Briljante onthullingen: Franciscus – “De dictator-paus”

Screenshot_102

(Vertaling: E.J. Bron)

“De dictator-paus” is onontbeerlijke lectuur om een van de meest raadselachtige en gevaarlijkste figuren te begrijpen die ooit op de stoel van Petrus zetelde.

philosophia perennis

Dit boek werd eerst in Italië onder het pseudoniem “Marcantonio Colonna” gepubliceerd en bevat ondubbelzinnige kritiek op de ambtsvoering van paus Franciscus. Marcantonio Colonna was n 1571 opperbevelhebber van de pauselijke troepen in de Slag bij Lepanto. Het pseudoniem alleen al is een aanklacht en boodschap aan de huidige paus om de katholieke zaak te verdedigen en niet prijs te geven.

“De dictator-paus” weerspreekt vooral de “door westelijke media” verbreide voorstelling van Franciscus als “grote vernieuwer”, waartegen alleen “ultraconservatieve kardinalen” zich zouden verzetten.

Zou paus Franciscus de meest tirannieke en gewetenloze paus van de moderne tijd kunnen zijn?

De kerkhistoricus Marcantonio Colonna is daar van overtuigd. In zijn controversieel bediscussieerde, maar zorgvuldig onderzochte boek schets hij zijn opvatting en geeft heldere voorbeelden, die je adem in je keel doen stokken.

Achter het masker van de bescheiden, dicht bij het volk staande man zit een paus verborgen die zich bewust is van zijn eigen macht. Door bondgenootschappen te sluiten met de meest twijfelachtige elementen in het Vaticaan, heerst Franciscus door angst. Hij probeert de eeuwige katholieke leer, tegen alle weerstand in, te veranderen.

Colonna heeft zijn verstrekkende contacten in het Vaticaan volledig benut om een provocatieve en informatieve voorstelling van de ware beweegredenen van paus Franciscus te presenteren.

Het schandaal rondom de Maltezer ridders

In Rome begon een opwindende zoektocht naar de auteur. Verschillende persoonlijkheden kwamen onder verdenking te staan. De talrijke details over de achtergronden van de crisis in de Maltezer orde rondom de jaarwisseling 2017/2017 deden de verdenking vallen op een Maltezer ridder. Paus Franciscus had eind januari 2017 de toenmalige vorst en grootmeester van de Maltezer orde, Frater Matthew Festing, tot aftreden gedwongen, hoewel hij eigenlijk hem en niet zijn tegenspeler zou hebben moeten ondersteunen.

De naam van de schrijver werd echter pas in maart 2018 bekend, toen de Amerikaanse uitgeverij “Regnery Press” deze prijsgaf. Bij de schrijver gaat het om de in Oxford opgeleide Britse historicus en Maltezer ridder Henry Sire.

De Maltezer orde, door paus Franciscus in een daad van willekeur van zijn leiding beroofd, reageerde met de schorsing van de schrijver en distantieerde zich van zijn publicaties.

(Binnenkort  – najaar 2018 – in het Nederlands verkrijgbaar! Bestel hier)

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, katholieke kerk, Paus Franciscus. Bookmark de permalink .

37 reacties op Briljante onthullingen: Franciscus – “De dictator-paus”

  1. Gerrit zegt:

    Valse profeet..
    Opb 20:10 En de duivel, die hen misleidde, werd in de poel van vuur en zwavel geworpen, waar ook het beest en de valse profeet reeds zijn. En zij zullen dag en nacht gepijnigd worden in alle eeuwigheid.
    Hij, bergoglio, weet dat, net zo als alle andere die de kant van satan hebben gekozen’.
    De eed van de jezuieten;
    http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4438:jezuiten-laten-de-maskers-vallen&catid=69:occult&Itemid=81

    Like

  2. Lars030 zegt:

    # De jezuïeten zijn de inlichtingendienst van de “rooms katholieke” kerk, een militaire organisatie met aan het hoofd Generaal Overste Arturo Sosa Abascal een Venezolaanse marxist, de zogenaamde zwarte paus (jezuïeten zijn in het zwart gekleed). Franciscus, ook jezuïet, is een Argentijns marxist, treedt naar buiten daarom altijd in het wit (witte paus) en dan hebben we nog de grijze paus, Pepe Orsini, telg uit een van de rijkste en machtigste Italiaanse families (maffia) die alleen bepaalt wie de volgende paus wordt; ze zijn allemaal ook Vrijmetselaar net zoals de rest van de elite van de NWO, dus je zou kunnen zeggen dat die samen de baas zijn in het Vaticaan en de wereld!

    # De bedoeling is dat Europa i.i.g. een groot federaal supranationale marxistische heilstaat wordt: gewoon communisme dus zoals de vroegere USSR!

    # Dit is groter dan wij denken; de analfabete immigranten zijn de nieuwe slaven voor de nieuwe heilstaat vandaar ook dat men het met opleiding, taal en integratie etc. niet zo nauw neemt en iedere domme imbeciele halve gare mag blijven, ja, voor de bühne wordt er een beetje werk van gemaakt anders valt het teveel op maar ze hoeven niet eens meer hun inburgeringscursus zelf te betalen dus daar komt helemaal niets meer van terecht, maar daarom niet getreurd: hoe dommer hoe beter! En alles wat blank en bijdehand is moet verdwijnen!

    Stof tot nadenken en lijntjes met elkaar verbinden… steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plaats.

    Geliked door 3 people

    • Patriot 2.0 zegt:

      … en daarom moest de vorige paus Benedictus XVI weg: hij bleef trouw aan zijn principes.

      Geliked door 2 people

    • Petra DeBoer zegt:

      @Lars030, bedankt voor de informatie over de jezuïeten. Dat de paus meewerkt aan een marxistische EU heilstaat is me bekend en ook dat hij meewerkt aan een wereldkerk met een mix van alle religies, maar ik heb weinig kennis van de jezuïeten en vrijmetselaars.

      Dat dit alles groter is dan de meeste mensen denken klopt want de paus is onderdeel van de deep state die een new world order nastreven en de wereldmacht.

      Geliked door 3 people

      • Trucker zegt:

        hup daar gaan we weer “deep state” heet het nu…

        Like

      • Petra DeBoer zegt:

        @Trucker, u was er een tijdje niet en hebt waarschijnlijk onderstaande video gemist.

        Ik plaats nu een andere versie met Nederlandstalige ondertiteling. Rechts onder op instellingen klikken en dan Nederlands aanklikken. Dit gaat over de deep state en daar hoort ook de paus bij, evenals de EU.

        Geliked door 2 people

      • Trucker zegt:

        @ Petra DeBoer 17 augustus 2018 om 22:17
        Hey meisje (ik mag dat toch zeggen ?) Petra ik mis nog niet zoveel in het leven hoor en omdat ik niet meer voor mij heb wat er achter mij ligt let ik dubbel goed op.
        Eerlijkheid gebied me te schrijven dat ik alleen interessante zaken volg en het … euh gedeelte over complot(ten) en zo (dus) niet veel aandacht aan besteed.
        Ik heb al genoeg aan het complot van onze Lieve Heer om ons ouder te laten worden en vervolgens te laten vergaan.
        Enne ik kan wel een beetje Engels hoor en ik praat het (volgen anderen) een beetje als ik een hete aardappel in mijn bek schuif.
        PS ik ben nooit veraf zulle ook als ik “er niet ben” 😉 wel leuk dat jij dat gemerkt heb want ik dacht dat je mij in de onderste schuif had gestoken.
        Of was dat iemand anders …nondedju dat geheugen 😦

        Like

    • ronjaspers zegt:

      Lars 030.Jij vergeet iets belangrijks.Die soldaten van allah die met duizenden tegelijk europa worden binnengehaald komen hier om ons te terroriseren en af te slachten.90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,nu en binnen een paar jaar zullen er rivieren van bloed door europa stromen.Google agenda 21 (youtube)

      Geliked door 1 persoon

    • Trucker zegt:

      hopla weerom een complotbedenker.
      Is het item enigzins passend voor een complot theorie eromheen te weven zijn er altijd wel kandidaten te vinden.
      Het wordt misschien tijd om een nieuwe (nou ja er staat altijd wel eentje op) religie te starten de complottisten wat denkt ge daarvan ?
      Ik moet geen komische series op het www opzoeken want ik tik bv complot in en kijk op google en ben vertrokken (in een deuk voor enkele uren), net als op Bron’s blog vertoeven er ook wel meerdere…
      Feit blijft dat onze Hemelse Lieve Heer zijn aantallen nodig heeft 🙂

      Like

  3. is dit een complottheorie? en in welk complot zitten wij dan?

    Like

  4. o jeetje ook dat nog: klem tussen Merkel, Poetin, de Mafia, Trumph en de dorpspastoor paus Franciscus met in de zijlinie links en rechts extremisten in gevect met hordes zwarte pieten en islamieten

    Like

  5. bigljohn zegt:

    Een paus die openlijk zijn voorkeur uitspreekt voor de islam Duivel. Die illegale immigratie aanmoedigt, die al die tijd geweten moet hebben van de misbruik schandalen in de kerk, die tegen condooms is in de derde wereld. Die er eentje is van de nieuwe wereldorde. Laat gauw iemand een kogel door zijn kop jagen. Hij moet opgeruimd worden, want deze paus is een afgezant van de Duivel !

    Geliked door 2 people

    • alleen de dommen vechten met moord en doodslag en zijn niet consequent, zoals de paus: wel nar Brindisi om verdronken gelukszoekers te steunen, maar niet naar Genua gaat om de nabestaanden van de slachtoffers bij te staan.

      Geliked door 2 people

    • lichtelijk ongenuanceerd, legt u eens uit over het Vaticaan Zuid America was een portugese kolonie, die weliswaar katholiek waren, maar , naar ik meen op eigen meritis roofden en moorden en om nu meteen iemand dood te slaan is nu ook niet bepaald de wegen der wijzen gaan.

      Like

  6. delamontagne zegt:

    Heeft de paus al zijn medeleven getoond aan de Bisschop van Luik die door 2 “vluchtelingen” in z’n WC- Badkamer werd opgesloten terwijl zij zijn Paleis leegroofden.
    Of doet hij er ’t zwijgen toe.
    Ze zijn tenslotte [a]Sieligerts.
    ( ze bedreigden hem eest ook nog……!, de arme stumperts…..
    BRON:
    https://france3-regions.francetvinfo.fr/hauts-de-france/belgique-braqueurs-enferment-eveque-sanitaires-piller-eveche-1527046.html

    Like

    • delamontagne zegt:

      Volgens de Belgische TV verklaarde de Bisschop ook nog…………….:

      Je suis plus dans la compréhension que dans le pardon”, explique l’évêque à RTBF.be.
      ” Ik begrijp hen wel, maar vergeven doe ik ze niet “.
      / / /
      Toch niet helemaal volgens de Christelijke leer !

      Like

  7. tinekevanschagen zegt:

    Als onze max en alex acte de presence moeten geven,dragen ze altijd het maltezer kruis.
    lopen de deur zo ongeveer plat bij deze engnek,dan weet je toch hoe de kaarten geschud zijn,

    Like

  8. Williaan zegt:

    Vreemd he dat de kerken leeglopen. Dat durven de christelijke westerlingen. De islamieten moeten nog veel leren, maar hun inquisitie is in vol bedrijf.

    Like

  9. Jack Terrible zegt:

    Volgens mij is Paus Franciscus de Hoer van Babylon. Omdat hij de hoer speelt met de islam en moslims. Hij hoort voor het christendom op te komen maar dat doet hij niet. Hij komt op voor Allah en de valse profeet Mohammed. Mohammed wordt in de Openbaring drie keer de Valse Profeet genoemd. En Allah is de Duivel, de Draak. En de islam is het Wilde Beest. En de Socialisten zijn bevriend met het Wilde Beest… het andere Wilde Beest. Weet de Paus veel!!!

    Geliked door 1 persoon

  10. Cefas zegt:

    De lauwe kerk in optima-forma, zoals de rk-kerk is, zal door de Heer uitgespuugd worden zoals in de Bijbel wordt voorzegd.

    Geliked door 1 persoon

  11. christ Kanters zegt:

    Zal heel kort zijn , Geloof maakt meer kapot dan je lief is .

    Like

    • Patriot 2.0 zegt:

      Klinkt lekker populair.

      Like

      • christ Kanters zegt:

        Ja WAT moet ik er meer op zeggen , islamieten van 50 a 60 trouwen met meisjes van 10 a 11 , de Katholieke kerk , bruist van de pedo,s , zo ook de Jehova getuigen , wat kan je nog meer verwachten van geloofsovertuigingen , heb nog niks gehoord van de vergieten , maar die zijn er nog niet zo lang dus kan nog komen , daarom mijn korte antwoord .

        Like

    • Trucker zegt:

      .“…Geloof maakt meer kapot dan je lief is..”

      Nog éne die de roots van het Avondland simpelweg naar de KLOTEN wik helpen.
      Als die oneliner DIE U NIET ZELF BEDACHT HEEFT uw diepste gedachten weergeeft ben ik blij dat ik alleen op mezelf vertrouw.
      Met zo lieden heeft men geen vijand nodig.

      Geliked door 1 persoon

  12. IkBenHet zegt:

    Dat hele Vaticaan is één grote Maffia bende.
    Om te beginnen is de hele poespas gebaseerd op een sprookje.
    Vervolgens is in opdracht van Vaticaan half Zuid-Amerika over de kling gejaagd en leeg geroofd.
    Ook onwelgevallige groepen in Europa werden rücksichtslos om zeep geholpen.
    Zijn schat stinkhemeltje rijk, maar geven geen cent aan de nooddruftige medemens.
    De hele nazi top is met behulp van het Vaticaan (en Rode Kruis) naar Zuid-Amerika ontsnapt.
    Begrijp nog steeds niet wáárom de paus door het gros der wereldleiders gerespecteerd en geraadpleegd wordt!?? Is simpelweg een sprookjesfiguur dat geen enkel recht van spreken zou moeten hebben. Wáár haalt die pedo-club de pretentie vandaan een woordje mee te mogen spreken op het wereldtoneel!?? Gaat eens lekker dood daar 😉

    Like

  13. beetje meer niveau, landgenoten, kom op laat eens zien dat je wel iets geleerd hebt

    Like

Plaats een reactie