Telegraaf-misdaadjournalist: “Aanslag komt waarschijnlijk uit hoek mocro-mafia”

Screenshot_203

Misdaadjournalisten Telegraaf in verband met aanslag gehoord door politie

Misdaadverslaggever John van den Heuvel houdt er rekening mee dat de aanslag op het gebouw van De Telegraaf uit de hoek komt van de mocro-maffia. “Het is heel aannemelijk dat dit te maken heeft met het onderzoek naar de liquidaties in de Amsterdamse onderwereld”, zei de Telegraaf-journalist bij RTL Boulevard.

Post online

“Redouan T. is de meeste gezochte crimineel van Nederland. Iedere keer als iets over hem wordt gezegd of geschreven, is er ellende, zijn er aanslagen en bedreigingen. Op het moment dat journalisten daarover gaan schrijven, kom je kennelijk ook in de gevarenzone.” T. geldt als een kopstuk van de mocro-maffia.

Volgens Van den Heuvel is het gebouw van De Telegraaf heel goed beveiligd. “Het had echt heel anders kunnen aflopen. Iedereen op de redactie en in de rest van het gebouw is ontdaan”, zegt hij. “Het vervelende van dit soort kwesties is dat je bij jezelf gaat denken, moeten we daarin wel blijven peuren. Maar we gaan door.”

Van den Heuvel persoonlijk wordt zelf ook al enige tijd beveiligd. Hij zou bedreigd worden uit de hoek van motorclub No Surrender. “Het flitst wel even door je hoofd. Heeft het te maken met een verhaal van mij?”

Van den Heuvel en zijn collega Mick van Wely zijn in verband met de aanslag gehoord door de politie, zei de misdaadverslaggever.

Bron:
https://media.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Maffia, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Telegraaf-misdaadjournalist: “Aanslag komt waarschijnlijk uit hoek mocro-mafia”

  1. Sabeltant zegt:

    Mocromaffia, Erdogans 5e Colonne, AK partijleden, Grijze Wolven, Denk, NIDA of een andere vorm van islamitische terreur.
    Zonder deze cultuurverrijking hadden we nooit deze problemen gehad.
    Als er doden vallen kleeft er bloed aan de handen van de wegkijkers van de PVDA, SP, GL, D66, CDA, VVD en CU.
    Zij zijn eindverantwoordelijke voor de ellende waar ze ons land in gestort hebben.
    Nou kan Rutte een grote mond hebben over “een aanslag op de vrije pers” feit is dat meneer Rutte met zijn NEP-parlement hoofdelijk aansprakelijk is voor de islamitische wanorde in ons land.
    Hij en zijn regeringspartijen kijken weg van deze problemen waar Geert Wilders en vele anderen ons tientallen jaren voor gewaarschuwd hebben.

    Like

  2. Harry zegt:

    Oh oh ,
    De hele politiek is in rep en roer !
    Iedereen is geschokt , het is een aanval op het vrije woord , zelfs allochtonenknuffelaar Klaver vindt het niet kunnen .

    Ja jongens , dat krijg je er nou van als je je hele land vol laat stromen met allerhande tuig !

    Meteen wordt er geroepen dat er strenger gestraft moet gaan worden ,
    maar daders moeten wel zo snel mogelijk weer op verlof gestuurd kunnen worden , zodat ze kunnen bewijzen dat ze best weer in de maatschappij losgelaten kunnen worden .
    Hoe hardleers ben je dan ?

    Wat zijn politici nou eigenlijk voor figuren ?
    Opportunistische schijnheilige smeerlappen, schat ik !
    Behalve de PVV- ploeg , dan .

    Rutte : ” een klap in het gezicht van de vrije pers en de Nederlandse democratie “.
    Vrije pers , Rutte ?
    Die door jullie politici gefinancierd wordt en ingefluisterd ?
    En die democratie waar zelfs een raadgevend referendum verboden wordt ?
    Wat hebben wij in te brengen tegen die ongebreidelde instroom van het zwarte
    en islamitische tuig ?
    Laat ons niet lachen .

    Weet ie wat je bent , Rutte ?
    EEN SMERIGE HYPOCRIETE LEUGENACHTIGE SMEERLAP

    Geliked door 3 people

  3. ReaGluurder zegt:

    Rutte en zijn voorgangers incl. meelopers en sympathisanten zijn medeverantwoordelijk / schuldig aan al deze ellende. Ze hebben dit over zichzelf en ONS afgeroepen! Dat deze lieden ook nog geshockeerd zijn, zegt alles over hun onnozelheid en naïviteit! Geen wonder dat het zo’n Zooi is met zo’n zootje mislukkelingen! Al meer dan 40 jaar is er gewaarschuwd, maar de alerte verontrusten werden / worden weggehoond, weggezet als het minste van het minste. En nu is de hele Tent verkloot en glijden per dag verder af! Er is geen redden meer an! Het is wachten op de volgende BOEM!

    Like

  4. Johan van Vught zegt:

    Maar ja, Geert zal net zoals Pim alleen postuum worden gewaardeerd.. helaas!

    Like

  5. danny zegt:

    Mocromaffia een voor een executeren, lijkt me de juiste oplossing.

    Like

  6. edwin vissers zegt:

    Elke week moet in de telegraaf lezen dat Sylvie Meis weer een andere piemel heeft geslikt .wat een hoeren keet nl

    Like

  7. spoorinmiddelsbijster zegt:

    Nou ja wat een verrassing is dat zeg, ik had echt nooit gedacht dat het misschien lichtgetinte zou betreffen.
    Wat mij ontzettend stoort is dat er nu gevraagd wordt “wie doet zoiets?”. Denken ze dat wij achterlijk zijn ofzo. Wie doet nou zoiets natuurlijk snapt iedereen wie zoiets doet. Zal wel een kwestie zijn dat ze absoluut nooit of te nimmer toe zullen willen geven dat die mohammedanen hier niet horen en alleen maar heel veel ellende opleveren en mega veel geld kosten. Betalen voor je eigen ondergang, afschuwelijk is het.

    Like

  8. Wachteres zegt:

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2223439/vermoedelijke-vluchtauto-aanslag-telegraaf-brandt-uit

    Vermoedelijke vluchtauto aanslag Telegraaf brandt uit

    Updated 1 uur geleden
    3 uur geleden in BINNENLAND

    AMSTERDAM – In Amsterdam is woensdagochtend een brandende zwarte Audi gevonden. Dat blijkt uit foto’s die De Telegraaf in handen heeft. De politie bevestigt dat het gaat om de vermoedelijke vluchtauto die werd gebruikt bij de aanslag op De Telegraaf.

    Like

  9. Wachteres zegt:

    https://nos.nl/artikel/2238478-beelden-aanslag-telegraaf-gebouw-bestuurder-steekt-auto-in-brand.html

    Beelden aanslag Telegraaf-gebouw: bestuurder steekt auto in brand
    Gisteren, 11:37
    Aangepast Gisteren, 15:05
    Binnenland

    De Telegraaf heeft beelden verspreid van de aanslag op het hoofdkantoor van de krant in Amsterdam. Daarop is te zien dat de bestuurder twee keer inrijdt op de gevel en vervolgens de bestelauto in brand steekt.

    Like

  10. Elisah zegt:

    Ondertussen in Utrecht,
    https://fenixx.org/2018/06/27/en-zo-begint-het-de-dwang-volgt-spoedig/
    Utrecht | Grote groep bukbidders eist publieke ruimte op na oproep mede-mohammedanen tot gedenken vermoorde collega bukbidster.

    Like

  11. Wachteres zegt:

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2222968/burgemeesters-klappen-na-grap-over-aanslag-op-telegraaf

    Burgemeesters klappen na grap over aanslag op Telegraaf

    Door onze verslaggevers

    Maastricht – De Vereniging van Nederlandse Gemeenten zit in zijn maag met een pijnlijk incident tijdens het jaarcongres. Tientallen burgemeesters en wethouders applaudisseerden na een opmerking over de aanslag op De Telegraaf, vertellen verbijsterde bezoekers.

    Het applaus was een reactie op een opmerking van schrijver Tommy Wieringa die op het congres in Maastricht sprak. Over de aanslag op het Telegraaf-gebouw zei hij: „Dat werd tijd.” Een woordvoerder van de VNG bevestigt dat de schrijver die woorden heeft gebruikt.

    Geliked door 1 persoon

    • Jules Vismale zegt:

      @Wachteres, lees thans ook eens wat uitgebreider hoe er toen werd vermeld over die snertburgemeesters die de aanslag op de telegraaf zo grappig (?) vonden en over Tommy Wieringa:

      Bizar: Tommy Wieringa vindt dat het “tijd werd” voor een aanslag op De Telegraaf, en de burgemeesters geven hem zelfs nog applaus ook

      Een zaal vol (linkse) burgemeesters heeft een uiterst cynisch applaus gegeven aan schrijver Tommy Wieringa, die gisteren op een VNG-congres een zogenaamde “grap” maakte over de aanslag op De Telegraaf gisteren. Wieringa vond dat het “tijd werd” voor grof geweld tegen de krant, en een zaal vol hersenloze “burgemeesters “beloonde die walgelijke opmerking met een groot applaus!

      Het zijn heus niet alleen (pseudo-)anonieme haattwitteraars die zich in hun handen wrijven om de aanslag op De Telegraaf gisteren. Je hoeft heus Wierd Duk geen “kankerhond nazi” te noemen om uiterst idioot bezig te zijn, zo bewees de auteur Tommy Wieringa gisteren maar weer enkele uren nadat de aanval in Amsterdam plaatsvond.
      Wieringa vond het nodig om de aanslag – vermoedelijk gepleegd door zware criminelen – goed te keuren en gaat hij hierna nog goedkeuren als er bomaanslagen worden gepleegd op kantoren van de PVV en Forum voor Democratie? Die opmerking viel in een zaal vol PvdA-, CDA-, D66- en VVD-burgemeesters in uiterst goede aarde, zelfs:

      “De Vereniging van Nederlandse Gemeenten zit in zijn maag met een pijnlijk incident tijdens het jaarcongres. Tientallen burgemeesters en wethouders applaudisseerden na een opmerking over de aanslag op De Telegraaf, vertellen verbijsterde bezoekers.

      Het applaus was een reactie op een vreselijke opmerking van schrijver Tommy Wieringa die op het congres in Maastricht sprak. Over de aanslag op het Telegraaf-gebouw zei hij: „Dat werd tijd.” Een woordvoerder van de VNG bevestigt dat de schrijver die woorden heeft gebruikt.”
      En dan zit je daar maar weer lekker – met je fatsoen en je hogere morele normen. Een beetje te suggereren dat een krant een portie onverschrokken geweld (vinden zowel Wieringa en die akelige burgemeesters het dadelijk misschien ook zo grappig als er eens een keer bomaanslagen op hun huizen worden gepleegd of dezen in brand worden gestoken met hen er allemaal in?) aan zichzelf te danken heeft, omdat men vrijuit durft te schrijven wat men wil.
      Zeker van iemand die z’n brood verdient met het schrijven van boeken, zou je toch wel meer wijsheid verwachten. Meer wijsheid (kennis is ook macht) om vrijheid te verdedigen. Want die vrijheid moet door méér worden gegarandeerd dan alleen een wet of een Europees verdrag.
      Zonder een solide basis in de cultuur (die wordt in Nederland naar de knoppen geholpen omdat het vroegere kolonisme van Europa thans tegen ons wordt gebruikt!) is die vrijheid totaal niks waard: als schrijvers als Tommy Wieringa stelselmatig de persvrijheid willen beknotten door aanslagen toe te juichen, dan krijgen die lieden precies waar ze om vragen: censuur.

      Maar goed, dit land heeft nooit een tekort gehad aan schrijvers die wil dingen konden roepen, maar veel moeite hebben met nadenken en daarbij lijken ze precies op de Farizeeërs en Sadduceeën! Erger is het feit dat de hele gevestigde politiek – in de vorm van burgemeesters – dit soort laatdunkende gedrag tolereert en goedkeurt maar als dat zich tegen hen keert dan is niet te hopen dat ze het nog hartstikke leuk vinden als ze zelf hierdoor gewond raken en al hun eigendommen verliezen!
      Zoals de slogan die de Washington Post tegenwoordig in de kop voert: democracy dies in darkness.

      De echte democratie is niettemin zowel in Nederland als in Europa een gore nep-vertoning omdat de burgers die akelige linkse burgemeesters, aanverwante lastpakken en de EU-elite totaal NIET hebben gekozen tijdens het stemmen! Ik hoop inderdaad dat al dat tuig van burgemeesters hier op internet of per post een scheldkanonnade ontvangen van bepaalde figuren die zij als hun vrienden zien (waaronder de radicale moslims) en die op hun beurt hen altijd als vijanden beschouwen!

      Geliked door 1 persoon

  12. annah zegt:

    en Tômmy Wieringa en linksmiegel Twan Huys lachen hierom …..

    Like

  13. Elisah zegt:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/video-npo-misbaksel-twan-huys-lacht-lekker-mee-als-tommy-wieringa-de-telegraaf-lekker-veel-aanslagen-toewenst/

    Video: NPO-misbaksel Twan Huys lacht lekker mee als Tommy Wieringa de Telegraaf lekker veel aanslagen toewenst

    Het verhaal dat auteur Tommy Wieringa gisteren op een congres voor een zaal vol burgemeesters zou hebben gezegd dat het “tijd werd” dat De Telegraaf werd aangevallen, heeft beeld gekregen nu de Vereniging Nederlandse Gemeente de videobeelden op internet heeft gezet. Het moment blijkt nog walgelijker te zijn dan al werd aangenomen, want lekker mee te ginnegappen staat NPO’er (en binnenkort RTL’er) Twan Huys.

    Geliked door 1 persoon

  14. paulzwueste zegt:

    Gaat ook gebeuren….

    Like

  15. Elisah zegt:

    Volgens Tommy komen gedetineerden bekeerd en zwaar geradicaliseerd uit de gevangenissen

    Like

  16. Hovawart zegt:

    Tegenstellingen kunnen verlichtend en fascinerend zijn, dag en nacht, zon en maan, hemel en hel, contrasten als katalysator voor het leven, de samenleving en de maatschappij, verenigd door tegenstellingen, (want van integratie komt er nooit meer iets terecht in de EU).
    Het onvermogen van de hedendaagse hermandad en de huidige Haagse huurlingen van Brussel om de Nederlandse wet te handhaven, de veiligheid te garanderen en de nadelige neveneffecten van de islamisering te voorkomen, uit te wieden en te berechten, heeft een zeer lage prioriteit, de moslims zijn goed vertegenwoordigt en alle belangenbehartigers van de profeet zullen direct ageren als er een lid van de vereniging word opgepakt, ( de moslims kennen de regeltjes en mazen in de wet beter dan eender welke corrupte politicus van Diefstal66 ,PvdArmoede en Groenlinksche Maoïstische moordenaar.

    Like

Plaats een reactie