Dobberende migranten met andere schepen naar Valencia

Screenshot_235.png

Een deel van de ruim 600 migranten aan boord van reddingsschip Aquarius wordt overgeheveld naar Italiaanse marineschepen. De boten zetten koers naar Valencia. ,,Dat is nog minstens drie dagen varen. En de mensen zijn al aan het einde van hun Latijn.”

Artsen zonder Grenzen, de eigenaar van het reddingsschip, baalt stevig van de situatie. ,,Wij hadden naar de dichtstbijzijnde haven willen gaan. Mallorca, dat veel dichterbij ligt dan Valencia, was een betere optie geweest. Maar het reddingsoperatiecentrum in Rome heeft ons opgedragen koers te zetten naar Valencia”, zegt een woordvoerder van de hulporganisatie.

229 mensen blijven aan boord van de Aquarius, zo’n 400 mensen zijn naar de Italiaanse schepen overgezet. Artsen zonder Grenzen maakt zich zorgen over de lange reis. ,,Mensen zijn uitgeput en in paniek. Het is geen overwinning om wanhopige mensen die op zee gered zijn nog dagenlang aan boord te houden.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Dobberende migranten met andere schepen naar Valencia

 1. Mary zegt:

  Ach gut ze zijn wanhopig, ze zouden eens in gevaar kunnen komen, Artsen zonder grenzen zit er verder niet mee dat door het merendeel van deze agressieve uitvreters de Europese bevolking ernstig in gevaar komt en velen in Europa al vermoord/verkracht etc. zijn door dit tuig, bijna dagelijkse kost in Duitsland, nee laat ze lekker verzuipen, het is wij of zij.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Ze krijgen niet eens natte teentjes..ze worden net voor het strand opgepikt door de EU gestuurde boten.
   Brussel wil er zo snel en zoveel mogelijk op korte termijn van Afrika naar Europa verhuizen. Grote delen van de EU moet al verwoest zijn voordat de populistische partijen te groot gaan worden. Daarom hebben ze zoveel haast…en het liefst gaat alles door zonder dat u het weet.
   Mag hopen dat er nog een tijd komt dat ze zo’n NGO boot ergens ver op zee met 1000 haatkoppen ergens laten zinken.

   Geliked door 2 people

 2. VarAway zegt:

  Wat een tranentrekker weer….
  Deze illegale asieleisers weten precies waar ze aan toe zijn.
  Ze hebben het gouden lot getrokken.
  Een paar dagen op een hard dek zitten, maar tenminste water en brood ontvangen
  is al de hoofdprijs.
  De rest komt nog, mooie cellphone, een pasje, gratis geld en nooit meer hoeven te werken.
  WELKOM in Europa!
  En de belastingbetaler is weer de pineut. NIET Artsen zonder Grenzen gaat betalen.
  Maar U gaat betalen, zoals ALTIJD.
  Deze vaste veerdienst moet STOPPEN.
  Brexit, Nexit en wel NU.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Als Europa ze niet wil hebben komen ze ook niet meer binnen. Maar ze worden gewoon door de ELITE van Afrika naar Europa verhuist.
   De uitkeringen zijn op korte termijn niet meer te betalen..dus de eigen bevolking die nu allemaal in de bijstand hangen, krijgen straks als eerste geen geld meer omdat het OP is. En daarna krijgen we een hoop armoede en ellende!

   Geliked door 2 people

 3. Sharon zegt:

  Door mensensmokkelaars gebracht uit puur voor de winst, die ze een beter leven hebben beloofd op kosten van de werkende bevolking, En Rutte doet gewoon de BTW van 6 naar 9% om weer 2 miljard bij de bevolking weg te jatten voor de profiteurs waarvan 95 % nooit een dag zal werken.

  Geliked door 2 people

 4. Thom zegt:

  Juich niet te vroeg. Er is een paar uur geleden een Italiaans marineschip met 900 migranten aangemeerd bij Catania op Sicilië. Het gaat dus voorlopig nog gewoon door.

  https://www.transport-online.nl/site/92268/schip-met-900-migranten-legt-aan-in-italie/

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Is het dan feitelijk niet onverantwoord zoveel mensen aan boord te nemen? De NGO’s brengen deze mensen dus willens en wetens in gevaar. Achteraf miauwen dat ze niet worden toegelaten gaat ‘m niet worden. Dat hadden ze op de klompjes aan kunnen voelen en aan zien komen.

  Daarnaast blijf ik het bijzonder onverantwoord om al deze mensen naar Europa te tillen. Waar komen ze terecht, wat kunnen ze ooit gaan doen als bijdrage aan de maatschappij? De ruif gaat een keer leeg en dan kan er niemand meer geholpen worden.

  Help Afrika de geboortebeperking op poten te zetten, want als dit zo doorgaat gaat onze mooie planeet rap naar de klote!

  Like

 6. willie zegt:

  ITALIAANSE marineschepen ??????????? En die nieuwe regering ?? Wie is de grote baas over t leger(marine in dit geval )?Wat zeiden die lullen ook al weer , remember ????? Ze blijven gewoon verder doen en ons voor de gek houden (wat we wel degelijk zijn !!) Corrupte lafaards

  Like

 7. fleckie zegt:

  Oei, terwijl SPANJE de toestroom ‘verwacht’ van toeristen! De spitsboeven zullen zich HEUS NIET tevreden stellen met , bivakkeren’ op een locatie!….. Enfin, we zullen wel over ongeveer een week de eerste ‘verhalen’ wel kunnen vernemen!

  Like

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Artsen zonder Grenzen, de eigenaar van het reddingsschip, baalt stevig van de situatie. ,,Wij hadden naar de dichtstbijzijnde haven willen gaan. Mallorca, dat veel dichterbij ligt dan Valencia, was een betere optie geweest.”

  “Het zou beter zijn als de mensen bij de dichtstbijzijnde haven kunnen uitstappen”, aldus Artsen zonder Grenzen. ,,Dan kunnen ze over land verder reizen naar Spanje of een ander veilig land voor verdere zorg en de asielprocedure.”

  Over land? Vanaf Mallorca?? Dat wordt lieslaarzen aanschaffen of weer dobberen!

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Het staat al in het groot verklarend woordenboek Den Dikke Vandaele
  Dobbermigrant…. een migrant die maar blijft dobberen op een schip omdat hij nergens welkom is

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s