Waarom Merkel en Seehofer ons belazerd hebben waar we bij stonden

Screenshot_52

Merkel (CDU) en Seehofer (CSU) in het Duitse parlement.

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu moet de EU het zogenaamd weer in orde brengen. Maar natuurlijk. In werkelijkheid echter heeft Merkel tijd gewonnen, Seehofer mocht even een poosje de held spelen. Maar hoe ziet die “Europese oplossing” er nu eigenlijk uit? Daartoe kregen we een korte, maar krachtige analyse toegespeeld:

journalistenwatch

Wat bedoelt Merkel met “Europese oplossing”? Het EU-“parlement” heeft al beslist. Over 10 dagen wordt ze aan de regeringschefs gepresenteerd als definitief voorstel, want het is zogenaamd “Europees recht”. Het gevolg is een nog omvangrijkere migratie naar Duitsland door zogenaamde “ankerpersonen”.

Ook met de stemmen van de Europarlementariërs van de CSU onder Manfred Weber (die zich er daarna echter van distantieerden met de motivering dat ze “erin geluisd” zouden zijn) bestaat precies dat document waarmee Angela Merkel door kan gaan.

Als de Europese Raad hiermee eind juni instemt, dan worden veranderingen in het “Dublin III-voorschrift” rechtsgeldig. Volgens deze veranderingen is niet meer het eerste land van binnenkomst voor de asielprocedure verantwoordelijk, maar het EU-land dat de asielzoeker graag wil. Daarvoor moet hij binding hebben met dit land of dat in ieder geval beweren: “In Berlijn woont de broer van mijn buurman uit mijn dorp” is al voldoende, en Duitsland is rechtstreeks verantwoordelijk voor de opname en de asielprocedure.

Regeringschefs uit Italië, Malta, Spanje en Griekenland zullen in de Europese Raad voor stemmen, want hun landen worden daardoor ontlast. Ook de regeringschefs van de oostelijke Midden-Europese EU-landen zullen voor stemmen. Die hebben tot nu toe nauwelijks vluchtelingen opgenomen en zodoende ook nauwelijks of geen migranten met een echte of beweerde “binding”.

Je hebt niet veel fantasie nodig om je voor te stellen hoeveel mensen dan plotseling een of ander familielid, kennis o.i.d. in Duitsland hebben. Kosten, criminaliteit, gettovorming door de parallelstructuren van complete clans – dat alles zal exploderen. Dat is Angela Merkel´s “Europese oplossing”! Zij is het tegenovergestelde van Europa, ze is het tegenovergestelde van toekomst in vrede en vrijheid! Ze gaat in haar eentje door met de Duitse waanzin.

Het was allemaal dus alleen maar toneelspel om de CSU weer enkele procenten voor de verkiezingen in Beieren te bezorgen. De burgers zullen echter verder moeten lijden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Waarom Merkel en Seehofer ons belazerd hebben waar we bij stonden

 1. fleckie zegt:

  moet het ‘uitroeiingsproces’ soms versneld worden? ( hoe meer binnendringers er bij, des te meer … ‘onrust’ het veroorzaakt,zodat alles …’onoverzichtelijk’ ( niet in bedwang te houden wordt?)

  Geliked door 2 people

 2. Claudia M. zegt:

  Q; Als de Europese Raad hiermee eind juni instemt, dan worden veranderingen in het “Dublin III-voorschrift” rechtsgeldig. Volgens deze veranderingen is niet meer het eerste land van binnenkomst voor de asielprocedure verantwoordelijk, maar het EU-land dat de asielzoeker graag wil.

  Oké, ik wil weg uit de EU, waar kan ik terecht voor informatie? Ik wil ook naar een land waar ik graag zou willen wonen, dat is niet Nederland want ik vind het hier mijn hele leven lang al te koud. Ik heb ruim 30 jaar gewerkt, geef mij mijn deel maar alvast mee.

  Hier heb ik dus echt niet langer trek in. Ik ben niet voornemens tot mijn dood te moeten werken voor deze ongebreidelde instroom van klanten waarvan verwacht kan worden, niets bij te dragen aan onze maatschappij.

  Geliked door 4 people

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Hebben ze geen “tante” in Marokko? Kunnen ze daar naar toe.

  Geliked door 2 people

 4. Pingback: Waarom Merkel en Seehofer ons belazerd hebben waar we bij stonden | toodlessss

 5. Hovawart zegt:

  Rest mij slechts de vraag (als grootste en oudste nettobetalers voor het Europese Project), Hoeveel gaan de Hollanders EXTRA betalen voor de “Europese oplossing”, hoe hoog stijgen de belastingen en hoeveel Nederlandse bedrijven zullen “de pijp aan Maarten” gaan geven.
  De nadelen van de Endlösung zullen door de leugenaars in Den Haag wel worden gladgestreken of op het conto van het populisme of Trump en Poetin worden geschreven.
  Het Europese politieke peloton van de Linksche Looney Brigade heeft zojuist de afdaling, die was ingezet, verandert in een vrije val…….hilfe!

  Geliked door 4 people

 6. Marja zegt:

  Ik had al het idee dat het allemaal vooropgezet was.

  Like

 7. Thom zegt:

  Ik weet niet of het wel zo goed af gaat lopen. Seehofer heeft Merkel in het openbaar op een gruwelijke manier te kakken gezet. Trump heeft nog wat zout in de wonde gestrooid.
  Er zijn dingen gezegd die daarvoor nooit uitgesproken werden. Merkel heeft zware averij opgelopen en fungeert vanaf nu in feite als aangeschoten wild. Haar gezag is voorgoed aangetast.
  Italië laat ze gewoon niet meer binnen als er een NGO schip voor hun havens ligt.
  Oostenrijk idem dito. De soep wordt zo heet gegeten dat Merkel haar mond zal branden.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Het zit nog of dat goed afloopt voor Merkel. Het ging er Seehofer om om de meerderheid van CDU en CSU achter zich te krijgen. Hij had die meerderheid achter zich met zijn eerste voorstel. Toen kwam Merkel met het voorstel om 14 dagen bedenktijd en een Europese oplossing.
   Daar waren veel CDU-ers het mee eens en de meerderheid van de CDU was daar voor .Seehofer was daardoor zijn Christendemocratische meerderheid kwijt. Als over 14 dagen onvoldoende bereikt is kan Seehofer het CDU wijzen op hun eerdere belofte en kan de grens sluiten. Het spel is nog niet voorbij en Merkel is wel degelijk zwaar gehavend in binnen- en buitenland.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Vergis je niet, het spel is allang voorbij. Die 14 dagen zijn bedoeld ons schapen nog een lading yand in de ogen te strooien. Die wet betreffende de migratie is al lang besloten en beklonken. Dublin is niet meer en de enorme stroom aan invaders, moordenaars en verkrachters mogen vrijelijk Europa overstromen. Het gore merkelongedierte met haar hofstaat heeft gewonnen en zal blijven winnen

    Like

 8. fleckie zegt:

  Tja, wat Merkel betreft, afkomstig uit een domineesgezin: kreeg ze ‘ het volk ‘bedotten!!
  met de paplepel ‘ ingegoten’!

  Like

 9. sharon zegt:

  95 procent gaat nooit werken en moet onderhouden worden tot aan hun dood door de werkende bevolking en btw verhogingen, wat bezielt iemand dit je land aan te doen ?

  Like

 10. Eric zegt:

  Ik wil niet te hoog van de toren blazen, maar nadat ik over die stunt van Seehofer las wist ik al hoe de vork aan de steel zat. Seehofer is net zo’n hoerenzoon als Merkel een hoerendochter is, alleen heeft de eerste een iets moeilijker en tegendraadser publiek, dat dus extra veel zand in de ogen moet krijgen alvorens het in het gareel van de nieuwe Duitse fascisten, nl. de huidige Duitse regering, zal lopen. Daarvoor wil Seehofer wel zorgen. Ik blijf erbij, er is maar één partij die het anders wil, en dat is Afd.

  Like

 11. abouneenee zegt:

  Het Duitse volk, net als het Nederlandse volk, moet gewoon niet lopen zeuren wanneer het onvermijdelijk mis gaat. Kansen genoeg gehad, de PVV mocht niet groot genoeg worden. Niet altijd de problemen bij anderen leggen, maar gewoon zelf oplossen.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Op 2 juli heeft Rutte zijn afspraak bij de baas in Washington.
   Goede timing, omdat we tot die tijd weten hoe het gaat met “seiner Mutti”.
   De wind draait. En we weten het: Zoals de wind waait, waait Ruttes jasje.
   Was de VVD niet altijd een zusterpartij van de Beierse CSU?

   Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Depopulatie agenda 21,de rijke en machtige satanische elite willen dat 90 % van de wereldbevolking uitgemoord wordt en dat er 500 miljoen mensen overblijven die gechipt worden en dienen als slaven voor de elite.Dit noemen hun de new world order.Een wereldregering een wereldreligie en een wereldvaluta.

  Like

  • Juist Ron de bestuurlijke elite volgen dit patroon, omdat de kiezer het door allerlei emotionele en financiële beweegredenen het af laat weten, wordt iedereen de dupe van de zogenaamde democratie.

   Like

 13. Henk zegt:

  Wat ik altijd al gezegd heb,Horst een grote bek,maar als het er op aankomt,durft ie niet tegen Mutti op te staan.
  Slappe dweil die vent,maar zal de AFD een boel stemmen opleveren……Begin van einde van Seehofer,tenzij hij eindelijk vallrn toont,en zn eigen weg gaat …

  Like

 14. dolphin zegt:

  er is maar 1 manier om de stroom te stoppen en dat is er niet meer voor te werken , en de politici staan machteloos, dus ook het leger en de politie !!!! kieen we nu niet voor zelf wat minder , dan zullen we niets overhouden , shit happens met dit soort politici

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  Walgelijk!!!! Alweer een meisje (16 jaar) vermoord door een “vluchteling” in Duitsland! Dit zal nr. 5 of 6 zijn in een paar maanden tijd. Je kon dit zien aan komen in 2015, die hordes halve Wilden. Maar de dwaze domineesdochter was verblind door naïeve barmhartigheid en wereldvreemdheid. Er wordt in Duitsland (en ook in NL) rondgetoeterd dat de criminaliteit sterk afgenomen is. Maar de (zware) criminaliteit mbt “vluchtelingen” wordt met de dag groter! Duitsland is verkloot, ‘Merkel muss weg!”

  Like

 16. Henk der Niederlander zegt:

  Ach het is mij al even duidelijk dat het bij Seehofer om electoraal gewin gaat
  Die voelt de hete AFD adem in zijn nek en komt nu met een ”oplossing” en dan moet hij natuurlijk even een populistische scheet laten.
  Merkel dient hem niet van al te veel repliek want het spelletje van Brussel is al gespeeld.
  De Duitsers krijgen eer nog een massa profiteurs bij, mark my words.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  ‘Ach het is mij al even duidelijk dat het bij Seehofer om electoraal gewin gaat
  Die voelt de hete AFD adem in zijn nek en komt nu met een ”oplossing” en dan moet hij natuurlijk even een populistische scheet laten’.

  Dat is wat henk V. en ik ook meteen tegen elkaar zeiden, @Henk

  maakt eigenlijk niet uit als het maar tot een goed resultaat leidt;

  Merkel weg en wij uit de EU!

  Like

 18. Harrie Vaes zegt:

  Er is niets zo smerig vals en corrupt als politiek bedrijven.
  Het gaat om de gunst van de kiezer….en om machtsposities en als ze zijn of haar stem hebben….kunnen ze verrotten.

  Like

 19. Bert zegt:

  Merkill voor een tribunaal slepen.

  Like

 20. bigljohn zegt:

  Ik heb het al eens geschreven; Merkel gaat niet weg. Niet het volk, maar zijzelf beslist wanneer ze weggaat, en wie haar opvolger word. Duitsland gaat weer ten onder, nu niet eens door die schreeuwlelijk van een Hitler, maar door Merkels ultra linkse politiek. Bij ons iets vergelijkbaars met Rutte. Het volk wikt. maar Rutte beslist. Of wat te denken van de notoire zatlap Juncker. Door niemand gekozen, gelijk een Napoleon, die zichzelf tot keizer liet kronen….

  Like

 21. Taljaard zegt:

  @Allen
  Dat had ik jullie twee weken geleden al kunnen vertellen; gewoon een mediastunt van Seehofer c.s. om de AfD in Beieren de wind uit de zeilen te nemen en de GroKo (corporatistisch politiek kartelmonster van Duits bedrijfsleven en socialisten, gemodelleerd naar het Nederlandse Paars I en II) in het zadel te houden. Want anders kan BMW in het Beierse Ingolstadt misschien in de toekomst niet meer profiteren van de EU-concurrentievervalsing, die zo mooi lucratief voor hen en de rest van het Duitse bedrijfsleven uitpakt. ”Dikke BMW” zogezegd.
  Op deze manier gijzelen het Duitse bedrijfsleven en de Duitse kartelpolitiek elkaar.
  En houden zij tegelijkertijd het Duitse volk en nagenoeg heel West Europa in een EU-wurggreep.

  De wortels van dit kartel tussen het Duitse bedrijfsleven en de Duitse staat liggen in de zgn. Treuhand; een kongsi van staat en bedrijfsleven die na de Wiedervereinigung was opgezet om de voormalige DDR economisch te saneren en op de rails te zetten. Dit bleek een bruikbaar werkmodel te zijn om eerst ook op de rest van Duitsland toe te passen. En daarna op de hele EU.
  Zolang dit kartelmodel, wat o.a. de maakindustrie in Duitsland overeind heeft gehouden, (dit i.t.t. bijv, de maakindustrie in Nederland;weg Fokker!, weg Werkspoor!, weg grote Scheepsbouw!, weg Philips!) lucratief voor het Duitse bedrijfsleven uit blijft pakken nemen zij de omvolkingsagenda en alle daarmee verbonden wantoestanden voor lief.
  Want dat levert ze centjes op en wurgt bovendien de buitenlandse concurrentie.
  En dat is nu juist precies waar Trump aan zit te morrellen.

  Like

 22. Merkel en Seehofer hebben de Duitse kiezer belazerd waar ze bij stonden, ach dit lag toch in de lijn der verwachtingen, hetzelfde gebeurt regelmatig in Nederland, net zoals de nieuwste consternatie rondom het dividendbelasting fraude, die democratisch gekozen VVD vogelverschrikkers die praten zich er wel weer uit met hun kampvuurverhalen. Er is géén echt keiharde oppositie, politiek is een spel van uiterst royaal betaalde rijksambtenaren, die met met vriendelijk gegeven antwoorden de pers te woord staan die evenmin de juiste vragen durven te stellen. Dit politiek spel is sinds 1848 en reken maar dat het gewoonweg niet zal veranderen in het voordeel van het volk, je bent wat je stemt en het cliché; elk volk verdient de regering die ze hebben gekozen.

  Like

 23. Jo hoopman zegt:

  Deze waanzinnige vrouw moet gestopt WORDEN anders wordt heel Europa AFRIKA en moslim

  Like

 24. Roeland zegt:

  Hopelijk trapt het kiezersvolk in Beieren er niet in. De CSU = en blijft gewoon CDU. Wat die CSU bazen in Bayern ook mogen voorspiegelen. Allemaal list en bedrog. Bayern! Als je een andere politiek wilt. Kies dan AFD. Andere alternatieven zijn er niet.

  Like

 25. Flo zegt:

  Duitsland heeft ontelbare kleine gehuchten ,en door er overal een stel te plaatsen hebben de meesten mensen op het platteland niet door wat er zich afspeelt , de burgemeesters verdienen eraan ,en over 10-15 jaar is het halve dorp Afrikaan .

  Like

 26. R de Jong zegt:

  – Over de EU,de nationale overheden en de chaos in europa.
  – Wat er de afgelopen decennia o.a. heeft plaatsgevonden.
  —————————————————————————–

  Ik post expres geen links. Wie geinteresseerd is kan zoeken op steekwoorden in de zoekmachine en op youtube. Vrijheid blijheid niet waar?

  Ideological subversion (from Yuri Bezmenov ie Tomas Shuman):
  1. Demoralization. (brainwashing of at least 1 generation in the ‘wanted’ ideology,education)

  2. Destabilization. (The second stage, Destabilization, takes place when the lines of morality are blurred and the fundamentals of society are sufficiently demoralized and dysfunctional.
  Groups are pitted against one another. Conflict is encouraged, and the illegitimate morality of social justice becomes rampant.

  3. Crisis. (The third stage of subversion is Crisis. We’re on the cusp of crisis right now with an impending economic melt down from the monetization of our debt, out of control deficit spending, the possibility of socialized health care and Cap & Trade.)

  According to Mr. Schuman, the two possible end routes of crisis are: civil war and invasion. With Congress and leftist organizations demanding to run their own agenda against the will of the people, eventual civil war is possible. )

  4. Normalization.
  Normalization is the final phase of “Ideological Subversion”. It is the forced stabilization of the nation by communist forces in control.

  —————————-
  1/6) Destroy the religion of the enemy; mock and discredit it. Promote corrupt alternatives and cults.

  2/6) Insure the disruption of education. Distract from learning constructive and pragmatic subjects and replace them with studies on frivolous topics.

  3/6) Destroy social ties and impede bargaining and conflict resolution. Bring in bureaucracy and dependence on authority.
  – veel extra bureaucratie

  4/6) Institute power structuring around unelected bureaucrats and the media.

  5/6) Destroy labor relations by mediating employee /employer interaction. Create friction and oppositional relationships.

  6/6) Warp law, order and morality. Demonize the police and those upholding the law. Make the bad guy look like a victim of society; justify his actions.
  ————————-
  (deze 6 punten te vinden op americanthinker)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s