De racisten van D66 . . .

Screenshot_38

D66 wil rassenquota voor rechters. Onbegrijpelijk, die fanatieke drang om ras-verhoudingen naar de voorgrond te schuiven. De huidskleur van een rechter is helemaal niet relevant, alleen racisten willen het belang van ras uitvergroten. D66’ers zijn blijkbaar racisten, allemaal…

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Snouck”)
Illustratie: Gerard de Boer
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Racisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op De racisten van D66 . . .

  1. Patriot 2.0 zegt:

    Discriminatie!!! Zie artikel 1 Grondwet.

    Geliked door 1 persoon

  2. Arthur Schop zegt:

    De moslimpartij wil moslimrechters.
    Straks de dierenpartij: apen in de rechtbank?

    Geliked door 2 people

  3. ReaGluurder zegt:

    Burgemeester van Almere breekt vakantie af. Tsunami van geweld in het óh zo divers Almere!

    Geliked door 2 people

  4. Pietersen zegt:

    Na het vertrek van van Mierlo is D66 een partij voor bekrompen geesten geworden. Ik weet zeker dat als van Mierlo zijn doel had bereikt hij de partij had opgeheven. Zoveel karakter had die man.
    Nu zien we dat D66 zich manifesteert als een fascistoide linkse partij met maar een doel : de autochtone burgers en Nederland kapot maken.

    Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      Pietersen.Die pechtholdrat stond jaren geleden op de nazi bilderberg groep ledenlijst,deze nazi bilderberg groep wil ook dat 90 % van de wereldbevolking uitgemoord wordt.Dus ik kijk hier niet van op.

      Geliked door 1 persoon

  5. Ad zegt:

    Het begin van de sharia met dank aan Dss

    Like

  6. Floris zegt:

    90% van de rechters heeft een D66 achtergrond of voorkeur, nog geen 7% van de bevolking heeft op D66 gestemd. Als we dit eerst even aanpakken ipv dat eeuwige geleur en tevreden houden van de kleurlingen en allochtonen in Nederland

    Geliked door 2 people

  7. Arthur Schop zegt:

    Eerste stap naar sharia rechtbanken

    Like

  8. jack black zegt:

    En wat denk je van DENK ? er maar over na !

    Like

  9. Ijzer67 zegt:

    Als er een landverader is .Is dat deze man het vuurpeloton is nog te goed voor dit verachtelijke persoon . Alexander Mussert. NSB 66 … meer is het niet . Heeft de ziel van d66 verkocht voor amper 30 zilverlingen ..

    Geliked door 1 persoon

  10. bigljohn zegt:

    Wat een lekkere politieke partijen hebben we toch in Nederland. Noem ze maar op. De VVD (Links liberaal) met de eeuwige Rutte. Het E.U. geile en het vreemdeling-lievend D66, het vreselijke Groen Links, en de nieuwste gruwel DENK genaamd. De rest (uitgezonderd de PVV) is ook al niet veel beter. Op Wilders stemmen ? Natuurlijk doen we dat. Maar door onfrisse praktijken blijft zijn partij telkens aan de kleine kant. We zijn al zover aangeland dat we vreemden in eigen land geworden zijn die gedwongen worden zich aan te passen aan de wetten van de islam. En het word met de dag erger en erger. Volgens sommigen bestaat God niet. Maar ik zie de invloed van de islam Duivel, die bezig is om compleet Europa tot een grote Hel te maken !

    Geliked door 1 persoon

  11. Hovawart zegt:

    De partij en haar ‘boegbeeld’ zijn net zo achterhaald als het onsamenhangende ideeëngoed waarmee de werkelijkheid (lees: Nederland) veranderd had moet worden in een Europese democratie, slap geleuter over gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en solidariteit, maar ondertussen het grondgebied weggeven aan de islam…….gelijk als de Pvdarmoede heeft deze bedorven club met hun achterhaalde gezwets hun UGD met jaren overschreden……next!

    Like

  12. Jan zegt:

    Ook Duitsland heeft zijn de blankenhaters: Waar Duitsland nog te blank is

    Linkxvolk, de eeuwige racisten. Ook nu weer selectie op basis van huidskleur

    Like

  13. Hovawart zegt:

    Misschien is er voor deze hangtong nog een plaatsje in de baantjescarrousel van Rutte, en word er een andere klootoog naar voren geschoven,…..met de kennis van nu,( een van de meest gebezigde termen, vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten.) hoor ik alweer het belegen partijprietpraat weer de politieke zendtijd vol leuteren,….

    Like

  14. Peacepipe zegt:

    Het kabinet dient een afspiegeling van de bevolking te zijn!
    Maar daar heeft D66 geen boodschap aan.
    De PVV wordt zonder pardon aan de kant geschoven.
    Dat is de “democratie” van D66…!!!???

    Like

Plaats een reactie