Bestel nu het rapport over verplichte schoolexcursies naar moskeeën

Screenshot_231

Elke dag gaan hele basisschoolklassen op verplichte excursie naar islamitische moskeeën. Moskeeën die onder directe controle staan van de Turkse overheidsorganisatie Diyanet, en door Erdoğan “onze barakken” genoemd worden. Moskeeën die geregeld predikers uitnodigen van salafistische snit, die ongelovigen honden noemen en oproepen tot jihad.

De Nederlandse schoolkinderen worden door de imam geïnstrueerd te knielen en de islamitische geloofsbelijdenis te bidden. De eerste stap naar bekering tot de islam is gezet. Beelden vlogen in 2017 de wereld over. Reden genoeg voor Cultuur onder Vuur om een meldpunt te openen. Daar konden bezorgde ouders melding maken van moskee-excursies.

Een jaar laten presenteren wij de bevindingen in een rapport. Het rapport bevat:

Screenshot_232

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Bestel nu het rapport over verplichte schoolexcursies naar moskeeën

 1. kampersrene zegt:

  Och voor die kinderen is het slechts een spel ….waar zijn de grote smoelen die nu nog het woord multicultureel bepamperen………….Volgens Wikipedia

  Multiculturalisme is een maatschappelijk en politiek standpunt waarbij men gelijkwaardigheid veronderstelt van verschillende culturele, etnische en godsdienstige gemeenschappen binnen een bepaald afgebakend bestuurlijk gebied.[1] Meestal worden etnisch en godsdienstig verschillende gemeenschappen bedoeld. Multiculturalisme wordt als ideologie vaak gecontrasteerd met assimilatie en integratie. Sommige aspecten van multiculturalisme vloeien voort uit eerbiediging van de grondrechten voor individuen, zoals die in de Nederlandse en Belgische Grondwet zijn vastgelegd. Wordt het dan geen hoge tijd om islamkinderen in een kerk een kruisteken te leren maken enz enz

  Like

 2. Lis zegt:

  Het boek heb ik besteld en gelijk een gift overgemaakt. Deze stichting wil op korte termijn het boek verspreiden onder politici, schooldirecteuren, journalisten en anderen die hier nodig van op de hoogte gesteld dienen te worden.

  Hoewel het boek gratis besteld kan worden, heeft deze stichting geld nodig voor haar nobel doel. Omdat ik me ook in kan denken dat hier lezers zijn die het boek graag willen lezen, maar geen geld hebben om een gift te geven, wil ik het boek graag (als ik het gelezen heb), schenken aan één van de lezers. Via meneer Bron kunnen dan wel mailadressen worden uitgewisseld, neem ik aan.

  Ik hoop dat meer mensen dit boek gaan lezen en deze stichting helpen. Voor mij zijn het helden, net als meneer Bron en anderen hier.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Je kunt daarnaast ook op de hoogte gehouden worden van de acties van Cultuur onder Vuur, middels hun E-mails. Meerdere hot items passeren dan de revue. Dat boek heb ik overigens ook besteld.

   Like

  • laura van der storm zegt:

   Ik wil toch een kanttekening plaatsen bij dit artikel. Ik heb het tot mij gekregen via een vriendin. Het gaat er deze vereniging niet zo zeer om de islam terug te dringen, maar om de Nederlandse cultuur te behouden. Ik vind het echt een andere insteek. Hier wordt het niet vermeld, maar hij wil 15.000 euro binnen halen vóór 4 Juli, zodat hij zijn rapporten aan de 2e kamer kan aanbieden vóór het zomer reces. Dit komt mij vreemd over. De ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen. Er is niemand, ook niet via het parlement, die de kinderen kan dwingen naar moskeeën te gaan. Dus die ouders moeten geïnformeerd worden, dat deze bezoeken door niemand niet dwingend kunnen worden opgelegd.

   Kom op ouders, waar blijven jullie nou? Toon zelf eens ballen en laat niet zo sollen met jullie kinderen! Hoeft geen 15.000 euro te kosten om te laten zien wie bepaalt wie er wel of niet naar een moskee gaat. Eigenlijk is het van de gekke, dit initiatief . Als het werkelijk waar is dat kinderen massaal meegenomen worden via de school naar moskeeën, falen die ouders sowieso al.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Lis
   Ik houd mij van harte aanbevolen.

   Like

 3. Eva110 zegt:

  Een ouder met een beetje verstand en nog een beetje meer ruggengraat meld z,n kind ziek of weigert vierkant om het kind hieraan bloot te stellen.

  Geliked door 1 persoon

 4. bigljohn zegt:

  We moeten terug gaan naar de jaren 80. Een moslim werd ge-interviewd door een Telegraaf journalist en verklaarde; Nederland moet zich niet zo lief en kruiperig opstellen ten aanzien van moslims. Eens zal dat Nederland grote problemen gaan geven. Of woorden van die strekking. Wat er precies geschreven werd in de Telegraaf van toen zo ik moeten opzoeken, want ik heb het artikel toen uitgeknipt en bewaard. Deze moslim had een vooruitziende blik en wou ons waarschuwen. En tot de dag van vandaag luisterde niemand, met uitwassen zoals boven beschreven tot gevolg !

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Wat een ongelofelijke smerige rotstreken leveren die moslims ons keer op keer. Geniepig en stiekem, alles onder de dekmantel van ‘elkaars cultuur beter leren begrijpen’.

  IK HEB GEEN BEHOEFTE OM DE ISLAMITISCHE ‘CULTUUR’ TE BEGRIJPEN!

  Ik weet precies waar de islam voor staat. Alle mooie en zalvende woorden van de imam ten spijt, die beweert dat de islam ‘vrede’ betekent…Het betekent OORLOG, MOORD EN DOODSLAG voor wie niet in hun ‘god’ gelooft….
  Stap voor stap, maar op zeer sluwe wijze, veroveren ze onze vrije westerse wereld, en beginnen daarmee met de meest beïnvloedbare personen, namelijk onze jonge kinderen. Die worden met het verplichte moskeebezoek geïndoctrineerd, en hun domme ouders kijken toe…..
  Maar indoctrineren is bij mij hetzelfde als hersenspoelen, en daarop zouden hele zware straffen moeten staan!
  Ik begrijp nu ook beter waarom Erdogan zo vast overtuigd is van zijn naderend kalifaat. Hij dicteert in elk Europees land alles wat hij wil en zo zal het ook uitgevoerd moeten worden.

  De DENK-crimi’s zijn daar een zichtbaar en hoorbaar voorbeeld van.

  Geliked door 2 people

 6. Peter zegt:

  Waar blijven rechtse advocaten die de ouders bijstaan die hun kinderen niet naar een moskee willen laten gaan ??
  De linkse maffia wordt op haar wenken bediend door gesubsidieerde linkse advocaten !!
  Tijd om tegengas te bieden.

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Liet/ laat HALSEMA haar kinderen ook naar de ‘moskeeten-kazernes’ ‘ opdraven’? …en eventueel ‘KROOST’ van TWEEDE KAMERLEDEN.?

  Like

 8. Lee zegt:

  Ik had m al besteld en gedoneerd. Zouden meer mensen moeten doen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Dit dient op school verplicht te worden voor Nederlandse kinderen

  Like

  • theresageissler zegt:

   Daarvoor is dit landje een beetje te “aangeharkt”.
   (Een Sarah Palin, destijds ‘Running Mate’voor McCaine en gouverneur van Alaska, bleek weliswaar een onnozele kakelkop, maar kon wèl een beer omleggen, dat dan weer wel..)

   Like

 10. Heer M zegt:

  Die ouders van die kinderen die ze naar de moskee laten gaan, verdienen zware straf.

  Like

 11. Elisah zegt:

  Pechtold ondertussen….
  https://fenixx.org/2018/06/29/alexander-pechtold-haat-ons-en-wil-ons-allemaal-afmaken/

  Alexander Pechtold haat ons en wil ons allemaal afmaken
  En omdat hij dat zelf niet kan wil hij daar een EU-leger voor én oorlog met Rusland.

  EU leger is nodig om in te zetten tegen eigen bevolking!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, weten de ‘socialist’ en de mohammedaan.

  Like

 13. Elisah zegt:

  Pechtold ondertussen….
  https://fenixx.org/2018/06/29/alexander-pechtold-haat-ons-en-wil-ons-allemaal-afmaken/

  Alexander Pechtold haat ons en wil ons allemaal afmaken
  En omdat hij dat zelf niet kan wil hij daar een EU-leger voor én oorlog met Rusland.

  EU leger is nodig om in te zetten tegen eigen bevolking!

  Geliked door 1 persoon

 14. duinsnip zegt:

  En hiermee stemt de grootste cu lafbekkenunie dus mee in. Om je dood te ergeren. Voor degenen die niks met christendom hebben helaas, dit soort christenen maken hun meester te schande. Niks nieuws natuurlijk, de geestelijke elite in Jezus tijd sloegen Hem ook al aan het kruis. Lafaards.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Een gelijk de voet tussen de deur. Cultuur onder vuur is net zo erg als CU, SGP en CDA. Ze leuren met god, maar vergeten vooral het aardse slijk niet.
  Omdat de christelijken mede verantwoordelijk zijn voor de massa-immigratie zullen ze van mij nooit een cent zien.

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  ik kwam wederom een artikel tegen over de verplichte moskee bezoeken voor scholieren in Friesland en nou dankzij de moslims zelf:

  Belachelijk: ‘Bezoek aan moskee verplichten voor scholieren’

  Elke school zou een bezoek moeten brengen aan een moskee. De ervaring leert dat zo veel vooroordelen (denken ze dat nou ECHT nadat talloze moslims hier alles constant verzieken?) worden opgeheven. Deze onzin schreef de Leeuwarder courant recent geleden.

  ,,We moeten elkaar gewoon leren kennen’’, zegt bestuurslid Fatma Sezen (ik las ooit in een Donald Duck dat deze probeerde om al zijn egoïstische buren met behulp van allerlei evenementen tot verbroedering en kennis naar elkaar toe ging bewegen. Iedereen zat elkaar alleen zo in de weg dat alle buren, Bertus Bolderbast zat daar vast ook tussen, prompt met elkaar ruzie kregen en gingen onderling vechten met elkaar!) van de Turkse Sefaatmoskee in Heerenveen. ,,Dan krijgen we veel meer begrip voor elkaar.’’

  Geregeld staat de islam negatief ,,in de spotlights’’, haalt medebestuurslid Erkan Ertugrul aan. En altijd heeft hij het gevoel dat hij zich naar de buitenwereld (ga dan eens een keer protesteren tegen het islam-tuig dat hier constant goed met kwaad beloond, man!) maar weer moet verantwoorden voor terroristische daden van anderen.

  Want hem wordt toch gevraagd ‘wat hij er nou eigenlijk van vindt’. ,,We worden verantwoordelijk gehouden voor iets dat niet bij ons en ons geloof past. En dan zeg ik: ‘Ik ben een Nederlandse moslim. Wat voor jou belangrijk is, is voor mij belangrijk’.’’

  Vrijheidsmaal

  Het is zaterdagavond 5 mei. In de Heerenveense Sefaatmoskee nuttigen dertig (autochtone) genodigden het zogeheten Vrijheidsmaal. Van wijkagent tot imam en van doopsgezinde dominee tot Heerenveenpromotende ‘gouden plak’-winnaar, iedereen stort zich op de door Fatma Sezen, Nurcan Demir en Houria Elballi samengestelde lekkernijen. Ikzelf deed daar nog niets eens aan mee als ze me daar geld voor boden!

  De maaltijd is een initiatief van de Stichting 4 en 5 mei en sinds 2012 traditie in Amsterdam. Dit jaar eten daar op ongeveer honderd plaatsen mensen (nodig anders gewoon een heel stel bejaarden uit die kind noch kraai hebben of zwaar vereenzamen want die kun je uiteindelijk toch niet islamiseren) samen op pleinen of in buurthuizen om bruggen te slaan tussen verschillende culturen.

  Rondleidingen

  Omdat de nationale viering van bevrijdingsdag dit jaar in Leeuwarden plaatsvond, besloot de organisatie Friese plaatsen (gaan ze dan nog een Elfstedentocht houden met al die moslims?) te benaderen. Burgemeester Tjeerd van der Zwan werd gepolst door stichtingsdirecteur Jan van Kooten, die hij al jaren kent. ,,Hij vroeg me of dit misschien iets voor Heerenveen was’’, zegt de burgemeester.

  Van der Zwan benaderde raadscommissielid Ali Oahim, die vervolgens contact legde met leden van de Turkse en Marokkaanse moskee in Heerenveen. Die zegden meteen hun medewerking toe en dan is het niet te hopen dat er daartussen een stel haatzaaiende imans bevinden!

  ,,Ik hie hjir noch noait west’’, vertelt Jangerben Mulder, die Fryske stikjes schrijft in een huis-aan-huis blad. En met hem zijn dat er velen, zegt Fatma Sezen. Daarom vindt ze het geven van rondleidingen ook zo belangrijk.
  Friesland is helaas een achtergebleven provincie met een slechte infrastructuur, geen grote rivieren, een zwaar verouderd spoorwegennet dat ze niet eens met Noord-Holland verbinden, ze hebben daar geen pretparken, dierentuinen of uitgestrekte bossen en men wil daar in de natuur liever een Hof van Eden hebben met alleen maar schattige en lieve dieren in de natuur terwijl ze roofdieren en -vogels bijna allemaal meteen weg willen hebben!

  Vooroordelen

  Met alle liefde vertelt ze dan over de islam, de moskee en het feit dat niet iedereen een hoofddoek draagt aan plattelandsvrouwen, toeristen en scholieren. Met name de laatste groep vindt ze belangrijk want uiteindelijk heeft de jeugd toch de toekomst, nietwaar?

  ,,Sommigen weten echt van niets, maar hebben wel vooroordelen. Door te laten zien wat hier gebeurt, verdwijnen die. En dat dankzij zo’n bezoekje.’’ Volgens Van der Zwan kan dit prima onder de noemer ‘maatschappijleer’.

  WAT EEN ONZIN ONZE KINDEREN VIA EEN CHARME RONDLEIDING STIEKEM BEKEREN OM MEER EN MEER ISLAM BINNEN TE LATEN KOMEN DAAR ZULLEN DE FRIEZEN BLIJ MEE ZIJN…MAAR NIET HEUS!

  Want als die moslims ook nog, gelijk aan al dat linkse ongedierte in Amsterdam, die blijkbaar stapeldol zijn op de islam, proberen om met geweld Zwarte Piet af te schaffen dan mogen ze al die moslims onmiddellijk daar wegjagen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s