Corruptie: ex-agent geheime dienst klaagt Clinton´s, Soros, Podesta & Co aan

Screenshot_127

Hillary Clinton en George Soros.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Wordt de Deep State in Amerika nu echt het vuur na aan de schenen gelegd? Een ex-agent van de geheime dienst klaagt de Clinton´s, Soros, Podesta & Co. aan volgens de RICO-wet.

Contra magazine

Samenzweringstheoretici (en samenzwering feitenkenners) lopen wild in het rond, omdat de voormalige agent van de geheime dienst Gary Byrne een RICO-aangifte tegen de zogenaamde Democraten-Deep State heeft gedaan. De RICO-wet is gericht tegen boeven/chanteurs en corrupte organisaties en voorziet in zeer zware straffen.

In dit geval zijn de aangeklaagden de Clinton Foundation, het Clinton-Giustra Enterprise Partnership, Media Matters for America, Correct the Record, American Bridge 21st Century Citizens for Responsibility and Ethice in Washington, Sharebluw, David Brock, William Jefferson (Bill) Clinton, Hillary Rodham Clinton, George Soros, John Podesta, Jonatham Wackrow, Jan Gilooly en het Clinton Global Initiative.

Mocht de aangifte in behandeling worden genomen en als er voldoende bewijsmateriaal (voor zover dit niet van tevoren werd vernietigd) en getuigen zijn (voor zover die niet al van tevoren “plotseling” overlijden), dan zou dit een enorme klap voor het linkse, globalistische establishment van de Verenigde Staten van Amerika zijn. Men kan er van uitgaan dat deze zaak dan nog veel groter zal gaan worden.

Wanneer Donald Trump zijn belofte om Hillary Clinton achter de tralies te brengen niet waarmaakt, dan moet er gewoon iemand anders aan te pas komen. En juist een voormalige agent van de geheime dienst, die jarenlang heel diep inzicht heeft gehad in de handel en wandel van de Amerikaanse elites, zou hierbij wel eens een geloofwaardige aanklager kunnen zijn. Byrne heeft echter geluk nodig niet op een rechter te stuiten die zelf deel uitmaakt van de Deep State. Bovendien hebben deze mensen nog steeds zeer veel invloed, zodat het moeilijk zal worden hen te pakken te krijgen. Toch blijft het spannend.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, Elite, establishment, Graaien, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op Corruptie: ex-agent geheime dienst klaagt Clinton´s, Soros, Podesta & Co aan

 1. Elisah zegt:

  Zal dan misschien wel dood aangetroffen worden, met als verklaring dat het “zelfmoord” was, terwijl de methode onmogelijk zelf uit te voeren is….?

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Trump zal zijn woorden waarmaken.
  Clinton gaat waarschijnlijk al dit jaar achter de tralies.
  Daarna Obama….

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Ik hoop dat President Trump zijn woorden waar kan maken zonder “een ongelukje” te krijgen want dat tuig HC en Soros & Zn. is tot alles in staat. Soros was overigens sterk pro hitler in z’n jeugd.

   Like

 3. Haksteeg Anton zegt:

  Inderdaad Hillary Clinton heeft een stroom van “zelfmoorden” sinds 1973 achter zich. dus deze ex-geheime agent zal zeker moeten oppassen. Of goede bescherming krijgen maar ook dat zal niet meevallen met de soros miljoenen dollars die in deze put geworpen kunnen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s