ASN Bank raadt tweede kind af om CO2-uitstoot

Screenshot_43

AMSTERDAM – De ASN-bank gaat door het stof na een opmerkelijk bericht op Twitter. De bank vroeg zich af of het wel verstandig is een tweede kind te nemen. De bank stelt dat baby’s maken het mooiste is dat er is. „Maar mag je als westers persoon met westerse klimaat-voetafdruk, een tweede kind?” Die vraag schiet menig twitteraar in het verkeerde keelgat.

Volgens ASN Bank scheelt elk kind dat niet geboren wordt al gauw „58,6 ton CO2-equivalent per jaar.” Probleem: we stoten teveel CO2 uit, en dat is niet goed, zo moet de bank gedacht hebben. Dus moeten we minder kinderen op de aarde zetten, want hoe minder mensen op aarde, hoe minder CO2 ze uitstoten. Klimaatprobleem opgelost. Handig toch?

Dan maar geen tweede? @dukkie6 laat zich niets aanpraten. „Heel erg de weg kwijt de moraliserende ASN Bank”, zo schrijft ze Twitter. „Laat die overstap naar ASN Bank maar zitten”, schrijft een ander.

Lees verder>>>
(h/t P.B.)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in betutteling, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op ASN Bank raadt tweede kind af om CO2-uitstoot

  • Steven zegt:

   Ik heb ook totaal geen medelijden meer met al die blanke allochtonen sletjes van tegenwoordig. Ze pappen zelf aan met die gasten. Ze willen tegenwoordig geen blanke vriendjes meer (uitzonderingen daargelaten).
   Zelfs mijn eigen dochter valt ook op dit soort LOSERS!

   Geliked door 2 people

   • Ruud. zegt:

    Zeker een langer stuk gereedschap.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Erg!

    Like

   • bigljohn zegt:

    Steven 22 mei 2018 19:36….Zelfs mijn eigen dochter valt ook op dit soort LOSERS!…. Breek me de bek niet open. Mijn dochter (en enigst kind) is voor de derde keer in zee gegaan met bad company. Zij moet perse een zwarte man hebben, ook al is ze al tot twee keer toe bedonderd. Dit is nu de derde keer. Ze is nu getrouwd, want dan kan men hem niet meer het land (Belgie) uit zetten, en heeft drie donkere kindjes die voor 95% op hem lijken en een Afrikaanse opvoeding krijgen. De oudste is een lieverd, maar wat moet ik ermee, na al die negatieve ervaringen die ik met die twee had. Ze maken me zelfs ook al voor een racist uit….

    Like

 1. Marc zegt:

  Wel verdomme, ben ik net lid van die bank. Een jaartje terug speelde ook al zoiets als afraden om in Israël te investeren. Ik heb toen bij hun geïnformeerd en ze kwamen met een of ander gelikt antwoord waarmee ik toen niet kon zeggen ‘Bedankt’.

  Als ze dat advies van ‘het afraden van een tweede kind’ nu eens aan al die Afrikanen voorstelden!? Want wat voor een cultuurvernietigende-voetafdruk laten die allemaal wel niet na?

  Die is catastrofaal!

  Geliked door 3 people

  • Marc zegt:

   Overigens ben ik van mening dat juist westerlingen hun minimum aantal kinderen op vier moeten stellen!

   In de influx aan cultuurvreemd kapitaal op 0.

   Like

 2. Alphons Mantel zegt:

  hoeveel milieuschade geeft immigratie?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die A van ASN zal wel op Amsterdam slaan.
   Typisch!
   Ik denk dat die bank zich beter in China kan vestigen om daar de Chinezen te wijzen op hun CO2-uitstoot.
   Kunnen ze misschien nog leuk zaken doen.

   Like

 3. Jade zegt:

  Wordt dat ook gezegd tegen de import?
  Ik dacht het niet…

  Geliked door 2 people

 4. A.Ruygrok zegt:

  De ASN doet er goed aan zichzelf per direct opteheffen daar het Co2 gehalte er ontstellend hoog moet zijn.., en gezien hun rascitsche geboorte wens van minder , minder westerlingen zijn ze zeker rijp voor een aanklacht.
  A. Ruygrok, Monster.

  Geliked door 4 people

 5. Cathja zegt:

  Kan deze bank niet gewoon zeggen dat islamieten veel teveel kinderen op de wereld zetten? De westerse mens staat erom bekend dat zij juist kleine gezinnen hebben.
  Maar we snappen het wel…., ga je vooral niet bemoeien met de moslims, want dan zijn de rapen gaar. Nee, dan liever de blik op de westerse gezinnen gericht.
  De allermeeste CO2-uitstoot, veroorzaakt door mensen, komt echter uit Afrika. Daar barst het van de kinderen!

  Geliked door 5 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Kan deze bank zich niet beter met hypotheken bezig houden,in plaats van zich te bemoeien met hoeveel kinderen je wel of niet mag nemen?
   Het moet verdorie,niet gekker worden.

   Kijk naar de import,als de eerste is geboren,kun je nummer twee al horen!

   Geliked door 2 people

 6. Statler & Waldorf zegt:

  CO2 gemekker!
  Alsof het een giftige stof is.
  Bomen, planten en gewassen kunnen niet zonder en dus de mens ook niet.
  En dat het zogenaamd te hoog is dat is ook kletskoek, moeder natuur fluctueert al haar hele bestaan.

  Geliked door 3 people

 7. alwine kerkhof zegt:

  Typisch, nu zie je geen gekleurde kindertjes op de foto.

  Geliked door 4 people

 8. Wouter Eenhoorn zegt:

  Laat Erdogan het maar niet horen

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Wat een stel halve zolen bij die ASN Bank, het allochtonen deel fokt lustig verder !!

  Like

 10. fleckie zegt:

  Van de binnendringers hoeft de ASN- bank geen ‘sparen’ te verwachten, die sluizen zo veel mogelijk door naar hun landen van herkomst! …….KAN men dat niet …’ KAPITAALVLUCHT’…noe-
  men,? ( omdat het in ons land NIET MEER in de roulatie ‘ voorkomt’?!

  Like

 11. Johan zegt:

  In principe heeft die bank wel gelijk. Nederland is enorm dicht bevolkt. Daar mag best wel eens wat van gezegd worden. Om de bank dan maar gelijk van racisme te betichten, gaat te ver.
  Kijken we echter naar wat er in Afrika gebeurt, dan verandert het perspectief drastisch.
  Wat men ook doet in Europa, het maakt dan allemaal niet meer zoveel uit.
  In Afrika worden de komende 50 jaar naar schatting 1300 miljoen nieuwe mensen geboren. Bijna anderhalf miljard. Dat komt dus bovenop wat er nu al is. Afgezet tegen die gigantische aantallen valt Nederland en ook Europa, helemaal in het niet qua nieuw nageslacht. Dus of U er nu eentje of twee neemt, het doet er niet toe.

  Het hele artikel toont overigens aan, dat discussie over geboortebeperking zeer gevoelig ligt.
  Is het een geboorterecht om kinderen op de wereld te mogen zetten of niet ?

  Laten we nog eens even naar Afrika kijken: Gemiddeld komen er daar dus per jaar 26 miljoen mensen bij. Dat is anderhalf keer de Nederlandse bevolking. Per jaar erbij.
  Voor al die mensen moeten huizen, ziekenhuizen, scholen, wegen enzovoort gebouwd worden. Ook moeten al die mensen aan werk geholpen worden. Het mag duidelijk zijn dat dit onmogelijk te realiseren valt. Het tempo van voortplanting ligt gewoonweg te hoog. Vervolgens is het een groot probleem dat er te weinig ouderen zijn om al die kinderen op te voeden en op te leiden. Het gevolg is een enorm groeiende sociale onderklasse van jongeren.

  Welk perspectief hebben die jongeren dan ? Juist ! Uitwijken naar de vleespotten elders. In dit geval dus West-Europa als dichts bij zijnde buur. Dus maak uw borst maar nat, mensen.
  Er komt een gigantische golf van migranten op Europa af, zoals we nog nooit eerder meegemaakt hebben. Overwegend jong, mannelijk, onopgeleid en moslim.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Onzin Johan.
   Waarom heeft die bank dan dat bericht onmiddellijk na de golf van kritiek van het WEB verwijderd?
   Waarom heeft die bank niet Afrika en China op de korrel genomen?
   Die bank is zo racistisch als de pest man!

   Geliked door 2 people

  • Eric zegt:

   “Om de bank dan maar gelijk van racisme te betichten, gaat te ver.” Ha, nee, het is dus niet racistisch om westerse gezinnen van teveel kinderen te betichten terwijl de vreemdelingen hier, die een even grote of grotere ecologische voetafdruk hebben, niet aangesproken worden. Dat is dus wel een overduidelijke vorm van discriminatie en racisme en het zou voor de rechtbank moeten gebracht worden.

   Like

 12. Steven zegt:

  Ze raden vast een tweede kind af speciaal voor BLANKEN, want dat komt volksvervanging niet ten goede.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jean zegt:

  Laten we als eerst die islamfokkers aanpakken met hun 4 a 5 vrouwen en plusminus 20 kinderen. Terug naar die zandbak met dat volkje.

  Geliked door 2 people

 14. Tistochwat zegt:

  Maar als een blanke vrouw, samen met een mohammedaanse neger, kindjes ‘neemt’, is het vast geen probleem als het er tien worden.

  ‘CO2-uitstoot’ de smerigste leugen die door schurken wordt verkondigd en door sukkels wordt geloofd.

  Geliked door 3 people

 15. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/22/genocide-bank-asn-verraadt-per-ongeluk-het-geheime-plan-van-het-internationale-roofbankierskartel-alle-blanken-moeten-dood/
  Genocide-bank ASN verraadt per ongeluk het geheime plan van het internationale roofbankierskartel – Alle blanken moeten dood

  Like

  • Nemesis zegt:

   Is dat roofbankierskartel dan allemaal gekleurd? Dacht het toch niet, zijn allemaal smerige, blanke, ouwe, stinkend rijke kerels met hun roomblanke aanhang.

   Like

 16. delamontagne zegt:

  Is het ook niet zo dat veel van hun klanten oprecht menen de wereld te kunnen verbeteren door “duurzaam”-heid, geld doneren voor Afrika, de thermostaat 5 gr lager, zieligerds in huis nemen te weten Jonge mannelijke “vluchtenlingen” uit Afrika etc, etc.
  Zelfs hun huis passen ze er voor aan, ook huurders doen mee……………

  GOEDE ADVIEZEN

  Like

 17. Peter zegt:

  Aan bank verzonden mail.
  1.Kunt u niet beter zorgen dat er minder economische vluchtelingen naar Europa komen ?
  2. Kunt u bij de Overheid aandringen op het tegengaan van gezinshereniging ?

  Geliked door 1 persoon

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Ik ben een groot voorstander om de eugenetica in te voeren. Op termijn zullen we daar allemaal wel bij varen. Ons blanke ras dreigt anders uit te sterven. En dat is geen goed teken. Want dan gaat enorm veel kennis verloren. Genetisch gezien is ons ras polyvalent ingesteld. Wij zijn ondernemend, intelligent en harde werkers. Al is de degeneratie helaas al duidelijk merkbaar. Gelukkig is dat met een aantal kunstgrepen op termijn wel te herstellen.
  Om ons soort in stand te houden is het geen overbodige luxe om dit zo te houden. Blanke ouders met de juiste eigenschappen waar wij als maatschappij graag nazaten van zouden zien, dienen beloond te worden. Denk hierbij aan belastingverlaging, extra kindergeld, zolang kinderen studeren geen schoolgeld en een gratis ziektekostenverzekering. Alle tegemoetkomingen dienen zo lucratief te zijn dat moeders weer graag thuis willen blijven. Willen ze dat niet, dat mag dan zal kinderopvang gratis zijn.
  Het volk dat we liever kwijt dan rijk zijn krijgen deze privileges niet. Dus, ook geen kindergeld. Hebben ze daar schijt aan, jammer dan. Dan worden ze beboet. Deze boete is levenslang en zal automatisch van de uitkering ingehouden worden.
  Op termijn lost het huidige probleem zichzelf dan wel op.

  Ik kan me voorstellen dat een aantal politiek correcte mensen mij nu een racist zullen vinden. Dat ben ik zeker niet, integendeel zelfs. Elk “ras” * is uniek met zijn eigen unieke eigenschappen en zijn eigen cultuur in zijn eigen omgeving waar hij thuishoort. In hun eigen landen van oorsprong dus.
  Racisten vind ik dan juist weer diegene die rasvermenging toejuichen.

  “ras” * Kom er maar in Petra de Boer.

  Geliked door 2 people

 19. Eric zegt:

  ASN dat een strategie ontwikkelt om de beschaafde wereld nog wat sneller tot de ondergang te verdoemen. Blanken moeten minder kinderen maken, negers en moslims niet. Binnenkort komt ASN met het advies dat negers en moslims méér kinderen moeten nemen, zodat het aftakelingsproces van de beschaving nóg wat sneller kan verlopen. Ik wou dat iedereen bij deze bank wegging. Maar het zal gaan zoals met het vrouwenhatende, corrupte Oxfam: eerst lopen zulke organisaties een deukje in hun imago op. Ze verliezen enkele leden, zwijgen een tijdje en nadien is iedereen het vergeten en krijgen ze weer een grote bek (en massa’s belastingssubsidies).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s