Alle wegen leiden naar Duitsland: Nieuwe vluchtelingenroute – met goederentreinen via Zwitserland

Screenshot_56

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – De Groenen kunnen juichen en Horst Seehofer kan zijn “bovengrens” in zijn je weet wel stoppen: vanwege scherpere controles aan de Duits-Oostenrijkse grens maken mensensmokkelaars en “vluchtelingen” steeds meer gebruik van andere routes.

journalistenwatch

Volgens informatie van de “Bild am Sonntag” uit het ministerie van Binnenlandse Zaken is er sprake van een verplaatsing bij illegale binnenkomsten naar Duitsland met goederentreinen. De veiligheidsautoriteiten stelden vast dat “vluchtelingen” in plaats van via de Oostenrijkse grens nu in toenemende mate via de Zwitserse grens Duitsland binnenkomen.

In totaal registreerden de autoriteiten van januari tot juni 2018 landelijk 21.435 personen die illegaal binnenkwamen of dit probeerden. Langs de Duits-Oostenrijkse grens werden 5.758 personen geregistreerd.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

5 reacties op Alle wegen leiden naar Duitsland: Nieuwe vluchtelingenroute – met goederentreinen via Zwitserland

 1. Tanya zegt:

  Lijkt er duidelijk op,om via Zwitserland Duitsland binnen te komen, dat dit een advies van Brussel, Mutti Merkel en het gehele linkse Duitse gajes komt. Even n berichtje via Facebook en heel Afrika is op de hoogte.

  Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  €@#\# hoe lang blijven die lui nog vluchtelingen genoemd worden ??
  Mijn ID is verlopen eens kijken of ik een rondje Europa kan maken ik denk dat ik net België ik kan en retour Holland moet

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. kampersrene zegt:

  De Efteling wil fluchtelingen…,negers of getaanden in dienst nemen mits toegangsexamen en een diploma De Nederlandse taal spreken is geen vereiste , enkel een zinnetje in het Nederlands kunnen uitspreken is voldoende .””PAPIER HIER”” , met wat oefening moet dat lukken ! In ons sprookjespark val je niet onmiddellijk op…. je bent dus veilig voor rechtse Fascisten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s