Alice Weidel: Gaat het met u ook zo goed als nooit tevoren?

Screenshot_93

(Door: ”PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Screenshot_92“De mensen in Duitsland ging het nog nooit zo goed als op dit moment”. Dat zei bondskanselier Angela Merkel in november 2016. Dit citaat wordt op dit moment weer gebruikt om te suggereren dat de situatie in Duitsland absoluut rooskleurig zou zijn. Met het oog op het feit dat steeds meer mensen zijn aangewezen op het verzamelen van lege flessen met statiegeld, de voedselbanken in heel Duitsland overlopen worden door behoeftige mensen en niet in de laatste plaats de binnenlandse veiligheid steeds meer onveiligheid wordt, is dat in één woord belachelijk.

politikstube

Want van de conjuncturele opleving komt bij de mensen in Duitsland niets aan. Wat betreft de ontwikkeling van de reële lonen bevindt Duitsland zich in de EU-vergelijking in het onderste derde deel. Werkloosheidscijfers worden daardoor kunstmatig laag gehouden dat veel verschillende factoren eigenlijk werklozen uit de statistiek katapulteren. Zo gaat het ook met de criminaliteitsstatistiek, die dusdanig geïnterpreteerd wordt zoals het op dat moment uitkomt.

De gevestigde politiek zou ermee moeten ophouden de mensen in het land zand in de ogen te strooien, ze zou de oogkleppen moeten afdoen en eindelijk in de zin van ons land moeten handelen. De burgers laten zich niet langer voor de gek houden.

(www.focus.de)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Alice Weidel: Gaat het met u ook zo goed als nooit tevoren?

 1. ReaGluurder zegt:

  Met vette leugens, bedrog, gemanipuleerde cijfers, proberen De Slopers van W-Europa de naderende ‘Grote Instabiliteit’ voor zich uit schuiven, in de hoop dat hun opvolgers dit op het bordje krijgen!! Puinruimen, letterlijk en figuurlijk van decennia wegkijken, negeren, ontkennen, onnozelheid, wereldvreemdheid, lafheid…..

  Like

 2. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/08/17/man-die-duitse-huisarts-in-praktijk-doodstak-is-somalische-asielzoeker-26/
  Man die Duitse huisarts in praktijk doodstak is Somalische asielzoeker (26)
  Asielzoeker kwam in 2015 naar Duitsland, 10-jarig dochtertje arts zag haar vader sterven

  De man die donderdag in het Duitse Offenburg huisarts Joachim T. in zijn praktijk doodstak is een 26-jarige Somaliër die in 2015 als asielzoeker naar Duitsland kwam. De Somaliër heeft een permanente verblijfsvergunning en woont in Offenburg. Het motief voor de slachtpartij is onbekend, melden Duitse media.

  Like

 3. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/08/17/analisten-waarschuwen-de-economische-ineenstorting-van-turkije-kan-miljoenen-migranten-naar-europa-sturen/

  Analisten waarschuwen: de economische ineenstorting van Turkije kan miljoenen migranten naar Europa sturen

  Miljoenen mensen zouden vanuit Turkije de Europese Unie binnen kunnen komen in “een nieuwe migratiegolf” als de economische crisis van het land escaleert tot een volledige ineenstorting, beweren sommige waarnemers.

  Like

  • Steven zegt:

   Dat is simpel op te lossen.. de eerste migrant die illegaal binnen komt meteen afknallen…en net zolang doorgaan totdat ze terug rennen de zee in…

   Like

 4. flyer210b zegt:

  Zolang de Duitse mensen hun Angela niet de zak geven blijft deze toestand bestaan, gezag ontstaat door gedogen, om Europa te redden moet er gehandeld worden en niet alleen vergaderd.Mijn hoop is op de jongere generatie zoals Kurz van Oostenrijk.

  Like

 5. Roni zegt:

  Vroeger, voor dat die vervloekte Euro er kwam en al die nieuwe extra belastingen door Brussel opgelegd, kon je tenminste nog sparen. Wie, hoevelen, kunnen dat tegenwoordig nog?

  Like

 6. Marijke zegt:

  Ik zag inderdaad afgelopen maandag in Duitsland een vrouw van middelbare leeftijd met een grijpstok dingen uit de prullenbakken op de parkeerplaats halen. Ze haalde er in elk geval een flesje uit (voor het statiegeld waarschijnlijk). Hoe treurig is dat?!

  Like

 7. Door misleiding trapt de meute er telkens in.
  Niets is zo smerig als stront en politiek.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  En ging Merkel verder na wat water te hebben genipt …..Het grote geluk en welvaart moeten nog komen , dit was slechts een voorproefje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s