Krim-toerisme: Dit jaar hebben 800.000 Oekraïners het Russische schiereiland bezocht

Screenshot_168

(Vertaling: E.J. Bron)

Alexej Tsjernjak, de voorzitter van de parlementscommissie voor toerisme van de Krim, kan verheugd zijn over de eerste zeven maanden. Niet minder dan 800.000 Oekraïense toeristen hebben dit jaar het Russische schiereiland al bezocht. De door de Oekraïense president Petro Petrosjenko en zijn regime uitgeroepen boycot van de Krim wordt door veel Oekraïners gewoon genegeerd.

ongecensureerd.at

Integendeel. Oekraïners, die de corruptie en het wanbeheer in hun eigen land zat zijn, gaan op ontdekkingsreis naar de Krim en kijken wat daar in de vier jaar onder het beschermheerschap van Moskou in de economie en de infrastructuur werd opgebouwd.

Krimbrug is nieuwe leverancier voor toerisme

De al in mei 2018 voltooide Krimbrug is de nieuwe leverancier voor het toerisme. Sinds vier maanden rijdt het toeristisch personen- en busverkeer tussen de Oekraïne en de Krim heen en weer. In december 2019 moet dan ook een spoorwegverbinding over de Krimbrug voltooid zijn. zodoende is de Krim  dan vanaf het vasteland volledig ontsloten en zowel voor Oekraïners als Russen goed bereikbaar.

Daartegenover hebben boycotmaatregelen, zoals die bijvoorbeeld dit jaar door de boekingssite “booking.com” werden gestart, geen enkel effect op de goede toerismeontwikkeling op het schiereiland.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Oekraïne, Rusland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Krim-toerisme: Dit jaar hebben 800.000 Oekraïners het Russische schiereiland bezocht

 1. Benesha zegt:

  De auteur van het artikel moet zich beter informeren. De bewuste nieuwe brug verbindt het Russische vasteland met de Krim. Er zullen best wel Oekraïeners de Krim bezoeken, maar niet via deze brug.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Bovendien was het een strategische en begrijpelijke zet van Putin om de Krim te annexeren.
  Los van het referendum aldaar.

  De enige ‘warmwaterhaven’ om die achterlijke EU en immer agressieve USA war-mongols tegenstand te bieden.

  Dat zotte gedweep van de EU met de USA, beter een goede buur dan een verre vriend.

  Geliked door 2 people

 3. Mary zegt:

  Ha ha leuk om te horen, de mensen uit de Oekraïne hebben alleen maar geleden onder dat smerige EU zooitje net zoals de rest van de EU bevolking op de Oost Europese volkeren na dan.

  Geliked door 1 persoon

 4. Roni zegt:

  Ook niet vergeten: er wonen genoeg Russen in Oekraine. Ze wonen dan al wel generaties in de Oekraine en worden als Oekraieners gezien maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ken er een aantal.

  Like

 5. Het weggeven van de Krim in 1954 aan Oekraïne door de toenmalige Sovjet-president Nikita Chroetsjov (zelf een Oekraïner) was een flagrante schending van de destijds geldende wetgeving. Poetin heeft middels een referendum in 2014 dit terecht weer teruggedraaid.
  https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/01/over-de-krim/

  Like

 6. Thoth zegt:

  Vladimir Poetin op een trouwpartij in Oostenrijk :

  Like

 7. Janszn zegt:

  Rusland heeft miljarden betaald aan Oekraïne voor de “huur” van de haven op de Krim.
  Zonder ingrijpen van Rusland zou het nu een NAVO haven zijn.
  Heel zuur voor het Westen. Koekje van eigen deeg.

  Like

 8. Olga zegt:

  dat is helemaal niet waar. er zijn geen ontwikkelingen op niet erkende geaneksierde stukje grond. telegraaf voordat deze te publiceren moet de bron controleren. het is gewoon Russische propaganda betaald en wel

  Like

 9. Jan zegt:

  Honderden tanks van Rusland op grens van Oekraïne

  Satellite imagery shows hundreds of Russian tanks near the border with Ukraine

  Russia has been ramping up its forces near the border with Ukraine since August and now poses the greatest military threat since 2014, the year Moscow annexed Crimea, the commander of Ukraine’s armed forces told Reuters in an interview on Tuesday.

  Muzhenko said Russian troop levels were at “the highest” since 2014, when Moscow annexed Crimea and then deployed forces to eastern Ukraine.

  “In front of us is an aggressor who has no legal, moral or any other limits,” he said. “It is very difficult to predict when it will occur to him to begin active combat actions against Ukraine.”

  https://defence-blog.com/army/satellite-imagery-shows-hundreds-of-russian-tanks-near-the-border-with-ukraine.html

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Pas geleden bracht een zekere Sven ven Ake Hulleman een youtube filmpje uit waarin deze vond dat wij in Nederland erg dankbaar moesten zijn dat wij in WO II onze vrijheid aan de russen te danken zouden hebben! En daarin had je nog een neo-Stalinistische vrouw, Olga Mihajlova , die de Nederlanders zat af te zeiken dat wij zogenaamd gehersenspoeld waren door propaganda over Rusland in die tijd!
  De titel van dit filmpje heet: ‘Ook de Russen waren onze bevrijders: column Sven Ake Hulleman’
  en wie de reacties daarop zal lezen, inclusief van mijzelf, zal de neo-Stalinisten daarop, die het Stalinisme blijven verheerlijken, graag de hel toewensen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s