Utrecht ervaart consequenties van links beleid – islamschool in de wijk

Screenshot_99

(Door: Wout Willemsen)

In Utrecht, wijk Leidsche Rijn, staat een deel van de openbare basisschool De Klimroos al enige tijd leeg. Wat doet een linkse gemeente dan? Islamitisch onderwijs uitnodigen! Oh en klagen helpt niet. Via de Telegraaf.

Vanaf de computer en in het stemhokje wil half Utrecht keihard deugen en gaan voor die inclusieve multiculturele samenleving want anders ben je een nazi, tot de gemeente daad bij het woord voegt. Men vreest nu voor ‘onrust in een geïntegreerde wijk’ wat linkse taal is voor ‘wat moet ik met die moslims in mijn buurt, het is net gezellig.’ Het zou namelijk tweedeling in de buurt opleveren.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Utrecht ervaart consequenties van links beleid – islamschool in de wijk

 1. flo zegt:

  Is de moslim nabij, dan is de buurt naar de KLOTEN!!!
  Weg met dat vuile tuig!

  Like

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Met alle niet PVV stemmers hebt ik geen enkel medelijden sterker ik vind dat ze krijgen wat ze verdienen. Maar de brutaliteit van zo’n mohammedaan: dan plaatsen jullie je kinderen hier in Nederland toch op een moslimschool dan is de tweedeling opgelost. Wel ja joh we geven onze dochters een kopvod (want ik heb serieus al diverse keren meisjes op het schoolplein in de zandbak zien spelen MET kopvod). Verbieden zulke mohammedaanse scholen, al maakt het geen bal uit verkeerd loopt het toch wel af of ze nu op een gewone Nederlandse school zitten of niet.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Ik bedacht me zoëven nog iets, Spoor’: Zou het nog een inspiratiebron kunnen zijn voor een “Luizenmoeder” op z’n islamitisch?

   Like

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Geen idee eerlijk gezegd. Ik heb al vaak gehoord over “De Luizenmoeder”, schijnt heel goed te zijn maar ik moet bekennen dat ik het nog nooit gezien heb. Ik kijk sporadisch naar tv. Het begon met niet meer naar journaal te kijken daarna volgde alle klets- en zogenaamde actualiteitenprogramma’s. Ik ergerde me groen en geel aan inhoud en presentatoren, niet goed dus. En dan kom je er achter dat je hem eigenlijk alleen nog maar aanzet voor af en toe een detective of film.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Oh, maar ik heb het óók niet van de TV: Ik keek het op de social media – met terugwerkende kracht.
    Het hangt aan elkaar vande meligheid en dat is nou juist zo ijzersterk!

    Like

 3. Peter zegt:

  Laat het maar eens lekker uit de klauwen lopen !!
  Dan kiezen de mensen bij de volgende verkiezingen weer eens voor een andere partij en ander beleid !

  Like

 4. Voorbeeld genoeg (zweden) waar je kan zien dat het nooit gaat werken, christenen / joden en moslims in een stad. en toch maar weer proberen

  Like

 5. Mary zegt:

  Hoe meer ellende ze ervaren hoe beter het is daar!!!!!

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Op weg naar een burgeroorlog de ingrediënten zijn er klaar voor. Met dank aan groen links en d666

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Ach wat zullen wel 2 verwarde mannen zijn geweest die dit opgehangen hebben. Je gelooft toch zeker niet dat al die vredelievende mohammedanen dit ook geen afschuwelijk spandoek vinden.
   Eigenlijk zouden er honderden nee duizenden van deze spandoeken opgehangen moeten worden dan wordt het wel heel moeilijk ontkennen dat het gruwelijk mis aan het aan is. Heel misschien dat er dan wat mensen wakker worden en er ingegrepen gaat worden. Verbieden die misdadige ideologie die ze godsdienst noemen.

   Geliked door 1 persoon

  • C.Onsequent zegt:

   lol, islamitisch analfabetengeklieder……het is: eure en anbeten. kutzeloten

   Like

 7. boorzalf zegt:

  Op 10 juli 2018 lazen we in de media over een undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’ en islamisering gebeurt met steun van Europese regeringen en is geen complot, maar een hard feit: ‘Islam heeft rotsvaste grond gekregen in Duitsland’ en de ‘samenwerking Turkije en de Moslim Broederschap is grootste bedreiging voor Europa’.
  http://christendomvsislam.weebly.com/actualiteit-nu—10-juli-20181.html

  Like

 8. C.Onsequent zegt:

  mooi toch zo’n sgool, kunnen ze het analfabet leren.

  Like

 9. Franse politie klaagt want zij zijn de rellen niet meer meester……laat het hier ook maar gebeuren hoe eerder hoe beter en dan wordt de rest van het slapende volk ook misschien wakker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s