100 jaar Nelson Mandela: communist, terrorist, racist

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Eergisteren was het 100 jaar geleden dat Nelson Mandela werd geboren. De meeste mensen weten echter helemaal niet dat Mandela een bekennend communist was en als terrorist in de gevangenis zat.

Mandela was aanvoerder van de gewapende arm van het ANC, de “Speer van de Natie” (Umkhonto we Swizwe). Umkhonto was onder Mandela vanaf 1961 verantwoordelijk voor een serie bomaanslagen, waarbij tussen 1981-1989 minstens 39 mensen om het leven kwamen en vele anderen gewond raakten. Nelson Mandela zou vanuit de gevangenis in ieder geval de eerste dodelijke aanslagen in de jaren-80, de Church Street Bombing, bevolen hebben, waarbij 19 mensen gestorven zijn en 217 gewond raakten.

Een campagne om landmijnen over straten te verdelen, moest Umkhonto we Swizwe afbreken, omdat daarbij teveel zwarten om het leven kwamen. Het was echter altijd het doel van het ANC om zoveel mogelijk blanken te doden.

Zwarten hadden het bij het ANC echter ook niet gemakkelijk als ze de partijlijn niet volgden. Foltering was een gangbaar middel bij Umkhonto, en Mandela´s vrouw Winnie Mandela stond erom bekend om verraders ter afschrikking met benzine en brandende autobanden dood te pijnigen. Op 31-12-1985 bood de Zuid-Afrikaanse president Pieter W. Botha Nelson Mandela vrijlating aan als hij geweld en de gewapende strijd zou afzweren. Mandela wees dit af.

Op 9 mei 1993 werd Mandela de eerste zwarte president van Zuid-Afrika. De wereld hoopt op vrede in de “Regenboognatie”. In plaats daarvan worden nu blanke boeren in Zuid-Afrika op beestachtige wijze dood gemarteld, blanken worden actief bij het zoeken naar een baan gediscrimineerd, de watervoorziening is als gevolg van het gebrek aan goed opgeleide ingenieurs tot stilstand gekomen. Velen willen emigreren, er dreigt een burgeroorlog. Eergisteren was geen dag om te vieren.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Barbarisme, Communisme, Genocide, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Mensenrechten, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

28 reacties op 100 jaar Nelson Mandela: communist, terrorist, racist

 1. T.Troubadour zegt:

  Wel. Voor Obama

  Like

 2. Republikein zegt:

  Waarom moet ik dat weten, van die rare dingen over die grote gore communist.
  Er worden hoosbuien verwacht in mijn land, slecht voor de suikerbietenoogst en in Puerto Rico is het orkaanseizoen geopend.
  Gelukkig heb ik bier en tabak in voorraad en dank u weer voor de aandacht.
  Car 45 where are you.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Beknopt maar zeer krachtig betreffende de waarheid.

  Belangrijk te weten!

  Mandela was al vrij gekomen in 1985 maar moest de gewapende strijd afzweren.

  Dat deed hij niet.

  Mandela wist dat hij in de gevangenis tot een symbool kon uitgroeien.

  Buiten de gevangenis zou hem dat nooit gelukt zijn want dan zou hij gewoon een veroordeelde terrorist gebleven zijn.

  Geliked door 4 people

 4. Harry zegt:

  Knap hoe deze smeerlap de wereldopinie zo naar zijn hand heeft kunnen zetten .
  En dat zonder dat het linkse koor ooit wakker geschrokken is .
  Ze hebben zich door een vriendelijk gezicht in de luren laten leggen , de onnozelaars !

  Geliked door 3 people

 5. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De meeste mensen weten echter helemaal niet dat Mandela een bekennend communist was en als terrorist in de gevangenis zat.”

  Moet natuurlijk wel opgemerkt worden dat het regiem in Zuid-Afrika in die tijd ook onmenselijk was en stevige maatregelen nodig maakte. Mandela mag dan geen lieverdje geweest zijn, het blanke bewind van eerst Verwoerd, later Botha, tenslotte De Klerk was van een schandalige wreedheid.
  En zoals Mr. Roothaert schreef in zijn boek Chinese Handwassing: A Crapule, Crapule Et Demi.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Nemesis zegt:

   De wreedheden van het zwarte regime ANC met z’n aanhangers en broeders in het kwaad tegenover de blanken, overstijgen zelfs die van Verwoerd, Botha en de Klerk te samen.

   Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Zuid-Afrka was desondanks 1 van de meest bloeiende florerende landen ter wereld met Oud Nederlandsch sprekende Joden , Chinezen, Hindoe’s, Blanken, kleurlingen, Maleiers, die een prachtig leven leidden dankzij de zittende regering . Diamanten, Smaragden,Goud,Zilver en tonnen export aan gewassen, Grote Bank gebouwen, en een natuur [ Het KRÜGER PARK] waar alle Zuid Afrikaanders trots op waren, in een vrij veilig land dankzij het pasjes systeem dat er voor zorgde dat de Hottentotten,Zoeloe’s etc keurig elke avond terug moesten, weg bij de voornoemde volken uit de steden weg en des avond hun thuislanden in na hun gedane arbeid [ die wilden konden en kunnen zich nou eenmaal NIE aanpas NIE bij die andere rassen en volken] ,uit veiligheidsoverwegingen doordat iedereen weet dat laatstgenoemden wilde barbaren zijn zoals we elke dag vernemen over die plaasmoorden.

   Like

 7. oud-marinier zegt:

  Had hem maar laten verrekken in Robben-eiland ….stuk stront …

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  En hier blijven ze hem maar verheerlijken, links, liberaal, de regering en de koning !

  Like

 9. delamontagne zegt:

  50 Blanke, boerengezinnen die voor het geweld in S.A. vluchten, gaan zich spoedig in Rusland vestigen.
  / / /
  De familie Schlebusch, die [ nu nog ] in Bloemfontein, Zuid-Afrika woont, zal een van de eersten zijn die zich in het zuidwesten van Rusland gaan vestigen.
  Net als de meeste andere Boeren – afstammelingen van Nederlandse kolonisten – komen ze hier om politiek asiel te zoeken. Ze zeggen dat ze het slachtoffer zijn van gewelddadige aanvallen en doodsbedreigingen in hun thuisland, waar president Cyril Ramaphosa op 20 februari de “onteigening van land zonder compensatie” verordoneerde
  [ https://francais.rt.com/international/48258-president-sud-africain-veut-confisquer-terres-fermiers-blancs-donner-noirs ]


  Le président sud-africain Cyril Ramaphosa

  Het land van “blanke”-boeren en dit te verdelen onder de Zwarte Zuid-Afrikanen.

  De familie Schlebusch met plaatsvervangend mensenrechtencommissaris Vladimir Poluboyarenko

  Begin juli bezocht de vader van de familie Adi Schlebusch het landbouwgebied van Stavropol in Rusland om zich op de hoogte te stellen.

  Bij een interview met RT gaf hij de redenen op die ertoe hebben geleid om te besluiten te
  immigreren.
  “De realiteit is dat we voor ons leven vrezen.
  En de realiteit is ook dat er één blanke boer per dag wordt aangevallen in Zuid-Afrika, “zei Adi Schlebusch, wiens grootvader op zijn boerderij werd vermoord.

  “De regering is er zeker verantwoordelijk voor dat er een klimaat wordt geschapen van vijandschap tegenover blanke boeren,” zei hij.
  “Ik weet dat de groei van de landbouwproductie enorm is in Rusland.
  Dus ik denk dat dit het juiste moment is om in de landbouw in dit land te investeren, ik denk dat er veel potentieel is, “zei hij.

  BRON:
  https://francais.rt.com/international/52636-50-familles-fermiers-qui-fuient-violences-afrique-sud-bientot-accueillies-russie

  Like

 10. Peter zegt:

  Toch wil ik iets positiefs toevoegen :
  Van Saulus tot Paulus.
  Zwarte racist EN terrorist voorkomt bijltjesdag na vrijlating uit gevangenis !!
  Dat dan weer wel.

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Het lijkt mij, in het licht van het feit dat Rusland bereid is om een toevluchtsoord te bieden voor de Zuid Afrikaanse Boeren, geen toeval dat de linkse leugenmachine nu haar morele verontwaardiging over de toenaderingspogingen van Trump met Putin uitkrijst.
  Net als de Joodse staat Israel zijn deze mensen de wereldwijde satanische globalisten nog steeds een doorn in het oog. En dat al sinds de Boerenoorlog.

  In Polen verbindt men de invasie van de rode communistische horden tijdens 1919-1921, toen de Polen hun pasverworven soevereiniteit en onafhankelijkheid met grote en bloedige offers moesten verdedigen, met de huidige pogingen van de EU om hen op de knieeen te dwingen.
  Destijds hebben de Polen het weten te verhinderen dat Lenin en Trotski hun rode bloedvlag over het geruineerde en chaotische Duitsland konden laten wapperen. En zij hebben daar 18 jaar later een afschuwelijke prijs voor moeten betalen. Ook daarin valt de hand van satanisch links en de globalisten te onderkennen en hun absolute en nietsontziende meedogenloosheid.

  Putin is op zijn minst net zo meedogenloos; hij moet wel.
  Maar hij heeft de antiglobalistische Russische politieke traditie, die Nicolaas II zijn leven kostte en hem en zijn gezin tot martelaren van de Russisch Orthodoxe Kerk hebben gemaakt, weer opgepakt en voortgezet. Dit tot woede en ontzetting van de globalisten, die meenden Rusland na de val van het Sowjet bewind als wingewest en kolonie te kunnen behandelen. Dat zijn de Russen niet vergeten en dat is ook de reden waarom Putin nog steeds op brede binnenlandse steun kan rekenen. Het huidige Rusland is weliswaar geen economische, maar wel een militaire, grootmacht. En daarom kan men het land niet laten buigen onder de wil van de globalisten.

  Mandela was niet veel meer dan een uithangbord en een marionet van deze satanisch globalisten, die erop uit waren om de blanke Zuid Afrikanen eindelijk eens af te straffen als wraak voor de Boerenoorlog. Kortom, wie de lijnen wil zien die kan ook hierin de hand van de macht van het kwaad en de haat van de globalisten tegen Gods volk en Gods kinderen, zowel van het Oude Verbond (Israel en de Joden) als van het Nieuwe Verbond (de Kerk van Christus) onderkennen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jules Vismale zegt:

  Helaas zijn alle mensen op deze planeet geen van allen zonder fouten, tekortkomingen of zonden daar iedereen van nature iets slecht en verderfelijks in zich bezit dus Nelson Mandela is daarop GEEN uitzondering

  Like

 13. Jan zegt:

  What a lost prison manuscript reveals about the real Nelson MandelaNew light is shed on the president’s politics, smoothed over in ‘Long Walk to Freedom’
  https://www.spectator.co.uk/2014/01/the-mandela-files/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s