Gefrustreerde Vlaamse politie stopt oppakken overlastmigranten: “Overmorgen staan ze hier weer”

Screenshot_244

(Door: Bert Brussen)

“95 tot 99%  opgepakte mensen wordt meteen door Dienst Vreemdelingenzaken weer vrijgelaten”

De politie in het Oost-Vlaamse Kruibeke heeft woensdagmorgen tijdens een speciale actie twintig asielzoekers opgepakt bij bushaltes van de plaatselijke busdienst De Lijn. Maar de politie laat aan Vlaamse media weten dat dit soort acties alleen nog plaatsvinden op speciaal verzoek van bijvoorbeeld de busmaatschappij, omdat het “dweilen met de kraan open is”. Daarom liet de korpschef eerder al weten te stoppen met het “jagen” op de overlastasielzoekers, omdat die acties volgens hem volstrekt nutteloos zijn aangezien “95 tot 99% van de opgepakte mensen meteen weer door Dienst Vreemdelingenzaken wordt vrijgelaten”

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Gefrustreerde Vlaamse politie stopt oppakken overlastmigranten: “Overmorgen staan ze hier weer”

  1. Jan zegt:

    Man könnte sie auch erschiessen, damit sie niet ‘wieder hier’ stehen.

    Like

  2. Steven zegt:

    Misschien helpt een grote groep Belgen wel als ze een pak slaag krijgen. Kijken of ze dan morgen nog terug komen!

    Like

  3. freda110 zegt:

    Fijn is dat, dus met andere woorden zegt hij dat als bewoners overlast van dit tuig ondervinden hij gewoon helemaal niets doet, ze moeten zich er maar mee zien te redden.
    Waar betalen wij dan belasting voor, ik neem toch aan dat als de regering een aanzienlijk deel van het inkomen als belasting opeist dat daar een substantieel deel bij zit wat naar de politie gaat.
    Heb ik dan als belasting betalende burger recht op bescherming of niet, zo niet wil ik daar ook geen belasting voor betalen.

    Geliked door 1 persoon

  4. Jean zegt:

    Wij moeten die lafaards die dergelijk “illegaal” tuig beschermen aanpakken.
    Ik kan die politieagenten best begrijpen, de opdrachtgevers zijn de misdadigers resp. lafaards.
    Wij EISEN bescherming en wij EISEN dat illegalen binnen de 24u van ons grondgebied verdreven worden.
    Het wordt hoogtijd dat die opdrachtgevers de C4 gaan in de bus krijgen.
    C4 = ontslagbrief.

    Geliked door 1 persoon

  5. Roeland zegt:

    Oh nee , die vlag…Ik ben wel aan het moraliseren vandaag….(zie posting DDR)

    Er bestaan twee soorten Vlaamse Leeuw vlaggen. De zogenaamde “compromis leeuw” met alle kleuren van de nationaal belgische vlag er op; zwart geel rood (Zoals hierboven, rode klauwen) en…

    De ECHTE!

    De zwarte leeuw op gouden veld! (Zwarte leeuw op geel met zwarte klauwen).
    Roeland zou Roeland niet zijn , als hij niet voor de Zwarte Leeuw met de zwarte klauwen zou staan! 🙂

    Like

  6. Metten zegt:

    Personeelstekort bij de lokale en federale politiekorpsen? België heeft het hoogste aantal politiemensen per 1000 inwoners van heel de Benelux en de EU!

    Like

  7. Gefrustreerde Vlaamse politie stopt oppakken overlastmigranten: “Overmorgen staan ze hier weer” In mijn opinie is het stilzwijgend beleid wat nageleefd wordt, hier trap ik niet meer in, het creëren van chaos door de Belgische overheid staat haaks op de de inmiddels gefrustreerde psyche’s van de wetsdienaars.

    Like

  8. BigLJohn zegt:

    De politie die de misdadige orders opvolgt van hun superieuren. Zo ging het ook in 40 – 45. De politie is je beste vriend al heel lang niet meer, maar wel van de – immigranten -. Zo ook met rechtbanken en alle overheden. Gesteund door de MSM media. Overheden die ook al censuur toepassen tegen hun eigen onderdanen, en ze vervolgen voor het zich verzetten tegen de islam. In deze wereld leven we niet meer in in vrijheid, maar in een dictatuur. Men wil koste wat kost de Sharia hier naar toe halen….

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie