“Merkel met haar rug tegen de muur”: rebellie in eigen partij tegen bondskanselier over migratie

Screenshot_233

Horst Seehofer en Angela Merkel.

Crisis in de Duitse politiek. Bondskanselier Angela Merkel krijgt in eigen gelederen steeds meer kritiek te verwerken van partijgenoten die meer zien in de strenge migratiekoers van de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer. Die wilde deze week een nieuw plan voorstellen om asielzoekers al aan de Duitse grenzen tegen te houden, maar botste op een ‘njet’ van Merkel. De twee hopen nog deze week hun onenigheid bij te leggen.

Welke kant moet het Duitse asiel- en migratiebeleid opgaan? Over een antwoord op die vraag zijn Merkel en Seehofer het nog lang niet eens. Seehofer wilde gisteren een nieuw “masterplan” met 63 voorstellen rond asiel en migratie presenteren, maar de persconferentie werd op het laatste moment afgeblazen. Volgens verschillende bronnen was Merkel het niet eens met Seehofers voorstel om migranten die in een ander land al asiel hadden aangevraagd of er geen asiel hadden gekregen, al aan de grens tegen te houden en terug te sturen.

Lees verder>>>
(h/t “omaha omaha”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Merkel met haar rug tegen de muur”: rebellie in eigen partij tegen bondskanselier over migratie

 1. Sabeltant zegt:

  Laat al die asieleisers samen met haar vertrekken naar haar landgoed in Argentinië kan ze de hele dag knuffelen met die uitvreters.

  Like

 2. GT zegt:

  Merkel binnen haar fractie onenigheid, wel nu dat zal niet helpen geheel het profiel van de Duitse regering op tafel, wie de veroorzakers ….verantwoordelijke, zijn van deze opgezette georkestreerde vernietiging van Europa met naam en toe naam op Internet zetten of eventueel de bronnen!
  Nogmaals als straks de Hel losbreekt en dat gaat komen zullen ze willen ontkomen en onderduiken. Geef ze deze kans niet zodoende ze gearresteerd kunnen worden, als het daar bij blijft en Merkel pas op uw schreden, U heeft een verantwoordelijkheid tegen over uw burgers die je laat vermoorden en het zou kunnen gebeuren dat U, een zeer zware tol gaat betalen!

  Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Merkel wil geen “eigengereid” optreden van Duitsland in deze kweatie. Het zou een wereld van verschil gemaakt hebben, als Duitsland in 2015 een totaal andere koers had gevaren en de rest van Europa niet in grote problemen zou hebben gebracht. Merkel is verantwoordelijk voor de dodelijke islamitische chaos.

  Geliked door 1 persoon

 4. Petra DeBoer zegt:

  Prachtig om de vertwijfeling te zien bij de EU vazallen. Eigenlijk hoop ik dat Merkel haar zin krijgt bij Seehofer zodat de AfD in Beieren wint want deze voorstellen van Seehofer zijn alleen maar om de AfD niet te laten winnen.

  Geliked door 1 persoon

 5. john van antwerpen zegt:

  Imam Hazelhoef is alvast tegen gehouden door een dronken spookrijder.
  Waar alcohol nog goed voor is. De Tukse Lira is in vrije val.
  Erg goede berichten allemaal. Renzi; go ahead Eagle.

  Like

 6. Yvonne zegt:

  Zie foto bij HLN, haar wangen hangen steeds lager, dat hoofd is toch de uitdrukking van een gestoord iemand, ze heeft haar witte dwangbuis al aan, stop deze vrouw Duitsland asjeblieft

  Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  Guy Verhofstadt, de man van het zinkende EU schip, zegt dat er een 5e colonne in de EU is.
  Inderdaad, maar niet de mensen zoals Wilders die hij beschuldigt want hijzelf is onderdeel van de 5e colonne want hij hangt Soros en het moslim broederschap aan.

  Like

 8. Mary zegt:

  Waar ze als de dood voor zijn is de snel terrein winnende AfD, voor die tijd was iedereen het met elkaar eens binnen dat CDU en CSU, ze hebben dit alles mogelijk gemaakt, zonder hen had Merkel het ook niet kunnen doen, nu ze net zoals de PvdA hier van de aardbodem worden weggevaagd door het steeds bozer wordende Duitse volk komen er ineens “nieuwe immigratieplannen”, domme Duitser die daar intrapt.

  Like

 9. Haksteeg Anton zegt:

  Ik hoop dat Merkel het verliest dat stomme wijf die heel de EU naar de bliksem helpt gesteunt door Timmermans en Juncker wat een afgrijselijk drietal.

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Dezelfde truc wordt ook in Nederland keer op keer toegepast. Vlak voor de verkiezingen van alles beweren (waarvan men weet dat u dat graag wil horen), en terstond na de verkiezingen weer zoveel water bij de wijn doen (omdat dat zogenaamd moet, is natuurlijk onzin: je kunt ook grotendeels aan je principes vasthouden. Doe je dat niet, dan kun je zeggen), dat er steeds weer sprake is van kiezersbedrog. U kunt er het nodige aan, of liever gezegd tegen, doen, want……

  In Nederland zijn de komende Provinciale Statenverkiezingen naar verwachting op 20 maart 2019.

  Het zou verstandig zijn om niet op een politieke partij te stemmen, die al jaren achter Merkel aan loopt te hijgen als een afhankelijk hondje. Dat zijn dus alle links liberale eurofiele partijen, te weten: D66, VVD, CDA, PvdA, GL, CU, SGP, PvdD, 50+ en Denk.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Nu is het zaaks dat de ‘veroorzakers’ van de ellende in Europa NIET. de kans krijgen er tussen-uit te knijpen, als de ‘ZAAK’! spannend wordt!.

  Like

 12. Eric zegt:

  Ach, dit is allemaal theater met de bedoeling de Afd wind uit de zeilen te halen. Merkel en Seehofer (CDU & CSU) spelen onder één hoedje. Zonder Afd in de regering zal er niks veranderen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s