Irak gaat executeren: ruim 300 terroristen

Screenshot_230

Inclusief buitenlanders en vrouwen

De Irakese premier Haider al-Abadi heeft donderdag volgens de media de onmiddellijke executie gelast van alle ter dood veroordeelde terroristen, onder wie buitenlanders en vrouwen. Het gaat om ruim 300 personen.

Post online

Al-Abadi nam dat besluit ter vergelding voor de moord op acht overheidsdienaren, die waren gekidnapt door strijders van Islamitische Staat. Veiligheidsfunctionarissen vonden de ernstig verminkte lijken van hun collega’s woensdag, 48 uur na het verstrijken van de gestelde deadline voor de vrijlating van vrouwelijke soennitische gevangenen.

Al-Abadi claimde eind vorig jaar te hebben afgerekend met de soennitische extremisten in Irak, maar in het grensgebied met Syrië en Turkije zijn nog steeds jihadistische groepen actief.

Bron:
https://nieuws.tpo.nl
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Irak, ISIS, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

29 reacties op Irak gaat executeren: ruim 300 terroristen

 1. Wachteres zegt:

  Zou hier ook moeten gebeuren, wij nodigen terroriten uit:

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/vermoorde-man-voor-het-station-van-bergen-aangetroffen-verdachte-ingerekend~aa42af76/

  Vermoorde man voor het station van Bergen aangetroffen: verdachte ingerekend

  Het slachtoffer was met verschillende messteken om het leven gebracht. Volgens de procureur is een verdachte geïdentificeerd en onder arrest geplaatst. Het gaat om een Noord-Afrikaan die sinds een jaar in ons land verbleef.

  Dader en slachtoffer kenden mekaar niet. De verdachte zou aan het slachtoffer gevraagd hebben om hem een drankje te betalen, omdat die dat niet wilde werd hij vermoord.

  Geliked door 4 people

  • Wachteres zegt:

   Grrrr … terroriSten

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Al heel lang heb ik me afgevraagd waarom het onderwijs toch zo slecht is tegenwoordig .
    Maar als je ziet hoeveel fouten docenten en voormalige docenten maken op het toetsenbord waar ze alleen maar enkele lettertjes hoeven in te tikken, dan wordt het wel begrijpelijker .
    Een beetje simpel vingerwerk op het toetsenbord is al te ingewikkeld . ☹️

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    @Harry

    Ik zit ook in het onderwijs, en eerlijk gezegd heb ik nooit problemen gehad met vingeren . . . 😆

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 1 juli 2018 om 21:12

    U bedoelt waarschijnlijk vingerverven, heer Bronmaster?

    😆

    Like

   • Wachteres zegt:

    Wat als je teveel vingert, @Harry. Dan vergaat je de lust op het toetsenbord. 😛

    Oeps, ik moest weer de H apart invullen. En de R ook.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Harry, dat het onderwijs zo slecht is geworden hebben we te danken aan die linkse klootzakken toen ze in 1968 die verschrikkelijke Mammoetwet invoerden! Normen en waarden werden op scholen overboord gegooid, leraren en leraren lieten zich tutoyeren of bij hun voornaam noemen, kinderen kregen opeens teveel vrijheid en mochten hun eigen lespakket kiezen en talloze vakken werden zwaar verwaarloosd!
    Gelukkig ben ik grotendeels ontsnapt aan die ellende en omdat ik zoveel preoccupaties bezit en zo leergierig ben heb ik hierdoor heel veel kennis vergaard wat aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, Engels, Duits en Nederlands betreft. Van scheikunde, wiskunde, natuurkunde, economie en Frans had ik echter minder verstand waardoor ik ook niet ging studeren op een universiteit.
    Soms zou je wensen dat alle moslimterroristen, linkse bestuurders en aanverwant tuig op een soortgelijke manier worden opgehangen zoals de Duitsers, Russen e.v.a. deden want ik heb talloze foto’s en films uit WO II aanschouwd waarin, vooral in Polen en Rusland, honderden, zo niet duizenden, mensen werden opgehangen aan galgen, balkons, lantaarnpalen, bomen etc.en daar zaten inderdaad een hoop moordenaars tussenin!

    Like

  • Elisah zegt:

   Vreselijk erg, en zulk soort figuren laat men ijskoud los op de bevolking.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Deze actie van het executeren van ruim 300 terroristen…?

   Bijzonder goed tot zelfs HÉÉL GOED!!!!

   Like

 2. T.Troubadour zegt:

  Zijwaren allen bereid te sterven voor Allah,wel nu hun wens gaat in vrrvulling

  Geliked door 6 people

 3. Johan de derde zegt:

  Kort maar krachtig, hier in Nederland blijven ze helaas leven en komen ze ten koste van de maatschappij. Terwijl hier al armoe is zie maar aan de voedselbanken die uit de grond schieten schuldensanering ouderen die teveel hebben om te sterven en te weinig om te leven.
  De leugenaars in Den Haag had alle moslims die naar IS wilden gaan moeten voorzien van een vliegticket 1e klas, daarna paspoort ongeldig laten verklaren en de Nederlandse nationaliteit moeten afnemen. Dat levert geld op en voorkomt dat ze later hier naar toe komen om aanslagen te plegen.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Hoeveel mensenlevens zouden die driehonderd terroristen op hun geweten hebben . Voor die kandidaten is het natuurlijk spijtig dat ze voor een niet EU rechtbank moesten verschijnen , anders konden ze na een paar jaar opnieuw beginnen

  Like

 5. Mary zegt:

  Mogen ze met al die IS moordenaars doen weten we tenminste zeker dat Grapperhaus ze (middels hun zielige kinderen) nooit meer naar Nederland kan halen.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Ik hoop dat ze al begonnen zijn met executeren. Gelukkig worden zij daar niet belemmerd door sentimentele huilers zoals in de EU, en laten we hopen dat er wat ‘Nederlandse’ terroristen tussen zitten.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Iets anders,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/bam-malta-sleept-mensensmokkelende-kapitein-van-ngo-migrantenferry-lifeline-voor-de-rechter/

  Bam! Malta sleept mensensmokkelende kapitein van NGO-migrantenferry Lifeline voor de rechter

  De kleinste lidstaat van de EU is helemaal klaar met alle migrantenschepen die constant bootladingen gesmokkelde mensen uit Afrika komen droppen. Daarom gaat Malta nu de kapitein vervolgen van één van die schepen – de Lifeline, die er onlangs ook voor heeft gezorgd dat Nederland twintig extra migranten moest opnemen

  Like

 8. Thoth zegt:

  Gisteren was een IS-lafaard op de Belgische TV. De gast had zo’n 900 mensen vermoord en honderden slavinnen verkracht.

  Prima dus.

  Like

 9. Peter zegt:

  Hulde voor de Irakese premier Haider al-Abadi.
  Hij voert de wet uit !
  Kom hier maar eens om.

  Like

 10. Sharon zegt:

  Daar de doodstraf bij ons 40 uur taakstraf en beloven dat je het nooit meer zal doen

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Bismillah-ir-rahman-ir-rahim: In de naam van jullie profeet, de Barhmartige, de Genadevolle, en Vaya Con Dios; goede reis. nuff said.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Opgeruimd staat netjes.

  Like

 13. Sabeltant zegt:

  300? van mij mogen ze er 3 miljoen executeren.
  Gewoon vanwege de overbevolking.

  Like

 14. Alex Delarge zegt:

  Toch nog goed nieuws vandaag. Mag ook wel eens gezegd worden.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Alex, ik heb op een foto van de Dagelijkse Standaard gezien dat ze in Iran al 17 IS-terroristen aan hijskranen hebben opgehangen! Niettemin heb ik op foto’s tijdens WO II al gezien dat zowel de geallieerden, de communisten en de nazi’s ook geregeld elkaar ophingen en dan met tientallen tegelijk!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s