VIDEO: Dag van de Patriotten (17-06-2018)

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Morgen, zondag 17 juni 2018, vinden er in veel Duitse steden manifestaties plaats ter gelegenheid van de “Dag van de Patriotten”, die wij met onmiddellijke ingang verklaren tot de nationale feestdag van de Duitse patriotten. Iedereen, die van dit land houdt, en daarmee worden nadrukkelijk ook alle mensen bedoeld die uit andere landen legaal naar ons toegekomen zijn, onze waarden verinnerlijkt hebben en actief aan de positieve vormgeving van ons gezamenlijke thuisland meewerken, wordt van harte uitgenodigd om zondag samen met ons duidelijk zijn mening te kennen te geven.

(Lees hier meer).

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Dag van de Patriotten (17-06-2018)

 1. ReaGluurder zegt:

  Langzamerhand daalt het in, valt “het kwartje”, Das Vaterland geht unter! Nog een paar decennia en heel DE is gesloopt! Er moeten landgenoten zijn die haar gewaarschuwd hebben om de poort niet open te gooien. Een “leider” die haar land zoiets aandoet, kan hier niet ongestraft mee wegkomen! Ze heeft niet alleen haar eigen land verkloot, nee, heel W-Europa! Die Merkeldämmerung ist eingesetzt! Hoop ik!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ik krijg niet snel tranen in mijn ogen. Maar eenmaal naar de video gekeken en geluisterd van Heidi Mund moest ik wel wat onderdrukken.

  Like

 3. Astrid zegt:

  Hopende op een massale opkomst, want het verzet tegen de islam-invasie en linkszwijn Merkel en linkse consorten moet nog veel zichtbaarder worden.

  Like

 4. fleckie zegt:

  Nu in de gaten houden dat Merkel NIET. haar hielen kan lichten richting Latyns- AMERIKA, …Paraguay ? , het land waar oud-dictator Stroessner ..veel gevluchte Nazi’s ‘Welkom’ heette. In feite mag zij ook’ voor de wolven gegooid worden’ ,: heeft immers absoluut in haar geldingsdrang koste wat kost, haar ‘ZIENSWIJZE’ altijd doorgedreven! …………..( WIE VOLGT. NA. HAAR?!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s