Duitse politie ontdekt ‘zeer giftige stoffen’ bij Tunesiër in Keulen, terroristische achtergrond niet uitgesloten

Screenshot_238

De Tunesiër in Köln-Chorweiler wordt door de politie afgevoerd.

(Door: Gyurka Jansen)

Man en zijn bekeerde vrouw aangehouden

Justitie in het Duitse Keulen onderzoekt of een Tunesiër en zijn vrouw van plan waren een aanslag te plegen met gif. Aanleiding is de ontdekking van “zeer giftige” stoffen in een woning in het stadsdeel Chorweiler in het noorden van de stad.

Post online

Dinsdagavond deed de politie een inval in het huis waarbij onder meer speciale eenheden werden ingezet. De 29-jarige man en de hoogzwangere vrouw werden geboeid afgevoerd. Om welke stoffen het gaat, is niet bekend. Volgens Duitse media is de vrouw een tot de islam bekeerde Duitse.

Justitie sluit een terroristische achtergrond niet uit. “We hebben besloten om snel in te grijpen om mogelijk gevaar af te wenden”, verklaarde een politiewoordvoerder.

Bron:
https://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Duitse politie ontdekt ‘zeer giftige stoffen’ bij Tunesiër in Keulen, terroristische achtergrond niet uitgesloten

 1. paulzwueste zegt:

  Inderdaad.
  Ze halen ze binnen… en de laatste maanden veranderd het leven in de grootste Duitse steden in een afschuwwekkend horror-scenario.
  Nog een half jaar en de ellende zal geen grenzen meer kennen.

  EU. Ellende zonder grenzen…!!!

  Geliked door 4 people

 2. droevige mof zegt:

  Een paar interessante feiten over de wijk Chorweiler in Keulen, mijn geboortestad.
  Buitenlanders ruim boven de 50%. (Dit zijn zeker geen Nederlanders, Engelse en Franzosen maar godzijdank veel Russen. Ze zijn niet zo laf als de Duitsers.)
  Het stadsbestuur heeft geen exacte cijfers.
  Percentage bijstandsgerechtigden ongeveer 63%.
  De wijk is geen klassiek no-go-gebied, maar vanwege de grootte en anonimiteit is het goed geschikt om verborgen te blijven.
  https://de.wikipedia.org/wiki/Chorweiler

  Like

 3. Jjf zegt:

  Hoezo niet bekent welke stof? Het ging over een van de meest gevaarlijke bio wapens die er bestaan…..(de stof noem ik niet)

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Deze man produceerde thuis ricine, om daar een zeer dodelijk biologisch wapen van te maken,……
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/06/14/keulen/

  Uiteraard moet men het plan van deze moslim los zien van diens godsdienstige achtergrond. Het is pure toeval dat deze streng gelovige moslim met de gedachte moet hebben gespeeld veel ”ongelovigen” in Keulen uit te roeien.
  Ook is het uiteraard hoogst onzeker dat hij in zijn denken door vrome stokebranden is beïnvloed in een moskee. Zoiets gebeurt gewoonlijk niet in zo’n gebedshuis. Daar zijn onze elites aardig zeker van.

  Simpele zielen zeggen dat ‘’islam’’ onderwerping betekent, maar in politiek correcte kringen heeft men immers inmiddels voor het woord ”islam” de juiste vertaling gevonden. Dat duurde wel eventjes, want voor deze vondst was veel verbeeldingskracht nodig EN veel positief denken, omdat de juiste, nieuwe vertaling naadloos moet aansluiten bij de hoopvolle verwachting bij linkse elites dat wij afkoersen op een uitermate vreedzame en harmonische samenleving. ISLAM betekent van nu af aan dus VREDE in het vernieuwde taalgebruik. Ik vermoed dat onze verlichte overheden ervan uitgaan dat dit nieuwe begrip uiteindelijk ook zal inburgeren in de islam.

  De knutselende Tunesiër was mogelijk nog niet van deze betekenis op de hoogte, maar het kan ook zijn dat aan suikerziekte leed, of aan een psychische stoornis. Veel verrijkers van onze maatschappij lijken daaraan te lijden. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat de man verward zijn geweest, of depressief vanwege het onophoudelijke getreiter waaraan de moslims in het Westen bijna onophoudelijk worden bloot gesteld, zoals wij immers overal kunnen zien! Hoe vaak worden ze niet dwarsgezeten wanneer ze een moskee willen bouwen, en hoe vaak worden ze niet persoonlijk vlak gekleineerd . Ja, een volk dat de islam op alle fronten zo vreselijk tegenwerkt krijgt natuurlijk uiteindelijk een probleem, niet waar?.
  Op alle mogelijke manieren negeren onze overheden systematisch de gerechtvaardigde eisen vanuit de islamitische hoek, zoals het toepassen van gescheiden zwemmen, bidden op straat, of verplicht bezoeken van schoolkinderen aan een moskee. ‘’Daar komt niets van in!’’, roept de overheid dan . Zoiets zet natuurlijk kwaad bloed. Ja, het komt bijvoorbeeld meer en meer voor moslim vrouwen en meisjes ’s avonds niet meer alleen over straat durven lopen, uit angst voor en hoe vaak zitten de blanke kinderen op de lagere scholen de moslim kinderen niet te jennen?
  En wat dachten jullie hiervan: dat groepjes moslim jongeren zomaar, zonder enige reden door blank tuig ( wat een rot ras is blank, toch!)op straat in elkaar worden geslagen? Zomaar! Zonder enige aanleiding! Daar moet onze eigen jeugd echt mee stoppen, want daar doen wij onze moslim medeburgers in het Westen veel verdriet mee..
  Daarom sta ik natuurlijk zelf heel positief tegenover het nieuwe begrip dat ons wordt aangeleerd. Ik vind dat natuurlijk heel logisch. Wij zijn echt aan heropvoeding toe.
  Daar zag ik laatst een mooi voorbeeld van: https://www.youtube.com/watch?v=aAQr0MYssB0

  een filmopname van de Britse premier Theresa May die heel fijne woorden sprak over de schoonheid en heiligheid van de ramadan en verrijking die de moslim burgers in haar land teweeg brengen. (Die staan bijvoorbeeld heel mooi getailleerd beschreven in het boek ”Easy Meat”, dat handelt over de positieve rol die de islam in de Britse jeugdzorg speelt, HV.)
  De aanblik van mevrouw May in een bijna orgasmisch aandoende religieuze vervoering greep mij enorm aan. Zij had overduidelijk een visioen, waarbij ik het aan jullie overlaat dat visioen in te vullen….

  Enfin; jullie begrijpen natuurlijk dat ik blij ben dat men tijdig de verwarde Tunesiër in Keulen heeft ontdekt. Met een paar goede praatsessies , onder supervisie van begripvolle , progressieve linkse begeleiders komt het nog wel goed met de man -en met Duitsland, natuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s