€ 100.000,- kosten voor een geïmporteerde moordenaar?

Screenshot_99

Mia Valentin en Abdul Mobin D.

(Vertaling: E.J. Bron)

Rheinland-Pfalz/Kandel – Wat kost de belastingbetaler een geïmporteerde moordenaar van het slag Abdul Mobin D.? Dat wilde de deelstaatparlementariër van de AfD Matthias Joa van het districtsbestuur van Germersheim weten. Hem interesseerde wat er zoal werd uitgegeven voor de moordenaar van Mia.

journalistenwatch

Het antwoord: de moordenaar van Mia, de Afghaan Abdul Mobin D., heeft de belastingbetaler € 100.677,91 – alleen maar tot de dag van de moord – gekost.

Voor de klinische hulp voor Mia´s moordenaar op de Insel Wörth bedroegen de kosten exact € 75.795,84. In een voormalig hotel op het eiland in de Donau wordt sinds 2016 een instelling voor jeugdhulp, “Insel der Zuversicht” (“Eiland van het vertrouwen”), voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen geëxploiteerd, waarin uitsluitend jonge mannen zijn ondergebracht.

€ 9.565,57 gingen naar het Duitse Rode Kruis voor huurbetalingen. € 1.663,07 betaalde de belastingbetaler voor de taalcursussen van Abdul Mobin D., € 13.248,64 voor zijn onderbrenging in een woongroep, en € 404,79 voor zijn ziektekostenverzekering.

De genoemde bedragen werden door de Duitse burgers binnen anderhalf jaar alleen maar betaald voor verzorging, woning en taalcursussen, voordat Merkel´s gast Abdul Mobin D. op het idee kwam om de 15-jarige Mia uit Kandel te vermoorden, omdat hij zich in zijn islamitisch-Afghaanse eer gekrenkt voelde.

Bovendien kunnen de kosten als minimumbedragen worden beschouwd, omdat deze exclusief de kosten voor extra werk voor de overheid op het gebied van het bureau voor jeugdzorg en de politie zijn.

Voor dit bedrag moeten 10-12 gemiddelde belastingbetalers ongeveer een jaar werken om dit  door middel van inkomstenbelastingen op te brengen. De “kleine man” moet er nog veel langer voor werken. “Het heeft echter ook een positieve kant”, aldus de AfD-politicus Matthias Joa sarcastisch: “De profiteurs van de sociale industrie jubelen. Alleen al in het district Germersheim zijn er 77 onbegeleide minderjarige vluchtelingen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op € 100.000,- kosten voor een geïmporteerde moordenaar?

 1. Williaan zegt:

  Gek he dat de Hongaren er voor passen 🙂
  Die kunnen tenminste rekenen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Frauke zegt:

  Twee verschillende kranten.
  Twee verschillende onderwerpen over illegalen.
  Maar op dezelfde dag dezelfde foto met werkende illegalen?
  Waar hebben we dat meer gezien ?

  https://www.badische-zeitung.de/abschiebungen-sorgen-fuer-unmut-bei-helfern-und-in-betrieben-am-kaiserstuhl
  https://www.welt.de/politik/deutschland/plus180042406/Einwanderungsgesetz -De-are-the-concepten-the-Parteien.html

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Schandalig, invoeren doodstraf!

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-6008369/Manchester-bomber-rescued-Royal-Navy-Libyan-warzone-evacuated-Britain.html

  Act of betrayal: Manchester bomber was rescued by the Royal Navy from Libyan warzone and evacuated back to Britain – three years before he slaughtered 22 people at a pop concert

  Verraad: de Manchester bommenwerper werd gered door de Royal Navy uit de Libische oorlogszone en geëvacueerd, terug naar Groot-Brittannië – drie jaar voordat hij 22 mensen afslachtte bij een popconcert

  Both Salman Abedi and his brother were rescued from Libya by the Royal Navy
  The HMS Enterprise took Abedi to Malta before he headed back home to Britain
  He was on a gap year from Manchester College when he was saved by the ship
  Abedi’s younger brother Hashem is in jail in Tripoli facing trial over the attack

  Zowel Salman Abedi als zijn broer werden door de Koninklijke Marine uit Libië gered
  De HMS Enterprise bracht Abedi naar Malta, voordat hij terugkeerde naar Groot-Brittannië
  Hij zat op een tussenjaar van het Manchester College toen hij werd gered door het schip
  Abedi’s jongere broer Hashem zit in de gevangenis in Tripoli en wordt berecht voor de aanval

  Like

 5. kampersrene zegt:

  100.000 Euro … voor een import moordenaar ? een kogel van een goed kaliber is goedkoper en heeft een enorm voordeel dat stuk afghan zal nooit meer een mens kwaad doen

  Geliked door 3 people

 6. N.E. Derlander zegt:

  Wordt het niet tijd dat dergelijke bedragen ingehouden worden op het honorarium van Angela Merkel, Mark Rutte, J.C. Juncker, Emannuel Macron, Guy Verhofstadt, Sybrand Buma, Gert-Jan Segers, Alexander Pechtold, Femke Halsema, Ferdinand Garpperhaus, Fred Teeven, Jan Peter Balkenende, Wim Kok, Jan Pronk, Thom de Graaf, Lodewijk Asscher, Jesse Klaver, Jan Marijnissen, Kees van der Staaij, en de rest van de linksliberale (oud)politici (zich wel of niet christelijk noemend)?

  Geliked door 1 persoon

  • Pietersen zegt:

   Alles onteigenen en dan het vuurpeloton of de strop.

   Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Zie hier boven een zeer beperkt overzicht van de Laffe Landverraders van Het Land van Onze Voorouders!! Onze Voorouders die met bloed/zweet/tranen een mooi en stabiel landje hebben achtergelaten en die oa. bovenstaanden in amper 4 decennia op een presenteerblaadje hebben overhandigd aan De Satan! Met als prijskaartje nu al zo’n 500 M I L J A R D! Bovenstaanden hebben decennia mensen die het lef hadden om voor hun eigen landje op te komen, weggezet als nazi’s, fascisten en u kent het wel.. Ik kom voor deze patriotten op en heb voor bovenstaanden geen fuk respect meer en wordt onpasselijk als ik ze zie/hoor! Lang Leve Pim Fortuyn, Janmaat, Theo van Gogh, de ware Helden! En Geert Wilders, natuurlijk! (Pas op; beter bovenstaande lijst met lege maag doornemen!!)

   Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  De import / huisvesting / jeugdzorg / justitie etc etc tbv “gastarbeiders en vluchtelingen” heeft ONS vanaf de jaren 70 ook al zo’n 500 M I L J A R D gekost! Wij mogen dit niet weten en er wordt heel geheimzinnig overgedaan om het Klootjesvolk koest te houden! Maar als straks bij nog meer Kaaskoppen de bodem van de portemetnix in zicht komt en de Hele Tent als een kaartenhuis in elkaar klapt en dan deze gigabedragen bekend worden, kunnen de jarenlange frustraties weleens heel erg zichtbaar worden op straat! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Denk maar niet dat dat stuk narcistisch inteelt minderjarig is, echt niet, maar dat mag je zelfs al niet eens veronderstellen laat staan uitspreken.

  Like

 9. Peter zegt:

  Terwijl u allen hier uw dagelijkse portie gal aan het uitspuwen bent zijn er ongetwijfeld weer de nodige dobbernegers in Spanje verwelkomd.
  Dit spektakel moet worden gestopt !
  Redden en ……………………..terug naar Afrika.
  Potentiële vertreknegers zullen dan wel uitkijken om geld te gaan betalen voor een boottochtje dat hen naar de vleespotten van Europa zou hebben kunnen brengen.

  Like

 10. Steven zegt:

  Het is triest…maar tegenwoordig vallen de meeste blanke meisjes op allochtonen…dus heb er enigszins geen medelijden meer mee…

  Like

 11. Republikein zegt:

  Zweden en Denemarken worden bijzonder hard getroffen door de migratiecrisis. In beide landen hebben zich parallelle samenlevingen en getto-achtige districten gevormd als gevolg van het relatief hoge aantal migranten. Zweden was een van de landen die in 2015 en 2016 de meeste migranten ongecontroleerd het land binnen lieten. De Zweedse regering heeft de rekening gekregen – bendeoorlogen onder migranten zijn aan de orde van de dag. Er zijn met name veel brute geweldsdelicten tegen vrouwen gepleegd. De politie kan de situatie nauwelijks controleren.

  In Denemarken heeft de rechtse liberale regering haar vreemdelingenbeleid gewijzigd. De wet is in vier jaar tijd aangescherpt. Wat het immigratie- en asielbeleid betreft, vertrouwt Denemarken nu op afschrikking. Het doel is het land zo onaantrekkelijk mogelijk te maken voor vluchtelingen. De regering richt zich nu vooral op sociaal achtergestelde gebieden met een groot aandeel migranten. De Deense premier Rasmussen wil de getto’s opheffen. Hij wil een Denemarken zonder parallelle samenlevingen. De getto’s moeten in 2030 zijn verdwenen.

  In 2030, misschien iets later, vreten de mensen elkaar op want dan overal een gebrek aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s