Alexander Gauland: Seehofer garandeert smokkel-bendes hun businessmodel!

Screenshot_94

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Screenshot_95Over de beslissing van Italië om het private hulpschip “Aquarius” het aanmeren in Italiaanse havens te verbieden en over de aankondiging van de Duitse regering om 50 illegale immigranten van de “Aquarius” in Duitsland op te nemen, zei de fractievoorzitter van de AfD in het Duitse parlement, Alexander Gauland:

politikstube

“Italië doet het goed: door zijn havens gesloten te houden voor private hulpschepen zoals de ´Aquarius´, bederft Rome de business van de criminele smokkel-bendes met de smokkel van illegale immigranten naar Europa. Want de smokkelaars zetten heel bewust in op de samenwerking met de zogenaamde redders op zee.

Daarom is het absoluut onbegrijpelijk dat Duitsland met zijn minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer de smokkel-bendes het plezier doet om 50 illegale immigranten van de ´Aquarius´ op te nemen. Zodoende doorkruist Berlijn de consequente houding van Italië en garandeert de gewetenloze smokkelaars, die zich niets aantrekken van mensenlevens, hun smerige businessmodel.

De Duitse regering moet eindelijk de toestroom van illegale immigranten naar Duitsland stoppen in plaats van deel te nemen aan deze vorm van mensenhandel”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Merkel. Bookmark de permalink .

12 reacties op Alexander Gauland: Seehofer garandeert smokkel-bendes hun businessmodel!

 1. Cleo zegt:

  Merkel, Seehofer en de huichelaarsbende van de ‘hulporganisaties’ werken welbewust naar een Derde Wereldoorlog toe met hun smerige ‘Gutmensch’-praktijken!!! Wat een tuig!!!

  Like

 2. Flo zegt:

  Kom je uit een land terug van vakantie ,staat de douane klaar om alles te doorzoeken en een gepeperde rekening uit te schrijven als je iets te veel hebt ,smokkelen noemen ze zoiets ,,maar als het smokkelen illegalen gelukszoekers betreft weten ze niet hoe snel alle deuren moeten worden open gezet ,en de nodige subsidies ,en juridische bijstand ze moeten verlenen . kots ziek wordt je van dit beleid .

  Like

  • Lot zegt:

   Voor juridische bijstand kun je bijna geen hardwerkende advocaat meer vinden. Ze nemen de zaak aan voor het geld, en laten het dan zakken.
   Kennelijk krijgen deze asielzoekersadvocaten wellicht extra geld??

   Like

 3. ruud zegt:

  Met al die jutters in de buurt krijg ik nooit mijn kwartje van Kok terug.Word tijd dat in alle Landen het linkse tuig weggestemd word.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  GroenLinks,de andere linkse partijen, de christelijke en liberalen zijn uit op de vernietiging van onze welvaart en samenleving !

  Like

 5. Lot zegt:

  Zo is groenlinks.
  Ik (ben vaak) in het midden van het land, met veel heidegebieden. Dit is op de bussumerheide. Een mooi stukje paarse velden in juli – september. Daar zag ik afrikaanse asielzoekers met twee grote kettingzagen alles om zagen, meerdere malen. Ik dacht hebben jullie verstand van de natuur en van planten? Ze zijn flink bezig geweest, waardoor er al jaren bijna geen bloemen meer zijn. Toen heeft groenlinks een bankje geplaatst voor deze heide op het schelpjespad vanaf laren, met daarop de tekst, met dank aan groen links. (voor het bankje zal wel) Ik nadenken en nadenken.
  Toen stond er een beteuterd stel, die speciaal was komen kijken naar deze bloeiende heide, is al enkele jaren geleden, en zeiden waar is nu de heide en wat zonde, jammer en liepen weer beteuterd weg. Ik fietste er langs en ik wist wel waardoor.
  Later wist ik het. Wat ze willen groene groene links, is van de heide afkomen, dat mensen gaan denken, ja die heide is niet zo mooi meer, we kunnen er niet zoveel mee, een soort van verwilderd kaal stukje. We kunnen daar veel mensen blij mee maken, laten wij er woningen opbouwen voor asielzoekers. Dat wil toch iedereen, want iedereen denkt toch ongeveer zoals ons, want dat is goed denken en doen.
  Nu wil het dat het juist zeer geliefd is om te fietsen en te joggen. Er zijn veel bomen. Maar ook daar wordt steeds meer hier en daar omgezaagd. Is goed voor de kleine beestjes. Hier en daar wat omduwen en wegzagen, zomaar alle bomen tegelijk kan geen toeval zijn. Wat agressieve mannen koeien die op hun achterpoten staand de bomen omduwen, zelf gezien en gemeld. Er is volgens mij veel te weinig wat sprieterig gras voor koeien die op grasvelden horen te staan. Is meer voor schapen. Het is een natuurreservaat en hoort niet bij de gemeente, het natuurreservaat heb ik weleens gebeld, maar zij zeiden dat ze niets weten van die kettingzagende asielzoekers. Mensen zijn stiekem zelf bomen aan het aanplanten heb ik gezien met denneappels graven. Koeievlaaien zijn ook nog eens slecht voor heide om op te groeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s