Alleen de Duitsers zijn de domme

Screenshot_275

(Door: Wolgang Prabel – Vertaling: E.J. Bron)

Enkele regeringschefs kunnen zich na de Europese asiel-top met vooruitgestoken borst thuis voordoen als winnaars. Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije zijn het spook van Merkel van de gedwongen islamisering van hun landen kwijt. Vanaf nu alles op vrijwillige basis. Geen bedreigingen en geen gevaar voor sancties meer, geen strafbetalingen, geen discriminaties, geen beledigingen. Niets.

journalistenwatch

Ook Italië kan tevreden zijn. Onder verwijzing naar de vage slotverklaring kan het de Duitse piraten uit alle macht bestrijden. In het coalitieakkoord tussen de Vijfsterrenbeweging en Lega staat: “Het is belangrijk om de smokkelhandel te storen, om landingen en doden in de Middellandse Zee te vermijden en internationale misdadigers van de mensenhandel terug te dringen door samen te blijven werken met en met deelname van de recherche van andere landen.” De EU-topontmoeting gaf groen licht voor de zeeoorlog tegen de Duitse criminelen:

“Alle zich in de Middellandse Zee bevindende schepen moeten geldend recht opvolgen en mogen de acties van de Libische kustwacht niet storen.”

“Voor de uitvoering van de procedure en de effectieve repatriëring moet de internering voor de volledige noodzakelijke periode geregeld worden.” Dat is eveneens een zin uit de Italiaanse regeringsovereenkomst. Ook daarvoor is er nu de zegen van de Europese regeringschefs. Ieder land kan niet uit te zetten vagebonden interneren, hoeft dat echter niet, alles op vrijwillige basis:

“In het gebied van de EU zouden de geredde personen overeenkomstig het volkerenrecht op basis van gezamenlijke inspanningen betreffende het transport naar – in de lidstaten op zuiver vrijwillige basis ingerichte – gecontroleerde centra moeten worden ondernomen, waarin een snelle en gegarandeerde verwerking het met volledige steun van de EU mogelijk zou maken om onderscheid te maken tussen irreguliere migranten, die teruggebracht worden, en personen die internationale bescherming nodig hebben en voor wie het principe van solidariteit zou geleden. Alle maatregelen in verband met de gecontroleerde centra, inclusief de hervestiging en de nieuwe vestiging vinden plaats op vrijwillige basis, ongeacht de Dublin-hervorming.”

In het EU-document is van ontschepingen in Europa geen sprake. Tenzij de burgemeester van Berlijn er op staat dat alle binnendringers naar de Spree gevlogen worden:

“Om het businessmodel van de smokkelaars definitief kapot te slaan en zodoende tragische sterfgevallen te voorkomen, mogen er geen prikkels bestaan om zich op een gevaarlijke reis te begeven. Dit vereist een nieuwe, op gemeenschappelijke of elkaar aanvullende maatregelen van de lidstaten gebaseerd beginsel met het oog op de ontscheping van de door zoek- en reddingsacties geredde mensen. In dit verband roept de Europese Raad de Europese Commissie ertoe op het concept van regionale ontschepingsplatforms in nauwe samenwerking met de desbetreffende derde landen en de UNHCR en het IOM spoedig te peilen.”

Aldus het slotdocument van 26-06-2018. Italië kan dat als volgt interpreteren: er wordt nu uitgescheept in Afrika. Duitse piraten zien Italiaanse havens alleen nog maar op ansichtkaarten, aldus Salvini.

Oostenrijk lacht in zijn vuistje: als Seehofer mensen aan de grens zou hebben afgewezen, dan zou Oostenrijk in extreme gevallen een vuilnisbak geworden zijn. Zwaar criminele drugsdealers, Jihadisten, brute keeldoorsnijders en vrouwenmoordenaars zouden zich daar verzameld hebben, zonder dat men ze weer kwijt kon raken.

Wat Griekenland ertoe bewogen heeft zich te willen verplichten tot de terugname van asielzoekers – daarvoor moet je heel goed in de documenten van de EU-topontmoeting kijken:

“De deelnemers van de Eurotop begroeten de verklaring van de Eurogroep van 21 juni 2018 betreffende de laatste uitbetalingen van ESM-middelen aan Griekenland en betreffende de maatregelen op de middellange termijn ter verlaging van de schulden, waarmee de financiële bijstand voor Griekenland succesvol wordt beëindigd.”

Dat was dus weer eens overtuigingswerk met belastinggeld.

De “Welt” analyseerde scherp: “De raad is het er over eens geworden om verzamelcentra binnen de EU, waar geen land aan mee wil doen, en buiten de EU, waar de afwijzing tot nu toe even groot is, te creëren. En de personen die daar erkend worden als asielzoeker daarna over vrijwillige landen van opname te verdelen die er volgens de huidige stand van zaken niet zijn.”

In zijn totaliteit levert het een vreselijk beeld op: vroeger was een staat een uniforme rechtsruimte. Daarna werd de EU gezien als een solide en bindende verdragsconstructie. Nu zijn noch Duitsland noch de EU constructies met uniforme procedures. In Duitsland doet wat betreft het asielrecht iedere deelstaat wat hij wil, in Europa idem dito. Dat is een resultaat van de voluntaristische Merkel-politiek. Als zij iet beetpakt, lost het recht zich ogenblikkelijk op in lucht en wordt het vervangen door erratische ad-hoc-beslissingen en duistere buikgevoelens. Dat begon met de illegale uitschakeling van de atoomcentrales, ging door met de redding van liederlijke redding van banken en culmineert in het heen en weer schuiven van afgewezen zware criminelen. In het Dublin-akkoord zat in ieder geval nog een – alhoewel zeer twijfelachtig – systeem. Nu wordt er iedere dag opnieuw onderhandeld tussen wisselende partners wat er aan de grens gebeurt. Zoiets zou niet eens in een kleuterschool functioneren. Maar Brussel is immers inmiddels een absoluut perverse club van idioten…

De Duitse pers beoordeelt de topontmoetingen zeer verschillend. De leugen “Spiegel” schrijft van de Orbánisering van Europa. Andere systeemkranten willen Merkel nog aan de macht houden en zijn terughoudender. Maar Merkel heeft de gedwongen islamisering van heel Europa in de wilgen gehangen en ze heeft haar hippe smokkelkameraden geofferd aan de Italianen en Maltezers. En dan is er nog de ontmaskerende foto van een csókolja a kezét van Viktor Orbán.

Ze heeft haar verheven principes opgeofferd voor machtsbehoud. Zoals het haar er altijd alleen maar om ging om op stalinistische wijze dissidenten van haar koers te bestraffen – in Baden-Württemberg en Rheinland-Pfalz twee jaar geleden in praktijk gebracht – zo zal ze nu de CSU verpulveren. Het zijn niet gewoon alleen maar de partijen SPD en FDP die bang voor haar moeten zijn, maar ook altijd de zogenaamde CDU-zusters.

De ontmoeting van Seehofer met Orbán, de telefoontjes met Salvini. Allemaal voor niets voor de CSU. Op dit moment, nu ze de wanhoop van Merkel in hun eigen voordeel konden gebruiken, hebben de Hongaren en de Italianen Seehofer in de steek gelaten. Er bestaat geen rechtse en geen linkse internationale, er bestaan alleen maar keiharde nationale belangen. Iedereen volgt deze belangen, alleen Duitsland gedraagt zich idioot.

In deze situatie  van onenigheid met de Groenen zou het heel gemakkelijk zijn voor de CSU om Merkel ten val te brengen. Haar in haar zelf gesponnen net te vangen. Haar bij haar korte benen van haar leugens te grijpen. Maar de moet tot de waarheid heeft Seehofer niet. Hem ontbreekt het aan de gewetenloosheid van Merkel. Hij zal de kans van zijn leven niet waarnemen om de vernietigster van Europa politiek te doden, waardoor hij het wonder van de wereld zou worden. Hij zal aan Merkel mislukken. Hij zal alles verloren laten gaan en de AfD zal bij de verkiezingen in Beieren winnen. De principeloze, tot alles in staat zijnde Merkel en de eeuwige lafaard Seehofer zijn ongewild de architecten van de steeds groter wordende AfD. München wordt in plaats van wit-blauw blauw-wit. Het zij zo.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Wolfgang Prabel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Krankzinnigheid, Merkel. Bookmark de permalink .

12 reacties op Alleen de Duitsers zijn de domme

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Het recht lost zich op? Dat kan niet. Er moeten wel mensen zijn die hun recht gaan halen, en dat gebeurt niet, of veel te weinig.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Er zal dus niets veranderen qua influx van migranten.
  De methoden worden echter ad hoc bedacht om de stroom op gang te houden en de bevolkingen wederom een rad voor ogen te draaien.
  Oude wijn in nieuwe zakken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  In Nederland dus ook. Zie hier de vergelijking :

  Speak No Evil, See No Evil, Hear No Evil

  Like

  • bigljohn zegt:

   Thoth; Eet wat gaar is, drink wat klaar is, en spreek wat waar is (Een tegeltjes wijsheid). En vooral dat laatste (Spreek wat waar is), daar schort het in Europa nogal eens aan….

   Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Dan moet de AFD ver boven de 14% gaan geraken.

  Wat vinden we van 25 tot 30% minimaal?

  14 % is leuk voor het moment maar om echt het moeras van de Alt Partijen droog te leggen moet je andere percentage halen binnen het electoraat.

  Niet onbelangrijk zal ook zijn dat de groene klimaat en milieu hysterici met non wetenschappelijke kennis en onderbouwing definitief het veld ruimen en de kiesdrempel van 5% niet eens meer halen.

  Maar helaas het onderwijs is de laatste 30 jaar geheel vervuild geraakt met klimaat en milieu propaganda.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Valt het niemand op dat Claudia Roth, aanvoerster van de Duitse groenen, erg lijkt op Hermann Goering, de plaatsvervanger van Hitler?

   Like

 5. peter zegt:

  Alles gaat ten kosten van ,maar niet van de pluche plakkers .Die weten dat bij een volgende verkiezing ze een krantenwijk kunnen gaan lopen .

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik zie de galg niet ????????????
  Het is anders reeds 15 over 12 met die nakomelinge van Hitler………

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiaangel zegt:

  Wanneer rollen ze nu eens de schavotten het plein op?

  Like

 8. Republikein zegt:

  Alle mensen zijn broeders.
  Duitsers zijn mensen.
  Seehofer neemt de kuierlatten.
  Zijn alle mensen Duitse kuierlatten.
  Ja, waarom en zo nee, waarom niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s