Alice Weidel: de pure hypocrisie rondom Seehofer – Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor de dood van de jonge meisjes?

Screenshot_98

Pure hypocrisie rondom zelfmoord van uitgezette crimineel! En waar was destijds de verontwaardiging?

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals gisteren bekend werd, beroofde een van de 69 Afghaanse asielzoekers tijdens de jongste uitzettingsvlucht uit Duitsland naar Kaboel zichzelf van het leven. Nu eisen de SPD, de Groenen, Die Linke en de FDP allemaal Seehofer´s aftreden. Hij zou moreel niet geschikt zijn om nog langer de functie van minister van Binnenlandse Zaken te bekleden, nadat hij op zijn 69e verjaardag zijn vreugde over een half gevuld vliegtuig met illegale migranten de vrije loop liet.

journalistenwatch

De tragische dood van de meermaals veroordeelde Afghaan is ondanks veel onbetwistbare fouten desondanks niet de schuld van Seehofer. Alleen Merkel heeft met haar net zo onverantwoordelijke als eigenmachtige uitnodiging aan de hele wereld aan mensen beloftes gedaan, die zei uiteindelijk helemaal niet kan waarmaken. Daarom is het des te consequenter dat personen zonder verblijfsrecht worden uitgezet. Dat gebeurt tot nu toe in homeopathische doses, maar dit verandert niets aan het feit dat geldend recht eindelijk consequent uitgevoerd moet worden! We bevinden ons per slot van rekening nog in een rechtsstaat, of toch niet?

En waar was eigenlijk de algemene verontwaardiging toen Susanna, Mireille, Maria en Mia de apocalyptische amokloop van de bondskanselier met hun leven moesten betalen? Zij en vele anderen offert men blijkbaar bereidwillig als spanen onder Merkel´s nulticulti schaaf.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afghanistan, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Alice Weidel: de pure hypocrisie rondom Seehofer – Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor de dood van de jonge meisjes?

 1. Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor de dood van de jonge meisjes? Retorische vraag, Angela Merkel en haar crypto-communistische bende omvolkers natuurlijk. Dast mens is levens gevaarlijk, de vernietiger van Europa, met haar achterlijke, socialistische DDR ideologie.

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Duidelijkheid is een groot goed. En dat heeft ze
  Dr Alice Weidel.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Verdomd zijn wij, als het niet waar zou zijn…!

  Merkel moet zo snel mogelijk afgezet en berecht worden!

  Like

 4. Qvic zegt:

  Laat voortaan alle kosten van de moslim immigratie bekostigen door de SPD, de Groenen, Die Linke en de FDP. Dan kunnen zij iedere illegale met hun eigen geld in de watten leggen en zo ook dat deze politieke partijen persoonlijk verantwoordelijk zijn voor alle moslim immigranten in hun doen en laten. Zo dat andere Duitsers er geen last van onder vinden in hun leven in Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Goed idee, zouden we in Nederland ook moeten doen. Hoofdelijk aansprakelijk voor onderhoud en verzorging en uiteraard voor schadeloosstelling in voorkomende gevallen. Deugen doen ze dan maar fijn voor eigen rekening.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Linksen betalen nooooooit uit hun eigen zak.

   Like

 5. lamme Marietje zegt:

  Waarom is Merkel een zei en Seehofer geen hei? Over consequent zijn(of is het sein herr Bron? gesproken?

  Like

 6. Jean zegt:

  Als er iets opgeruimd moet worden is het toch wel die groene linkse troep, de zaaiers van alle ellende en binnenhalens van het barbaars geweld in onze westerse gemeenschap.

  Like

 7. De hele Duitse Soap is je reinste NACHTMERRIE en als je wakker wordt heb je nog de grootste kans dat er een zandvlo door je huis loopt……..om te pakken wat ie pakken kan…..en loop je hem in de weg…….dan zit er zomaar een mes tussen je ribben.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Heel typisch….
  https://fenixx.org/2018/07/13/midden-in-duitsland-palestijnen-en-politie-slaan-een-joodse-professor-in-elkaar/

  Midden in Duitsland: Palestijn en politie slaan een joodse professor in elkaar
  Bonn – Nadat een Palestijn, die bij de politie bekend is, een joodse professor had aangevallen, sloeg de politie ook het slachtoffer in het gezicht. De 50-jarige raakte gewond.

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Zoals gisteren bekend werd, beroofde een van de 69 Afghaanse asielzoekers tijdens de jongste uitzettingsvlucht uit Duitsland naar Kaboel zichzelf van het leven…..Ik had liever gelezen dat 68 Afghanen zelfmoord pleegden…Het is in ieder geval een mooi voorbeeld dat navolging verdiend

  Like

 10. C.Onsequent zegt:

  waarom zat dat vliegtuig niet barstens vol???????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s