Een bezoek aan Brussel

Screenshot_81

(Door: “Junger Eidgenosse” – Vertaling: E.J. Bron)

Onlangs was ik in Brussel, het centrum van de Europese Unie en de hoofdstad van het koninkrijk België. Natuurlijk waren mij de toestanden in veel wijken van Brussel niet onbekend. Het district Molenbeek kwam na de aanslagen in Parijs in het nieuws en geldt als een broeinest van het “islamisme”. Als het schrikbeeld van een geïslamiseerde wijk in een grote Europese stad. Daarom besloot ik om deze wijk tijdens mijn vakantietrip te mijden. Maar zelfs wanneer je de probleemwijken omzeilt, krijg je de gevolgen van de massa-immigratie uit de Oriënt meedogenloos voor ogen gevoerd.

Jonge Duitser

Islamitisch stadsbeeld

Zelfs in de stadsdelen van Brussel die nog niet in het nieuws zijn gekomen van de Duitstalige media, rijgen de Arabische winkels, religieuze boekhandels en restaurants zich aaneen. Islamitische gewaden zoals de niqaab, religieuze hoofddoeken, maar ook abaya´s, die traditioneel in de Arabische regio worden gedragen, waren alomtegenwoordig. Ongesluierde vrouwen, die niet tot de islamitische samenleving behoren, worden door deze mannen ogenschijnlijk als een stuk vee behandeld. Er heeft duidelijk geen assimilatie van de immigranten plaatsgevonden. In plaats daarvan heeft zich hier een zich uitbreidende parallelsamenleving gevestigd, die weldra het hele stadsbeeld dreigt te representeren. De oude Waalse cultuur, evenals de prachtige stadshuizen uit vroeger tijden, lijken onder de toenemende uitbreiding te verbleken. De oude kerken, ooit godshuizen, die met generaties hard werken gebouwd werden, vervallen tot geestloze toeristische attracties, waarin souvenirs worden aangeboden.

Wie de cultuur en geschiedenis van België wil bekijken, is een bezoek aan Brussel niet aan te bevelen. Wie echter de langdurige gevolgen van een aanhoudende, ongecontroleerde immigratie uit de islamitische cultuurkring op onze samenleving wil zien, kan dit in de Belgische hoofdstad. Als dit de toekomst van Europa moet zijn, zoals op talrijke graffiti´s wordt geproclameerd, ziet het er donker uit voor dit continent. Het Brusselse stadsbeeld zou ons er aan moeten herinneren hoe noodzakelijk het is politiek verzet tegen deze ontwikkeling te bieden en patriottische partijen te ondersteunen.

De elites van de Europese Unie schijnen deze problemen niet te raken. Het parlementscomplex van de EU komt over als een ivoren toren. Beveiligd door soldaten en politieagenten en ver weg van de dagelijkse problemen van de stad, zondert de politieke leiding zich af. Terwijl zich in de stad de islamitische parallelcultuur onophoudelijk uitbreidt, wordt in de parlementsgebouwen nog steeds de nationale soevereiniteit als gevaarlijkste kwaad van het heden gepropageerd.

Screenshot_84.png

…nationale soevereiniteit is de belangrijkste oorzaak van de meest schreeuwende kwaden van onze tijd en van de constante mars van de humaniteit terug naar tragische catastrofe en barbarisme… De enige definitieve remedie voor dit hoogste en catastrofale kwaad van onze tijd is een federale unie van de volkeren…

Tentoonstellingsstuk in het Europees Parlement

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Junge Eidgenosse”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Een bezoek aan Brussel

 1. Freda110 zegt:

  Hetzelfde verhaal kan men nu al schrijven over diverse grote Nederlandse steden.
  Wat ik niet kan begrijpen is wat men nu eigenlijk op de lange duur voor ogen heeft.
  Vermenging met een stel ongeletterde barbaren levert misschien iets minder ongeletterden op, maar barbaren zijn en blijven het.
  De opvreters zijn allemaal te beroerd om te werken (behalve na 12 uur s’nachts) dus wie zal op de lange duur de kosten op gaan brengen om iedereen aan het uitkeringsinfuus te houden?
  De versmering en verruwing van de samenleving is dagelijks in de kranten te lezen en de onophoudelijke eisen van de islam aanbidders steeds groter en dreigender.
  Als zij het hier voor het zeggen krijgt is dit eens zo welvarende land in een mum van tijd net zo verkommerd als de landen waar zijn vandaan komen en worden we honderd jaar terug in de tijd geworpen.
  En dan heren politici??? denken jullie werkelijk dat dit ongestoord zo door kan gaan?
  Wie gaat er dan belasting betalen om jullie riante lonen op te brengen, wie gaat dan het vuilnis ophalen, de wegen onderhouden enz. enz.?
  Vijf dagenlang 8 uur per dag werken voor een baas gaan ze niet doen, dat moet toch duidelijk zijn,
  tenslotte zijn ze daarvoor ook niet hier naar toe gekomen.
  Dus is mijn vraag wat wil men nu eigenlijk ????

  Geliked door 3 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Freda110

   “Dus is mijn vraag wat wil men nu eigenlijk ????”

   Meer Europese consumenten, meer omzet, meer winst.

   Alles draait om multinationals en geld.

   Like

   • Alfons ten Hage zegt:

    Beste Freda110,

    Meer Europese consumenten, meer omzet, meer winst.
    Waarvan moeten die wilden dat dan van betalen, van hun uitkeringen?…want zoals je eerder zei: werken voor een baas gaan ze niet doen…dus er is geen winst te behalen.
    Dus is mijn vraag, wat wil men nu eigenlijk en wat voor plannen zitten erachter, wat is de bedoeling hierachter, houden overheden een geheim achter ????

    Like

  • Lucie zegt:

   @Freda110
   Er is maar één ding wat ze voor ogen hebben,nog maar een half miljard mensen op deze aarde,waar zij zelf bijhoren en de rest slaaf is.
   Dus eerst wordt er een giga chaos gecreëerd(dankzij de invasie) waarbij heel veel doden zullen vallen.
   Ruimt dan lekker op,zo denken ze,dan de totale macht grijpen en de overgebleven mensen tot slaaf maken.
   Dus dankzij al die mensen die steeds weer links of christelijk stemden,VVD en D66 horen daar ook bij,gaat dit zeker gebeuren als we apathisch blijven navelstaren.
   Mijn tijd zal het wel uitzingen,ben al gepensioneerd,m’n kinderen en kleinkinderen geloven mij toch niet,tot het te laat is.

   Geliked door 2 people

   • alwine kerkhof zegt:

    Ik weet wat je bedoeld, de NWO, staat ook beschreven op de Georgia Stones. Wat ik mij steeds af vraag is. hoe willen ze bewerkstelligen dat die half miljard alles aan de gang houden, met werk enz enz enz? als het blanke ras weg moet, zijn er nog weinig die werken.

    Geliked door 2 people

   • Sabeltant zegt:

    @Lucie
    Ik heb mensen in mijn familie die mij lachend aankijken op een verjaardag als ik dat toekomstbeeld schets. Ze vinden het zó dom dat ik dat vind. Alle donkere beelden worden teniet gedaan door “het is dankzij de EU al zo lang vrede” en “er hebben nog nooit zoveel mensen in veiligheid geleefd” Als ik dan wijs op de aanvallen van islamieten op de oorspronkelijke bevolking wuiven ze het honend weg met “waar lees je dat dan” want in de kranten die zij lezen, de MSM staan die verhalen nooit.
    Ik denk dat je gelijk hebt, de elite weet écht wel waar het op uitdraait, tot die tijd strijken ze gewoon de plooien glad en liegen over alles.

    Geliked door 2 people

  • Heel eenvoudig, bezetting van grote steden, daarna het land algemeen bezetten door op grote schaal infiltratie, daarna het land overnemen. Islam heeft geduld, wacht af tot de tijd rijp is en dan slaan ze toe.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Goed geschreven door die Germanist, maar een ding heeft hij toch nooit begrepen.
   Brussel heeft helemaal NIETS met de oude Waalse cultuur te maken.
   En “hij” ligt daar helemaal niet te verbleken!
   Brussel is van oudsher een 100% Vlaamse stad die in vroeger tijden de hoofdstad was van de Zuidelijke Nederlanden.
   Wallonië komt in het hele verhaal van de culturele voorgeschiedenis, vóór het ontstaan van “België, niet voor.

   De Walen zijn een totaal ander ras dan de Vlamingen.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Freda110.De rijke machtige satanische elite willen een new world order.1 wereldregering,1wereldreligie 1wereldmunt.90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden (Vandaar de islamitische invasie) De overige 10 % die overleeft wordt gechipt en slaaf van de elite.Google agenda 21 en new world order.

   Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Brussel was toen nog een bruisende stad.
  Toen nog wel! https://youtu.be/ceMiDZwa_Dw

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Wat mij verbaast is dat wanneer de wereld de vorm heeft gekregen die de elite blijkbaar wil, het voor die elite zelf ook onleefbaar wordt, of zijn ze stom om dat in te zien? Ze moeten zich dan in gepantserde voertuigen van de ene gated community naar de andere verplaatsen. Is dat het leven wat ze wensen?

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Dat doen ze toch al, zich in gepantserde voertuigen laten rond rijden.
   Ze hebben toch ook allemaal een flink hek om hun huis met bewaking.
   Ze willen het alleen niet toegeven dat het allang onleefbaar is geworden.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Mag ik even?
    De “elite” heeft helemaal NIETS tegen beveiliging en daarbij behorende gepantserde voertuigen.
    Voor hun ego is beveiliging ’n noodzakelijk statussymbool en de bevestiging van gewichtigheid, belangrijkheid en hun eigen noodzakelijke veiligheid.
    Ze willen helemaal geen “privéleven”.
    Dat woord wordt altijd zo vals gebruikt om bij het volk gratis sympathie te kweken.
    Wat zouden “heersers” met een “privéleven moeten doen?
    “Nou ja, om 5 uur gaat hij/zij toch naar huis om thuis gezellig te eten en dan leuk spelen met de kinderen, nou ja je weet wel.”
    Mag ik even hartelijk lachen…
    Wat zijn we toch naïef…
    De gedachte dat zij in een “onleefbare situatie” zouden leven is ’n gedachte die wij zelf hebben bedacht om onszelf en ons eigen dagelijkse leven zin te geven.
    “ZIJ” leven in een totaal andere wereld.
    De gedachte dat er een andere wereld zou kunnen bestaan zou ons wel eens onzeker kunnen maken en ze moeten zien zoals ze werkelijk zijn, met de daaraan gekoppelde wetenschap dat juist zij jouw leven bepalen…
    Daar is niet mee te leven…
    Niet alléén links kijkt dus weg….
    Wij doen het allemaal.

    Vandaar.

    Like

 5. Peter zegt:

  Waaaat? De ‘Waalse’ Cultuur?
  Brussel is een Vlaamse stad, de Brusselaars waren tot voor de jaren 60 nog grotendeels Nederlandstalig, en al wat je aan mooie oude architectuur ziet in Brussel is Vlaams van oorsprong (de franse tekst die je in het groot op een van de gebouwen ziet aan de grote markt is zelfs niet origineel, maar is er later opgezet valselijk te doen alsof de stad ook in de tijd dat die gebouwen zijn opgetrokken al franstalig was). Het franse ‘herrenvolk’ van Brussel heeft de stad verfranst door discriminatie en sociale druk. Ik schrijf met opzet ‘franse’ en niet ‘franstalige’ herrenvolk, omdat het gaat om een klasse die tot op de dag van vandaag in wezen frans van inborst is, nog net zoals diegenen die de belgische staat hebben gesticht in 1830. Zij zijn tot op vandaag meer Frans gebleven dan de Franse hogere klasse van Parijs. Net zoals in Frankrijk heeft men hier de andere talen de nek willen omdraaien, hetgeen ze hier dankzij de Vlaamse Beweging maar gedeeltelijk is gelukt (in Frankrijk hebben ze de andere talen grotendeels vernietigd). Gelijkschakeling van al wie onder hun macht stond is iets typisch frans (vandaar het woordje ‘gelijkheid’ uit de franse revolutie, hetgeen het typische socialistische gelijkheidsdenken is). Nu probeert men dat gelijkschakelen te doen op internationale schaal (globalisme) door cultuurvermenging.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Peter.
   Ik dacht even dat ik gek geworden was…..
   Ach ja, het is ’n Duitser.
   Maar ik ben het met je eens.
   Hij had beter moeten weten, per slot is hij minimaal al twee maal in Vlaanderen geweest.
   In Ieper tijdens de eerste WO.
   En laatst in 1940 was hij na 2 weken al in Brussel aan het feesten.
   Maar zoals je weer eens te meer ziet, ze vergeten zo snel.
   Als je al twee wereldoorlogen hebt verloren moet je die luie Franstaligen met hun grote waffel wel voor Brusselaren houden.

   Wat ’n afgang!

   Like

 6. fleckie zegt:

  Hoe ver is de ‘ planning’ betreffende de aanleg van een extra spoorlijn aan te leggen, vanaf het.
  GLASPALEIS? In Brussel, om de aldaar ‘wetten producerenden’, van alle gemakken te voorzien, …om ‘ NA. GEDANE. ARBEID’ , GLASPALEIS ..beveiligd … te kunnen verlaten!

  Like

 7. john van antwerpen zegt:

  Toen ze in de jaren 90 in Zuid Afrika de apartheid afschafte voerden ze het in
  Europa in. De regeringen keken erbij en ze deden niets. Zelfs Hans Janmaat
  moest zijn mond houden toen hij alleen maar zei dat de Mohammedaanse cultuur
  minder tolerant is. Na de wk finale weten we het allemaal. Maar de elite zwijgt.
  Daarom is er van pantoffelhelden meer gevaar te verwachten dan van
  stampende laarsen. In het land der blinden is immers eenoogh koning.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s