FOTOSHOPPER: de Amerikaanse Democratische Partij . . .

Screenshot_11

OPEN GRENZEN BEGINNEN THUIS. Laat je deur open om je betrokkenheid met open grenzen te laten zien, en nodig iedereen uit binnen te komen.

Gesponsord door de Democratic National Committee (DNC), die zich verbonden voelt met illegale aliens en MS-13.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER: de Amerikaanse Democratische Partij . . .

  1. Jean zegt:

    Ik ben er van overtuigd dat het aantal openstaande deuren kan geteld worden op één hand en dan heeft dat hand ook nog in het zaagmachine gezeten….
    Democraten zijn dezelfde huichelaars als de rode en groene ratten in onze landen nl. ongedierte.

    Geliked door 2 people

    • Claudia M. zegt:

      Ik denk dat u helemaal, volledig en compleet gelijk heeft en onderschrijf graag uw reactie! Altijd en eeuwig anderen de les lezen en zelf de bloemetjes buiten zetten, ook nog van onze centen! Tijd om dat eens een poosje een halt toe te roepen!

      Like

  2. koddebeier zegt:

    De Democratic National Committee (DNC), uit welke inrichting zijn die nou weer ontsnapt ???

    Geliked door 1 persoon

  3. Hovawart zegt:

    Makkelijk praten om je deur open te laten, elke rechter en jury in The States zal het begrijpen als je de vreemdeling, die zich ongevraagd en onuitgenodigd toegang verschaft tot jouw woning of achtertuin, een volmanteltje tussen de voortanden schiet.
    (nog grinnikend denkende aan de keutel van Terlouw, ‘het touwtje uit de brievenbus’ hoe naïef zijn uitspraak was en hoe snel dat berichtje weer verdween).

    Like

  4. BertG. zegt:

    Een 24-jarige vrouw uit Zandvoort is zondagavond mishandeld op het Houtplein in Haarlem. De politie is nog op zoek naar de dader.
    De mishandeling vond rond 19.30 uur plaats. Het slachtoffer stond bij een bushalte op het Houtplein en praatte even daarvoor met een kennis. De dader, een jongen met een fiets, stond even verderop.

    Op een gegeven moment kwam de dader op de vrouw af. Hij was boos en schold haar uit omdat ze volgens hem lang naar hem zat te kijken. Toen de vrouw weg wilde lopen, greep hij haar bij haar haar en stompte hij haar meerdere keren in het gezicht. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op. Na de mishandeling fietste de jongen weg in de richting van de Grote Houtstraat.
    https://www.haarlemsdagblad.nl/haarlem-eo/tiener-mishandelt-zandvoortse-24-op-houtplein-haarlem

    Like

  5. Hovawart zegt:

    BertG.
    Het aantal ‘Verwarde’ jongemannen is hoger dan ‘Goede’ bekenden van de politie, het is een bekend fenomeen dat zelfs de meest-gematigde mohammedaan een plotsklapse psychose kan oplopen door een verkeerde blik of uitspraak.

    Like

    • Cathja zegt:

      @Hovawart

      Maar ik vertik het om naar de grond te kijken. Ik kijk rond in een vrij land en ik maak zelf wel uit wie ik aankijk. Ik ben niet van plan me onderdanig te gedragen zodra er een moslim mijn pad kruist. Vrouwen en mannen zijn hier gelijk en bevalt je dat niet, dan rot je maar op.
      Dat mag hij in alle gevallen doen.
      Tuig!

      Like

  6. koosv8 zegt:

    Waren dit de enigste mensen in Haarlem bij een bushalte, en niemand doet iets.
    Dat is heel heel eng in dit treurige land.

    Like

  7. fleckie zegt:

    Dan is er maar een remedie: adressen opgeven van o.a. ‘Welcome refugees’ ‘- schreeuwers, maar ook voorstanders van ‘binnen laten stromen,’ van voor ‘ ONS VREEMDE, VIJANDIGE VOLKEREN’ vermelden dat refugees graag bij hun ‘opgenomen’ ,worden, ( mogen verblijven zo lang als ze willen,) dus DIE uitnodiging ‘ ‘in liefde gegeven!!’ dan te aanvaarden’.

    Like

Plaats een reactie