Vijanden van de vrijheid

Screenshot_179

(Door: Ebru Umar)

Meer dan een halve eeuw geleden kwamen de eerste Turken naar Nederland; meer dan een halve eeuw hebben ze stemrecht in het land waar ze vandaan komen. Maar niet eerder dan zondagavond was er zo’n kakofonie, zo’n intimidatie, zo’n vreugde, zo’n ordeverstoring in Nederlandse steden over een “verkiezingsuitslag” in een land waar de nazaten van gastarbeiders niet meer dan 45 vakantiedagen per jaar doorbrengen.

Hoe heeft het kunnen gebeuren dat onze straten zijn overgenomen door lieden, die Allahu akbar en Bismillah roepen in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, omdat een man die al jaren fraudeert met ‘verkiezingen’, die vrijheden van pers en vrouwen aan banden legt, de absolute macht heeft verkregen in Turkije?

Hoe hebben onze politici, simpelweg aangeduid door ‘partijkartel’ maar in wezen de regeringspartijen van de afgelopen vijftig jaar, zijnde PvdA, VVD, CDA, D66, CU, het voor elkaar gekregen dat onze straten bevolkt worden door lieden die hier zijn voor de lusten als vrijheid, uitkeringen, sociale voorzieningen, maar de lasten negeren?

Lees verder>>>
(h/t “Japio”)
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Vijanden van de vrijheid

 1. cmaas zegt:

  Een nieuwe Hitler is geboren

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk.V zegt:

  Eigenlijk zouden de wereldvreemde politici die zich in ons land verzamelen onder de noemer politiek correct, ook eens regelmatig stukjes gaan lezen van deze vrije vrouw waarvan de voorouders uit Turkije kwamen. Zij is puur Nederlands geworden en zij houdt van haar vrijheid.
  Het is natuurlijk handiger voor de genoemde categorie bestuurders om de kool en de geit te sparen en confrontaties met ontevreden moslims te vermijden. Dat bereik je door je in verbinding te stellen met linkse adviseurs, die de islam helemaal zien zitten.Die geven de raad waarmee je je eigen politieke koers geblinddoekt kunt blijven volgen, niets wetend, niets ziende en geen klachten uit de gekwelde samenleving horende..

  Geliked door 4 people

 3. Ruud zegt:

  Ebru heeft gelijk.De schuld ligt bij veel huichelachtige Nederlanders die wegkijken en meezeulen met de islam en de vluchtelingen. Hopelijk stikken zij in de islam.

  Geliked door 4 people

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Wat is vrijheid? De vrijheid om je lusten uit te leven? Nee, dat is verslaving aan de zintuigen. Steeds vaker zie ik in discussies dat “vrijheid” wordt verward met “grenzeloosheid”, de vrijheid om te doen wat de eerste de beste impuls je ingeeft. Dat heeft niets met met wezenlijke vrijheid te maken.

  Maar wat wil je? De maatschappij heeft sterke hedonistische trekken gekregen, en is naar mijn oordeel TE individualistisch en TE materialistisch. (West-) Europa zou meer bezig moeten zijn met geestelijke waarden en zichzelf moeten terug vinden. Dan worden al die vraagstukken rond identiteit en tolerantie et cetera, ook opgelost.

  Like

 5. Piet Karbiet zegt:

  Must Read: Erdogan; We gaan het land zuiveren: https://www.groene.nl/artikel/we-gaan-het-land-zuiveren
  En daar stemmen Nederturken dan op. Ongelofelijk.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Onze politieke leiders zijn schijtlaarzen, dezelfde schijtlaarzen die destijds met de NSB heulden.
  Het wordt de hoogste tijd voor een andere wind als het al niet te laat is.

  Geliked door 2 people

 7. Jesus is King of kings! (John 3 : 16 ). zegt:

  Dit is gecreëerd om pure chaos te veroorzaken en vanaf daar weer “orde” te scheppen… Maar dan wel hun visie op orde… kijk zelf maar… Ze moedigen een liberaal Nederland aan met vrijheid voor Homoseksualiteit en vrijheid voor religie en de vrijheid om atheïst te zijn. En daar tegenover zetten ze een “religie van vrede” die niets van dit tolereert… Dit wordt d.m.v. dubbelspraak bewerkstelligd. Wat krijg je chaos! De Bijbel beschreef deze eindtijd. Be Saved don’t be Sorry! ( JOHN 3 : 16 )

  Like

  • Harry zegt:

   ” Ze moedigen een liberaal Nederland aan met vrijheid voor Homoseksualiteit en vrijheid voor religie en de vrijheid om atheïst te zijn ” etc ,
   Donder nou toch eens op met je godsdienstwaanzinnige uitspraken man !
   Ga voor dominee studeren en laat ons met rust totdat je afgestudeerd bent .
   En ga je daarna met het restant aan labiele geloofsgenoten onderhouden en val ons niet meer lastig met die onzin !

   We hebben behoefte aan stevige figuren , met twee benen op de grond en een strijdbare aard , niet aan labiele onzinvererende kwezels !

   Ik heb ook zo’ n verdwaasde in dienst , die vindt dat we de moslims moeten koesteren omdat alles en iedereen door god geschapen zou zijn , dus ook die geitenneukers .
   Denk je nou echt dat we met dat soort halve zachten de oorlog gaan winnen ?

   Christenen zijn een soort moslims-light .
   Religie tast de hersenen aan .

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Bovendien doet “Bert G” niet meer mee om in de aanval te gaan.
    Maar dikwijls kun je ook denken “L-M-L”= laat maar lullen.
    Zo heb ik de eigenschap om niet altijd alles te horen, wat ik niet wil horen.
    Mijn vrouw wijdt dat aan “ouderdoms-DOOFHEID”, en dan denk ik “L-$%%^enfin je begrijpt wel.

    Like

 8. Yvonne zegt:

  Interessant hoor mevrouw Umar om een woord kakofonie te gebruiken, betekend zoiets als allemaal geluiden door elkaar of zoiets
  Ik als Hollandse heb dat woord nog nooit gehoord
  Er is een spreekwoord dik zijn is niet erg, dik doen wel

  Like

  • Yvonne zegt:

   Even dit ik val mevrouw Umar niet persoonlijk af maar het lijkt soms op kijk mij eens slim zijn maar dat is mijn persoonlijke mening, niet dat ik zo slim ben

   Like

   • laura van der storm zegt:

    Nee, je bent inderdaad niet slim. Het zijn waarheden als koeien die Umar schrijft. Ze is er al een tijdje mee bezig en dan kom jij met zo een stomme reactie. Hoezo val je haar persoonlijk niet aan? Je trapt haar helemaal de grond in! Heb je haar tekst soms niet begrepen? Dat is inderdaad echt niet slim. Zoveel moeilijke woorden staan er niet in!

    Geliked door 1 persoon

   • Ruud zegt:

    Echt een huichelaars antwoord.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Kakofonie in een gewoon Nederlnds woord . Een kakofonie is een combinatie van wanklinkende geluiden.

    Like

  • Wim zegt:

   Kakofonie is een heel gewoon woord, hoor. Staat ook al in de Van Dale van 1950, zij het daarin nog met 2 c’s gespeld.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Je kunt i.p.v. kakofonie ook kakafonie zeggen of schrijven.
  De popgroep Queen had er een hit mee, radio gaga= kaka=onzin.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Top Ebru!! Met respect!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s