München: Aanval van herrie schoppende onbegeleide Afrikaanse immigranten tegen ambulancemedewerkers: vrouwelijke GGZ-arts zwaargewond

Screenshot_159

München: Afrikaanse immigranten vallen ambulance-medewerkers aan voor bejaardentehuis. GGZ-arts verliest meerdere tanden.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Je hebt van die voorvallen die de systeem-pers, waartoe ongetwijfeld de ooit conservatieve “Merkur” uit München ook allang behoort, niet kunnen verzwijgen. Zelfs niet als ze het zouden willen. Want deze nieuwsberichten komen ooit uit – en abonnees op de systeem-pers zeggen zeer vaak hun abonnement op als ze doorkrijgen dat ze door hun lijfblad niet volledig werden ingelicht.

Michael Mannheimer Blog

Zo luidt het opschrift op de Merkur ook:

“Jongeren vallen ambulancepersoneel aan voor bejaardentehuis, GGZ-arts verliest meerdere tanden” – en niet, wat veel dichter bij de waarheid komt: “Afrikaanse immigranten vallen ambulancepersoneel aan voor bejaardentehuis…”

Uit het onderzoek over het leesgedrag weten de media precies dat het opschrift dikwijls het enige is dat door de lezers wordt gelezen. In een dergelijk geval blijft het gewenste effect:

 1. Er wordt de indruk gewekt dat het Duitse jongeren zijn geweest
 2. Daarmee wordt de door de systeemmedia aangekweekte haat tegen het eigen volk weer een kleine, maar niettemin belangrijke stap verder gebracht
 3. De levensgevaarlijke bedreiging door de criminele politiek der massa-immigratie, bespoedigd door Merkel en de EU, wordt plichtmatig doodgezwegen.
 4. Zo worden ook door de Merkur de lezers massief om de tuin geleid.

Ten gunste van de Merkur moet hoe dan ook worden toegegeven dat hij desondanks tenminste nog gewag maakt van de nationaliteit van de daders.

Passage uit het artikel van 23-06-2018:

“Vrijdagavond kwam het in Ottobrunn tot tumultueuze taferelen. Bij een dienstverlening in het bejaarden- en verpleeghuis aan de Ottostraat werden ambulancemedewerkers door twee dronken jongeren aangevallen en verwond. Eén van beide slachtoffers verloor daarbij zelfs meerdere tanden. Wat was er gebeurd?

Twee jongeren, (een 17-jarige Ethiopiër en een 20-jarige Eritreër), waarbij het gaat om onbegeleide vluchtelingen, wilden na 20.00 uur met een met alcoholische dranken gevuld winkelwagentje het Jeugdhonk in Ottobrunn binnengaan. Toen een medewerkster hen wees op het alcoholverbod en er een collega bij riep, vielen de beide onder invloed van alcohol verkerende lummels de vrouwen aan. De 20-jarige sloeg de medewerkster met de vuist en verliet hierop het gebouw.”

Bron:  www.merkur.de

Tegelijkertijd kwam het bij een nabijgelegen bejaarden- en verpleeghuis eveneens tot een levensgevaarlijke aanval van dezelfde asielzoekers tegen Duits ambulancepersoneel

Merkur:

“Op datzelfde moment waren ambulancemedewerkers van de brandweer Ottobrunn bij het nabijgelegen Hanns-Seidel-Huis, het bejaarden- en verpleeghuis, gearriveerd om daar een persoon met een levensbedreigende ziekte te hulp te snellen. Terwijl het ambulancepersoneel van de brandweer het gebouw al was binnengegaan, arriveerde ook het voertuig van de GGZ van het ziekenhuis in Neuperlach.

Op dat moment viel de 20-jarige echter het voertuig aan een wierp vanaf ongeveer anderhalve meter afstand een volle fles whisky tegen de zijruit aan de bijrijderskant van het voertuig.

Deze ging door het venster heen, raakte de in het voertuig zittende GGZ-arts midden in het gezicht en sloeg haar meerdere tanden uit. Ze liep een gebroken kaak op, een schedelbasisfractuur en snijwonden in het gezicht. De ambulancemedewerker die het voertuig bestuurde, liep slechts snijwonden op door de splinters van de ruit.

Bron: www.merkur.de

Terwijl ambulancemedewerkers en nieuw opgeroepen GGZ-artsen zich om de gewonden bekommerden, konden de daders een paar honderd meter verderop door de politie worden aangehouden en overmeesterd. De flessengooier werd gearresteerd en zou zaterdag worden voorgeleid bij de politierechter.

Minister van Binnenlandse Zaken van Beieren, Joachim Hermann, reageert ’s avonds met een statement, waarin hij onder andere eist dat de vluchteling “hard gestraft” wordt: “In ons land bescherming zoeken en dan ambulancehulpverleners aanvallen, dat kan helemaal niet.”

Bron: www.merkur.de

Nou, dat van die “harde bestraffing” kennen wij inmiddels wel. Precies dat werd ook na de seks-pogrom in Keulen door politici geëist. Het resultaat van de geëiste “harde bestraffing”:

Van de honderden daders kwamen bijna allen (op 2 na) er ongeschonden vanaf. De beide “veroordeelden” kregen een welhaast absurd milde straf, die op de immigranten-scene overkomt als een indirecte uitnodiging om zulke massale overvallen tegen Duitse vrouwen te herhalen.

De zwaargewonde jonge dokter zal de meeste kosten voor haar behandeling waarschijnlijk zelf moeten opbrengen: Haar verbrijzelde kaak wordt nog vergoed door de ziektekostenverzekering. Maar de behandeling van de littekens door de snijwonden en plastische chirurgie worden al niet meer door de verzekering vergoed, waardoor ze vooral voor de dure vervanging van de tanden (implantaten, andere soorten prothesen) natuurlijk het leeuwendeel zelf moet betalen.

Ik verwed er wat onder dat beide daders er zonder gevangenisstraf vanaf komen

Dat ze linkse advocaten vinden die, gesteund door de Münchense media, met voorop de islamofiele “Süddeutsche Zeitung”, voldoende “verzachtende omstandigheden” voor de “oorlogsvluchtelingen” (uit)vinden (noch in Ethiopië, noch in Eritrea heerst er oorlog) – en dat de rechtbank de beide daders vervolgens veroordeelt tot taakstraffen, die de jongeren met behulp van attesten van linkse artsen nooit zullen hoeven vervullen, omdat ze “oorlogsgerelateerd”chronisch ziek worden verklaard.

Fantasie? Nee, werkelijkheid in het gekkenhuis Duitsland.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op München: Aanval van herrie schoppende onbegeleide Afrikaanse immigranten tegen ambulancemedewerkers: vrouwelijke GGZ-arts zwaargewond

 1. delamontagne zegt:

  Moet je dit weer afdoen als:”het zoveelste incidentje ? ” VERSCHRIKKELIJK

  Liked by 3 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Wensdroom; Dat 1, nog liever meerdere, Slopers van W-Europa eens te grazen worden genomen. Dat van hem/haar het gebit op straat komt te liggen! Maar de Landverraders hebben op ONZE KOSTEN al de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat ze buiten schot blijven. De privé-eigendommen zijn zwaar beveiligd. Vervoer gebeurd alleen in gepantserde auto’s. De werkplek wordt zwaar bewaakt. Om dichtbij dit volk te komen moet je bij de security (gaan) werken. Ik ben/was altijd een vredelievend mens, maar wat Het Land van Onze Voorouders / ONS is aangedaan, haalt het laagste in je naar boven! Dat mijn wensdroom werkelijkheid mag worden!

  Liked by 6 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Vooral doorgaan op de ingeslagen weg Duitsland en laat vooral de wilde onontwikkelde beestmensch zijn gang gaan. Het enige resultaat wat hiermee bereikt wordt is dat eigen volk met de dag meer haat gaat krijgen tegen alles wat gekleurd is. Dat er een tijd komt dat de bevolking voor eigen rechter gaat spelen terwijl de politie de andere kant op kijkt is uitermate voorspelbaar. En dat laatste geldt uiteraard voor heel West Europa.
  En de volksverraders die dit allemaal mogelijk maakten zullen hun straf niet ontlopen. Wat in Neurenberg 2 gaat gebeuren, daar is Neurenberg 1 maar een slap aftreksel van.

  Liked by 2 people

  • koddebeier zegt:

   Dat hoop ik !!

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Joannes den Hollander, dan heb ik hier geweldig nieuws voor u naar aanleiding van dit artikel hieronder waaruit blijkt dat in Duitsland, in het diepste geheim, veel gefrustreerde Duitsers allang voor eigen rechter spelen tegen die akelige “immigranten, asielzoekers, vluchtelingen en moslims” en het linkse uitschot dat zich als hun bondgenoten beschouwd! Lees en oordeel of u dit erg mooi zult vinden:

   3.500 aanvallen op immigranten in Duitsland

   In Duitsland zijn vorig jaar 560 mensen gewond geraakt bij in totaal meer dan 3500 aanvallen op vluchtelingen en immigranten (en daar zitten er vast inderdaad een hoop tussen van het kaliber dat München onveilig maakte!), goed voor bijna tien incidenten per dag. Dat blijkt uit cijfers van het ministerie van Binnenlandse Zaken op vragen van de politieke partij Die Linke.

   Onder de 560 gewonden bevonden zich helaas ook 43 kinderen en een aantal (linkse) vrijwilligers. De Duitse regering liet weten het geweld ‘streng te veroordelen’ (gelijk naar wat in het artikel van E. J .Bron is vermeld zal dat softe linkse ongedierte in werkelijkheid en godzijdank toch nauwelijks daar iets tegen ondernemen!).
   ‘Mensen die hun land zijn ontvlucht en bescherming vragen in Duitsland, hebben recht op een veilig onderkomen’, klonk het maar als ze zich gaan misdragen dan voelen de autochtonen zich niet meer veilig. De meeste incidenten, 2.545, vonden plaats buiten de asielcentra en natuurlijk vooral als dat uitschot zich zo ondankbaar en uitvretend vertoond naar hun “gastheren”

   Zo’n 990 of 1000 aanvallen – waarbij ook talloze brandstichtingen – vonden plaats bij de opvangcentra en ook werd er 217 keer aangifte gedaan van geweldadige aanvallen tegen (linkse)vrijwilligers en dat is wel begrijpelijk als je constant vreemden boven je eigen soort verkiest! In 2015 waren meer dan 1.000 vluchtelingencentra het doelwit van een aanval. Ter vergelijking, in 2014 kregen slechts 199 van de Duitse opvangcentra daarmee te maken en als je inderdaad niets diet tegen de uitwassen van het schorem dan gaan mensen natuurlijk noodgedwongen voor eigen rechter spelen!.

   Duitsland

   Duitsland telde in 2015, op het hoogtepunt van de asielcrisis, 890.000 asielaanvragen. Vorig jaar waren dat er 280.000. Een pak minder, grotendeels door de deal tussen de Europese Unie en Turkije over de heropname van migranten.
   De vluchtelingencrisis zet in Duitsland grote druk op de positie van bondskanselier Angela Merkel (dat snertwijf neemt natuurlijk zelf dit soort tuig NOOIT bij haar thuis op bezoek!) , iets waar de anti-immigratiepartij Alternative für Deutschland (AfD) munt uit probeert te slaan.

   Wat mij betreft slaan ze hier in heel Europa alle criminele “immigranten, asielzoekers, vluchtelingen en moslims” en het linkse bestuur maar tot moes want ik heb totaal GEEN medelijden meer met dat afschuwelijke ongedierte! O zo!

   Like

 4. Williaan zegt:

  En dan zeggen bepaalde familiileden ach valt best mee :/
  Ze moeten het eerst een keer zelf mee maken zo als velen blijkbaar.

  Like

 5. wauso zegt:

  Dit voorval en ook al die andere interesseren me genen enen bal ! Duitsers alsook Nederlanders zijn slappe zeikstralen die ervoor kiezen om gedood te worden. En als het dan zover is beginnen ze te jammeren. Voor mij mogen er morgen duizenden doden vallen dan maak ik de Burgeroorlog tenminste nog mee en kan ik mijn ‘steentje’ bijdragen ! Straks kiest weer 80% op het Partijkartel en kiest dus dat hun kinderen gedood worden ! Moet ik er dan medelijden hebben als het zover is ? Ich habe es doch gewusst !

  Liked by 2 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Op dat moment viel de 20-jarige echter het voertuig aan een wierp vanaf ongeveer anderhalve meter afstand een volle fles whisky tegen de zijruit aan de bijrijderskant van het voertuig.

  Wil iemand nog een opmerking maken over het gemiddelde IQ van negers?

  Volle fles whisky. Niet gezellig opdrinken met zijn kompanen maar door de vooruit gooien van een toevallig aanwezig voertuig.

  Dit prachtexemplaar gaat straks de Duitse Rente betalen voor de gepensioneerden. Wertvoller als Gold zei Martin Schulz. Trouwens hoe is het met hem? Hoor je niets meer van.

  Like

 7. Yvonne zegt:

  Sloegen ze dame Merkel maar eens haar tanden uit haar mond, op een GGZ arts mag dit schorum zich wel uitleven, gewoon iemand die haar werk doet
  Ik hoop dat die 2 zelf gewond op straat liggen en wie komt ze helpen, de arts die ze het ziekenhuis ingeslagen hebben, niets meer aan doen de etters gewoon laten liggen

  Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Nog altijd: TOTALE ONTKENNING!

  Like

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Trump wil illegalen meteen deporteren. Misschien wel het andere uiterste, maar Trump laat zijn land en alles wat is opgebouwd, niet zonder slag of stoot kapot maken.

  Like

  • Wim zegt:

   Hoezo “Misschien wel het andere uiterste?”

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Ik bedoel hiermee: Trump wil juridische procedure vermijden. Dat is gevaarlijk, want dan zou het Recht het primaat kunnen verliezen. Zie : WOII.
    Een harde aanpak ondersteun ik, maar het MOET juridisch gezien wel goed zitten.
    P.S. Poetin is niet “soft” hoor, als hij ingrijpt. Als het even kan moeten we dat voorkomen, maar ik vrees….

    Like

 10. Elisah zegt:

  Hier het filmpje

  Liked by 2 people

 11. Ijzer67 zegt:

  Ik begrijp niet dat omstanders niet ingrepen .Ik had ze doodgeslagen . Is geen groot praat ik doe dit .ook als ze geen vluchteling waren geweest . Van hulpverleners blijf je af .deze honden . Moet je bij varkens zetten met een open wond

  Liked by 2 people

  • bigljohn zegt:

   Ijzer67. Natuurlijk greep niemand in. Europa barst uit zijn voegen van watjes die niet durven in te grijpen. Zo makkelijk hadden de indringers het nog nooit gehad. Misdrijven plegen bij de vleet, en niet gestraft worden. Europa wil zelf dat de Sharia werkelijkheid word !

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Natuurlijk: velen zitten onder de wiet, straks keurig gekweekt door de staat. Het schijnt niet uit te maken dat de mensen er kapot aan gaan. Tolerant, ruimdenkend, noemen we dat in Nederland. Slaat nergens op: aan drugs ga je kapot. Kan de regering niks verrotten, maar mij wel. Ingrijpen: nee, natuurlijk niet, zoals u schrijft. Trump is dus hier de grote boeman, maar hij heeft wel guts, en we zullen hem nog eens dankbaar zijn. Het heeft even tijd nodig, hier in dromenland…

    Liked by 1 persoon

 12. A Ruygrok zegt:

  Hopen dat hulpverlener in kwestie een ” guttmensch ” is die vinden het niet erg te worden mishandeld door een afrikaan en zo…, die begrijpen ze wel..,
  A. Ruygrok, Monster.

  Liked by 1 persoon

 13. Franco zegt:

  Hallo IJzer 67, waarom altijd honden erbij slepen als vergelijkingsmateriaal??? Honden zijn 100.000 keer beter dan deze zwarte hersenloze idioten!!!!

  Liked by 1 persoon

 14. Thomasson zegt:

  Mem moet toegeven dat de bevolking van Duitsland heeft ijzeren geduld met alles wat in het land gebeurt: a) de aanvallen van geïmporteerde specie apen uit verre landen en b) de politieke leiders die men beter kan vergelijken met sadistische medewerkers van een dierentuin of een safaripark. Mensen dat met opzet alle kooien wijd open zetten en de beesten los laten. Het is voor hen zo’n grappig spelletje, te zien hoe gevaarlijke wilde dieren mensen in de omgeving aanvallen. Maar ook bij de Duitsers zal op een dag de spankracht op zijn en het geduld voorbij. Op die dag kunnen vreselijke dingen gebeuren. Een goed voorbeeld is de Noor Anders Behring Breivik die wraak nam op de Noorse Arbeiderspartij. Hij vermoordde in de zomer van 2011, in de socialistische zomerkamp van Utoya tientallen kinderen. Niemand geeft de politieke sadisten – die hen eigen volk als prooidieren misbruiken – de garantie dat zijzelf zouden niet ten prooi vallen. .

  Like

 15. Bagul zegt:

  @ReaGluurder 24 juni 19.03…chapeau. Ik tutoyeer meteen. Zo denk ik er ook over. De smerige huichelarij druipt er vanaf terwijl ze zich strak laten beveiligen en verrijken. Doen alsof en tegelijkertijd levens leiden die onzichtbaar zijn. Verborgen voor het voetvolk. Wij. Die vooral de kar moeten trekken. Tijdens mijn geschiedenis lesjes op de lagere school in de jaren tachtig noemde ze deze groep ‘geestelijken’. Wij waren de ‘horigen’. Ik weet dat het hel volk is klaar om te branden. Allemaal lopen ze nog rechtop en komen ze ermee weg. Man o man…wat minacht ik ze. Tijd voor koffie ReaGluurder. Jammer alleen dat dit niet gaat gebeuren….de aquisiteurs van ‘onze’ veiligheidsdienst zouden er een dikke envelop voor over hebben om daar bij te zitten;)

  Like

 16. Ruud zegt:

  Allemaal eigen schuld.Al die Duitsers vinden de vluchtelingen geweldig. Ook de nederlanders houden van de vluchtelingen en de islam.Hopelijk stikken zij erin.Uw kinderen en kleinkinderen zijn de dupe van uw huichelachtige wegkijken.Leve de islam(walgelijk).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s