Nikki Haley: “Arabische leiders zijn bang om de Palestijnen de waarheid te zeggen”

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse ambassadrice bij de Verenigde Naties, Nikki Haley, zei gisteren in de VN-veiligheidsraad dat de Palestijnse leiding te lang in een valse realiteit mocht leven, omdat de Arabische leiders bang waren om hen de waarheid te zeggen.

Israel Heute

Gisteren kwam de VN-veiligheidsraad bijeen om over de humanitaire situatie in Gaza en het toenemend geweld aan de grens met Israël te discussiëren, dat bijna tot een oorlog escaleerde. In haar toespraak beschuldigde Nikki Haley de internationale gemeenschap, vooral de Arabische lidstaten, ervan dat het haar niet gelukt is de levensomstandigheden van de Palestijnen door maatregelen te verbeteren en in plaats daarvan gif tegen Israël spuugt en de Palestijnen onoprechte ondersteuning te hebben beloofd.

“Het ene land na het andere verklaart zijn solidariteit met de Palestijnen, praten is goedkoop. Geen enkele andere groep landen is zo royaal met zijn woorden dan de Arabische buurlanden van de Palestijnen”, zei Haley. “Maar al deze woorden hier in New York voeden, kleden of ontwikkelen geen enkel Palestijns kind. Het enige wat ze doen, is de internationale gemeenschap ergeren”, klaagde ze.

Het zou tijd worden dat vooral de landen in de regio de Palestijnen daadwerkelijk helpen in plaats van duizenden kilometers verderop toespraken te houden, zei ze.

De Israëlische ambassadeur bij de Verenigde Naties, Danny Danon, sprak eveneens en zei: “Het is genoeg. Teveel leden van de internationale gemeenschap blijven onze acties bekritiseren, terwijl Hamas onze zuidelijke grenzen terroriseert. In het zuiden van Israël werden meer dan 3000 hectare land door de brandaanvallen van Hamas verwoest, dat is de helft van de oppervlakte van Manhattan. Stelt u zich eens voor dat half Manhattan in brand gestoken zou worden of acht Central Parks door de vlammen van de terroristen verwoest worden.”

“Hamas is voor deze terreurdaden verantwoordelijk. Desondanks zijn velen in dit gebouw vergeten wat Hamas in werkelijkheid is. Hamas is een terreurorganisatie en moet verantwoordelijk gemaakt worden voor het in gijzeling nemen van de bevolking van Gaza.”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, dictatuur, gezond realisme, Hamas, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Naties, Verenigde Staten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nikki Haley: “Arabische leiders zijn bang om de Palestijnen de waarheid te zeggen”

 1. ruud beijer zegt:

  Kill Hamas. Nuke them.

  Like

 2. Pingback: RIP: Håvard Pedersen werd maar 18 jaar oud | E.J. Bron

 3. Petra DeBoer zegt:

  Nikki Halley praat met gespleten tong want als het haar uitkomt liegt ze er op los. Dat mens is niet te vertrouwen ook al neemt ze het nu op voor Israël.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Geef eens voorbeelden, Petra.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @J. C. Th. Köhler, vrijwel alles wat ze over de zogenaamde gifgas aanvallen door Assad in Syrië heeft gezegd en over de Russen en Poetin. Ze is een deep state aanhanger en liegt er op los.

    De OPCW heeft na onderzoek al laten weten dat er geen gifgasaanval in Douma is geweest met zenuwgas maar dat kreng van een Nikki was er eerder van overtuigd tijdens een zitting in de VN. Als gevolg van deze aannamen hebben de U.S.A., Frankrijk en Engeland bommen gelanceerd op Syrië.
    Er zijn sporen van chloor in Douma gevonden door de OPCM. Tja dat kon ik ze van tevoren vertellen want er waren chloortabletten gevonden op de locatie waar de “witte helmen” hun propagandafilmpje maakten maar die chloortabletten waren al erg oud en kwamen uit Duitsland. Zulke chloortabletten worden gebruikt in zwembaden, om in het water te doen om vloeren te dweilen e.d. Zulke chloortabletten vallen niet onder chemische wapens.

    Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Petra,

    je komt met een heleboel beweringen en aannamen, maar daar is niets van bewezen.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @J. C. Th. Köhler, het voorbeeld wat ik gaf over Douma in Syrië is geen bewering of aanname maar een feit.

    https://nos.nl/artikel/2240233-opcw-chloorsporen-gevonden-na-aanval-in-douma-in-april.html

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Zo Petra, vindt jij dat. Luister eens goed naar deze power vrouw.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @guusvelraeds, ja dat vind ik want als je verder kijkt dan je neus lang is kom je achter zaken die absoluut niet fijn zijn maar wel de waarheid en dat was voor mij eigenlijk schokkend zoals de Joodse bankiers Paul en Max Warburg die samen met o.a. Prescott Bush (de vader van Bush senior en Bush junior) de oorlog van Hitler financierden.

    Nikki staat achter de “regime change” politiek van de deep state en dat staat Israël ook. Helaas, maar wel de waarheid en mijn blik is anders geworden. Uiteraard sta ik achter Gods beloofde land en zijn volk maar wat is het beloofde land en wie zijn de mensen die tot zijn volk behoren??? Van de islam moet ik niks hebben en dus al helemaal niet van Hamas en de Palestijnse autoriteit en wat Nikki daar over zegt, daar ben ik het mee eens maar ze praat echt met een gespleten tong.

    Like

 4. Jonnis zegt:

  Zo wat moedig van haar. Internationaal wordt er met beschuldigende vinger naar Israël gewezen. Men zoekt niet naar de bron van armoede bij de Palestijnen, nl Hamas. NEE, ze geven tonnen aan geld uit, aan Hamas. Ik hoop van harte dat meer landen op onderzoek uit gaan.

  Like

 5. ed zegt:

  Dame de boer is enig sinds de weg kwijt wat het te maken heeft met de niet bestaande palestijnen is een raadsel .geloof massa moordenaar 1,alle bruiden zijn uitverkocht .

  Like

 6. fleckie zegt:

  NW. ISR. Weekblad 31.8.2018′.. ‘.’PALESTIJNEN’. ‘FIFA bestraft voetbalbaas ‘.
  De tuchtcommissie van wereldvoetbalbond. FIFA. heeft Jibril Rajoub , het hoofd v.d. Palestijnse Voetbalbond ( PFA) een jaar uitgesloten van het bijwonen van voetbalwedstrijden wegens haatzaaien en het oproepen tot geweld. Rajoub, tevens baas van het Palestijns Olympisch Comite, had in juni voetbalfans ertoe opgeroepen shirts en foto’s van sterspeler Lionel Messi te verbranden, nadat bekend was geworden dat ARGENTINIE een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Israelische nationale ploeg wilde spelen in voorbereiding op het wereldkampioenschap in Rusland. ARGENTINIE blies de wedstrijd af omdat de spelers zich niet veilig zouden voelen. Rajoub ,die ook een boete van een kleine 20.000 euro moet betalen noemde de straf ‘absurd’ en kondigde aan in beroep te gaan. *~*~*~###

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s