“Tilburger” die echtpaar doodreed op Bredaseweg hoeft niet meer de cel in, 240 uur werkstraf voor Faisal D.

Screenshot_226

Bloemen op de plek des onheils in Tilburg.

(Door: Erik van Hest)

TILBURG – De man die op 27 oktober 2016 op de Bredaseweg in Tilburg het echtpaar Bert en Henriëtte van der Veeken doodreed, is door de rechtbank in Breda veroordeeld tot een celstraf van 108 dagen. Die straf is echter gelijk aan het aantal dagen dat hij al in voorarrest zat, waardoor Faisal D. niet meer terug in de cel hoeft.

Naast de 108 dagen celstraf kreeg de 25-jarige “Tilburger” een werkstraf van 240 uur en een rijontzegging van 5 jaar, waarvan 2 jaar voorwaardelijk. Het Openbaar Ministerie had 15 maanden cel en een rijontzegging van 5 jaar geëist tegen de “Tilburger”.

Lees verder>>>
(h/t Leo)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Tilburger” die echtpaar doodreed op Bredaseweg hoeft niet meer de cel in, 240 uur werkstraf voor Faisal D.

  1. Haksteeg Anton zegt:

    Wat een ongelooflijk stomme en onjuiste straf voor die dader die een keiharde moordenaar is. Nederland gaat aan z’n eigen zgn. rechters ten gronde

    Geliked door 1 persoon

  2. spoorinmiddelsbijster zegt:

    Hebben ze Faisal D even flink gestraft zeg, die zal voortaan wel beter uitkijken voor hij weer als een gek door de straten scheurt. Ja zo’n straf zal hem leren. Voor de kinderen van dit echtpaar is dit na het verlies van hun ouders de tweede mokerslag kan ik me zo voorstellen. Rechtspraak, wat een lachertje.

    Geliked door 2 people

  3. ReaGluurder zegt:

    Dit land is ziek, doodziek! Vol met Qudtvolk, moordenaars en debiele magistraten. Hoe krijg je zo’n “straf’ uit je strot! Wens de achterblijvers veel sterkte!

    Geliked door 3 people

  4. Yoshi zegt:

    Ho even: dat stuk islamitisch stront rijdt 22 kilometer te hard, haalt een bus rechts in en rijdt vervolgens twee mensen dood. Vervolgens: ‘Ook het feit dat hij al een lange lijst van ernstige verkeersovertredingen op zijn naam had maar daar schijnbaar niets van had geleerd, werd hem zwaar aangerekend. Hij moet daarom ook nog een psychiatrische behandeling ondergaan’….
    Laat het maar even op u inwerken…240 uur taakstraf . De rechter die deze uitspraak heeft gedaan mag , wat mij betreft ,hetzelfde overkomen…

    Geliked door 1 persoon

  5. leefbarbaar zegt:

    Iemand die Faisal heet, hoort hier niet. Meneer Rutte heeft weer bloed aan zijn handen.

    Geliked door 1 persoon

    • kampersrene zegt:

      Inderdaad een Tilburger met de naam Faisal D dat heb ik nog niet gehoord .Moest hij nu Joop D of Piet D heten , maar Faisal D ? dat doet me denken aan een sprookje van de Efteling

      Like

  6. Mary zegt:

    Dit is toch vreselijk, dit heeft helemaal niets meer met rechtspraak te maken.

    Geliked door 1 persoon

  7. bigljohn zegt:

    De rechter heeft weer zijn uiterste best gedaan om een zo laag mogelijke straf op te leggen aan weer zo’n stuk schuim. Wat is een groter stuk schuim, de criminele moslim die voor de rechter staat, of de rechtbank zelf die meegaat in de denkbeelden en of eisen van die criminele moslim ? Een ieder die zijn recht zoekt bij justitie kan het vergeten. Of het moet zijn dat ze uit de Arabische regio komen of uit Afrika. Dan gaan opeens alle deuren voor die lui open.

    Geliked door 1 persoon

    • tinekevanschagen zegt:

      Het is niet meer te bevatten allemaal @bigljohn.
      Wat verschrikkelijk voor de nabestaanden.
      Die lui krijgen allemaal een voorkeursbehandeling,zoveel is wel duidelijk.
      Als jij 5 kilometer te hard rijdt,ligt de prent al op de deurmat voordat je thuis bent,bij wijze van spreken.
      tja, zo kunnen ze de gevangenissen wel sluiten……..
      De enkele die openblijven zijn voor ons…….
      De veranderingen volgen zich met de snelheid van het licht op.
      Ik voorspel grote chaos,dat kan niet uitblijven.
      Die Grapperhaus is de meest slechtste minister van justitie en veiligheid ooit.

      Ik zit nu al vaak te rekenen in mijn hoofd,hoe oud mijn kinderen zijn als het echt allemaal fout gaat lopen.
      Wie had dat een paar jaar geleden kunnen denken………

      Geliked door 1 persoon

  8. delamontagne zegt:

    Het heeft allemaal NIETS met Islam van doen, dat terrorisme…………………………………?
    * * *
    Salah Abdeslam Rechtvaardigd de terroristische aanslagen in Frankrijk: HIJ HEEFT TOTAAL GEEN SPIJT…….

    Vandaag, donderdag 28 Juni verscheen Salah Abdeslam voor de antiterreur-rechter.
    Hij is de laatst overlevende van de terroristische aanslag van 13 november 2015 en zwijgt tijdens bijna al zijn verhoren.
    Dit is de zevende keer dat hij voor moest komen en voor één keer legde hij de reden voor de terroristische aanslagen uit.

    Als eerste bevestigd hij de Rechter dat hij geen advocaat wil. Ik vertrouw op Allah “, zegt hij, voordat hij aan zijn lange tirade begint.
    Niet om zich te verontschuldigen, maar integendeel om alle jihadistische aanvallen te rechtvaardigen.

    Als eerste heeft hij ’t over Emmanuel Macron, “wiens dorst naar macht en roem er voor zorgt
    dat het bloed van moslims wordt vergoten !.”
    “Veiligheid zal niet op Frans grondgebied heersen zolang dit voortduurt,” zegt de overgebleven zelfmoordterrorist van 13 november.

    Hierna heeft hij het over de slachtoffers, nogmaals om zichzelf te rechtvaardigen: “We vallen ze niet aan omdat ze varkensvlees eten, wijn drinken of naar muziek luisteren, maar moslims verdedigen zichzelf tegen degenen die hen aanvallen”.

    Absoluut geen enkele medelijden, geen excuus:

    “Zet jullie woede opzij,” vervolgt de terrorist, “en denk eens na voor een ogenblik, jullie lijden alleen door de fouten van jullie leiders. ”

    Einde van zijn verklaring. Abdeslam roept opnieuw Allah aan en vervalt in stilte.
    De rechter leest vervolgens 20 pagina’s met vragen voor.
    En de terrorist van 13 november gaat terug naar zijn cel. Alles duurde iets meer dan een uur.

    http://www.rtl.fr

    http://www.rtl.fr/actu/justice-faits-divers/salah-abdeslam-justifie-les-attaques-terroristes-en-france-pour-la-premiere-fois-7793911895

    Like

  9. A Ruygrok zegt:

    Dit is geen recht…, duidelijk dat rechter in kwestie infantiel en dement is…, of hij is verschrikkelijk bang.., wat hem deze voornoemde eigenschappen heeft bezorgd..,

    Enige tijd terug kreeg collega boete van ca €750,- .., had aan voorzijde cabine vergeten gevarenbord gevaarlijke stof aantebrengen.
    Het recht in NL is totaal failliet..,
    A.Ruygrok, Monster.

    Like

  10. Pietersen zegt:

    Faisal, die naam allen al. Onderhand kun je wel een boek vullen met zulke moslimtypes die Hollanders hebben doodgereden en dat nog wel zonder drank op. Allemaal kregen ze een lichte nepstraf van onze fijne begripvolle rechters.

    Like

  11. Henk.V zegt:

    Wat zou de uitspraak zijn geweest in een identiek geval, waarbij een autochtone autochtoon de auto bestuurde? Het komt mij voor dat Vrouwe Justitia haar blinddoek allang heeft afgelegd. Mildere straffen uitdelen aan moslim wetsovertreders lijkt de regel te zijn geworden in de Nederlandse rechtspraak. Dat is een teken dat de sharia onze eigen wetten gaat overschaduwen..

    Het is de hoogste tijd dat de rechters en advocaten in ons land eens aan een kritisch onderzoek worden onderworpen, indien wij ons tenminste nog als een rechtstaat willen blijven zien.

    Je zal maar de familie van het doodgereden echtpaar zijn, die hun leven lang zullen blijven worstelen met zo’n absurd laag vonnis..

    Geliked door 1 persoon

    • Heniusz zegt:

      Herinner je je de commotie nog over die Pool die een wandelend paar + kinderwagen getorpedeerd had? Uiteindelijk kreeg hij gewoon een flinke straf, waarvan naderhand een deel kwijtgescholden want vertrokken naar Polen en nooit meer terug. (Alweer commotie trouwens, hoe dat toch mogelijk was, simpel: zo zijn onze wetten). Hem kon eigenlijk helemaal niets verzwarends ten laste worden gelegd, geen drank, geen gepiel met mobiel en snelheid onbekend. Er werd voor wat snelheid betreft alleen gekeken naar de getuigenis van een tegenligger in een huisjesslak…. Het O.M. kan overigens nog in hoger beroep en bovendien bestaat de familie nog artikel 12, om het O.M. zelf tot actie te forceren.

      Like

  12. Elisah zegt:

    In zweden kunnen ze er ook wat van,
    https://fenixx.org/2018/06/28/verkrachtte-92-jarige-zweedse-vrouw-op-kerstavond-werd-vrijgelaten-en-pleegde-direct-nieuwe-zedenmisdrijven/

    De 28-jarige Afrikaan is al eerder veroordeeld voor beestachtige verkrachtingen, ook van een 92-jarige vrouw in haar huis in Östersund op kerstavond. Hij werd echter al snel voorwaardelijk vrijgelaten en slechts DRIE DAGEN later vergreep hij zich aan een vrouw in een permobil en twee 13-jarige meisjes. Maar de 28-jarige kan met de huidige wetgeving niet worden uitgezet – omdat hij een Zweeds paspoort heeft gekregen.

    Like

  13. Bezorgde burger zegt:

    Het is wel duidelijk met welke maat de overheid en rechters meten.
    Wat ben ik blij dat ik niet meer in de bananenrepubliek Nederland woon zeg!
    Ik heb heel veel medelijden met diegene die nog wel onder deze criminele overheid staan!

    Like

    • spoorinmiddelsbijster zegt:

      Was het maar een bananenrepubliek. Dit is veel erger een bananenkoninkrijk, van alles het slechtste dus! U bent blij dat u Nederland ontvlucht bent dat kan ik me voorstellen. Als ik zonet in het winkelcentrum weer zo’n horde kopvodden in wappergewaden met aarts brutale zoontjes zie rondhangen moet ik me toch weer ontzettend ergeren. Ben benieuwd in welk land u woont en of u daar helemaal geen last van heeft, lijkt me een feest een geen negers of mohammedanen tegenkomen. Ze zijn er hier ik weet het maar hoe heerlijk zou het zijn als je ze eens een paar dagen niet zou zien.

      Like

  14. boorzalf zegt:

    Ik zie BertG niet meer, leeft hij nog?

    Like

Plaats een reactie