Getuigen in rechtszaak tegen Korreweg-schutter bedreigd

Screenshot_48

Een of meerdere getuigen in de zaak tegen de ‘Korreweg-schutter‘ zijn bedreigd. Dat is maandag bekendgemaakt tijdens de derde pro-formazitting tegen hoofdverdachte Azim A. (foto). De officier van justitie wil geen details naar buiten brengen over de bedreiging.

Dagblad van het Noorden

De rechtbank in Groningen trekt twee dagen uit voor de rechtszaak tegen Azim A. (21). De inhoudelijke behandeling is op 20 en 21 september.

Getuige horen

Het onderzoek naar de schietpartij waarbij een 21-jarige student uit de stad Groningen vorig jaar oktober blijvend verlamd raakte, is zo goed als afgerond. Volgens de officier van justitie moet er nog één getuige gehoord worden.

Bedreiging

Naast hoofdverdachte Azim A. (21) staan nog vier verdachten terecht. Ze worden verdacht van onder meer openlijke geweldpleging. Een van de verdachten wordt dus ook vervolgd voor het bedreigen van één of meerdere getuigen in de zaak.

Behalve voor de schietpartij aan de Korreweg, staat Azim A. eind september ook terecht voor huiselijk geweld.

Bron:
www.rtvnoord.nl
(h/t “ReaGluurder”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Groningen, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Getuigen in rechtszaak tegen Korreweg-schutter bedreigd

 1. peter zegt:

  Opsluiten ,de familie het land uit ,en dit tuig na d’r straf er achter aan . dubbel paspoort ,dus geen probleem ,weg er mee. 10 tegen een dat er niet een van werkt , en ook nooit iets zal gaan doen buiten criminele activiteiten . Trump ,die weet van aanpakken ,flikkert alle criminele buitenlanders eruit ,en dat wordt hier door de media af gedaan als racisme .

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Gaat allemaal niet gebeuren@peter
   PAMPEREN is het heilige doel in dit godvergeten kutland.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Peter, niemand wordt uitgezet, gestraft of anderszins. Dat komt door onze regering, die de eigen bevolking haat en de zogenaamde vluchtelingen voortrekt. Hoedt u voor deze regering, zij zijn uw grootste vijand. Denk daaraan als u gaat stemmen. Met name Rutte is uw allergrootste vijand.

   Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Soft land met softe figuren en dat land krijgt wat haar autochtone slappe hap toekomt.

  Ik wens onze kinderen en kleinkinderen alle sterkte, ze zullen het nodig hebben.
  Zalig zijn de onnozelen die niets van straffen, aanpakken en corrigeren weten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Roni zegt:

  Zo een vredig gezicht ook.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Weer diverse levens van jongemensen (slachtoffer/getuigen) VERWOEST!! Ik reken dit de Lullo’s van Het Binnenhof / Merkel / TimmerSchwanz / Drunckert / Dick Schoof en al die andere Landverraders persoonlijk aan! Bloed hebben ze aan hun jatten! Van mij flikkeren ze vandaag al die lui nog in de leeuwenkuil! GVD!

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  In de landen van herkomst zijn de straffen wel anders……………
  * * *
  In Egypte is een toeriste uit Libanon tot 8 jaar Gevangenisstraf veroordeeld.
  Zij had in ‘Faceboek” geklaagd dat zij Sexueel was lastig gevallen.
  De aanklacht tegen haar ? ? ? ?

  “ZIJ HEEFT HET EGYPTISCHE VOLK IN DISKREDIET GEBRACHT.

  De toeriste, Mona al-Mazbouh, werd eind mei op de luchthaven van Cairo gearresteerd toen ze op het punt stond het land te verlaten.

  Ze had op Facebook een video gezet waarin ze zei dat ze seksueel werd lastiggevallen op straat en beschuldigde de Egyptenaren van diefstal en oplichting.
  Door deze beschuldigingen van haar, werden Egyptische burgers verontwaardigd en sommigen wilden haar arrestatie en hebben een klacht hebben ingediend.
  Op zaterdagochtend veroordeelde een rechtbank in Cairo haar tot 11 jaar gevangenisstraf voordat haar oordeel werd gewijzigd in 8 jaar later, aldus de rechterlijke instantie.

  Ze werd schuldig bevonden aan “het in-diskrediet-brengen van het Egyptische volk”.

  BRON:
  http://madame.lefigaro.fr/societe/egypte-victime-de-harcelement-sexuel-une-touriste-libanaise-ecope-prison-080718-149699

  Like

 6. Haksteeg Anton zegt:

  Ga zo voort Nederland het land is al naar de bliksem en demonstreerd dat elke keer in dit soort zaken en ze blijven maar verblijfsvergunningen afgeven met als dank moord en verkrachting. De doodstraf dient opnieuw ingevoerd te worden maar dat doen deze regeerders niet, die zeggen “niet meer doen” en je moet een cursus volgen. Het is om te gillen als het niet zo schandalig was. Je voelt je geen Nederlander meer als je er over nadenkt. Orban heeft meer en meer gelijk.

  Like

 7. Elena zegt:

  Lekker laten verzuipen dat achterlijke wrede moordlustige inteeltvolk, inclusief de ganse familie.
  Dan onze eigen landverraders gelieerd aan Brussel er achteraan.
  Goh….wat zal ons landje weer mooi worden.

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  De Onnozelheid en DOMHEID ten voeten uit!! Moordenaars, verkrachters, parasieten, profiteurs, terroristen etc etc, werden / worden al zingend binnengehaald! Het presenteerblaadje met daarop 35.000 pp. stond nog in de keuken! Je voelt je nog steeds van je verstand beroofd!! Hoe Nederland naar de Kloten ging!

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Gaan we weer. Dit kon je zien aan komen;
  ‘De juwelier die om zijn zaak te beschermen een roofovervaller doodschoot, wordt bedreigd door de Marokkaanse familie van de crimineel Hasan L. Er wordt gevreesd door een wraakactie. De politie beschermt de juwelier nu, zo schrijft Het Nieuwsblad’.
  En wie zijn hier indirect ook schuldig aan?????? We kennen de namen!! Walgelijk!!

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Je hebt volkomen gelijk ik heb zoiets dergelijks gezegd die hele familie op staande voet het land uitdat volk deugt niet en zal ook nooit deugen

   Like

 10. Corrie Bruin zegt:

  Paspoort afpakken en op pleuren naar de eigen land en nooit meer toelaten in ons land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s