Shitstorm op Merkel´s Facebook-profiel: “Vindt u onze dode dochters nog altijd niet genoeg?”

Screenshot_147

(Vertaling: E.J. Bron)

Het lichaam van de door twee migranten verkrachte en vermoorde en daarna langs de spoorlijn begraven Susanna Feldman werd op het moment gevonden toen Angela Merkel in het Duitse parlement in een speciaal vragenuurtje de parlementariërs opnieuw mededeelde dat zij wat betreft de vluchtelingenpolitiek alles goed gedaan zou hebben en dat er geen sprake zou kunnen zijn van een koerswijziging.

philosophia perennis

Angela Merkel is verantwoordelijk. Zij is volledig verantwoordelijk voor de ongecontroleerde massa-immigratie van jonge islamitische mannen. Zij draagt de schuld van de catastrofale toestanden in de verantwoordelijke autoriteiten. Merkel met haar krankzinnige politiek is verantwoordelijk voor de verkrachting en de dood van het nieuwste slachtoffer, de 14-jarige Susanna uit Mainz. Op haar Facebook-profiel wordt haar dat in glasheldere taal medegedeeld:

“En opnieuw een moord op een 14-jarig meisje. Mevrouw Merkel, kunt u ´s nachts eigenlijk nog slapen? Zou u ook zo doorgaan met uw politiek wanneer dit in uw omgeving zou plaatsvinden? Andere politici hebben vast en zeker de spiegel al van de muur gehaald, omdat zij zichzelf niet meer kunnen zien. Wordt wakker, uw politiek is mislukt.”

“Waar blijft uw medeleven voor de familie? Waarom kunnen vluchtelingen heen en weer reizen, maar niet uitgezet worden? Vragen en nog eens vragen. Weet uw wat, mevrouw Merkel. Verdwijn gewoon, ik kan u niet meer verdragen.” “De zaak Susanna. Afgewezen familie van 8 personen met een gedoogstatus en meervoudige identiteit. Wanneer is het eindelijk genoeg?”

“Ik kan u nu al de toekomst van Europa voorspellen. Ze zal uit elkaar breken en u bent de schuldige in dit Europa. Als u ook maar een beetje zelfrespect zou hebben, dan treedt u onmiddellijk af en neem dan tegelijk de CDU/CSU en de SPD mee. U moet het Duitse volk wel intens haten wanneer u zoiets toestaat.”

“Stopt u uw Europa gewoon ergens in. U wilt nog meer moordenaars ons land binnenlaten. Vindt u onze dode dochters nog niet voldoende? Als ik de vader van het meisje zou zijn, zou ik u weten te vinden.”

“Hopelijk krijg jij volksverrader een terechte straf voor je misdaden tegen het Duitse volk! Waar je dan ook naartoe zult vluchten, we zullen je vinden!”

“Exact mijn humor, rent met 8 bodyguards 24 uur rond en liegt tegen de burgers het blauw van de hemel wat betreft veiligheid. Kunt u überhaupt nog rustig slapen? Ik bedoel zonder slaaptabletten???? Kunt u überhaupt nog naar uw eigen spiegelbeeld kijken?”

“Ik hoop dat Susanna, Mia, Maria en al die anderen je iedere nacht in je dromen bezoeken… Jij bent schuldig Merkel. Rot op. We willen je niet meer als kanselier.”

“En opnieuw een dood meisje dat voor uw rekening komt mevrouw Merkel.”

“U hebt Europa en vooral Duitsland in de afgrond geleid! In plaats van de verantwoordelijkheid op u te nemen, praat u alles mooi en bagatelliseert u alles! Hoe ver van de realiteit bent u eigenlijk verwijderd??? Hier het volgende moordslachtoffer, waarvoor u met uw onverantwoordelijke vluchtelingenpolitiek de belangrijkste schuld draagt.”

“Een land, een politiek, dat liever criminele verkrachters en moordenaars beschermt dan de eigen familie, is niet mijn land en niet mijn politiek. Ik hoop dat de verantwoordelijken daarvoor hun terechte straf niet ontlopen.”

“Mevrouw Merkel…ik hoop dat u ook naar Susanna´s moeder gaat om vergiffenis te vragen, omdat uw goudstukken opnieuw toegeslagen hebben…!!! Wat mij betreft bent u medeschuldig aan Mia, Susanna, enz.”

“Met gesloten grenzen, paspoortcontroles en uitzettingen kan er weer een toekomst zijn voor Duitsland. Helaas is de toekomst voor veel mensen door uw mislukte politiek al op jonge leeftijd voorbij. Wie de Vrouwendemonstratie zaterdag verstoort, staat op hetzelfde niveau als de moordenaars van alle slachtoffers.”

“MERKEL draagt de VERANTWOORDELIJKHEID voor de ondraaglijke toestanden in Duitsland. Susanna, 14, verkracht en gewurgd. Wij vergeten niet!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Shitstorm op Merkel´s Facebook-profiel: “Vindt u onze dode dochters nog altijd niet genoeg?”

 1. Cathja zegt:

  De woede van velen kan ik me zeer goed indenken. De hooghartige Merkel lijkt alle commotie en beschuldigingen niet te deren. Deze vrouw is gewetenloos, gevoelloost en doortrapt slecht!!

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Merkel voert agenda 21 uit i.o.v. de nazi bilderberg groep want de elite wil een new world order.90 % van de wereld moet uitgemoord worden en de moslims worden daarvoor gebruikt.

   Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Daar heeft ze toch schijt aan..net als al die lapzwansen hier in Nederland. Zolang de omvolking en de gesmede plannetjes van vroeger maar ten uitvoer worden gebracht.
  Ik mag hopen dat al die idiote plannen van het uitroeien van de blanke bevolking héél snel een ommekeer krijgen in geheel Europa, en dat al die sukkels die het veroorzaakt hebben het vliegtuig moeten nemen om niet gelyncht te worden door het volk!
  Daarna kan het verwijderen van het RIF-TUIG beginnen!

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  De bestuulijke ontwikkeling van Merkel:

  Wir schaffen das naar Ich habe es nicht gewusst.
  We weten hoelang dat zal duren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Angela is een psychopaat en heeft schijt aan dergelijke opmerkingen.
  Wie doet haar wat? Ze heeft oppermachtige vriendjes waar wij alleen maar van kunnen dromen.

  Geliked door 3 people

 5. wauso zegt:

  Ik heb haar al mijn ‘complimenten’ overgebracht of Face-Book. En die Duitsers gaan me tekeer, zeg ! Zo gaan we toch niet met elkaar om zou Rutte zeggen:

  Like

 6. Flo zegt:

  Niet alleen Merkel is schuldig ,maar ook al dat crapuul wat dat wijf steunt , onder andere Rutte ,Pechtold ,en meer van dat soort met d,r uitgestreken smoelwerken .

  Geliked door 2 people

 7. bozeoudeman zegt:

  En dat allemaal omdat de bitch zich in 2015 wilde manifesteren als kandidaat bij uitstek als nieuwe secretaris generaal van de VN, of anders dan maar president van Europa. Alle doden die dit walgelijke wijf op haar geweten heeft zijn indirect door haar vermoord uit eigenbelang, alles voor haar vieze carrière en haar onmenselijke hang naar macht. Alle doden die zijn verzopen op weg naar Mutti, alle doden die zijn vermoord door tuig dat Mutti binnen liet, alle doden die straks vallen in een burgeroorlog of WO3, allemaal voor haar smerige krankzinnige machtswellust. Ga weg wijf, maak het niet nog erger, je gaat straks de geschiedenisboeken in als de dochter van Hitler.

  Geliked door 5 people

 8. Elisah zegt:

  Mensen zonder geweten voelen niks, alleen voor zichzelf.

  Geliked door 1 persoon

 9. Zijlstra zegt:

  Men moet niet opkijken van een aanslag.

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Iemand zou dat criminele islamitische wijf een lesje moeten leren..

  Like

 11. T zegt:

  Karma komt op haar weg…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s