Amsterdam heeft het! We zullen het zien.

Screenshot_224

(Door: “Bozeoudeman”)

En we doen het niet, en we doen het niet, en we doen het niet: toegeven ongelijk te hebben. Dat is de lijfspreuk die opgaat voor debielen die spelen dat ze links en feministisch zijn. In werkelijkheid zijn ze halsstarrige technocraten en bureaucraten die niets met links van doen hebben, behalve dat ze zeggen links te zijn. Het nieuwe links van Dagobert ‘Paul Rosenmöller’ Duck en aanhang. Het nooit wensen luisteren, laat staan hun ideologie aanpassen aan andersdenkenden, komt vrijwel volledig overeen met de houding van de islam. Ook daar is niet toegestaan om afwijkend te denken of zelfs uit de islam te stappen. Niet vreemd dus dat de vorm van links die momenteel heerst zo´n warme band heeft met deze vorm van islam.

Wel vreemd is dat dit zogenaamd links via dwang zo´n terreur op een maatschappij kan uitoefenen die in leeuwendeel niet links te noemen is. Nog geen derde deel in het parlement is zogenaamd links te noemen. Echter dit betekent niet dat ook een derde van de kiesgerechtigde bevolking liefdevol ten aanzien van dit nep-links staat.

Naar verkiezingen omgerekend, komt dit links van GroenLinks 14 zetels, Partij van de Arbeid 9 zetels, de SP 14 zetels uit op 37 zetels, ongeveer een kwart van de 150 zetels. Met ChristenUnie 5 zetels en de Partij voor de Dieren 5 zetels meegerekend is dit 47 zetels ofwel nog net geen derde.

Bij de verkiezingen kwam pakweg 80% van de kiesgerechtigden opdraven, ofwel 20% stemde niet. Rekening houdend daarmee zouden dus 30 zetels leeg moeten zijn. Van de 120 zetels die dan resteren, zou de eerste vorm van links in werkelijkheid 30 van de zetels bezetten en bij de tweede vorm 40 zetels. Maar in deze democratie wordt geen rekening gehouden met blanco of niet stemmen, dus rekent iedere partij zich rijker dan deze in werkelijkheid is.

Het zogenaamde historische linkse blok alleen genomen, dus zonder CU en PvdD, heeft dus steun van pakweg 20% van de kiesgerechtigde bevolking in Nederland, waardoor het vreemd is dat zij bijna voor honderd procent de dienst uitmaakt. Het Nederland verwoesten, waar dit ‘linkse’ blok een absoluut voorstander van is, wordt snel en vakkundig die andere 75%, of in het beste geval voor links inclusief CU en PvdD, dan bijna bij 70% door de strot gejaagd. Of dit nu om ‘vluchtelingen’ gaat of dat het handelt om ‘oplossingen’ voor milieuvraagstukken, we hebben 100% maar te doen wat narren eisen.

Raar, nietwaar. Hoe kan dit en waarom, of liever wanneer verandert hier iets aan? Moet ook Nederland eerst in een nieuw soort Zweden zijn veranderd? Moeten ook wij hier eerst zoveel ellende aan den lijve ondervinden voordat er uiteindelijk, net als in Italië nu, een realistische regering aan de macht komt? Hoe dan ook, we zullen eerst nog heel wat vernietiging voor onze kiezen krijgen van die minderheid die zegt links te zijn, simpelweg omdat die de ‘wijsheid bezit’.

Door:
“Bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, Groenen, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Amsterdam heeft het! We zullen het zien.

  1. Haksteeg Anton zegt:

    Amsterdam is al heel lang de meest “verkeerde” stad van Nederland- En de bozeoudeman heeft volkomen gelijk met zijn commentaar. Wat in Amsterdam de dienst uit maakt zijn de meest grove leugenaars van Nederland.

    Geliked door 1 persoon

  2. Roeland zegt:

    Veel echte Amsterdammers zijn tussen 1941 en 1945 weggehaald en nooit meer teruggekomen. Het is schandalig , dat deze stad haar geschiedenis zo verkwanselt heeft.
    Die Stopera staat verdorie op de fundamenten van de oude huizen van die weg getransporteerden. In plaats van dat hele gebied te restaureren (Uilenburg,Marken, Vlooienburg) , heeft men het laten verpauperen. Men had een prachtig monument voor de Joodse Amsterdammers op die plaats moeten maken! Nu staat die rare, lelijke Stopera daar en doorkruist een snelweg het gebied.
    Inderdaad Amsterdam huilt, waar het eens heeft gelachen! Ik huil mee, want mijn familie woonde ver voor de oorlog ook in dat gebied. Ik heb er een band mee.

    Geliked door 1 persoon

  3. J. C. Th. Köhler zegt:

    “Amsterdam heeft het!”

    As Astedam ut hep, hep De Haag ut nie naudag. Wè hebbe Pâhline Krikke al. 🙂

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Op de PVV en FvdD na kent Nederigland alleen Linkse partijen of partijen die graag heulen met links zoals de VVD bij voorbeeld !

    Like

  5. Jules Vismale zegt:

    Er is trouwens nog iets wat Amsterdam steeds impopulaire maakt en dat is de terreur van (meestal toeristische en plaatselijke) fietsers die onze hoofdstad, het is daar trouwens al veelt e druk en te vol, tot een ware hel maken. Ikzelf bezit zowel fietsen en vouwfietsen maar bij de sporadische bezoeken aan Amsterdam merk ik ook dat je als fietser nergens veilig bent omdat je haast noodgedwongen tussen trams, taxi’s, bussen, auto’s en voetgangers moet zigzaggen en goed moet oppassen dat je geen asociale fiets op je pad ontmoet, iets wat Rob Hoogland uit de Telegraaf in zijn columns ook steeds aankaartte. Lees dit artikel hierover:

    Dappere advocaat dagvaardt de minister wegens fietsterreur in Amsterdam: ‘ik sla ze met een end hout’

    Als u weleens in Amsterdam komt, dan herkent u dit beeld wel: een losgeslagen jungle vol met fietsers die doen alsof ze de koning van de stad zijn. Een verschrikkelijke houding waarmee ze mensen (en natuurlijk ook collega-fietsers) omver rijden en doen alsof de regels niet voor hen gelden en natuurlijk al helemaal niet als ze constant bezig zijn met iPads en smartfones!
    Gelukkig zijn er ook nog mensen die moedig tegen dit soort (linkse) mongolengedrag ageren. Een advocaat in Amsterdam, Frank Bakker, heeft de minister gedagvaard, aangezien er niet goed opgetreden wordt tegen losgeslagen fietsers.

    ”Vandaag of morgen sla ik er een met een end hout.”Je merkt dat de emoties hoog oplopen bij deze meneer en dat is ook wel logisch. Je wordt nog net niet doodgereden in Amsterdam door al die fietsers, maar de politie en de politiek doen er niets aan.
    Fietsers zijn een soort moderne adel, ze mogen van alles doen (het zal niet verbazingwekkend zijn als er talloze ongelukken hierdoor ontstaan) en de normale regels gelden niet voor hen als het hen even niet goed uitkomt. Amsterdam fietsstad, helemaal leuk en geweldig natuurlijk, maar ze kunnen best wel even normaal doen. Dat lijkt me niet gemakkelijk in een maatschappij die door de drukte versufter en waar normen en waarden al tijden met het badwater zijn weggegooid.
    Bij het Centraal Station Amsterdam is het trouwens al zo krap en druk geworden dat iedereen elkaar haast ondersteboven loopt en rijdt!

    Bakker heeft de minister gedagvaard, omdat hij uiteindelijk het centrale gezag is en die moet het weer gaan herstellen. Het is geen ‘Republiek Amsterdam’ en omdat de stad tijdens de Tachtigjarige Oorlog zo trouw was aan Spanje werd het hierdoor GEEN regeringsstad. Natuurlijk, de fietsers zijn een onderdeel van een groter probleem, namelijk het massaler worden van onze hoofdstad die helemaal dichtslibt , maar dat betekent niet dat er niets aan gedaan dient te worden.
    Zijn er belangrijkere zaken? Zeker. Toch hebben we mensen als Frank Bakker nodig, omdat ze sociale- en maatschappelijke problemen aanwijzen waar de normale burger mee te maken heeft.

    Like

Plaats een reactie