De islamisering van Engeland samengevat

Screenshot_51

(Vertaling: E.J. Bron)

Om in Engeland niet van een islamisering te spreken, zou een drieste ignorantie tegenover bewezen feiten zijn. De islam heeft niet alleen al lang het dagelijks leven overgenomen, maar ook de politiek. Zo is bijvoorbeeld de Britse minister van Binnenlandse Zaken, Sajid David, een moslim, net zoals de burgemeesters van de volgende steden: Londen, Birmingham, Leeds, Blackburn, Sheffield, Oxford, Luton, Oldham, Rochdale.

Mitteleuropa

Bovendien zijn er ruim 3000 moskeeën, 130 onofficiële sharia-rechtbanken en 50 onofficiële sharia-raden.

Maar ook in de arbeidswereld ziet het er niet beter uit: 78% van de islamitische vrouwen en 63% van de islamitische mannen werken niet en krijgen in plaats daarvan een sociale uitkering en huursubsidie. Vaak hebben islamitische mannen meerdere vrouwen met deels tussen de 6 en 8 kinderen. Alleen biologisch gezien zal de islam Engeland dus al weldra hebben overgenomen.

Nog bestaat de kans om de islamisering van Europa tegen te houden en om te draaien. In Engeland is het 4 miljoen moslims gelukt om een land met 66 miljoen inwoners te islamiseren. Met wilskracht en bereidwilligheid kan dit spoedig onomkeerbare proces van ondermijning gestopt worden.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, Demografie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op De islamisering van Engeland samengevat

 1. Ik denk nog steeds dat het allemaal een groot smerig voor opgezet plan is. In Brussel heerst de grootheidswaanzin om Turkye erbij te krijgen voor een nog groter en machtiger EU. Erdo wil pas toetreden als 50% van de bevolking moslim is, Erdo krijgt zijn zin. Alles gaat gewoon zoals gepland staat en het liefst willen ze dat de oorspronkelijke bevolking oprot !

  Geliked door 1 persoon

 2. bigljohn zegt:

  ….Nog bestaat de kans om de islamisering van Europa tegen te houden….Ik zou zeggen, droom lekker verder. Maar o wee als je ontwaakt, auteur van dit verhaal ! Het ontbreekt ten ene male aan de politieke wil, alsmede aan de bereidheid van het grootste deel van de Europese bevolkingen om hier een eind aan te maken. Immers, deze negatieve ontwikkelingen bestaan al meer dan 50 jaar, en in al die tijd KON en WILDE niemand dit stoppen. Dit moet toch te denken geven. En nu Europa feitelijk op omvallen staat moet iedereen opeens op zijn achterste benen gaan staan om alles ten goede te doen keren. Een kleine brand kan snel geblust worden als men dat wil. Maar een afgebrand huis kan door de brandweer niet meer gered worden !

  Geliked door 1 persoon

 3. Jules Vismale zegt:

  Als het aan die moslims en de linkse elite in Engeland zou liggen dan werd het hele eiland al een multiculturele puinhoop! Veel Britten waren voor WO II, gelijk aan talloze moslims ook overwegend antisemitisch ingesteld en toen de berichten over de massamoorden binnenkwamen werd daar net zo laconiek op gereageerd als in de tijd toen in WO I, rond 1915, tijdens de Tweede Slag om Ieper, talloze Britten werden gewaarschuwd dat de Duitsers een gasaanval moet chloorgas gingen uitvoeren en zelfs een Duitse deserteur, August Jäger, waarschuwde hier al voor maar, gelijk naar de huidige politici, deden de geallieerde bevelhebbers dit af als struisvogelpolitiek wat de gruwelijke dood van duizenden Britse soldaten tot het gevolg had!
  Men geloofde zelfs de verhalen niet over het feit dat de Duitsers fabrieken gingen inrichten om uit menselijk vet zeep te fabriceren wat in WO II inderdaad werkelijkheid werd met de lijken van talloze vermoorde joden en toen werd daar zelfs in Berlijn een cynische grap over gemaakt die ongeveer zo ging:
  “Wie zijn de drie grootste chemici in de wereldgeschiedenis? Antwoord: Jezus Christus, omdat hij water in wijn veranderde; Hermann Göring, omdat hij boter in kanonnen veranderde en Heinrich Himmler, omdat hij joden in zeep veranderde!”

  Like

 4. c.oudsh zegt:

  Dit is toch allemaal financiel niet meer te trekken dus de armoede verspreid zich over de wereld gelijk met de islam ben blij dat ik noch maar 15 jaar moet

  Geliked door 1 persoon

 5. ieznogoedh zegt:

  oals de burgemeesters van de volgende steden: Londen, Birmingham, Leeds, Blackburn, Sheffield, Oxford, Luton, Oldham, Rochdale.

  Dat kan niet anders betekenen dat het merendeel van de bevolking van die steden bestaat uit mislims en linksdenkers.

  Like

 6. Als ze daar zèlf hun burgemeester mogen kiezen,zoals hier. in Brasil,klopt dat wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s