HISTORISCHE FACULTEIT VAN DE UNIVERSITEIT VAN MADRID: “Rode terreur was wezenlijk erger dan die van de nazi’s”

Screenshot_129

De leugen over de Duitsers als de zogenaamd ergste volkerenmoordenaars in de geschiedenis.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

De rode terreur is (na die van de islam) x-aantal malen erger dan die van de nazi’s. Media, politiek en scholen verzwijgen dit tot nu toe. Hoewel de rode terreur (Bolsjewisme) minstens tien keer meer doden heeft geëist dan die van de nazi’s, maakt dat noch deel uit van het onderwijs op school, noch van het collectieve geheugen van de westerse samenlevingen, in het bijzonder niet van dat van de Duitse samenleving. Derhalve word ik het niet moe, om op dit feit te wijzen – enerzijds ter wille van de waarheid, anderzijds om het Duitse volk te bevrijden van het juk dat het de “ergste van alle misdrijven tegen de mensheid” in de hele geschiedenis van de mensheid begaan zou hebben.

Michael Mannheimer Blog

Een leugen, die ons van de kant der geallieerden en thans van de kant van de neo-bolsjewisten werd opgedrongen – en die hoofdzakelijk verantwoordelijk is voor de opkomst van Duits-hatende partijen, zoals wij ze bij de “Groenen” exemplarisch het best te zien krijgen.

Juist zij, de Groenen, meestal afkomstig uit bolsjewistische en maoïstische partijen, zouden eerst eens de hand in eigen boezem moeten steken: Want de grootste individuele volkerenmoordenaar is de door hen destijds als een God vereerde Mao Zedong.


Het begin van de linkse naoorlogse terreur in Duitsland: “Demonstratie op de Kurfürstendamm, 1968”.

Met duizenden liepen de 68’ers (uit hen rekruteerden zich vervolgens de diverse bolsjewistische- en maoïstische partijen), met de Mao-bijbel in de hand gewelddadig in looppas door de Duitse straten en scandeerden “Ho-Ho-Ho-Tsi Minh”, terwijl de door hen aanbeden Mao tegelijkertijd in zijn land meer mensen om het leven bracht dan de hele Tweede Wereldoorlog aan mensenlevens eiste:

De meest recente onderzoeken gaan uit van 65-70 miljoen Chinezen, die onder Mao tijdens zijn verschillende culturele revoluties (zoals “De grote sprong voorwaarts”) verhongerden of vanwege te wensen overlatende trouw aan de partijlijn werden neergeschoten en in elkaar geslagen.

Tegenwoordig zitten deze Duitse bolsjewisten en Maoïsten in de Duitse parlementen en geven de toon aan

Tevens zijn zij het, die nog steeds en tegen de waarheid in het Duitse volk ter verantwoording roepen voor “de ergste van alle ooit begane misdaden”:

Hoewel dit 1. inhoudelijk fout is en hoewel 2. een misdaad niet mag worden overgedragen op volgende generaties, aangezien – aldus de rechtsspraak van alle geciviliseerde naties en van de VN – steeds slechts de misdaden kunnen worden bestraft van die individuen, die ze in feite ook begingen.

De meest brute massamoordenaars werpen zich op als aanklagers van het Duitse volk

De aanklagers van de Duitsers zijn dus vooral diegenen die vroeger en of thans lid of sympathisant waren respectievelijk zijn van een politieke ideologie, die vele malen bruter en dodelijker was dan het Derde Rijk. De doelstelling van deze aanklacht is gemakkelijk te verklaren: Ze volgt het principe van de dief, die naar een derde wijst en roept: “Houd de dief!”

Deze schizofrene toestand is om de dooie dood geen uitzondering – maar eerder regel in de wereldgeschiedenis:

Tot op heden vereren meer dan 20 miljoen Russen Stalin als heilsfiguur en eisen niet meer en niet minder dan zijn heiligverklaring door de Russisch-Orthodoxe kerk. En de kerk, in wier naam een ontzaglijk aantal uiterst wrede moorden met miljoenen dodelijke slachtoffers werd begaan, wierp zich te allen tijde op als rechter over moraal en geweten van de aan haar toevertrouwde schaapjes.

Ik benadruk hier opnieuw dat de kerk en het christendom niet identiek zijn. Het christendom is een in principe vreedzame religie, terwijl de wandaden van de kerken in tegenspraak zijn met de inhoud van het Nieuwe Testament (dit alleen is bepalend voor het christendom).

Wie hieraan twijfelt, mag van mij passages uit het NT aanhalen, waarin vrouwen worden weggezet als heksen, mogen worden gefolterd en in aansluiting daarop levend verbrand. Of waarin staat dat christenen in het kader van het verbreiden van het christendom overal ter wereld de “heidense”volkeren massaal mogen ombrengen.

Dat is overigens ook het wezenlijke verschil tussen christendom en islam:

Het eerste beging zijn wandaden tegen de teksten van de Heilige Schrift in. De laatste beging en begaat tot op heden zijn wandaden volledig in overeenstemming met zijn geschriften: In meer dan 2.000 passages uit koran en hadith wordt moslims van de kant van Allah en Mohammed het doden van “ongelovigen” bevolen als “heilige plicht” (Ayatollah Khomeini).

Zoiets bestaat in het christendom niet – bestaat (bestond) echter wel degelijk in de kerkgeschiedenis (niet de hele kerkgeschiedenis).

De Universiteit van Madrid bevestigt: De slachtoffers van de “Rode terreur” waren wezenlijk talrijker dan die van de nazi’s

Wat historici allang wisten, bevestigde een onderzoek van de Universiteit van Madrid:

Op 19 juli 1992 berichtte het Spaanse dagblad “ABC” over een onderzoek van de Historische Faculteit van de Universiteit van Madrid (Prof. Castells) in samenwerking met de Universiteit van Moskou (Prof. Sjkaratan, Prof. Iomiets). Vette kop:

“De slachtoffers van de ‘Rode Terreur’, een Holocaust, groter dan de nazistische”. Bij de “grootste Holocaust in de Geschiedenis der Mensheid” (Castells) is er sprake geweest van “meer dan 50 miljoen doden”.

Een aantal dat fout is en allang achterhaald

Dat alles is het niet waard om in Duitse schoolboeken te worden benoemd. En het aantal slachtoffers waarvan de Spaanse Universiteit gewag maakte, lag zo ongeveer 100% beneden het werkelijke aantal slachtoffers:

Op 10 september 1992 verklaarde het enige Duitstalige Joodse dagblad ter wereld, “Israel Nieuws” (Tel Aviv) deze schatting voor veel te laag, want het communisme heeft zelfs wel 100 miljoen mensen omgebracht.

Ook dit aantal is onjuist, zoals U verder naar beneden kunt lezen.

Zoals ook verschillende andere historici heeft de Brit van Russische afkomst, Nikolai Tolstoy, bewezen dat in de Sovjet-balansen de Duitsers regelmatig zogezegd zijn “opgezadeld” met slachtoffers van bolsjewistische massamoorden (“De verradenen van Jalta”, München 1977).

Bron: “Het Lexicon van de anti-duitse vervalsingen”, München 2003, blz. 245 http://www.luebeck-kunterbunt.de/Geschi/Roter_Terror.htm

Winston Churchill schrijft in de ‘London Sunday Herald’ o.a. over het bolsjewisme:

“Deze beweging onder de Joden is niets nieuws. Uit de dagen van Spartacus Weisshaupt (stichter van de Orde der Illuminati 1776) tot aan die van Karl Marx en tot aan Trotski, Bela Khun, Rosa Luxemburg, Emma Goldman (VS) is dit wereldwijde complot ter vernietiging van de beschaving en voor het ombouwen van de samenleving op basis van geremde ontwikkeling, kwaadwillige afgunst en onmogelijke gelijkheid in het permanente groeien bezig …

Ze was de bron van iedere opruiïng in de 19de eeuw. En thans heeft uiteindelijk deze bende van buitengewone personen uit de onderwereld van de grote steden van Europa en Amerika het Russische volk bij de haren gegrepen en zich onbetwist meester gemaakt van dit gewelddadige rijk. … De oorspronkelijke gedachten en de drijvende kracht komen van de Joodse leiding …

Bron:  London Sunday Herald, 8.2.1920

Curchill verder:

“Wie niet kan zien, dat hier op Aarde een groot voornemen, een groot plan wordt uitgevoerd, aan de realisatie waarvan wij als trouwe knechten mogen meewerken, die moet metterdaad blind zijn”; geciteerd door Rudi Berner in “Op een woord – Een reis naar de top van de filosofie”. blz. 119

Hoewel het nauwelijks te betwisten valt dat Joden bij de doorvoering van bepaalde plannen van de wereldrevolutie een belangrijke rol hebben gespeeld, laat Churchill, een Vrijmetselaar van de bovenste plank, het Engelse opruiingswerk voorzichtigheidshalve onbenoemd. (Bron: Dieter Rüggeberg in “Geheime politiek – de dienstregeling voor wereldheerschappij”, Wuppertal 2000 (5de druk), blz. 80)

Nieuwste inzichten omtrent de slachtoffers van de rode terreur: 167 tot 175 miljoen mensen

Het buitengewoon lezenswaardige fundamentele werk Zwartboek van het communisme” is een verzameling wetenschappelijke artikelen uit 1997, waarin door elf (in de Duitstalige uitgave van 1998 nog twee meer) academische auteurs (de meesten Professoren in de geschiedenis) de “misdaden, terreur, onderdrukking door communistische staten, regeringen en organisaties” (subtitel) worden beschreven.

De uitgever, de Franse historicus Stéphane Courtois, publiceerde het boek op 6 november 1997, de 80e verjaardag van de Oktoberrevolutie 1917, als eerste wereldwijde volledige balans van 80 jaar communisme. Hij vergeleek in het voorwoord de oorzaken en het door hem onderzochte totaal aantal slachtoffers van deze misdaden van 100 miljoen mensen, waaronder die van het nationaalsocialisme en verlangde hun “aangepaste historische en morele bewerking”.

Ook dit aantal is intussen achterhaald

Volgens de Pools-Noord-Amerikaanse politieke wetenschapper Zbigniew Brzezinski vielen aan de “Rode Holocaust” 167 tot 175 miljoen mensen ten offer.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op HISTORISCHE FACULTEIT VAN DE UNIVERSITEIT VAN MADRID: “Rode terreur was wezenlijk erger dan die van de nazi’s”

 1. guusvelraeds zegt:

  Als dit artikel niet bedoeld is om de nazi misdaden te downplayen vind ik het prima.

  Iedereen die serieus in de geschiedenis duikt weet dat de misdaden van het internationale socialisme vele malen groter zijn qua aantallen dan de doden van het nationaal socialisme.

  De islam is een ander verhaal. Dat is een sluipende massamoord uitgestreken over 1400 jaar en deze is nog steeds aan de gang.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Moet steeds opnieuw herhaald worden.

  In de beginfase werkten de nazi’s en de communisten hand in hand. Waarom, omdat hun socialisme en de weg erheen nauwelijks van elkaar verschilden. De nazi’s deden net zoveel aan social engineering als de communisten en probeerden ieder voor zich een nieuwe mens te scheppen. Een mens dat alle oude burgerlijke waarden van zich afgeworpen had en echtscheidingen en anti religie werden zowel onder de nazi’s als de communisten genormaliseerd. Waar Stalin koos voor totale nationalisatie van bedrijven koos Hitler voor een semi nationalisatie van bedrijven. Onder Hitler had elk bedrijf van meer dan 100 man een regeringstoezicht houder. Bedrijven konden onder Hitler ook niet meer vrij produceren en hadden zich te houden aan plan economische afspraken die op regeringsniveau vastgesteld werden. Hitler en Stalin hadden een pact gesloten dat door Hitler verbroken werd. In dit pact hadden ze afgesproken Europa onder elkaar te verdelen. Stalin was stomverbaasd dat dit pact door Hitler verbroken werd. Wel wisten ze van elkaar dat ze beiden visten in dezelfde vijver en mogelijk had Stalin ook al plannen klaar liggen Hitler te overrompelen. Hitler is hem naar alle schijn te vlug af geweest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s