leuk om je van repliek te dienen.

        En zal ik jou eens wat zeggen?
        Als IK zou stoppen met reageren op deze site, is dat jammer, maar ik zou privé gewoon blijven omgaan met Bert.
        Maar als JIJ hier een ban zou krijgen, stort je wereld in, wed ik.
        Dan ‘glimlach’ je niet ‘flauwtjes’ meer.

        *grinnik*

        Like

      • theresageissler zegt:

        @Tistochwat, q5 mei, 22.28u:
        Ga vooral zo door, Tis’: MIJN woorden zijn het het niet.
        Maar JOUW ware aard begin op deze manier aardig naar boven te komen.
        Kwestie van tijd, eer er hier méér zijn, die het doorkrijgen. Op deze wijze wèl.

        Like

      • BertG. zegt:

        Tis, zie je wat ze doet.
        Ze probeert het weer om te draaien.
        Haar hebben we nou wel door, en dat kan ze niet hebben.
        Nou ben jij aan de beurt, volgens haar.
        Je lacht toch evengoed wat af hier soms.

        Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Laat het dan maar bij die ene poging, want je gaat weer lekker. Is het nou nodig dat je iedereen op een vervelende manier in de haren vliegt?

        Geliked door 2 people

      • Tistochwat zegt:

        @ theresageissler 16 mei 2018 om 15:12

        En wát is mijn ware aard dan? Alsof JIJ dat weet.

        Je gedraagt je weer bespottelijk.
        Maar er zijn er meer met een kwade dronk, laten we het daar maar op houden.

        Geliked door 1 persoon

      • Tistochwat zegt:

        @ Nemesis 16 mei 2018 om 16:16

        Frau Geissler verveelt me zó onuitsprekelijk dat ik opnieuw overweeg om hier te stoppen met reageren.
        Niet omdat ik niet meer tegen haar bemoeizuchtige gedram kan, maar ik distantieer me liever van malloten. Het is elke keer weer hetzelfde gedonder.

        Ik mag me er niet mee bemoeien, maar als ík zo iemand op mijn site had…

        Like

      • theresageissler zegt:

        @Memesis, 16.16u.: Ik zou daar gericht op kunnen antwoorden, Nemesis, maar het lijkt me beter, deze discussie niet langer te rekken.
        Wat hier echter opvalt: Wat enkele anderen al tijdenlang subtiel of minder subtiel flikken bij mij, wordt door niemand, ook door jou niet, opgemerk;- integendeel wordt mij onder de neus gewreven, dat ik me “losser” zou moeten opstellen, teneinde “minder geplaagd” te worden,- maar als ik me dan eens iets dergelijks permitteer zoals met mijn comment van 15 mei om 14.13u (en als je dat aandachtig overleest, zul je kunnen constateren, dat het hier slechts om een vorm van mílde spot gaat, geheel gebaseerd op uitlatingen van Tis’-zelf) is meteen het huis te klein! Dat vind ik persoonlijk toch wel frappant en een voorbeeld van meten met twee maten. Terwijl ik geen moment heb geprobeerd, om wie dan ook verdacht te maken met uit de lucht gegrepen aantijgingen, zoals bij mij inmiddels meer dan eens geprobeerd is. Maar dat zou ik op mijn beurt dan ook uiteindelijk niet doen: Niet omdat ik een heilige zou zijn, maar omdat het gewoon niet in me zit, niet op die manier.
        (Heb je trouwens mijn laatste reacties aan jou op het topic “Fotoshopper: Wir sind das Volk” nog gelezen? Dat hoop ik maar, want die kunnen misschien ook er aan bijdragen om een vervelend misverstand uit de weg te ruimen.)

        Like

      • BertG. zegt:

        Tis, het punt dat je het ook niet kan negeren.
        Want ze blijft door gaan, op welke manier dan ook.

        Er is hier maar 1 die haar tot de orde kan roepen om het een beetje gezellig te houden.
        Maar dat levert weer oeverloze mail berichten op voor Bert.

        Want ze laat zich door niemand de mond snoeren.
        En daar gaat het ook niet eens om. Daar ging het nooit om.
        Niemands mening is de allerbelangrijkste mening, en iedereen heeft een eigen mening.
        En dat kan Trees soms moeilijk verdragen, waardoor ze vind dat ze toch even moet corrigeren.
        Plus de nodige uitleg er bij waardoor je er eigenlijk niet meer omheen zou kunnen met haar kijk op het verhaal.

        Geliked door 1 persoon

      • BertG. zegt:

        zit ik net een heel verhaal op te schrijven, is het weg.

        Like

      • BertG. zegt:

        Nog zo’n bekende uitspraak van tante Trees.
        “maar het lijkt me beter, deze discussie niet langer te rekken.’
        En dat is dan meestal het begin van het eind.

        Geliked door 1 persoon

      • BertG. zegt:

        Trees, hou er nou eens over op om te klagen over hoe onbegrepen jij bent, en daardoor eigenlijk ook verschrikkelijk zielig bent.
        Jou gebrek is een vorm van aandacht tekort, waar dan ook over.
        Hoe langer jij hier mee door gaat, hoe zieliger wij jou gaan vinden.
        Heb je daar wel eens over nagedacht?
        Je hebt jezelf tot een mikpunt gemaakt, omdat je maar blijft door zeiken.

        Geliked door 1 persoon

      • Tistochwat zegt:

        @ BertG. 16 mei 2018 om 18:16

        Nog zo’n bekende uitspraak van tante Trees.
        “maar het lijkt me beter, deze discussie niet langer te rekken.’
        En dat is dan meestal het begin van het eind.

        Dat was mij ook allang opgevallen.
        Ze veroorzaakt zelf steeds een conflict en als ze geen argumenten meer heeft, besluit ze om zogenaamd dan maar ‘de wijste’ te zijn.
        Of ze laat gewoon niets meer horen.

        Like

    • koddebeier zegt:

      De guillotine werkt ook heel goed hoor ! En doe de Haagse Hopjes er ook maar bij !

      Geliked door 1 persoon

    • BertG. zegt:

      Tis, je begijpt er weer de ballen van.
      Dus je moest weer even bij de les geroepen worden door tante Trees.
      En uiteraard een goede raad.
      Want voor nuchtere realiteit moet je bij Trees wezen.

      Alleen het lef al.
      Ze blijft het flikken.

      Geliked door 2 people

      • Tistochwat zegt:

        @ BertG. 15 mei 2018 om 19:21

        Ze kan de boom in!
        Of, zoals mijn vader (R.I.P) altijd zei: Ze kan naar de donder hollen!

        Ik schrijf wat ik wil (binnen de regels van heer Bronmaster) en ik like wat ik wil!
        Als ik de commentaren van Harry en jou (om maar eens een paar voorbeelden te noemen, amusant vind, krijgen die van mij een vette LIKE!

        Geliked door 2 people

    • BertG. zegt:

      En over mijn onterechte like aan jou zal ik zo dadelijk ook wel weer wat horen.
      Dat mens heeft echt een bord voor der kop, en niet zo een kleintje ook.

      Geliked door 1 persoon

    • theresageissler zegt:

      @BertG.: Sorry, Maar ik blijf niet aan de gang.
      Dat begrip “zielig” is een uitvinding van jou: Mij zul je dat niet van mijzelf horen zeggen.
      Wat mij betreft: Discussie gesloten.

      Like

  15. peter zegt:

    Gek ,hier heeft Dries v Agt het nooit over ,zou hij soms seniel zijn .

    Geliked door 3 people

  16. BertG. zegt:

    Noem ze maar naïef, dan lijken ze minder schuldig.

    Geliked door 1 persoon

  17. Taljaard zegt:

    Google eens op Ralph van der Geest twitter.
    Schrijft op Joop.nl onder de nick Bernie.
    En was ook eens een gewaardeerde reageerder op het gesticht van Peter Breedveld.
    Daar kunnen jullie lezen hoe extreem links in Nederland over Israel denkt.
    Julius Streicher is er een lammetje bij.
    Antisemitisch, links-fascistisch varken!

    Geliked door 1 persoon

  18. Thom zegt:

    Hamas is de schuld niet. Je kunt een drol niet kwalijk nemen dat hij stinkt. De schuld zijn de boven ons geplaatsten zoals Timmermans, Juncker, Verhofstad, Van Baalen, Rutte, Buma, Pechtold.
    Die steunen deze onwelriekende drollen en laten hun hun aroma verspreiden en zeggen dat het parfum is.

    Like

Plaats een reactie