Identitaire interventie bij de Lietzensee in Berlijn – de slachtoffers van multiculti en open grenzen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Zondag 1 juli 2018 kwamen activisten van de Identitaire Beweging ´s morgens bijeen in het goed bezochte idyllische Lietzenseepark in Berlijn. In een historische bronnencascade plaatsten ze een luidsprekerinstallatie, waarmee, hoorbaar op grote afstand, de namen van de slachtoffers van zogenaamde “incidentele gevallen” werden voorgelezen.

PI News (2)

De multiculti ideologie eist al jarenlang bloedige tol bij de botsing tussen autochtonen met leden van archaïsche geweldculturen. De politiek van open grenzen echter heeft in het jongste verleden nog meer geweld en zelfs terreur in ons land geïmporteerd.

Op dit moment zijn vooral vrouwen het slachtoffer, in een omvang die niet meer te accepteren is. De Identitaire activisten legden tientallen houten plankjes met de namen van slechts enkele slachtoffers in een waterbassin. Langs de oevers van dit grote, midden in de stad gelegen meer bevestigden ze daarna flyers van de campagnes van de Identitaire Beweging “Geen slachtoffer wordt vergeten”, “Opdat de herinnering niet sterft” en het initiatief “120db”.

Daarbij kwamen ze in gesprek met bezoekers en buurtbewoners. Met acties zoals deze zal de Identitaire Beweging ook in de toekomst haar standpunten in de openbare ruimte uitdragen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Identitaire interventie bij de Lietzensee in Berlijn – de slachtoffers van multiculti en open grenzen

 1. Sabeltant zegt:

  Goede actie! De Duitse regering doet er alles aan om de vijandigheden van islamitische migranten tegen de westerse samenleving onder de pet te houden.
  De namen van slachtoffers, het zijn de slachtoffers van mevrouw Merkel.
  Zij en haar collaborerende regering hebben het bloed van slachtoffers van islamitisch geweld aan hun handen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  In Oostenrijk zijn leden van de beweging alsmede enige supporters aangeklaagd en veroordeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s