De Palestijnse leugen

Screenshot_52

(Door: Gard Simons)

De Arabieren zijn het slachtoffer geworden van hun eigen Jodenhaat

De zogenaamde Palestijnse kwestie, het langst slepende conflict in de moderne geschiedenis, zou eigenlijk beter de Palestijnse leugen kunnen heten, want daarop is de ‘kwestie’ gebaseerd. De Palestijnse zaak is een leugen, gefabriceerd om useful idiots als Harry van Bommel en andere westerse naïevelingen zand in de ogen te strooien, net zoals de leugen over de mythische ‘religie van de vrede’ die niemand ooit in actie heeft gezien. Elke concessie die Israël doet, wordt door de Palestijnse organisaties steevast beantwoord met nog meer eisen. De Palestijnen willen namelijk helemaal geen vrede, ze willen zegevieren en ze zijn niet tevreden voordat Israël van de kaart is geveegd, wat de Palestijnse PR-industrie (lees: de westerse media) u ook probeert wijs te maken.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op De Palestijnse leugen

 1. Hovawart zegt:

  “De leugen regeert” vandaar dat “De Palestijnse Leugen(s)” zovele Nederlandse (oud)politici en hun eega’s hebben gevonden voor hun zaakje, ook in het onderwijs vind men een riante Arafat-fanclub, want ‘De beste manier om iets te leren is er les in te geven’.
  Haat verbroedert, de kindjes in Nederland, en hun vriendjes wereldwijd, zijn goed op de toekomst voorbereid.

  Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Gelukkig valt er op blogs als deze nog een en ander aan corrigerende voorlichting te doen.

  Verspreid deze kennis bij familie, vrienden, buren en collega’s opdat steeds meer mensen gaan inzien dat de NPO Palestijnse propaganda zonder wederhoor bedrijft.

  Like

 4. Elena zegt:

  De leugen regeert……

  35 duizend terroristen aan/ bij hek Israel, verdeeld over 10 groepen.
  Maar Israel is het kwaad.
  De omgekomen baby was al stervende….of reeds overleden..volgens een arts.

  Trouwens, wat doet die Abu eenarm in ons land?
  Woont in den Haag zal een oetkiering hebben.
  Dacht toch gelezen te hebben dat Gaza een openlucht gevangenis was.
  Kan dat gedrocht gewoon niet oprotten naar zijn openlucht gevangenis?
  * proest *

  18 mei om 0:19 ·

  …Beste lezer,

  Het was een dramatische week. In Gaza kwamen maandag minstens 59 Palestijnen om het leven; de meesten door scherpschutters. Onder de doden waren 7 kinderen (waaronder een baby) en een invalide man.

  Er demonstreerden maandag zeker 35 duizend Palestijnen op meer dan tien plaatsen langs het grenshek met Israël. Het leger schoot met scherpe munitie op de betogers. Volgens het ministerie van Gezondheid in Gaza raakten meer dan 2.770 demonstranten gewond als gevolg van geweervuur en de inademing van traangas. Dinsdag vielen nog eens twee doden.

  #free_palestine
  #amin_abou_rashed

  Like

  • Anneke zegt:

   Wat die Palestijnse Arabieren zelf allemaal hebben veroorzaakt. Geloof hun leugens niet en neem een letterlijk ‘kijkje’ in het land Israel. De ‘Palestijnen’ worden niet zonder reden door hun ‘naaste buren’ evenmin ge-accepteerd. Nazaten van de PLO-terroristen zijn het, Jordanië, Syrië en Egypte moeten niets van hun hebben/- van hun weten.

   Like

 5. fleckie zegt:

  Juist, HET ..VIJANDBEELD voor Arabieren z Ijn de JODEN, De aanvallen op Joden worden…oogluikend toegestaan?! i.p.v. bij voorbaat …’te voorkomen’! Als men de ‘inbreng ‘ van beide volkeren vergelijkt! : is de …ARABISCHE MOSLEM- inbreng …totaal…NIHIL, ( wat ze wel kunnen : de zielepoot uithangen, …en….BOVENDIEN, overal waar ze zich ‘ nestelen’. ENORME EISEN gaan stellen, waar ‘div.’ landen zich door laten chanteren, ……….van het Jodendomuit, kwam ‘de verlichting. van geest’ , ( geestelijke ontwikkeling,, WAT OOK WEER NIET GEWAARDEERD WERD DOOR NIETJOODSE. INSTITUTEN! ……….( men kwam immers op een hoger geestelijk peil, ( wel nog niet op het peil van de SUPER-INTELLECTUELEN , die door hun ACHTERGROND! de gelegenheid en voldoende …economische achtergrond…de kans kregen. hun ‘gaven’ verder te ontwikkelen.<<<<<<<

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Ondanks alle waarschuwingen vooraf blijven de palestijnen de omrastering vernielen en proberen verboden gebied binnen te dringen. Gek hé dat daar op gereageerd wordt.
  Boontje komt om zijn loontje. Eigen schuld, dikke bult. Ze vragen er zelf om. De groeten.

  Like

 7. Piet Karbiet. zegt:

  Beste heer Bron, gisteren reageerde iemand via FB dat dit artikel van Simons op TPO deels een exacte kopie is van een video van Pat Condel, genaamd the Palestinian Lie. En dat bronvermelding wel netjes zou zijn. Vandaag is deze en andere reacties op de site van TPO niet meer zichtbaar. Oordeel zelf: https://www.youtube.com/watch?v=j1N1zhUm84w

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Harry van Bommel die met de beste bedoelingen meeliep in een pro-Palestina demonstratie, terwijl hij omgeven werd door types die riepen dat alle Joden ‘aan het gas’ moesten.

  Af en toe zit je je gewoon plaatsvervangend te schamen voor de domheid van de ‘socialist’.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Harry van Bommel die met de beste bedoelingen….Harry vn Bommel is een intense Israel-hater en dus indirect een smerige anti-semiet. Dit zijn alle socialisten; overigens. Zij geloven de royaal verspreidde leugens met hun volle haatdragende hart.

   Geliked door 1 persoon

 9. bigljohn zegt:

  Problemen komen nooit vanzelf, maar zijn altijd en eeuwig het product van de mensen zelf. Mensen creeeren vanuit hun domheid of slechtheid problemen en laten daar andere mensen onder lijden. Zo ook dat probleem wat door de Palestijnen zelf veroorzaakt is. Israel is verkeerd bezig door die smerige Palestijnen tegemoet te komen met voedsel, water, en technische zaken. Beter was een totale vernietiging van de Palestijnse staat. Laat de wereld maar protesteren, en de buurlanden laten dreigen. Als puntje bij paaltje komt hebben zij allemaal niets in de pap te brokkelen gezien de reputatie van de Joodse staat. En ook dat Israel Iran zijn gang laat gaan is volslagen onbegrijpelijk, want Iran is nu al de zoveelste atoommacht geworden !

  Like

 10. fleckie zegt:

  Aangezien er nogal wat …..NAZI’S …..’neergestreken’ …waren , in ISLAMITISCHE. STATEN! ..en..
  ..vanzelfsprekend hun indoctrinerende …AARD… zich zou manifesteren, : …….’GEESTELIJKE …
  MOBILISATIE’, uit ….’PLAN. BARBAROSSA’, van Michail Semirjaga, uitg. Persagentschap NOVOSTI, Moskou, 1986………………….Nog enige jaren voor het begin van de oorlog had de minister van propaganda van fascistisch Duitsland Jozef Goebbels, in een rede tot zijn medewerkers gezegd:” De taak van het ministerie bestaat uit het op gang brengen. in Duitsland. van een geestelijke mobilisatie. In de geestelijke sfeer is dat hetzelfde als het ministerie. van oorlog op militair terrein…de geestelijke mobilisatie blijkt even noodzakelijk ,en is misschien nog wel noodzakelijker,dan het in materieel opzicht. .in staat van defensie brengen. van het volk. Bijvoorbeeld: in 1914 waren wij beter gewapend.,dan welk volk ook. Wat wij misten was een geestelijke mobilisatie”……………Hoe dachten. de volgelingen van. Hitler. deze ‘misrekening’ van hun voorgangers. te corrigeren?…….Meteen na het aan de macht komen. van de fascistische beweging. in. 1933. begon men aan de …moreel-psychologische voorbereiding op. de. oorlog. met de. USSR. Maar aan de vooravond van de oorlog stuitten de nazisten op een serieuze moeilijkheid. Enerzijds. moesten. zij. de. bevolking. van Duitsland en. van. het hele fascistische. blok. naar. behoren. een. anti- Sovjet- houding. laten. aannemen,anderzijds moesten zij. er. zorg. voor. dragen. dat. deze voorbereiding. geheim. bleef en. dat. de. waakzaamheid. van. de. Sovjet-Unie niet gealarmeerd werd, om de factor van de onverwachtheid van de oorlog maximaal te benutten. …………………HOE. werkte de fascistische. propaganda zich uit. deze. situatie? …….Het zou onjuist zijn te menen, dat na de sluiting van het Sovjet-Duitse niet-aanvalsverdrag in augustus …1939… de anti- Sovjet. propaganda helemaal verdwenen zou zijn uit de. Duitse pers. Die propaganda ging,natuurlijk ,gewoon door,maar niet meer in een zo grove vorm, als vroeger. …………..Juni, juli. 1940 werd de ‘geestelijke mobilisatie” van het Duitse volk met betrekking tot de oorlog met de USSR gerealiseerd, enerzijds in de vorm van een. rechtstreekse. en openlijke. opvoeding. in afgunst…jegens het Sovjet- volk, anderzijds, zijdelings en indirect,met behulp van intensiever werkende anti- communistische propaganda. …..Hierbij moet benadrukt worden,dat deze propaganda zich richtte op Duitse. communisten, die als ” buitenlandse. agenten” werden gezien. De activiteit van de verschillende. geo- politieke organisaties nam in hevigheid toe. Zij motiveerden de thesis aangaande het tekort aan bestaansruimte voor het Duitse volk. Tevens werd de theorie van de superioriteit van het. ” Arische ras” over de overige rassen nadrukkelijker gepropageerd. Als voorbeeld voerde men hierbij aan. de. onlangs. plaatsgevonden. hebbende. overwinning van de Duitse wapens in. West-Europa, waarbij men erop. zinspeelde ,dat van de niet- Arische rassen alleen nog de. niet- oorspronkelijke zoals. de. Slaven. over. waren, enz. De ” geleerde” strooplikkers van het fascisme bliezen de strijd rond de zgn …” Normaanse. theorie”. aangaande de herkomst van de. Russische staat, opnieuw leven in. Volgens deze theorie zouden de Russen de Normannen uitgenodigd hebben hun. eigen staat te scheppen. en hun rijke en…overvloedige. velden te beheren, omdat zij dat zelf niet konden. …………..De propagandamakers van Goebbels. hamerden er steeds maar weer op, dat van alle ideologieen allen het nationaal-socialisme levensvatbaar was. De ideoloog van het nationaal- socialisme ,Alfred Rosenberg, verklaarde van de tribune van de kamer v.d.de deputaten in het overwonnen PARIJS, dat ” de ideeen van de Grote Franse Revolutie. nu op de vuilnisbelt terechtgekomen zijn”. …………………De sociale demagogie nam in die tijd een belangrijke plaats in. in de nazistische propaganda. De bewering wer uitgesproken, als zou Duitsland de ” harmonie. van. de. klassen. bereikt. zijn. en. als. zou. de. nazistische staat een echt. Nationale. staat. zijn. Hierbij werd dan de waarschuwing geplaatst,dat vooral..de ” Engelse plutocraten” maar ook andere krachten. van ..buiten. ..het bestaan. van. deze. ” staat van het volk”. in gevaar brachten. …………..Het moet gezegd worden, dat midden 1940 de anti- Britse propaganda. in Duitsland over het algemeen een. ongekende . omvang. aannam. Hitler had er 2 dingen mee op het oog: enerzijds wilde hij door de Duitse successen in. het. westen. op. te hemelen, …Engeland. En. haar. Bondgenoten. schrik aanjagen. en. ze. tot. capitulatie. dwingen, anderzijds ,en dit was wel het belangrijkste, wilde hij de opmerkzaamheid. van het Sovjet- volk verslappen., de wereld misleiden., de wereld dwingen te geloven, als zou de vernietiging van W
  Engeland het voornaamst doel van Duitsland zijn……………In verband met het feit, dat begin oktober 1939 onder het volk geruchten, aangaande een spoedige beeindiging van de oorlog, begonnen te circuleren,activeerde de Hitler- leidibpng de propagandistische acties om deze. pacifistische stemming te neutraliseren….Het ministerie van propaganda ging zo een steeds belangrijker rol spelen. Ten einde de greep op de middelen van de. MASSACOMMUNICATIE en. van de. oriëntatie van de andere staatsinstellingen te verstevigen, gaf Goebbels vanaf begin september 1939 behalve de regelmatig gehouden persconferenties daarnaast nog. dagelijks instructies aan vertegenwoordigers van deze. organisaties. Deze instructies waren een belangrijk, hoewel niet het enige middel van manipulatie van de publieke opinie.>>>>>>>>>>>>>

  Like

  • fleckie zegt:

   Zongen de NAZI’s niet, marcherend door NEERLANDS – straten”
   ” HEUTE GEHORT. UNS…DEUTSCHLAND UND MORGEN.DIE…GANZE…..WELT”!!
   ( Klinkt DIT. ONS…..niet…bekend…in…de…OREN?!, alleen de ‘locatie’ van waaruit …men meent, alles te mogen…’bedisselen’. is. NIET… hetzelfde!!

   Like

   • fleckie zegt:

    Op ejbron 2.6.2015, onder ‘Merkel is een migratieland’, no.11, ( betr. De …Uitroeiing. van het Russische Volk! )

    Like

  • fleckie zegt:

   Vervolg: manipulatie van de publieke opinie:. …….Vanaf het begin van de Tweede Wereldoorlog spande de nazistische partij al z’n krachten in om. het Duitse Volk op te voeden in de geest van het. Nationaal-socialisme. Met dit doel werd begin 1940 binnen de partij een speciaal departement onder leiding van Rosenberg in het leven geroepen. De gedachte werd gepropageerd, als zouden alle lagen v.h.Duitse volk in gelijke mate te lijden hebben v.d.militaire lasten en als zouden, zo werd gezegd,alle lagen samen de enige echte ” volksgemeenschap” vormen , buiten welke zich alleen nog een onaanzienlijk groepje van ” vijanden van het rijk” bevond. …………..Om zichzelf de verantwoordelijkheid van de oorlog te ontnemen publiceerde de fascistische leiding begin 1940! enige ” witte boeken” die het bewijs moesten leveren dat de tegenstanders van Duitsland,en wel met name de Westerse mogendheden ,deze oorlog veroorzaakt hadden. …………..De successen midden. 1940. van de weermacht in de oorlog tegen de Westerse landen luidde een nieuwe fase in aangaande de verwezenlijking van de Duitse imperialistische politiek en strategie. , vooral gericht tegen de Sovjet-Unie. Wat de propaganda betreft deinsden Goebbels en zijn handlangers hierbij voor niets terug. Het Duitse volk …moest koste wat kost om de tuin geleid worden. .Op een van de instructie-vergaderingen verklaarde Goebbels,dat op het terrein v.d.propaganda alles toegestaan was,als het maar succes had. …………..Om het volk moreel voor te bereiden op de nieuwe agressieve acties van het fascisme propageerde men de ideeen van de zgn. bliksem oorlog,verder werden de Duitse soldaten de beste v.d. wereld genoemd en werd gezegd,dat zij beter uitgerust waren met wapens dan elke andere soldaat. …….Na de overwinning op Frankrijk was deze pocherij met betrekking. tot. de. ” onoverwinnelijjk heid” van de weermacht werkelijk niet meer te stuiten. In alle 2300 dagelijks verschijnende Duitse kranten, op de radio, in films– overal werd de Duitse soldaat voorgesteld als een moedig en daarnaast humaan strijder ,voor wie de hele wereld op de vlucht gaat. Het plechtig ritueel van de huldiging van de overwinning van de Duitse wapens was ook bedoeld om de strijdlustige stemming te bevorderen. Zo beval men na de overwinning op Frankrijk en heel Duitsland en in de bezette gebieden 10 dagen lang de staatsvlag uit te hangen en een week lang alle klokken te luiden. …………..Deze propagandistische campagne was eropuit gericht de soldaat v.d.weermacht de overtuiging aan te praten dat werkelijk iedere. tegenstander overwonnen kon worden. .
   De ideologische. en moreel- psychologische voorbereiding op de oorlog tegen de USSR , echter ,verliep in die tijd. Niet zozeer via de officiele openbare kanalen van de ..HITLER-MIDDELEN van massacommunicatie en propaganda( kranten, film,radio,enz) als wel voornamelijk via geheime partijkanalen, via de ontelbare fascistische organisaties
   en het propaganda-apparaat. v.d.weermacht. …………..Het militaire. propaganda-apparaat, dat opgezet was bij de staf v.d.opperste commando, werd aanzienlijk uitgebreid. Speciale propagandaorganen stonden vanaf de allereerste dag v.d. Oorlog klaar opende hun geëigende wijze nieuws over het verloop van militaire operaties aan het volk en de fronttroepen over te dragen. …….Winter 1940-1941 werd in Duitsland de anti-
   Sovjet propaganda min of meer in het openbaar gebracht. In materiaal dat bedoeld was voor dienstgebruik, werden artikelen over de economische betekenis v.d.belangrijkste Russische rayons,over de denkbeeldige historische Duitse aanspraken op oostelijke gebieden enz. gepubliceerd. Van die tijd af verschenen er in de pers steeds meer openlijke anti-Sovjet artikelen……………Al in mei 1941 gingen er onder het volk geruchten rond over een ophanden zijnde oorlog met de USSR. Een v.d.bronnen van deze geruchten waren brieven van soldaten van troepen die in het oosten gelegerd waren. De mensen hoopten echter,dat het niet tot een oorlog zou komen. De Hitler- propaganda verspreidde geruchten over het feit ,dat de nieuwe mobilisatie v.d.weermacht noodzakelijk was …..OM. DE. OEKRAINE. TE. BEZETTEN! die de Sovjet-regering aan Duitsland voor 99 jaar zou …verhuren. In Berlijn werd gesproken over een mogelijk bezoek van STALIN. aan Duitsland………….In diezelfde tijd,gedurende de Leipzigse
   jaarmarkt in maart van het jaar 1941 werd in een geheime order aan de politie het bevel gegeven niet toe te staan dat bezoekers v.h.Sovjet-paviljoen innhet gastenboek lovende opmerkingen plaatsten. Goebbels gaf de opdracht een. koele houding aan te nemen tegenover de Sovjet- journalisten, hen nauwlettend gade te slaan, en ze zoveel mogelijk te hinderen bij het verzamelen van materiaal. …………..Nog in april van dat jaar werden miljoenen vlugschriften met een anti- Sovjet karakter gedrukt,in het Russisch,epwaarin het Rode Leger opgeroepen werd zich krijgsgevangen te laten maken. Deze vlugschriften werden de 22 e juni uit vliegtuigen naar beneden geworpen. …………..Het moet gezegd worden,dat het machtige Hitler-apparaat van ideologische. Indoctrinatie.
   lukte veel te bereiken. Tezamen met de acties van fascistische organen van geweld die het volk voortdurend in een gevoel van angst deden leven, leidde deze ideologische indoctrinatie ertoe,dat het Duitse volk op het laatst geen krachten meer over had om weerstand te bieden aan de misdaad van Hitler. en. zijn. aanhangers.<<<<<<>>>>>>
   …Op ejbron 3.11.2016: onder’Poetin op het Valdai- forum:’ DE agressors vormen een blok’.<<<<<<<<<<<

   Like

 11. fleckie zegt:

  Correctie : Merkel, ” Duitsland is een migratieland’. …….eigenaardig!!! : ….. opvallend ..( geregeld moet er gecorrigeerd worden!!, doordat er woorden ‘wegvallen’!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s