VIDEO – Tommy Robinson omhelst zijn kinderen: “Ik ben weer thuis”

 

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Zichtbaar ontroerd en afgevallen staat de islamcriticus Tommy Robinson voor de camera. Het zijn de eerste momenten, waarop hij na twee maanden in de gevangenis weer thuis is en die hij met zijn ondersteuners wil delen. Het moment, waarop hij zijn kinderen eindelijk weer in de armen kan sluiten en dat hij met al zijn ondersteuners wil delen.

journalistenwatch

Hij zou een beetje bang en heel opgewonden zijn, maar hij zou dit moment met iedereen willen delen en hen op deze manier willen bedanken. Hij leest een E-mail van zijn vrouw voor, waarin ze o.a. vertelt over de komende vakantie in Tenerife. De kleine zoon zou weigeren om zonder zijn vader op vakantie te gaan: “Hallo schat, het is zaterdagnacht … We hebben je zojuist in de gevangenis bezocht. Spencer heeft op de weg terug naar huis alleen maar gehuild. Alle kinderen kunnen met hun papa samen zijn, alleen ik ben het enige kind dat geen dingen samen met hem mag doen. Hij zegt dat hij je vreselijk mist en wil dat je weer thuiskomt. Hij was woedend op zichzelf, omdat hij tegenover jou zijn gevoelens had geuit. Hij wilde niet dat je hem zag huilen, maar hij kon zich niet inhouden. Hij zegt dat hij niet mee wil naar Tenerife als jij er niet bij bent. Hij heeft gezegd dat ik de vakantie moet afzeggen, hij zou niet in het vliegtuig stappen zonder jou.”

“We gaan op vakantie, met de hele familie, naar Tenerife, twee weken lang, vrijdag, over 24 uur”, verheugt Tommy Robinson zich. Hij zou er niet op gerekend hebben vandaag thuis te komen, zei de activist gisteren na zijn verrassende vrijlating. Dadelijk zouden zijn kinderen komen: “Ik ben zo opgewonden en emotioneel. Ze weten nog niet dat ik hier ben.” En dan is het eindelijk zover: “Papa. Papa”. Zijn kinderen stormen op hem af, voorop Spencer, en vliegen hun zo gemiste vader om de nek. Er stromen tranen. “Het spijt me. Ik ben thuis”, verontschuldigt Tommy zich bij zijn twee dochters en zijn zoon.

“Ik ben niet hun slachtoffer. Ik ben hun doelwit. Ik wil graag iedereen bedanken voor hun ondersteuning. Zoveel mensen wilden niet eerder opgeven tot ik weer op vrije voeten ben. Het Middle East Forum, dat me heeft ondersteund, Lord Pearson, mijn advocaten, Geert Wilders, Raheem Kassam. Ik kan jullie allen niet genoeg bedanken. Jullie ondersteuning heeft me zo geholpen. Ik zal niet opgeven. Ze wilden me met de gevangenisstraf psychisch kapotmaken. Dat was psychische marteling. Alles was zo georganiseerd en opgezet om me te breken… Maar ik zal niet opgeven. We zien elkaar over twee weken…!, neemt de 35-jarige voor de komende twee weken afscheid, om samen met zijn gezin bij te komen van alle toestanden. Daarna zal het tot een nieuw rechtsgeding komen, waarbij voor hem in geval van schuldigverklaring opnieuw gevangenisstraf dreigt. De datum van het nieuwe rechtsgeding staat nog niet vast.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Persvrijheid, political correctness, politici, politie, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO – Tommy Robinson omhelst zijn kinderen: “Ik ben weer thuis”

 1. kampersrene zegt:

  Hoeveel werden er niet opgesloten in WOII en zelfs gefolterd omdat zij de Nazi’s niet echt symphatiek vonden Dat waren de helden , toen alles voorbij was… Tommy is en wordt een held omdat hij niet de hielen likt van de landverraders en islamneukers

  Geliked door 3 people

 2. Tiurrie zegt:

  Hopelijk is het een pseudoniem vakantie bestemming in deze wereld weet je het maar nooit…..chapeau voor de hereniging , eindelijk worden de handen al in 1 geslagen hierdoor staat zijn zaak sterker voor …..!!!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dappere man!

  Met name het weerzien met zijn kinderen was zeer ontroerend en emotioneel.
  Ik hoop van harte dat hij niet opnieuw van zijn vrijheid wordt beroofd. Als dat zo is, begint alles weer van voren af aan.
  Ik wens Tommy Robinson heel veel sterkte toe, en hoop dat zijn vrijheid voorgoed zal zijn.

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Pas maar op, dappere man; voor je het weet, nemen de linkse ratten je weer te grazen.
  Zij zijn namelijk met meer.

  Ze wilden me met de gevangenisstraf psychisch kapotmaken. Dat was psychische marteling.

  Ik hoop dat je advocaat er een flinke schadevergoeding uit kan slepen.

  https://letsel.info/immateriele-schade/

  Opgelopen psychische en emotionele schade wordt ook wel verlies aan levensvreugd of immateriële schade genoemd. Als deze immateriële schade wordt gecompenseerd door een schadevergoeding dan wordt dit een smartengeld uitkering genoemd. Het is een vergoeding voor de geleden en de nog te lijden smart.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Van wat ik heb gelezen heeft hij voorwaardelijk, dus met de volgende rechtszaak kan hij inderdaad zo weer in zo’n rattengat opgesloten worden. Ik hoop dat zijn advocaat dat weet te verhinderen en er vrijspraak volgt. Daarna dus de schadevergoeding.

   Geliked door 3 people

 5. Ronald zegt:

  RESPECT VOOR DEZE JONGEN!!! Eerlijk en zijn eigen volk in bescherming nemend!!! Als de regering en het rechtssyteem tegenwerken en het eigen volk op plaats twee zet cq. verraden, dan moeten we zelf het recht in eigen handen nemen!!! TOMMY IS EEN VOORBEELD VOOR EUROPA!!!

  Like

 6. Japio zegt:

  Je bent een held Tommy, een voorbeeld voor velen.

  Geliked door 2 people

 7. elena zegt:

  Thank God Hem alle eer dat deze man ongeschonden vrij is gekomen.

  Like

 8. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/02/linkse-bbc-aangevallen-door-nog-linksere-journalisten-om-tommy-robinson-berichtgeving/

  Linkse BBC aangevallen door nóg linksere journalisten om Tommy Robinson berichtgeving

  Nadat Tommy Robinson, oprichter van de Engelse Defence League, gisteren de gevangenis verliet, vertelde hij de BBC dat “alles wat jullie doen is liegen” en weigerde hen commentaar te geven. Desondanks wordt de BBC er nu van beschuldigd ‘extreemrechts een platform te bieden’.

  Geliked door 1 persoon

 9. Roni zegt:

  Dit is pas het begin voor heel West-Europa op korte termijn. Maar ben wel blij dat hij bij zijn geliefden is ja.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat Tommy, gezien zijn ellendige ervaringen in de bak, eerder zijn tong afbijt dan dat hij nog iets negatiefs over die smerige mohammedanen zal zeggen.
  Al was het maar voor het welzijn van zijn kinderen.

  De gore, islamofiele ‘socialist’ heeft Tommy ‘een lesje geleerd’, en dat beseft de ‘socialist’ heel goed.
  De ‘socialist’ zal Tommy als een havik in de gaten houden.

  Het zou niet verstandig zijn als Tommy het noodlot tart.
  Hij kan wel weer heldhaftig gaan doen, maar dat kost hem dan zijn leven: letterlijk en/of figuurlijk.

  Geliked door 2 people

 11. BertG. zegt:

  Heb ie nou bewaking voor de deur staan van b.v. zijn aanhangers of andere.
  Ze tegenstanders zullen nu toch wel weten waar hij en ze gezin woont.
  En daar is niets te laf voor om te flikken als ze op je loeren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s