Dankzij Merkel´s volksverhuizing: elke 15 uur een seksuele overval in Leipzig

Screenshot_187

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat Duitsland door de massa-immigratie, die ontaardde in een volksverhuizing, onveiliger werd, is voelbaar en wordt door talrijke feiten bewezen. Hoe drastisch het is, laten actuele cijfers van het ministerie van Binnenlandse Zaken zien.

Mitteleuropa

Volgens deze cijfers vindt er in Leipzig elke 15 uur een seksuele overval plaats. Telde de politie in 2016 in Leipzig nog 495 van zulke delicten, waren dit er verleden jaar 609 – een stijging van 23%. In het district Leipzig-Mitte steeg het aantal overvallen zelfs met 94%. Vergeleken met de jaren voor de grote immigratie is de stijging nog drastischer. De CDU, die bekendstaat voor de versluiering van het mislukken van Merkel´s asielpolitiek, moest de onthullende cijfers op verzoek van de AfD openbaar maken.

De daders zijn meestal Syriërs, andere Arabieren of Afghanen. Ook onder diegenen met een “Duits paspoort” domineren de mannen “met Arabisch of zuidelijk uiterlijk”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabieren, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Dankzij Merkel´s volksverhuizing: elke 15 uur een seksuele overval in Leipzig

 1. King Arthur zegt:

  Tja, eigenlijk heeeeeel logisch, al die crimigrantrukker krijgen genoeg van het rukken blijkbaar en dat was ook helemaal de bedoeling.

  Like

 2. A Ruygrok zegt:

  En dit is geen reden tot …, ja tot wat…, werkelijk totale waanzin…, dat pamperen van die geïmporteerde arabische en aanverwante varkens…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Goede zet van de AFD, de waarheid over de geïmporteerde ISlamitische barbaren moet maar eens boven komen.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  In Leipzig, in het oosten dus! Hoort niet best, want daar is de moslimpopulatie nog niet zo groot als in het westen. W-Europa is terminaal en zal na het sterven terugkeren in een andere entiteit; Eurabia!

  Like

 5. Guus Velraeds zegt:

  Binnenkort voor messen in Duitsland een wapenvergunning. Althans zo zal links het probleem gaan oplossen. Alle messen moeten ingeleverd worden en er mag in de huishoudens alleen nog gewerkt worden met relatief onscherpe wegwerp messen.

  Like

 6. ruud zegt:

  De besnijdenis even overdoen, een centimeter of 6 verder.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  SMERIG VOLK
  This Is What ISLAMISTS Men Really Think About…

  in hun eigen filthy landen………..

  Like

 8. Elisah zegt:

  Dat is dan allen in Leipzig….
  Ondertussen in Griekenland,
  https://fenixx.org/2018/08/21/jonge-man-overlijdt-terwijl-hij-zijn-vriendin-probeert-te-beschermen-tegen-drie-migranten-in-griekenland/

  Jonge man overlijdt terwijl hij zijn vriendin probeert te beschermen tegen drie migranten in Griekenland

  De migranten probeerden de 23-jarige Portugese vrouw te scheiden van haar vriendje. De jonge Griek reageerde onmiddellijk en vocht tegen alle drie van hen.
  Tijdens het gevecht viel de 25-jarige Griek van de klif, met dodelijke verwondingen tot gevolg. De bende vluchtte vanwege het geschreeuw van zijn vriendin.

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Schietpartij Metro Londen. 1x raden!

  Like

 10. bozeoudeman zegt:

  Geef het volk festivals en overwaarde! Er zal waarschijnlijk iedere seconde een dode en verkrachte moeten vallen voordat de massa wakker wordt uit hun decadente droomwereld.
  Maar dan hebben de corrupte schooiers die zich links en ons bestuur noemen de macht al aan hun islam vrienden moeten afstaan. DENK aan de macht.
  Onzin? Vergeet het maar, als de meute blijft dromen van festivals en overwaarde van hun huis, zal dat ons lot worden. De nieuwe Hitler staat al donderspeeches te houden in de richting van zijn toekomstig groot Turki/Eurostan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s