Desinformatie . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Desinformatie . . .

  1. delamontagne zegt:

    Dit is hoe de Europeanen het ervaren.

    WIJ ZIJN HET SPUUGZAT……….!

    Geliked door 2 people

  2. hendrikush zegt:

    Mijn hoop is gevestigd op de onderlinge verdraagzaamheid van deze vluchtelingen.
    Zoals Mexicanen en negers in grote Amerikaanse steden; zwarten van het EFF en blanken in Zuid Afrika; moslims en kafirs; …
    Je wordt er wanhopig van.

    Like

    • koddebeier zegt:

      Nee, mijn hoop is: Op een regering met ballen die parasieten, oplichters en tuig het land uit trapt…………………………..Maar dat zal hier in deze ballentent wel ijdele hoop zijn !!!
      We zijn een land van softies en eikels geworden !

      Geliked door 1 persoon

      • ronjaspers zegt:

        Alle regeringen in europa hebben niets te vertellen,ze voeren alleen uit wat de machtige nazi bilderberg groep hun opdraagt.

        Geliked door 1 persoon

      • Haksteeg Anton zegt:

        Ik vreesdat je gelijk hebt het is een landvan softiesen dat heeft dat tuig heel goed door van zgn. regering tot zgn. politie en zgn rechters er deugt niets meer van.

        Geliked door 2 people

  3. leefbarbaar zegt:

    Het maakt weinig uit. Is de handophouder hoogopgeleid, dan verdringt deze onze afgestudeerden in hun loopbaan.
    Is de handophouder laagopgeleid, dan is er geen werk voor hem/haar want de Moelander en scholieren vullen deze vacatures in.
    Conclusie; onze regering is volkomen misdadig bezig door een tsunami van handopdouders hier binnen te laten. En dan zijn de meesten nog moslims ook.

    Geliked door 4 people

    • Thoth zegt:

      (..)Is de handophouder hoogopgeleid, dan verdringt deze onze afgestudeerden in hun loopbaan.

      Of iets wat er daarop lijkt en ik moet helaas zeggen… u heeft gelijk. Gelukkig zit ga ik nu zo langzamerhand met pensioen. (Drs. Ing.)

      Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Soldaten van allah die ons europeanen af komen slachten.

      Like

  4. Alphons Mantel zegt:

    uit belastinggeld gefinancierde leugens, ala Halbe Zijlstra

    Geliked door 4 people

  5. Peter zegt:

    We zijn in het pak genaaid.

    Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      We zijn in het pak genaaid EN DOEN ER NOG STEEDS NIETS TEGEN!

      Stemmen nog steeds GL, D66, VVD, CDA, en wat dies aan subversieve rotzooi nog meer zij.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 1 persoon

      • Asgard zegt:

        Stemmen heeft geen zin Kohler, dat heb je toch nu wel door of niet,..de elite beslissen wie regeert,..alleen voor een bewapende revolutie doen ze het in hun broek, een peacefull demonstratie lachen ze zich de ballen uit de broek.

        Geliked door 1 persoon

      • kopjethee zegt:

        U blijft steeeeds maar volhouden dat we verkeerd gestemd hebben …..maar dat hebben we niet ! …..Zoals U weet zijn de verkiezingen gesaboteerd, zoals al zoveeeele jaren, elk jaar opnieuw ( en in alle landen trouwens, worden verkiezingen gesaboteerd, allemaal en steeds elke keer opnieuw ) ….En WAT moeten we daartegen doen dan ? Zeg het maar…..heeft U ideeen ?? …..Schrijf ze hier neer, als het iets is, dan volgen we ze graag….

        Geliked door 1 persoon

  6. Toen de links-liberaal Halbe nog minister van BuZa was…..

    Geliked door 2 people

    • Marc zegt:

      Inderdaad. Ook toen vierde multiculturalisme hoogtij! Zagen jullie die vrouwen van minuut 1.20 tot 1.32 die Duitsers verrassen met eea om te consumeren? Alle vluchtelingen welkom!

      Like

  7. Marc zegt:

    Fake news! Dat mag toch niet van Microsoft en Suckerburg?

    Like

  8. Asgard zegt:

    De EU met USA voorop lopen al die landen kapot te bombarderen en vervolgens worden de grenzen wijd open gezet om als vluchteling een veilig onderkomen te hebben in Europa,…echt, hoe verzin je het,…stelletje eurofiele lamzakken!!

    Like

  9. Thom zegt:

    Als we oude beroepen terug invoeren zoals hellebardiers om politiehonden dood te slaan, lansknechten en vooral de wagenmenners om met hun strijdwagens de wegen en pleinen vrij te maken van publiek zoals bij het Centraal Station in Amsterdam, want deze beroepen zijn uitstekend geschikt voor de nieuwkomers. Het voordeel is dat ze daar nauwelijks voor opgeleid hoeven te worden omdat ze daar een natuurlijk talent voor blijkenen te hebben.

    Like

  10. kampersrene zegt:

    De waarheid is …van rechts naar links , in plaats van apotheker (enz) “”armoezaaier””leefloonzoeker””niksnut””verkrachter””

    Like

Plaats een reactie