Moellah met familie officieel binnengekomen: “Islamitische revolutie exporteren”

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Hamburg – Duitsland´s radicale islamieten krijgen versterking: de islamitische moellah Hojatoleslam Mohammad Hadi Mofateh is geheel legaal met zijn familie het land binnengekomen. Hij zal eerstdaags het door de Binnenlandse Veiligheidsdienst geobserveerde “Islamitische Centrum Hamburg” (IZH) gaan leiden.

journalistenwatch

Pikant: het radicaalislamitische IZH is lid van de door Duitse media en politici gevleide Centrale Raad van de Moslims van Aiman Mazyek. Het doel van het IZH volgens de binnenlandse Veiligheidsdienst: “Export van de islamitische revolutie”. Het zou de Iraanse vorm van de sjiitische islam willen verbreiden. Iraanse vorm van de sjiitische islam – dat betekent: sharia, hoofddoekplicht, executie van “ongelovigen”.

Gezamenlijk front met Duitse politiek

Om de islamitische revolutie naar Duitsland te exporteren, komt de moellah Mofateh nu officieel naar Hamburg. En hij zal daarbij in Hamburg op open deuren stuiten: de Senaat heeft met de Schura Hamburg, waartoe het IZH eveneens behoort, een staatsverdrag gesloten. Wat de regering van de deelstaat Hamburg prijst als het gekleurde met elkaar, noemen critici islamisering door de voordeur.

Hojatoleslam Mohammad Hadi Mofateh zal dat allemaal vermoedelijk organiseren. In augustus begint hij aan zijn functie. En ondanks de observatie door de Binnenlandse Veiligheidsdienst en de duidelijke doelen zal hij met dit plan hoge gesprekspartners in de politiek vinden. De huidige Duitse vice-bondskanselier Olaf Scholz (SPD) poseerde in zijn tijd als burgemeester van de Hanzestad Hamburg heel graag met Mofateh´s voorganger ayatollah Reza Ramezani (foto). Ook de voormalige SPD-baas Sigmar Gabriel ontmoette de radicale moslim. Daarna zat hij doodkalm aan het ziekbed van de beruchte Iraanse rechter, toen deze in het voorjaar in Hannover behandeld werd.

Lid van de Iraanse “Revolutionaire Gardes”

Bij dat alles komt bovendien: Mofateh diende bij de Iraanse Revolutionaire Gardes. De militante arm van het moellah-regime slaat ook op dit moment opnieuw protesten van dissidenten bloedig neer. Enkele dagen geleden nog werden daarbij vier mensen vermoord. De VS zijn niet alleen daarom van plan de Revolutionaire Gardes als terreurorganisatie te kwalificeren. Want dat de troepen aanslagen ondersteunen en initiëren, staat voor Washington vast. Hun afdeling buitenland, de Quds-force, geldt voor Amerika al meer dan tien jaar lang als terreurorganisatie. De Revolutionaire Gardes zouden er een “centrale rol” in gespeeld hebben om van Iran “de grootste door de staat gesponsorde terreursponsor te maken”, zei de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin verleden jaar.

In Duitsland daarentegen gaat de politiek met open armen op vertegenwoordigers uit dit milieu af. Mofateh mag inclusief aanhang het land binnen, opdat hij hier geheel officieel zijn missiewerkzaamheden kan verrichten. Dat hij propagandistisch geschoold is en bij zijn gesprekken met regeringsvertegenwoordigers vermoedelijk ook zo zal optreden, toont nog een ander detail uit zijn levensloop: hij leidde de Engelstalige radiozender “Voice of the Islamic Republic” van de staatsomroep IRIB.

“Joden in het gas!”

In Duitsland is Mofateh´s IZH ook vanwege zijn Israël-vijandige houding bekend. Zijn vertegenwoordigers nemen regelmatig deel aan de Al-Quds-mars in Berlijn, waarbij de “bevrijding van Jeruzalem van de zionistische bezetters” wordt geëist. Deelnemers riepen ook: “Joden in het gas!”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, sjiieten, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Moellah met familie officieel binnengekomen: “Islamitische revolutie exporteren”

 1. Tistochwat zegt:

  Hoe zou het nou toch komen dat de inhoud van het artikel me totaal niet verbaast?
  Moet je die verraderlijke islamofiele bleekscheet zien staan, met z’n regenboogparapluutje.
  Hij zou de laarzen van die mohammedaan nog aflikken.
  Wat zeg ik? Hij zou de reet van die mohammedaan nog aflikken nadat die baardaap op straat heeft zitten sch**ten.

  En de zaal zit, zo te zien, vol klapvee.

  Excusez les mots, mes amis.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Dit “Islamitische Centrum Hamburg” (IZH) zal wel zijn opgezet door de EU, en volledig voor rekening komen van de belastingverdieners, (alsmede ook het BB&B van de Moellah en zijn harem).

  Like

 3. theresageissler zegt:

  De Veiligheidsdienst is dus op de hoogte van waar hij voor staat….waar hij naar streeft…. En ze laten hem LEGAAL toe…?
  Eh….bestel even voor de hele Duitse regering een serie ambulances, compleet met dwangbuizen….
  Bestemming: Berlijn, Charité, Psychiatrische afdeling…..
  WAANZIN!

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Tsja Theresa, ik zucht ook: “vrijheid van godsdienst”, we weten het inmiddels… Onze eigen Verlichte waarden worden tegen eigen volk ingezet. (p.s de islam is NIET verlicht: het is tragikomisch)

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Even een melig stripje tussendoor.
  Van Batman heb ik ook al geen hoge pet meer op, de viespeuk:

  Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/07/08/katholieke-bisschop-europas-migrantencrisis-georkestreerd-door-internationale-machten/

  Katholieke Bisschop: Europa’s Migrantencrisis ‘georkestreerd’ door internationale machten

  De katholieke kerk wordt gebruikt als pion in een goed georkestreerd plan om de christelijke identiteit van Europese naties radicaal te veranderen door middel van massamigratie, zei bisschop Athanasius Schneider vorige week in een interview.

  Om hun doelstellingen te bereiken misbruiken deze machten “het ware concept van het humanisme en zelfs het christelijk gebod van de naastenliefde”, aldus Schneider, door het morele gezag van de kerk uit te buiten voor antichristelijke doeleinden.

  De machten in kwestie “gebruiken het enorme morele potentieel van de kerk en hun eigen structuren om hun antichristelijke en anti-Europese doel effectiever te bereiken”, zei hij.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Er is blijkbaar nog niet genoeg islam in Duitsland en van de islam valt niets te duchten vinden de bobo’s.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/bam-alternative-fur-deutschland-nu-tweede-partij-in-de-peilingen/

  Bam! Alternative für Deutschland nu TWEEDE partij in de peilingen
  De anti-immigratie is in opkomst. En dat komt eerst en vooral door het wanbeleid van Frau Merkel.

  Goed nieuws voor anti-immigratie en eurosceptische Duitse kiezers: Alternative für Deutschland is volgens de peilingen nu groter dan ooit

  Like

 8. Elisah zegt:

  In canada,
  https://fenixx.org/2018/07/08/canada-premier-trudeau-schenkt-23-000-000-aan-terrorisme-gerelateerde-islamitische-groeperingen/

  Canada: Premier Trudeau schenkt $23.000.000 aan terrorisme gerelateerde islamitische groeperingen
  In 2015 kreeg de Canadese premier Justin Trudeau 75 procent van de stemmen van de moslims. Het ziet ernaar uit dat minister-president Trudeau hoger mikt voor 2019. Trudeau wil minstens 90 procent van de moslimstemmen en hij wil dat de Canadese belastingbetaler ervoor opdraait.

  Geliked door 1 persoon

 9. Marc zegt:

  Naast import van antisemitische en antiwesterse retorica, ook nog eens fijn de sjiietisch-soennitische tegenstelling in huis halen.

  Duidelijker bewijs van de zelfmoordmissie van multiculturalisten is niet te vinden

  Like

 10. koosv8 zegt:

  De SPD in Duitsland vaart de zelfde DOMME KOERS als de PvdA in Nederland. Eerst stemmen winnen, en hielen likken onder de allochtonen, en die gaan daar ook in mee, liegen mag,, staat in het grote boek,, en eenmaal in het parlement een eigen koers gaan varen, een ISLAMITISCHE natuurlijk. Best wel slim van hen, maar ongelooflijk dom van Links.
  Altijd anders denkenden zwart maken en terug grijpen naar het verleden. Maar de Islamitische wereld doorlichten met hun manier van werken….Nee dat doen ze niet, kan ook niet want het deugt niet. En dat heeft die imbeciel
  ,, Caldehove Kalergi,,met zijn racistische idee maar even over het hoofd gezien.
  TWEE GELOVEN OP EEN KUSSEN DAAR KOMT DE DUIVEL TUSSEN!!!!

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Ik zou de krankzinnige bestuurders in Hamburg graag ergens een beste trap willen verkopen. Links tuig dat het eigen land en volk de das om doet.
  Mijn afkeer van dit soort volk kent geen grenzen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Elisah zegt:

  Iets anders waar we niet op zitten te wachten…
  https://fenixx.org/2018/07/09/nederlandse-is-vrouwen-vragen-rechters-om-hen-op-te-sluiten/
  Nederlandse IS-vrouwen vragen rechters om hen op te sluiten

  Steeds meer Nederlandse IS-vrouwen die vastzitten in Koerdische kampen in Noord-Syrië, proberen met hun kinderen terug te keren naar hun vaderland, door rechters te vragen hen gevangen te zetten. Het gaat om tenminste zes vrouwen en elf kinderen.

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Deutschland unter alles: en Macron applaudiseert Merkels streven met haar vriendje Erdogan, alsof zij alleen weet op welke wijze Hitler de absolute macht verkreeg. Thans een hervattend nieuw Ottomans rijk startend in Deutschland?

  En politici juichen het toe:

  Gregor Gysi und Nazi-Paranoia: “Zum Glück sterben die Deutschen aus.” (sinngem.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s